![]() |
Vand VW Scirocco 2
4 Attachment(s)
Vw Scirocco 2 ( intrata in 2005 in tara )
Motor - 1.8 injectie mecanica ( 95 cp ) An - 92 decembrie Proprietar ITP 2009 Dotari standard : - servo directie - geamuri electrice - trapa - scaune gen recaro Dotari optionale : - jante Dezent 9J fata si spate cu gume de 215-40-16 - amortizoare sport reglabile pe inaltime - rollbar - evacuare Sebring - sigurante capota si portbagaj - centuri in 3 puncte - alarma cu pager ( modul ridicare geamuri , inchidere centralizata si deschiderea portbagajul din telecomanda ) - punte cu discuri dupa un GTI Si cam ce am schimbat la ea : - ulei castrol gtx - aditiv tufoil - buji + fise - filtru aer - filtru benzina - filtru ulei - delcou - capac si lulea - curea alternator - curea servo - curea distributie + rola intinzatoare - pompa de apa - kit de ambreaj Sachs - discuri fata - spate Brembo - placute fata - spate Ferodo - pivoti , rulmenti , bucsi , cablu frana de mana , maneta , garniturile la etrieri fata - spate ... etc Numai tin minte ce am mai facut , oricum am bagat o caruta de bani .... akum masina are absolut tot nou pe ea ... Pret : 5000 euro NEDISC. Tel : 0724.074.469 |
Re: Vand VW Scirocco 2
up....super masina.....
|
super masina !! merita banii !!!!!!!
|
accept variante doar cu ursulet sau o pisica si ofer diferenta
|
Vrei kalibra aia care o am eu de vanzare pe WW ??
|
Quote:
|
frumoasa masina dar totusi putin cam piperat pretul acum nu te supara ka spun dar in afara de jante nui nimic impresionant
scuzama daca team deranjat cu ceva este doar o parere |
nu m`am suparat , stai linistit . fiecare cu parerea lui
|
mda m-i s-a spus si mie inainte sa o dau, dar adevarul este ca la fiecare colt de strada vezi un vw scirocco impecabil, din 1992-1993, preparat pentru raliu cu omologare dar nerenuntandu-se la confortul interior, iar in stadiul de fata caroseria tine la modificari majore la motorizare tocmai din cauza rollbar-ului. bafta man la vanzare, pacat ca o dai.
|
mariuse daca imi pica un motor 16 valve sa fi sigur ca numai vand masina :D
|
bai tu iei calbra si eu i/ti dau ursul si toata lumea e fericita ok ???
|
bai ce combinatii de trei..luate cate doua se fac aici :lol: :oops:
|
up ..........
|
up ...... un urs ceva ??? :D
|
Cum ai inmatriculat masina ?
|
2 Attachment(s)
sper ca te`am lamurit :D ... sunt al doilea proprietar pe carte si ce e bine ca masina poate primi orice motor in 4 pistoane fara a mai trebui omologat .
|
orice motor cu codul JH....adica acelasi tip de motor schimbat de n ori :D
|
merge sa pun 16 valve fara probleme ... m`am interesat .... dar problema ca nu gasesc un motor in mintiile lui :(
|
poate gasesc ceva...si te anunt..merge si 2.0 16V sau doar 1.8-le??
sa stiu la ce sa plec urechea, dar sa-mi spui dk iti convine motor din TM :wink: |
merge oricce motor de vw in 4 pistoane, merge si 2l 16v si ar fi cel mai indicat unul cu injectie electronica de pe mk3 nu cel de pe corrado cum am eu ca nu prea ai la ce sa te joci din injectia asistata electronic:(
|
nu ma arunc asa sus la 2.0 .... 1.8 16 valve e parfum pentru mine ... daca imi gasesc motor masina numai se vinde :D
|
a mai zis altu faza asta cu motoru ... :D
Imi pare sincer rau de masinuta asta , se perinda pe la prea multe persoane :( Sper ca intr-un final sa ajunga la o persoana careia sa nu-i pese decat de ea, de modificarea ei in continuare si nu de pisici , ursi si alte oratanii >:P Cu greu iti spun BAFTA LA VANZARE! MASINA ISI FACE CEI 5000 euro ;) |
ma impusc, iar se vinde masina asta si nu am bani sa o iau ink:)) va zic si io k merita k m'am plimbat o gramada cu ea knd era la fostul proprietar...masina e dementiala
|
mai bine gaseste ti motor... si nu o mai da!!! vrei si tu sa mai adaugi INCA un urs pisica sau orice alt bmw pe strada??? nu se merita... Scirocco e special, mai ales a ta... e genul de masina care chiar merita fiecare banut si vclipa acordata!!!
|
WBL-87 da un add la YM gabycs_2006 daca te mai intereseaza o pisicuta.... Bafta !!!
|
up ... ....
|
3500 nedisc fara roti si fara suspensie :D
|
cat jantele?
|
avand in vedere ca in augsburg numai suspensia costa 72mil dupa catalog... kw hobby circuit inox line reglabile inaltime.
|
Quote:
|
variante :D + sau - diferenta
|
cat jantele?
|
vand jantele doar daca o vrea cineva fara ;)
|
da, este poza cu corrado. pt scirocco am cautat si eu foarte mult timp dar nu am gasit, in schimb se pot face fetele de la faruri din sticla clara si se pot pune inele angel...
|
Merci :D ma batea gandu` oricum numa nu am gasit pe internet nicaieri ... si oricum la aproape orice piesa nu prea ii specificat daca potriveste la scirocco in shimb apare pentru golf 1,2, coraddo, caddy s-asa mai departe! Oricum o sa te intreb ce si cum ii cu ele cand o sa am banii respectivi! Merci inc-o data! 8)
|
inca valabil ... masina zace de 3 sapt in garaj .... asteapta noul proprietar :D
|
sa fi de ras ca daca aveam banii o luam yo inapoi :cry:
rau sa fi "liber profesionist"...:lol: |
masina se scoate la vanzare in scurt timp la un pret bomba :D
|
nu vrei un urs? :))
|
inca nu ... mi`am luat un golf 5 nou-nout :D