Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   bag si yo o poza cu Dacia mea (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/47326-bag-yo-poza-dacia-mea.html)

!Choco 29-07-07 01:44

bag si yo o poza cu Dacia mea

1 Attachment(s)
astept parerile voastre:D

!Choco 29-07-07 01:46

Re: bag si yo o poza cu Dacia mea

2 Attachment(s)
inca 2 poze.....si mai bag cand termin episodul 2 de tunareala

Bobby boss 29-07-07 02:10

Da jos chestia aia dupa plafon ca e urata si nu isi are rostu in rest e oki masina imi place priza de aer dupa capota.

Dodo_998 29-07-07 02:38

aranjeaza`i si tu semnalul+pozitie din bara ca sunt strame asa.. zici ca sunt legate cu sarma... si pune poze mai detaliate cu lateralele

Preparatul 31-07-07 00:29

super smechere jantele:Ddaca ar fi ma joasa masina ar arata crima:D

apline5 31-07-07 00:35

masina nare linie ...capota si rotile sunt frumoasa dar....cam atat
lucreaza la linia masinii si la imbanarile caroseriei ..rezultatul va fi mai bun

DacToa 01-08-07 08:40

imi place capota :)

DaciaGID 01-08-07 14:34

Ceva spoilare ar merge pe ea, scapa de manerele acelea iar aceea priza de aer sau cum o numeste tu ai putea sa o pui in partea stanga/dreapta mai pe margine ar veni mult mai bine

63juv 04-08-07 01:13

toti postati la dacia tuning si masinile sunt vai` mama lor :))nimic schimbat.....stoc. pai asta nici trasa de un LAMBORGHINI nu ajunge la 200 KM/H.. PS: se descompune:)) iti sare o aripa alea alea. daca ai pus tu un eleron crezi ca ai facut tuning ?:))

Bobby boss 04-08-07 01:20

Per ansamblu pareri si pareri e destul de bine pentru un buget redus zic eu acu sincer vreau si eu sa vad niste spoilare pe ea sa vad cum arata asa cat de cat sau sa puna cineva niste siteuri sau ceva cu firme care fac si pentru modelu asta de dacie ceva ca din cate am cautat eu nici una nu se baga la asemenea model

!Choco 04-08-07 12:59

Quote:

Originally Posted by 63juv (Post 1029395)
toti postati la dacia tuning si masinile sunt vai` mama lor :))nimic schimbat.....stoc. pai asta nici trasa de un LAMBORGHINI nu ajunge la 200 KM/H.. PS: se descompune:)) iti sare o aripa alea alea. daca ai pus tu un eleron crezi ca ai facut tuning ?:))

din pacate pt tine....nu ai de unde sa stii daca mashina mea se descompune.....poate asa ai patit tu si acum crezi ca toate daciile sunt la fel....treaba ta...da` nu-i frumos :)).....si daca te-ai uita putin mai bine ai vedea ca are mai mult decat un eleron....sau poate ti-e slaba vederea si nu vezi mai departe!!!

63juv 04-08-07 20:47

pai ma....anul de fabricatie spune tot.daca o pui pe rampa si te uiti pe sub ea ai sa vezi minunea :D am avut si eu dacie si cunosc fenomenu ! (Acum am opel calibra) sincer sa fiu eu nu as baga bani in acel cotet...

CristianoXXX 04-08-07 22:26

si care e rostu in a posta aici? du te si vb la opel si baga te in seama pe acolo

63juv 04-08-07 22:32

gata vericule..nu am vrut sa fiu rautacios oricum, doar imi dau si eu cu parerea :peace: :tetter:

bt02ffa 08-08-07 10:52

Quote:

wei nenea mergi u cu calibra ta departe departe ca u nu stii ce inseamna sa nu ai prea multi bani shi totushi de acei bani putini de care dispui sa-i investesti intr-o mashina fie ea shi dacie.sa vezi pe zi ce trece ce satisfactie iti da acea mashinuta facuta de mana ta shi de asemeni cumparata pe banii tai .asa ca cum mai zicea cineva p aici u dute shi vb la obel pan sare bucatzi din tst:evil: :evil:

bt02ffa 08-08-07 11:03

in legatura cu dacia ta:spatele super mai ales jantele,insa parerea mea,dajos chestia aia de pe plafon decupazi spoileru shi pui semnalizarile acolo unde erau locul lor iar acolo unde sunt semnalizarile acum pui shi u proiectoare.parerea mea

bt02ffa 08-08-07 11:08

1 Attachment(s)
o sa arate cam asa dak iti place;)

valy_cool_16 08-08-07 18:45

Quote:

aia q lamborgini chiar a fost buna sa stii HEHEHEHE:lol:

Mihai-TDL 08-08-07 23:04

Quote:

Originally Posted by bt02ffa (Post 1035868)
o sa arate cam asa dak iti place;)

Arata hidoasa asa... Si eu ma chinui sa caut o solutie pentru semnalizari... Cu pozitiile o rezolvi usor, dar cu semnalizarile e mai nasol...

