Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cocktail Racing Team (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/47488-cocktail-racing-team.html)

johnson 30-07-07 17:33

Cocktail Racing Team

Am revenit de la Serres si asa cum se vede si din titlu, am hotarat sa infiintam si un departament de curse care sa ne reprezinte orasul cu onoare mai departe.
Nu intru in prea multe detalii acum, deoarece sunt inca sub efectul oboselii cauzate de cursa de anduranta si drumul de aproape 24 h de la intoarcere, dar ce pot confirma este ca vom face tot posibilul sa mergem la toate intrecerile pe 2 roti care se vor organiza de catre romani pe circuite din afara tarii si prezinta un interes in strategia echipei. Desi poate unii au fost mai circumspecti, pot spune ca ne-am descurcat mai mult decat onorabil.
Revin cu poze si detalii zilele urmatoare

Ali_ump 31-07-07 11:25

Re: Cocktail Racing Team

Bravo baieti ...astept cu nerabdare detaliile!!!

johnson 31-07-07 11:37

Ce m-a impresionat in oraselul ala care nu era mai mare decat Piatra Neamtul, cred, a fost influenta faptului ca aveau un circuit in zona. Peste tot vedeai numai masinute mici, numai pe benzina, gen saxo, 206, civic, acord, tunate exterior destul de frumos si cel mai important, toate aveau ca element comun suspensia sport, jantele mari si esapament cu personalitate. Cu sonorizarea, nu am vazut 3 masini la care sa sara boxele. Pe toti stalpii se puteau vedea afise mai vechi sau mai noi, cu cursele din weekenduri si la cat m-am plimbat prin zona am vazut macar 5 ateliere de tuning si vreo 10 magazine moto.
Revenind la curse, pot spune ca am vazut accidente cat nu am vazut toata viata mea, fracturi deschise si ambulanta care facea macar 5 ture pe zi, dar asta e un risc pe care si-l asuma fiecare. Cine nu a ascultat sfatul ''batranilor'' a fortat de la inceput si a terminat mai repede cursa. Cei care au scapat cu bine si tehnic si fizic, au ramas cu sechele psihice greu de trecut, lucru verificat si de timpii inregistrati, sensibil mai mici.
Echipa Cocktail Racing Team, sub numele asta participand la proba de anduranta de 300 km, a terminat pe locul 11, la numai 5 secunde de urmatoarea clasata. Au fost 15 echipe la inceput, dar una a abandonat, trebuie tinut insa cont ca noi am avut in componenta 2 motoare de 600 cmc si una de 1000, iar cei de pe primele locuri sunt piloti cu vechime, care au participat pt cluburi mult mai bine situate financiar. Asta inseamna ca au avut slickuri, motociclete si tot ce inseamana suport tehnic performant. La individual, ma pot lauda cu locul 13, la clasa B, unde nu au intrat tocmai debutanti, din 21 de participanti si un record personal de 1.35'.2'' pe tur. Castigatorul grupei a avut timpul de 1.33 si motor de 1000 cmc, Repsol replica Honda CBR. Experienta castigata conteaza mai mult decat orice, iar microbul e adanc infipt. Peste 2 luni se face etapa urmatoare, cautam sponsori. Cocktail Tuning va fi in continuare sustinatorul nr 1

buddy_lexx 31-07-07 13:55

bravooo ...asteptam poze!!

Ali_ump 31-07-07 18:51

John... ce sa zic tot respectul pt tine ... si pt voi cei care ati participat acolo reprezentand Neamtul ...
Felicitari pt rezultate ...e un inceput nu bun ...foarte bun pentru prima participare la un eveniment de acest gen si sunt sigur ca asta e dora inceputul (la cum te cunosc ...sunt sigur:) ), felicitari si celorlanti participanti din Cocktail Racing Team si la multe rezultate bune in continuare.
In ceea ce priveste ce ai vazut acolo era de asteptat ...cei din afara sunt mult mai educati in materie de tuning si sunt si bani de investit in masini...este un alt standard de viatza acolo. Tre sa mai treaca vreme pan ce o sa fie si la noi la fel.
Revenind la evolutia voastra ...va doresc mult succes in continuare si sper sa gasiti sprijin si in alta parte (financiar ma refer) pt ca in sportul asta esti constient ca trebuie sa ai un buget ca sa poti sa urci sus.
Bravo baieti !!! Nu va opriti ca sunteti pe drumu cel bun!

