![]() |
Chrysler Stratus 130 de cai vs ... sa vad ce poate americanca
Chrysler Stratus 130 de cai vs ... sa vad ce poate americanca .
Masina e destul de mare , are peste 1600 KG , cutie manuala , motor 2000 16v fara nici o modificare . |
Re: Chrysler Stratus 130 de cai vs ... sa vad ce poate americanca
nu se baga nimeni ???
|
E cam lenta masina din cauza greutatii.Versiunea cu motorul mai mare(nu mai stiu cat) ma cocea cu Hondita mea:-)
|
Quote:
eu vs calibra 8v = eu eu vs fiat bravo HGT = egal ... ma luat putin la a 3-a eu vs bmw 520 = mi-a dat juma' de masina pe 400 m |
mercedes e220?
|
bmw 2000 24 valve pisika ?
|
Quote:
apropo de mertz ai kompresor ? daca nu cati cai ? |
Quote:
|
Quote:
|
mi-e greu sa cred ca ai batut calibra 8v de 115cp...cu siguranta avea ceva masina sau soferul...e imposibil sa bati masina aia la ce greutate are masina ta
|
Quote:
|
cu un stilo 1.8 130cp?
|
Quote:
|
Quote:
....Sau poate ai pus tu vreun eaton pe ohc-ul tau si...deh..:D Oricum motorul ala de pe fiat,daca nu-l tii sus ,te face binisor pe 400m si un 320 e36...:) |
Quote:
Stiu ca postul meu va suferi modificari sau va fi sters ca asa e in comunism sau poate chiar imi dai ban ca doar esti admin si faci legea dupa cum te taie capul dar asta e , nu cred ca o sa fiti demni sa lasai si opiniile negative postate sau cumva vrei sa va vorbesc numai de bine ? :lol: |
Nu domn' sef,a avut un prieten bun din ploiesti modelul cabrio cu V6 automatica. Si-l faceam pe 400m cu o rasnitza de 115cai,nicidecum cu masina care o tin pt asa ceva. A ta ,daca nu are modificari mai serioase decat un soft si vreo finala...parerea mea ->este o idee mai spintena si atat. Pe asta ma bazez. Voi incerca sa fac rost imprumut de ceva apropiat ca putere ,sa-ti si demonstrez ce am afirmat mai sus. Vorbim in pm.
PS: eu nu sterg posturi si nu banez useri pentru ca asa vreau eu,sau pentru ca nu-mi convin MIE,ci doar cand respectivul sare calul din punctul de vedere AL REGULAMENTULUI si al BUNULUI-SIMT;). Si aproppos,asta pe care purtam noi acum discutia asta,este unul dintre cele mai "libertine" forumuri(categoria serioase,nu cele cu 50useri din care 40 si-au uitat deja parolele:lol: ) de la noi. ...Si inca ceva...nu stiu unde ai vazut tu ca as fi admin...sunt doar un simplu moderator care ar trebui sa munceasca ceva mai mult ca altii... cateodata reusesc:) |
Pai hai man ia ceva apropiat ca putere si hai sa ne dam poate ma convingi ;)
|
salut un 206 de 90 de inorogi si e si diesel.. ce zici? :-)
|
Quote:
da-mi pm si zi-mi unde ce si cum |
pai sa vad poate-l scot in weekend ..:-) nu e al meu dar am zis sa fie ceva apropiat..iti dau un pm si vbim pe mess ;)
|
Hai frate ca au venit multi cu propuneri si toti se dau la fund ... haideti odata cu masinile seara afara ...
|
aveti putintica rabdare monsher :burn: :burn: :D
|
Quote:
|
coane cu o aprilia rs 125 te dai?
30 de cai cu putine modificari cam 200kg cu tot cu mine |
un urs 2.5 !
|
Quote:
Quote:
Nu nu nu nu nu :)) ... |
Hai frate, ai disparut?Nu-i frumos sa faci asa...
|
Quote:
|
Am vb pe mess
|
Quote:
|
Frate, chiar dak v-am dat-o, nu-i frumos sa pleci asa, nici salut nici ******-n gura...
|
Quote:
oricum nu inteleg cum de ai postat ca "ne-ai dat-o" ???!!! |
nu vorbeam de prima data, vorbeam de urmatoarele doua dati cand tu stateai in fum si i-am dat-o tovarasului tau sau whatever cu clio-ul.Sa nu mai zic de a treia oara cand ala cu astra s-a bagat in fata mea, k el plecase de la stop fara sa aiba banda, si am calcat frana si tot v-am dat-o.Nu credeam k te oftici in halul asta.E copilaresc ce faci.Asta e.V-am dat.Si nu sunt singurul care a vazut asta.Eu zic sa o lasi asa cum a cazut, k si asa ai dat-o in diverse grav.Ce draq, parca esti d-ala mic, imi iau jucariile si plec...
|
Quote:
E aberant sa zici ca ai castigat vre-una din curse :D |
Deja esti nesimtit!Adica ma faci prost pe fata.Care-i problema ta?Suferi de amnezie?Singurul care mi-a facut fatza a fost baiatul cu clio.Nu poti sa accepti ceva ce s-a intamplat?Cum adica sa ma filmezi?Nu ma filmeaza nimeni.S-a vazut cu ochiul liber prietene!!Stai linistit, dak vrei ne dam si de 20 de ori, oricum o sa faci tot la fel...
|
Quote:
|
Din momentul asta am terminat orice discutie cu tine, poti sa zici orice, ma doare la p***.Oricum cine a vazut stie, si am si alta treaba decat sa ma cert pe niste faze care nici prin cap nu-mi treceau.Mai bine ti-ai schimba nick-ul in TheOfticous!
|
Quote:
Trecand peste injuriile inutile , te astept diseara sa ne dam , doar noi doi daca tot zici ca ai dreptate . PS: Baiatul cu astra sa dus foarte tare in fata ta , mult si in fata mea oricum ordinea a fost : astra , clio , eu , tu si ultima cursa astra , eu , clio , tu . |
Quote:
|
Da pHlow , diseara ne vedem .
Cat despre jimmy si alex nu stiu cat tupeu sa aveti dar este deja filmare pe telefon cu 3 curse in care stai numai in spate in dreptul parcarii . Hai daca tot te bati cu pumnul in piept sa ne vedem diseara sa ne mai dam odata . De data asta nu mai pun frana sa ma opresc la semafor ca sa nu mai fie dubii :)) ca astia ca voi zic ca ei au castigat daca se duc de nebuni dupa semafor :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:28. |
- Copyright 2026 4Tuning