!Choco 09-08-07 20:47

urmatoarele poze vor fi cu interiorul....dupa ce ii schimb bordul

bt02ffa 09-08-07 21:13

Quote:

Originally Posted by Mihai-TDL (Post 1037157)
Arata hidoasa asa... Si eu ma chinui sa caut o solutie pentru semnalizari... Cu pozitiile o rezolvi usor, dar cu semnalizarile e mai nasol...

adik zimi shi mie ca nu imi dau seama cum adik cu pozitile o rezolvi shi cu semnalizarile nu?doar sunt in acelasi corp.daca o rezolvi cumva vreau shi eu o poza poate modific si pe a mea.ms mult

morcov_ssl 11-08-07 19:59

Quote:

Originally Posted by 63juv (Post 1030393)
pai ma....anul de fabricatie spune tot.daca o pui pe rampa si te uiti pe sub ea ai sa vezi minunea :D am avut si eu dacie si cunosc fenomenu ! (Acum am opel calibra) sincer sa fiu eu nu as baga bani in acel cotet...

bine mah cotetare k u ai ajuns la calibra ..... si ai cam uitat d unde ai plecat xda aduti aminte d cate ori tea scos dacia din k.t si hai sa vedem mai tarziu cat o sa te scoata si calibra.... eu in locul tau sa fi avut calibra si sa ma faca unu cu un "cotet" d dacie as trage imediat p dreapta si ias da foc

in ahara d jantele care le are p masina mie unu nu prea imi mai place mai nimic la dacia asta da apare cate un cotetar dinasta care a uitat d unde a plecat si ma enervez rau .........

!Choco 17-08-07 18:39

in sfarsit am reusit sa montez si bordul de Astra F.Acuma urmeaza sa o duc la un electrician sa-mi faca legaturile si peste cv timp o sa incep modificarile la interior spate.Maine cred ca voi face niste poze cu noul bord.

Mihai-TDL 18-08-07 00:43

Quote:

Originally Posted by bt02ffa (Post 1038784)
adik zimi shi mie ca nu imi dau seama cum adik cu pozitile o rezolvi shi cu semnalizarile nu?doar sunt in acelasi corp.daca o rezolvi cumva vreau shi eu o poza poate modific si pe a mea.ms mult

Ideea mea in legatura cu pozitiile era sa le pui tot in faruri... Am vazut la mai multe masini, dar cu semnalizarile e cam nasoala treaba, ar trebui niste semnalizari mai rotunjite care sa se potriveasca in bara asta...

ynp_46 18-08-07 14:20

Quote:

Originally Posted by !Choco (Post 1018978)
inca 2 poze.....si mai bag cand termin episodul 2 de tunareala

Spor la lucru si ai grija mare de tot, ce o sa ii faci, parerea mea daca vrei sa ii faci un aerograf:shock: :twisted: ar fi mortal:rolleyes2

Preparatul 18-08-07 14:49

imi permiteti sa-mi dau si eu cu parerea..?:D da-i jos bara de pe fata...fa-o ceva stil gordini:Dcapota e ok..dar nu-i sta bine cu bara aia pe fata:)...succes

!Choco 18-08-07 15:02

5 Attachment(s)
noah niste poze cu bordul.....ceea ce am stiut eu sa-i leg azi au fost farurile si stergatoarele....restul depinde de electrician cand vine din concediu....deja e programata la un electrician :)

ynp_46 18-08-07 18:37

Quote:

Originally Posted by !Choco (Post 1053141)
noah niste poze cu bordul.....ceea ce am stiut eu sa-i leg azi au fost farurile si stergatoarele....restul depinde de electrician cand vine din concediu....deja e programata la un electrician :)

:D De ce masina e bordu` ala?:-) hai ca e frumos, bafta ai grija de masiuta:D

!Choco 18-08-07 19:44

bordul e de Opel Astra F model `92 si o sa urmeze modificarea banchetei spate in curand

G0rdy 23-08-07 15:58

Quote:

Originally Posted by !Choco (Post 1053352)
bordul e de Opel Astra F model `92 si o sa urmeze modificarea banchetei spate in curand

zici ca e pom de iarna bordu ala cu atatea lumini aprinse...:shock:

!Choco 25-08-07 20:20

2 Attachment(s)
hai ca azi mi-am legat semnalizarile si aproape tot ce mai era de legat.....in afara de turometru....si luminile de noapte din bord.....am aici si niste poze

Elvys_Marius 02-09-07 23:23

Salut!sunt super marfa jantele,si capota imi place!sa ai grija de ea se vede ce este ingrijita.

dafy duck 05-09-07 17:28

deci..bordu ala e marfa rau si nu arata ca un pom de craciun si jantele alea ce firma sunt?

!Choco 05-09-07 19:27

Quote:

Originally Posted by dafy duck (Post 1083144)
deci..bordu ala e marfa rau si nu arata ca un pom de craciun si jantele alea ce firma sunt?

ms man....jantele sun Steffan Cup8 dimensiuni j8x14"

dafy duck 05-09-07 22:30

da probleme cu rugina nu ai la ea?(totusi este o dacie)

Alpine 06-09-07 16:34

Quote:

Originally Posted by !Choco (Post 1063769)
hai ca azi mi-am legat semnalizarile si aproape tot ce mai era de legat.....in afara de turometru....si luminile de noapte din bord.....am aici si niste poze

din cate am vazut ti-ai incadrat f bine bordul.nu ai facut nici o modificare?? arata Ok masina.Spor la treaba in continuare!!!

Dodo_998 14-09-07 03:20

nenea,nenea si acum prinde 220 ? :P

dafy duck 14-09-07 23:17

daca iei 2 mm din chiuluasa ce se intampla?

dafy duck 14-09-07 23:17

chiuluasa la dacie

danutz_2007 27-09-07 16:03

e soper tare masina...sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea...

All times are GMT +2. The time now is 12:31.

- Copyright 2026 4Tuning