P.S. Nu uita de poze ...cat mai multe daca ai timp;)

johnson 31-07-07 19:12

Multumesc pt aprecieri, poze o sa fie cand intru in posesia lor, s-au facut multe cu digital si dureaza pana le descarca lumea. Sa stii ca nu banii conteaza, referitor la masinile vazute acolo, pt ca majoritatea erau mai ieftine decat ce vezi la noi, chiar am avut impresia ca avem nivel de trai mai ridicat. O ardeau unii cu niste rable, ca te-ar aresta aici sa ai asa ceva, iar scuterul e mijlocul nr 1 de transport. Dar si alea aveau niste tobe, de credeai ca vine nu stiu ce choper, mi-a trebuit timp sa nu mai intorc capul cand se apropiau, mai ales ca normele de poluare cred, ii obliga sa fie in 4 timpi.
E greu sa mergem mai departe fara sustinere financiara, daca vrem sa mergem la nivel mai ridicat. Un simplu exemplu, amortizorul spate care stock nu face fata si ar trebui inlocuit cu unul Ohlins costa 2000 euro, iar un set de slickuri bune ajunge 400 euro si 2 sunt la limita... Noi vom incerca si vom merge la cat de multe etape ne permitem, sa vedem timpul ce surprize ne rezerva. Daca unii nu inteleg de ce am ales tocmai Grecia pt asta, le aduc aminte ca la noi nu sunt circuite, avem o federatie moto, dar singurele curse organizate de ei sunt pe aeroporturi si acolo pe dale de beton. Mai sunt si in Turcia si Ungaria, dar preturile deja sunt de formula 1 sau motgp, pt inchiriere...

Ali_ump 01-08-07 09:58

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1023371)
Multumesc pt aprecieri, poze o sa fie cand intru in posesia lor, s-au facut multe cu digital si dureaza pana le descarca lumea. Sa stii ca nu banii conteaza, referitor la masinile vazute acolo, pt ca majoritatea erau mai ieftine decat ce vezi la noi, chiar am avut impresia ca avem nivel de trai mai ridicat. O ardeau unii cu niste rable, ca te-ar aresta aici sa ai asa ceva, iar scuterul e mijlocul nr 1 de transport. Dar si alea aveau niste tobe, de credeai ca vine nu stiu ce choper, mi-a trebuit timp sa nu mai intorc capul cand se apropiau, mai ales ca normele de poluare cred, ii obliga sa fie in 4 timpi.
E greu sa mergem mai departe fara sustinere financiara, daca vrem sa mergem la nivel mai ridicat. Un simplu exemplu, amortizorul spate care stock nu face fata si ar trebui inlocuit cu unul Ohlins costa 2000 euro, iar un set de slickuri bune ajunge 400 euro si 2 sunt la limita... Noi vom incerca si vom merge la cat de multe etape ne permitem, sa vedem timpul ce surprize ne rezerva. Daca unii nu inteleg de ce am ales tocmai Grecia pt asta, le aduc aminte ca la noi nu sunt circuite, avem o federatie moto, dar singurele curse organizate de ei sunt pe aeroporturi si acolo pe dale de beton. Mai sunt si in Turcia si Ungaria, dar preturile deja sunt de formula 1 sau motgp, pt inchiriere...

Asteptam fotografiile de acolo ...sigur o sa fie ce vedea ...
Si cu partea financiara ...sper sa rezolvati intr-un fel si sa puteti merge mai departe. Inceputul e mai greu ;)

johnson 01-08-07 10:39

5 Attachment(s)
Am intrat si in posesia unor poze, vor mai fi si altele

Ali_ump 01-08-07 10:47

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1024486)

:woowoo: uite la el ...cu genunchiu jos ...foarte tare ...da pozele de cine is facute ...ca prea bine o iesit:twisted:

johnson 01-08-07 11:37

A fost o echipa de profesionisti in fotografie si sunt nelipsiti la evenimentele auto-moto. Nu e deloc iesit din comun sa pui genunchiul jos dupa ce ai prins miscarea, imagineaza-ti ca de multe ori se intampla asta la viteze de 140-160 km/h... acolo spectacol
si unii se mira de ce fac misto de ei cu top speed la un matiz

Ali_ump 01-08-07 13:59

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1024588)
A fost o echipa de profesionisti in fotografie si sunt nelipsiti la evenimentele auto-moto. Nu e deloc iesit din comun sa pui genunchiul jos dupa ce ai prins miscarea, imagineaza-ti ca de multe ori se intampla asta la viteze de 140-160 km/h... acolo spectacol
si unii se mira de ce fac misto de ei cu top speed la un matiz

:lol: lasa matizul ...matizul e de mers la piata cu el si atat...sa te duca dintr-un loc in altul ...
Oricum foarte frumos ce a fost acolo pe circuit ...iar prestatia ta nu s-a lasat mai prejos dupa cum se vede din poze ;)

buddy_lexx 01-08-07 22:44

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1024486)

super tare...k un adevarat pro`! ink odat felicitari... ! voi cei care ati particip la concurs sunteti un motiv in + pt kare imi place orasu asta! bv bv bv johnsone..nota 10+++ din partea mea:D

