Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa scapi de concurentza ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/4704-scapi-concurentza.html)

Psycho 07-04-05 23:16

Hai sa va intreb si pe voi cum atzi proceda .. in urmatoarea situatzie

Asta mi`a povestit tovarasha k i s`a intamplat ... :

Vine o colega la ea .. si o cheama afara din clasa .. X .. vezi k te cheama un baiat afara .. ea crezand k ori sunt eu ori .. un tov. din cartier care mai mere la ea la lic iese .. jap .. apare un tip in fatza ei ... ii pune in bratze un trandafir ... si ii zice .. salut .. sunt mihai .. stiu k ai prieten da n`ai vrea sa ieshim impreuna .. am aflat .. k te cheama X ... si k invetzi la eminescu din clasa a 9` a .. si shtiu k ai prieten .. dar daca totushi vrei .. pot sa iti dau nr meu daca vrei sa ieshim si sa .. sau ... .. la care ea a ramas :shock: .. in fine ... am mai avut dispute d`astea cu unu sau 2 copii care incercau la ea jmecherii si s`au linishtit ... problema e in felu urmator .. k ea proasta .. nu s`a gandit sa`i ceara nr sa ma int. si eu cu el .. sau sa ii zica sa ashtepte 10 minute .. sau 5 .. k eu cam atat fac d la mine pana la ea la liceu ..

ehh .. voi ce i`atzi face ... i`atzi sparge fatza ... ( ceeaa ce agreez eu mai mult .. si ma face sa ma simt bine ) .. sau l`atzi intreba care e faza ???

nu incercatzi sa ma convingetzi k oricum fatza i`o sparg ... dar voi ce atzi face ??

RoSonic 07-04-05 23:28

Psycho.. atat timp cat omul nu a fortat nota si a inteles refuzul fetei... nu vad de ce te-ai lua de el... atat timp cat nu sunteti luati cu acte :lol: Si-a incercat omul norocul...

Cipin-KUS 08-04-05 00:34

....

Psycho man....omu nu arenici o vina...chiar daca prietena ta s-ar fi intalnit cu el...nu r fi avt nici o vina el....ci ea ca arfi acceptat....pentru ca el nu are nici o obligatie fata de tine...precum are ea....asa ca atata timp cat fata ridia coada...noinu avemnici o vina.... :wink:

EvLSant0S 08-04-05 00:51

si totusi.. fatza aluia merita sparta...

ce pisssda masii se baga ?!

sa stea in p masii in treaba lui , daca e ocupata , e ocupata si gata...

:D nici nu vreau sa ma gandesc cum ash reactiona doar daca ash afla.. ca se intampla ceva.. cu ea + 1 :D , repet.. daca ash afla... nu daca i-as vedea sau .. :D
sper sa nu trec prin asa ceva :)

luca 08-04-05 02:16

Fratilor din lipsa de ocupatie, la ora 3 am citit si eu topicul asta de la inceput. De mult nu am mai ras asa, deci e prea marfa mai ales in primele pagini, unde e ceva de genu \"sa ne dam cu parerea ce vor femeile\" :lol: :lol: . La cat mai multe topicuri din astea.

P.S. Psycho astia trebuie vanati iar cand ii prinzi sa-i calci in picioare, in primul rand te-a facut pe tine de *** cand i-a spus prietenei tale \"ca stiu ca ai prieten dar totusi poate iesim impreuna\" pai daca aflam cine e ma duceam peste el cu wu-tang clan (versiunea romaneasca - cra cra) si-l calcam pe cap.

snow_nlove 08-04-05 06:45

Frate Datoria omului ala era sa incerce .... datoria ei este sa refuze......ai mai auzit chestia asta nu ? :lol:
Eu zic ca nu ai de ce sa ii spargi fatza ...

B|shOp-VR6 08-04-05 08:42

Depinde de temperametul omului.. .oricum, mai mare umilinta sa te refuze fata (practic ai castigat in fata lui :wink: ) decat sa vina cordaciul si sa ti-o dea... asta in cazul in care ti-o da.. ca dak il mai si arzi pe ala.. s-a facut de *** total :lol:

Ema 08-04-05 08:44

Mi-a povestit un prieten de o faza, \"tentativa de agatat\". O tipa super buna pe strada. Unu' dupa ea. O opreste si intreaba daca vrea sa merga undeva cu el. Ea raspunde: \"Scuza-ma dar eu nu pot sa merg in p***a matii!\" Asta e cea mai tare pe care am auzit-o. Chiar iti trebuie curaj sa dai o asemenea replica.

