![]() |
Dacia mea B-54-LOV
Am decis sa-mi "arankez" si eu masinutza :D.M-am apcucat zilele trecute si mi-am schimbat discurile cu unele BOSCH,etrieri placutze si furtunase pt etrieri.urmeaza sa-mi schimb carb si sa fac ceva pe la motor.As vrea s-o las mai jos si sa vad daca gasesc punte de renault si fuzete pe fatza si duap sa vad daca fac ceva la RAR:D
|
Re: Dacia mea B-54-LOV
4 Attachment(s)
sa pun si niste poze la schimbatrea discurilor,placutzelor si etriereleor da nu cred ca am facut poze la discuri oricm arata super am fost bucuros da am dat si ceva bani pe ele:D
|
o sa mai fac zilele astea niste poze ca i-am pus si proiectoare.Sa mai imi spuneti si voi ce sa mai fac la ea sau daca puteti sa ma ajutati sa-mi spuneti pe unde as putea as ma duc sa fac cele spuse mai sus cu amortizoarele,aprinderea fara platina.......
|
se pare ca saptamana asta o sa fac rost de o chiloasa modificata o iau de la supapa.si urmeaza sau iau carb cu galerie.vad ca nu incearca sa ma ajute nimeni :(
|
nu vi suparat astepta sa vede ce faci daca te descurci singur porma intervenim noi cu comentariile inutile:lol: si cu aprinderea electrica e mai buna intradevar dar se duce mai repede bujiile.... orcum masinuta ta e frumusica:lol:
|
IN LEGATURA CU APRINDEREA INTRA PE site la club dacia( invers si legate .ro :D si gasesti acolo un topic cu aprindere electronica si scapi de platina)
|
dj.. se duc mai repede bujiile.. dar shhhiit.. ramane intre noi :P
|
Quote:
|
ms madmaxtata o sa intru sa vad.desi am mai intrat eu si am mai cautat da nu am gasit nimik decat aprinderiile alea electronice care ajuta sa scapi de condensator si cica nu iti mai impusca platina.Eu mi-am luat asa ceva si dupa un timp s-a stricat cel putin asa cred ca imi facea acu de la turometru juca pe acolo prin cadrane:D.o sa fac ceva poze zilele astea la toata masina sa vd si voi cum e si sa mai imi spuneti ce sa-i fac
|
ms dj ma bucur ca iti place:P.am citit si topicul tau cu dacia ta si e frumoasa imi placa ai facut ceva bun;)
|
tot pe langa batrani ajungem sa muncim:-P
discurile sunt deala nemtesti ? |
O uite un coleg de facultate !!! Bafta cu masina.Ce modificari are chiulasa si ce carb vrei sa folosesti?
|
poi da cum am spus discurile sunt bosch si am dat si o carutza de bani pe ele fatza de cat erau celelate:D si oricum se observ calitatea
|
cine esti ca nu te stiu la ce fac esti??ms o sa imi dau silintza sa o fac sa arate cat mai bine:P
|
ce ma enerveaza am cautat si pe siteul ala cu dacia si tot nu am gasit nimic de aprindere cred ca pana la urma o sa o las asa asta este daca e poate o sa-mi cumpar tot o aprindere tranzistoriala daca nimeresc una buna si asta e
|
gata am revenit o sa pun diseara poze cu machina ca am facut rost de camera :).o sa schimb si becurile de la proectoare ca mi-am luat albastre sa fie ca alea de la far vd diseara cum se vad :)
|
si acum o sa pun niste poze da le-am facut acum seara si ploua o sa mai fac maine pe ziua:D
|
9 Attachment(s)
poze cu ea
|
4 Attachment(s)
mai multe poze
|
acum sa-mi spuneti ce sa mai fac la ea.As vrea sa iau sa pun inele la jenti da nu stiu de unde sa iau o sa mai caut si nu stiu ceva simplu nu vreau sa fac ceva incarcat
|
Incearca pentru inceput sa o lasi mai jos.O masina arata mult mai bine ''coborita'' si fara jante decat una cu jante si ''cocotata''.Parerea mea.