Ali_ump 02-08-07 10:35

4 Attachment(s)
Am mai gasit cateva poze ...

Ali_ump 02-08-07 10:49

10 Attachment(s)
Si ceva poze cu atmosfera de acolo ...

Ali_ump 02-08-07 10:50

6 Attachment(s)
si inca un set

johnson 02-08-07 13:18

asta e, merci ca le-ai pus tu, la mine e mai greu cu timpul

Ali_ump 02-08-07 18:45

; I've got your back ...you know that:)

NT33EXE 09-08-07 13:02

sa traiesti ioane!
felicitari pentru ce ati facut acolo!
la mai mare!

johnson 09-08-07 14:36

Asta e doar inceputul, odata prins gustul nu ne oprim aici. multumim

Ali_ump 09-08-07 18:32

Ma bucur ca este vointa din partea voastra ...sper sa nu va opriti aici ...asta in masura posibilitatilor...

johnson 10-08-07 11:04

la sfarsitul luni septembrie s-a anuntat oficial urmatoarea cursa, normal ca vom fi acolo. Partea interesanta e ca s-a reusit inchirierea circuitului, cu exceptia zilei de sambata, care e dedicata masinilor.

NT33EXE 10-08-07 11:13

unde e locatia asta?

Ali_ump 10-08-07 12:18

Chiar asa ...unde e? Daca e in tzara vreau sa merg si io!!!

NT33EXE 10-08-07 12:25

sigur nu e in tara. seres nu am auzit pe la noi...
zi, johnson...8)

johnson 10-08-07 19:43

este la aproximativ 1000 de km, in nordul Greciei, 70 de km de Salonic, mare, ruine, insule, multe de vazut, putin de cheltuit( e cam ca la noi). Din Bucuresti se merge prin Giurgiu, Sofia, in jur de 500 km prin Bulgaria si de la vama inca 60 de km. Se cheama Serres si daca dai search pe youtube gasesti o groaza de filme facute in locatia asta, cu masini si motoare. In 400-500 euro maxim iti faci o vacanta cum multi de pe forumul asta si-ar dori

NT33EXE 11-08-07 12:02

din ceea ce zici pare foarte misto.
nu ai niste poze ale zonei?

johnson 29-08-07 18:55

nu m-am apucat de facut cu telefonul poze, e ca in Grecia, sunt tone pe net. Interesant o sa fie la sfarsitul lui septembrie, cica atunci e sezonul de varf la ei si la ce calduri am prins, cu 45-46 ziua, 31-34 noaptea nu e greu de inteles de ce

Ali_ump 30-08-07 15:56

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1071374)
nu m-am apucat de facut cu telefonul poze, e ca in Grecia, sunt tone pe net. Interesant o sa fie la sfarsitul lui septembrie, cica atunci e sezonul de varf la ei si la ce calduri am prins, cu 45-46 ziua, 31-34 noaptea nu e greu de inteles de ce

Ajungi si la urmatoarea etapa ? Zi-mi un pic cum ati ajuns acolo ...cu ce de fapt si cam cati euroi iti trebe in cazu in care nu esti participant ...ca vreu sa merg si io:rolleyes2 :D

johnson 03-09-07 09:26

Noi am mers cu o masina la care am atasat o platforma pt motoare. Ca spectator, trebuie sa iei in calcul 2000 km dus-intors(din Piatra Neamt) si functie de masina cu care mergi iti faci consumul, cazarea e 44 euro la Hotelul Elpida ce apartine tot de circuit, pt 2 persoane. E cu reducere pt clientii de la circuit, are 3 stele si mic dejun inclus. O masa la care sa te saturi costa in jur de 10-15 euro, dar poti sa mananci si de la fast food cu 2 euro, o bere 2-3 e. Cu plecare de miercuri si intors duminica, nu cred sa coste mai mult de 400 euro si asta fara sa ai retineri la ceva. La modul eco, merge si 250-300 cred

johnson 08-09-07 12:49

1 Attachment(s)
In numarul 9 din revista Motocilismo este un articol referitor la cursa, in care este si o poza cu mine in prim plan si cu Mihai in grup. Bucurie mare, nu altceva

Ali_ump 21-09-07 18:45

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1088441)
In numarul 9 din revista Motocilismo este un articol referitor la cursa, in care este si o poza cu mine in prim plan si cu Mihai in grup. Bucurie mare, nu altceva

