Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Renault tuning (https://forum.4tuning.ro/139-renault-tuning.html)
-   -   Megane Coupe tunning (https://forum.4tuning.ro/139-renault-tuning/47389-megane-coupe-tunning.html)

sadsmile 29-07-07 21:13

Megane Coupe tunning

Am si eu nevoie de putin ajutor:).Am achizitionat de curand un renault meane coupe si vreau sa ii fac un utning de exterior.As vrea cateva sugestii in ceea ce priveste ce as putea face si unde as putea sa imi fac asa ceva.

mareo 26-01-08 15:39

Re: Megane Coupe tunning

pai pune si tu niste poze sa vedem:D

sadsmile 26-01-08 16:24

De atunci am schimbat masina tot cu una lafeldar cu 130CP si suspensie si toba sport,deci ii lipseste un kit de exterior.Inca nu i-am facut poze dar o sa incerc sa ii pun cat mai curand

Victorio 29-01-08 17:12

Quote:

Originally Posted by sadsmile (Post 1315966)
De atunci am schimbat masina tot cu una lafeldar cu 130CP si suspensie si toba sport,deci ii lipseste un kit de exterior.Inca nu i-am facut poze dar o sa incerc sa ii pun cat mai curand

daca este Megane din asta nou vezi la Renault Megane By Gtv-tuning....poate itzi place ceva de acolo.....si daca este ceva ma anunti....

sadsmile 01-02-08 13:38

6 Attachment(s)
E model de-ala vechi masina.pun cateva poze cu aia veche siasta e acelasi model

sika. 01-02-08 13:54

pe asta veke cand tia pus folia tia dat lateralele spate jos ???

sadsmile 01-02-08 13:56

Da.Toate geamurilemai putin luneta spate.da dupaaiaam avut ceva pb cu geamul fata stanga ca facea un pacanit la inchidere si apoi mi s-a ript macaraua:(

sika. 01-02-08 14:05

si mie imi pacane dar sper sa nu ma lase makaraua de obicei butonu cam face figuri trebe apasat de mai multe ori asta doar daca intra apa sau praf la el... cam nashpa ca trebe date geamurile jos dar in spate nu are alta solutie .... pune si tu niste poze cu asta noua...:-)

eminescu0 07-02-08 22:42

ce dimensiune de jante aveti pe ele ?

sadsmile 09-02-08 08:53

Eu acuma am pe asta noua jante pe16(195/45/16) si arat super dar tocmai ieri m-au respins astia la RAR exact ptr jante:(((

eminescu0 09-02-08 09:21

in ce sens arata super? nu e cam gras talonul? eu tot incerc sa gasesc o dimensiune optima care sa nu fie nici prea subtire nici prea gros (talonul vorbesc). ma gandeam la 205/45/16.

P.S.: Dimensiunea perfecta este 195/50/16 care compenseaza la fix varianta stock de 185/60/15.

sika. 09-02-08 13:25

marimea aia o am eu 195/50/r16 din fabrica 8) si arata foarte bine

eminescu0 09-02-08 19:34

stiu sigur c-am vazut niste poze cu masina ta insa nu imi mai amintesc in ce topic. pune te rog una-doua in care sa se vada jantele. vreau sa-mi fac o imagine a ansamblului. la fel si tu sadsmile te rog.

eminescu0 09-02-08 19:44

nu-mi pot edita mesajul, ciudat...
in fine, am gasit pozele cu masina ta sika. si sincer sa fiu mi se pare putin cam gros 195/50. O arata mai bine 205/45 ?

EDC_cip 10-02-08 13:15

poze ca sunt si io curios ;)

eminescu0 10-02-08 19:49

ia uite ce noroc! demult vroiam sa-i pun niste pleoape megane-ului meu la fel ca ale tale EDC_cip. vazusem pe net o poza cu ele. din pacare n-am gasit pe nicaieri, sau unde am gasit erau un model care nu acoperea semnalizatoarele. asadar, ma poti ajuta in sensul asta ?

Catalyn 11-02-08 23:38

1 Attachment(s)
uite o varinta de face lift

sadsmile 13-02-08 22:09

Cat de curand o sa pun niste poze cu jantele mele dar tre sa ajung acasa in week-end sa le montez ca acuma am puse unele stock ptr RAR:)
P.S:Talonul nu e deloc mare(45) ba e chiar mic si ma zguduie de numa la gropi dar da bine:P

eminescu0 13-02-08 23:40

greseala mea, scuze, am vrut sa intreb daca nu e cam mic! mi-e teama sa nu lovesc jantele.