RaveBoy 08-04-05 08:55

Ema poate la faza asta fata cu pricina isi mai i-a si vro 2 capace ....
Psycho - rupei capu ..... adika cum ... stiu ca ai prieten .... pai si daca stia d c drq a mai incercat ...... maaaaaaaaaa frate ala merita educat

ServaR 08-04-05 09:28

Totul conteaza de \"fata\\femeie\" iti dai seama ce vrea deobicei cum este imbracata. Si parerea mea NU neaparat trebuie sa ai mashina ca sa o agati sau sa intri in vorba cu ea iti trebuie papagal shi sa nu te blochezi pe moment pt ca \"ea\" vrea intotdeauna sa faci tu prima miscare, singurul avantaj cere il ai este norocul de a agatza o fata de o noapte. Dar yo le prefer pe cele de 2-3 sap :))

CT-03-ART 08-04-05 09:44

Psycho sa ii zici prietenei tale sa tzina telefonul sa filmeze bataia...ca vreau shi eu sa vad...chiar imi place ideea ta...sau da un tel sa vin shi eu...ca e mai palpitant sa dau shi eu shi tu...se sperie ala...

SpeedeR 08-04-05 12:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RaveBoy\"
Ema poate la faza asta fata cu pricina isi mai i-a si vro 2 capace ....
Psycho - rupei capu ..... adika cum ... stiu ca ai prieten .... pai si daca stia d c drq a mai incercat ...... maaaaaaaaaa frate ala merita educat

pai la cati tarani sunt in RO nu mar mira sa fie unii in stare de asa cva... :evil: :evil: :evil: :evil: ce ma streseaza oamenii astia care se iau de femei pe strada cu replici de ghitza ciobanu care sia facut studiile superioare la ugerul vacii din CAP.....

Psycho 08-04-05 12:38

heh .. acu sa va zic si problema mea ... :oops: :oops: mi`e frica sa dau cu pumnu ... datorita unor evenimente intamplate in clasa a 9`a ..

poveste e in felul urmator ... in clasa a 9`a .. eu sin inca 2 ne`am luat la bataie la lic. la care eram eu .. unu d gheto .. la SNC .. cu vre`o 4 - 5 de a 12`pea ... si mi`am luat 1 bucata peste ceafa ... si d nervi i`am ars lu unu un pumn in plex ( capul pieptului ) dar i l`am dat cu asa sete k omu a cazut p jos si a inceput sa faca spume la gura .. ii oprisem respiratzia .. d`atunci m`am speriat d moarte :) .. si d atunci nu shtiu cu ce fortza dau .. asa k ... incerc sa ma abtzin d la scandaluri .. da cand e vb de dat .. si picat dau :) ... mi`e k ii ard o bucata si fac mizerie in fatza la eminescu dreaq .. ma pun ashtia sa sterg dupa aia p jos :) ... oricum .. io ashtept sa vad ce mishcare mai face omu .. si ... s`ar putea sa aiba vre`o surpriza .. stiti ce ma deranjeaza p mine .. faza urmatoare .. :

stii ... stiu k ai prieten dar totushi daca vrei .. pewla mea ..s a ieshim la un suc .. sa asta ...

pai stai putin .. stii k are preten dah tuh pewla mea tot incerci .. nu ma deranja daca chestia asta o facea fara sa zica ... stiu k ai prieten .. sau daca se petrecea in disco sau club .. sau etc ... unde sa zicem k si eu si voi avem astfel de scapari ... dar el nuh .. el zice .. shtiu k ai prieten ... adik ceva d genu ... stii nu ma intereseaza de fraieru ala cu care esti ... da fraieru ala cu care e .. s`ar putea sa`i stranbe mutra :) .. hehehe .. hai k daca se intampla ceva k merita postat .. va informez ... poate eventual o amenda scanata .. sau un certificat medico`-legal :)