Felicitari pt aparitie ...data viitoare speram si cu un interviu ...si o clasare cat mai aproape de podium daca nu chiar pe el:)

tzutzuki 28-09-07 23:51

7 Attachment(s)
ba bulangiule dar de mine nu zici nik aici???
alo sefu ai uitat sa zici de mine :D
deci nt-79-blm k6 am fost si eu prezent la seres cu jonson :) spre deosebire de el eu nu am fost asa de bun ,am ocupat un loc 4 la clasa C in fata mea pe primele 3 locuri fiind motoare de 1000 :( ,iar la clasa B am participat doar la o cursa unde am terminat pe locul 6 :) ,cursa in care sa cazut la greu si in care au fost foarte multi descalificati :)))).la a doua cursa a participat numai ionut :)
ba jonson ai uitat sa zici ca din echipa cocktail am facut si eu parte :D ,pt asta te ard fraere .NE VEDEM LA START FRAERE

ps tin sa i multumesc lui alin {servis corfu }care mi a vopsit carenele .au fost super misto vopsite pacat ca am cazut si le am zgariat ,dar nu i nik , ca acum tot la el sunt :)))

tzutzuki 28-09-07 23:57

1 Attachment(s)
o intrarea pe linia dreapta

Ali_ump 29-09-07 03:18

:)) Noroc ca ai aflat de forumu 4Tuning:) ...e lasa ca niciodata nu e tarziu ...am vrut sa deschid io gura da am zis ca va las pe voi:). felicitari pt prestatia de acolo ...si speram ca si etapele care urmeaza sa va vedem acolo ...poate sa va si sustinem de la fata locului;)
Carenele se fac...nu-s chiar asa de zgariate;)

buddy_lexx 29-09-07 22:21

Quote:

Originally Posted by tzutzuki (Post 1123848)
o intrarea pe linia dreapta

Felicitari si tie! bv..data viitoare ai sa fii printre primii 3 ! :D

johnson 06-12-07 10:10

Ieri s-a tinut sedinta de sfarsit de an a FRM, prin care se hotaraste calendarul competitional pe anul ce urmeaza. Premiera absoluta este ca majoritatea etapelor vor avea loc pe circuite adevarate din afara tarii, Hungaroring, Panoniaring si Serres, cele din tara pe dale probabil ca se vor auto exclude din lipsa de participanti. Asa stand lucrurile ceea ce a inceput cu un titlu de scena, sa spun asa de Cocktail Racing Team, se va transforma in club cu toate actele in regula, cu afiliere la Federatia Romana de Motocilism si piloti licentiati. In perioada urmatoare ne ocupam de asta, iar de la anul, deja incepem sa cautam sponsori, care chiar vor avea de castigat, avand in vedere publicitatea de care vor beneficia evenimentele. Sunt 6 etape, din care 3 pe Hungaroring, circuit de Formula 1, care nu e chiar ieftin. Sa auzim de bine

GTRs 06-12-07 14:39

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1232580)
Ieri s-a tinut sedinta de sfarsit de an a FRM, prin care se hotaraste calendarul competitional pe anul ce urmeaza. Premiera absoluta este ca majoritatea etapelor vor avea loc pe circuite adevarate din afara tarii, Hungaroring, Panoniaring si Serres, cele din tara pe dale probabil ca se vor auto exclude din lipsa de participanti. Asa stand lucrurile ceea ce a inceput cu un titlu de scena, sa spun asa de Cocktail Racing Team, se va transforma in club cu toate actele in regula, cu afiliere la Federatia Romana de Motocilism si piloti licentiati. In perioada urmatoare ne ocupam de asta, iar de la anul, deja incepem sa cautam sponsori, care chiar vor avea de castigat, avand in vedere publicitatea de care vor beneficia evenimentele. Sunt 6 etape, din care 3 pe Hungaroring, circuit de Formula 1, care nu e chiar ieftin. Sa auzim de bine

Multa bafta si sa auzim numai de bine!!!

tzutzuki 06-12-07 15:02

1. 21-23 Martie 2008 - Serres
2. 5-6 Aprilie 2008 - Hungaroring
3. 21-22/27-28 Iunie - Hungaroring
4. 16-17 August - Serres
5. 27-28 Septembrie - Panonia
6. 18-19 Octombrie - Hungaroring

Ali_ump 06-12-07 21:08

Quote:

Originally Posted by tzutzuki (Post 1232927)
1. 21-23 Martie 2008 - Serres
2. 5-6 Aprilie 2008 - Hungaroring
3. 21-22/27-28 Iunie - Hungaroring
4. 16-17 August - Serres
5. 27-28 Septembrie - Panonia
6. 18-19 Octombrie - Hungaroring

Foarte tare programu:!: Sper sa puteti ajunge la toate:D

johnson 07-12-07 13:52

Primul pas este zilele astea sa ne hotaram la nume, iar ca participare daca vrem sa contam in clasamentul final, asta e ce ne dorim si noi, toate cursele si recunoastera Neamtului ca forta in domeniu

All times are GMT +2. The time now is 17:31.

- Copyright 2026 4Tuning