EDC_cip 24-02-08 11:28

pleoapele leam luat din italia am dat 40 euro de la www.lester.it

sadsmile 14-05-08 13:07

4 Attachment(s)
Cam tarziu tare cu pozele alea:( dar nu am mai intrat deloc.De atunci i-am mai tras si ceva dungi l amasinuta.Sper sa va placa

fanatick 14-05-08 14:04

vezi ca pe asta merg foarte bine jantele Borbet A .dau un aspect frumos frumoasa in rest ce nu imi place la ea.dungile..

eminescu0 21-05-08 09:04

racing look... nu-mi place. cat te-a costat indepartarea emblemei reno de pe capota ?

sadsmile 21-05-08 12:21

Emblema se indeparteaza foarte usor.E prinsa in 3 cleme de capota,asa ca daca ridici capota si impingi emblema din interior spre afara de cele 3 cleme iese fara nicio problema.Spor la treaba

EDC_cip 21-05-08 12:41

stiu ca e foarte usor!!! da daca eminescu sati dai stema jos te sfatuiesc sa sudei o tablitza in fatza eu chiar azi imi dau iar chitu jos din locu de la stema pt ca iar a crapat.. si imi pun o tablitza

kapa_krs88 14-06-08 14:41

sincer nu prea arata bine cu dungile alea.

EDC_cip 16-06-08 22:09

narata da asta este gusturile nu se discuta o sa fac si io un post cu masina mea in lucru daca o sa am curaj da

kapa_krs88 17-06-08 22:46

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 1595306)
... o sa fac si io un post cu masina mea in lucru daca o sa am curaj da

chiar ar trebui sa faci...vad ca ai ceva modificari ;) te asteptam

EDC_cip 19-06-08 00:49

vreausa zic ca acuma am venit am vopsito in seara asta :X:X:X:

cosmacyu 18-10-08 18:26

2 Attachment(s)
salut.. i-mi place meganul tau cum e facut, nu am ce zice.. sa il stapinesti sanatos

sika. 18-10-08 18:57

frumos si meganu tau doar mai umbla pe la lufturi ca se vede de a 1 km ca a fost lovit

cosmacyu 18-10-08 19:44

da frate asa este.. mi la lovit un taran cu un gip in parcare ca pe aici asa se poarta ...:(

_aditzu_ 20-01-09 15:19

Frumoase......am sa revin si eu cu niste poze cu al meu......tot galbior;)

bd_vr 25-08-09 00:59

Quote:

Originally Posted by sadsmile (Post 1315966)

Cum a scos 130cp din motorul de 1.6?

BluBear 25-08-09 11:07

Masinile astea au suspensii sport din fabrica, deci ce suspensii i`ai pus?Toba doar finala sau intreg traseul?
NU nu ii lipseste nici un kit de exterior.Daca faci asta esti doar un show but no go!Las`o mai bine asa silent sleeper.

PICA 01-11-09 15:09

9 Attachment(s)
salut, vreau sa va arat si eu machetutza mea sa imi spunetzi daca va place.

sadsmile 01-11-09 16:43

Salut.Suspensiile sunt FK,iar evacuarea este powerfull,tot traseul plus un filtru extern k&n.Din pacate de la ultima mea vizita pe forum,s-au intamplat multe.Eu mi-am luat un Fiat coupe de 220 cp,din dorinta d emai multa putere,si meganu' i l-am lasat lui fratelo si el a avut grija de ea sa o boteasca nitel:((.In fine acuma a fost reparata si poate iesi iar pe strada cu ea:),dar a spart o janta si ,cum nu gasesc o singura janta de care aveam,acuma tb sa cumpar un set de jante.Daca ma puteti ajuta careva cu un set de jante de aliaj ptr masinuta,v-as fi recunoscator.

MH-MEGGY 09-04-10 12:19

Quote:

Originally Posted by sadsmile (Post 1345371)
Eu acuma am pe asta noua jante pe16(195/45/16) si arat super dar tocmai ieri m-au respins astia la RAR exact ptr jante:(((

atenite mare baieti, ca in actele originale ale masini fie din germania sau italia, sau franta aduse nu iti permite certificatul masini sa pui alte dimensiuni la roti.. la mine am vrut si eu sa pun alte roti dar nu ma lasa actul masini...:( si normal ca te refuza la RAR.. iar daca te prinde pe strada te lasa si fara certificat :((

MH-MEGGY 09-04-10 12:23

vreau si eu sa fac putin tuning exterior dar nu gasesc nici prelungire de bara fata su nici de spata, sau pragare ca sincer nu imi comvine sa schimb bara cu totu k e scumpa rau... si e periculos la strazile noastre ca daca dai in ceva rupi toata bara ... asa cu prelungire mai ai sanse sa pierzi doara adaosoul de sub bara nu si bara intreaga...Am incercat cu ceva prelungire de logan dar trebuie mici modificari pt ca prelungirea fata e mai scurta pe laterale insa improvizez eu ceva!

ps: stie cineva daca e nevoie de omologare pentru o prelungire de bara fata de vreo 10 -15 cm!

BluBear 09-04-10 16:54

1.nu ai nevoie de omologari pt piese de uzina.
2.in certificatele noi nu mai sunt trecute marimile anvelopelor
3.sa fie sanos domn` politist ca sigur nu se uita decat daca sunt vizibile mult mai mari
4.nu o sa te opreasca niciodata ca ai alte jenti

All times are GMT +2. The time now is 23:18.

- Copyright 2026 4Tuning