xxdadixx 08-04-05 14:55

psycho daca ai aflat chestia asta de la prietena ta inseamna ca nu tre sa-ti faci griji. Mai rau era daca nu-ti zicea si aflai mai tarziu. Totul se rezuma la ea, cine zicea mai sus ca \" daca ea nu ridica coada \" avea dreptate. Iar ala e un labar bagator in seama, incapabil sa-si faca o prietena. PM poate are o fixatie pe gagica ta, atunci e mai rau :wink:
Si eu ma uit dupa femai da pm, daca ele nu sunt interesate, asta e, sunt altele :lol: Daca ai maisna e mai simplu sa le duci la padure dar e mai greu sa dai de ele, poate int-un bar, club ceva ca pe strada esti la volan. Eu tot claxonam dupa o tipa si pana la urma mi-a facut rost de nr de tel si ne-am intalnit ( sa nu va spargetzi ca va execut 8) ), nu zic ca e o modalitate da a agatza, sunt fel si fel de fete, pt mine toate sunt la fel :baby:

Psycho 08-04-05 17:23

hmmmzz stii la exact acelashi lucru m`am gandit si eu ... deci .. un mare + ptr ea k n`a facut nimik si i`a zis nuh ... ashea .. apoi .... un minus ptr el ...k vb ta nu e in stare sa isi gaseaska one 4 hisself .. ehh .. oricum .. vedem ce se intampla

Edd 08-04-05 21:17

mha pe bune ...ce dreaq exact cum a mai zis cineva de aici..ai cashtigat din prima in fata lui ..ptr ca ea a refuzat...nu are sens serios..mai ales ca ai shi probleme cu pumnu :lol: :lol: :lol: crezi ca merita sa faci puscarie ptr un fraier????..io nu prea cred....merita batut nu zic ..si inca rau de tot...in plm..dar mai bine vb frumos cu el..ca oricum dupa cate zici u (si daca e adevarat :P )se sperie din prima..ce dreaq...lasa-l da-l dreaq de cotei...

P.S. daca am shi io o problema ...ma ajuti si pe mine ? :lol: :lol: :lol: :lol: (joke :P )

RaveBoy 08-04-05 21:24

Decat sa mergi la el si doar sa vb mai bine nu te intalnesti cu el ..... pai te i-a de prost frate ..... si nu e loc sa te creada lumea prost .....ori nu te intalnesti cu el .... ori ii rupi capu .... acu tu sti cel mai bine ....

Psycho 09-04-05 17:55

Re:

Quote:

Decat sa mergi la el si doar sa vb mai bine nu te intalnesti cu el ..... pai te i-a de prost frate ..... si nu e loc sa te creada lumea prost .....ori nu te intalnesti cu el .... ori ii rupi capu .... acu tu sti cel mai bine ....

pai io cand am duk la pretena mea la lic ma duc din 2 motive .. ori sa o iau .. ori sa caftesc pe vre`unu .. acu .. pelea mea iti dai seama k nu sunt genu care sa ma duk si sa stau de vb cu el ... sa stam la un pahar de vb ... io il pleznesc si apoi il tzin de vb :) ... ashtept cu nerabdare sa ma sunt pretena :))

wish me luck :) :peace:

BlueEyes 09-04-05 20:26

to pshycho: gajik ta -> un mare + , ala merita o plama asha in scarba dupa ceafa .. nu mai mult ...( k iti zic eu k n-o sa comenteze dak te duci la el cu o fata de om suparat si nervos ) ...
PS aceeasi problema cu plexul am avut si eu ....( cand am fost suparata .. am jurat d atunci k nu mai dau inainte s m gandesc. asta se intampla in liceu ..cand m-am cerat cu unu si a venit cu tupeu l mine ..nu era cine stie c facut dar...am prins exact locul ala d care zici tu si cand l-am vazut p jos rosu tot mam speriat -nu mai putea sa respire- ...a fost cam najpa situatia) - scuze ptr offtopic

RoSonic 09-04-05 20:32

Cred ca ar trebui facuta sectiune Local Kombat pe 4tuning :lol:

BlueEyes 09-04-05 20:55

nu cred k e d ras sau d facut misto pe faza asta ... io chiar m-am speriat RAU atunci si m-am simtit d *** ...but this is it ! life goes on !