|
Si incearca si tu sa faci ceva sa iesi in evidenta.Nu stiu daca, cu becurile alea si neonul o sa faci pe cineva sa intoarca capul dupa masina ta.Incearca sa te axezi mai mult pe partea mecanica si lasa aspectul mai la urma .Speri sa nu te superi pentru pt ''sfaturi'',si sa nu crezi ca nu apreciez munca depusa de tine.Bafta in continuare.
|
o sa ma apuc de maotor o sa comand acum sa vad daca gasesc la o firma un set morot de 1.6 viborchen de 1.6 s-o fac de .16 aprindere electronica fara platina un filtru sport poate si cam atat la motor dupa la exteerior:)
|
si sa-mi spuneti si voi ce stiti ca tre3buie schimbat ca sa-ti faci motorul de 1.6 din 1.4 in afara de set motor si vibrochen
|
carburator itzi mai trebuie:D :D :D
|
ai carburator??:D
|
cumpar carburator de dacie urgent cine ma poate ajuta???sau alt carb care merge pe aceeas galerie
|
Quote:
|
ok vb zilele astea si iti spun
|
mi-am pus azi aprindere electronica cu senzor de la gotronic asa ceva https://www.youtube.com/gotronic.Merita si nu mai folosesti platina nu mai trebuie sa schimbi nimik https://www.youtube.com/gotronic
|
6 Attachment(s)
O aprindere electronica nu uzeaza bujiile, de unde ati scos-o? Ba dimpotriva, le mentine mai curate. Numai sa nu fie ceva "special" facuta pentru asa ceva.:sad: Adica cu energii la bujie cu mult mai mari decat este suficient. Sunt unii care cred ca daca au scanteia de 10 ori mai mare decat normal, o sa mearga si motorul de macar 2 ori mai bine. Gresit, si verificat, NU este asa.:o
Numai bine.!;) Aici cativa senzori si unul montat in delcou. Mai multe puteti vedea aici.http://www.daciaclub.ro/galerie/index.php?cat=22782 si aici: https://www.youtube.com/watch?v=g30DIpfKKbc |
1 Attachment(s)
ce am mai facut la masina si mai am ceva si in interior da trebuie sa fac poza
|
2 Attachment(s)
alte poze cu dacia
|
:blahblah: :blahblah: :peace: mdea........ma bag si eu in discutie. wee am citi topicu dragutza daciuta ta. f. interesanta. ce sa zic.....am un prieten .care are aprindere electrica pe masina si carburator de ford.... si se simte putn diferentza. bafta cu proiectu..stai sa vezi cand or sa intre........adevaratii tuneri. sa nu te sperii de comentarii aiurea din partea lor.nu ii baga in seama.
|
si pt garda am vaz ca vrei sa o cobori exista un batran pe aici pe site e ascuns..........care stie cel mai bine despre asa ceva........bafta;)
|
Salutari pt baietii din anul 4 AR!
|
Quote:
|
Poate e in paralel cu tine, nu in serie. Nu m-am putut abtine sa nu fiu spiritual
|
montaj folie auto Llumar fata spate cu omologare RAR cu banutz limpit pe geam la super preturi incepand de la 2,5mil spate si 1mil fata(montaj profesional) la Montaj Folie Fata Adaus 250mii Lei Vechi
La Montaj Folie Spate Adaus 300mii Lei Vechi La Montaj Folie Toata Masina Adaus 500mii Lei Vehci acese adaosuri sunt pentru inchirierea unui garaj daca aveti un garaj unde se poate efectua treaba venim noi id de mess:vlad_WRX tel 0767915478 |
mie personal nu imi place culoare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:55. |
- Copyright 2026 4Tuning