RoSonic 09-04-05 21:01

Ah.. nu radeam de ce-ai zis tu....
ci de faptul ca de vreo pagina se vorbeste numa' de bataie....

oricum... scuze daca ti s-a parut ca am facut misto...

intercooler 09-04-05 21:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Hai sa va intreb si pe voi cum atzi proceda .. in urmatoarea situatzie

nu incercatzi sa ma convingetzi k oricum fatza i`o sparg ... dar voi ce atzi face ??

Friend, daca omul se potoleste si o lasa in pace, si nu mai incearca altceva, inseamna ca a inteles lectia. Asa ca : Peace, man! Fata ta nu sta cu tine pt ca dau tare cu stinga (sau cu dreapta), ci pt ca te iubeste!

INMHO

Bafta!

D_M_X 11-04-05 09:05

e ok RoSonic :P (BlueEyes) ... oricum m-am cumintit d atunci :))

xxdadixx 11-04-05 13:13

Hai mah zice-ti cum dreq agatzam gajicile astea, mai ales daca avem femeie si trebuie sa pastram discretia :lol: !

Edd 12-04-05 18:24

aplica shi tu tactica aia..te duci in club si te duci la una si o intrebi :\"domnishoara vrei sa ne ***** ?\" :lol: :lol: :lol: (a scris cineva pe aici :P sau pe alt topic..oricum e tare omu' mai ales ca i-a ieshit faza :D :peace: )

Psycho 12-04-05 22:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Edd\"
aplica shi tu tactica aia..te duci in club si te duci la una si o intrebi :\"domnishoara vrei sa ne ***** ?\" :lol: :lol: :lol: (a scris cineva pe aici :P sau pe alt topic..oricum e tare omu' mai ales ca i-a ieshit faza :D :peace: )

hahaha tre sa fii putin nebun sa incerci asta .. io la faza asta ashteptam o palma :)

Miki .. fumeia mea .. sper k shtie ce sa faca .. si cred k ii este si putin frica d mine .. ptr k la manie fac urat .. hai sa va spun o chestie .. cand eram in spital .. ptr operatziile la genunchi .. maica`mea era langa mine .. asa .. in rezerva noastra au adus un betziv .. care undeva mai tarziu a intrat in sevraj .. si ii zicea lu` maica`mea .. Luminitza .. adu si mie nishte vodka ... ( de unde pana unde .. k oricum pe mama o cheama Claudia ) .. asa .. si i`am zis sa inceteze .. nu aveam decat cateva ore de la operatzie .. i`am zis odata .. i`am zis d 2 ori .. am dat sa ma ridik din pat da ... pewla ridica`te daca potzi k simtzeam k imi cadea picioru .. m`am inroshit .. am urllat sa taca ... si mi`au bagat p bot juam de nush ce *** de calmat .. ceva dupa morfina .. n`am idee cum se numea .. daca imi aduk aminte il scriu .. si m`a luat somnu` .. cert este k l`am urat asa de mult .. ptr cum o facea pe maica`mea ... jur .. imi doaream mai mult k orice sa moara .. si nu am dorit moartea nimanui ... dar imi doream asa d mult sa moara .. ptr ce ii facuse mamei mele .. si eu eram in pat si nu puteam sa fac nimik ... l`am urat in asa hal .. k a doua dimineatza a venit o asistenta .. si zice :

Shtitzi pe domnu care era in patu d aici d la usha .. azinoapte .. dupa ce l`am urkat in ambulantza ( sa`l duca la palazu la dezintoxicare ) .. a murit asa de`odata ...

mama s`a uitat la mine ... dar nu a zis nimik .. dupa cateva saptamani i`am zis k l`am urat pe omu ala .. asa d mult ptr ce ia facut .. ii doream moartea ... si a murit ... ... chestia asta e reala si s`a intamplat acum 2 - 3 ani .. in perioada 25 .. 31 decembrie cand mi`am rupt eu picioru .. asa k ... tovarasha mea shtie de faza si se fereshte de mine ... un pik :) ...

asa k nu va doresk sa va luatzi de mama .. k ori fac crima .. ori muritzi din cauze ciudate ...

respekt !!!

PS. vreau sa am apuc de vodoo :)

iasi_drifter 12-04-05 23:22

bai Psycho esti belea. si la fel si tu santos
io unu am agatat, mozolit, f***t o gramada de p***e la viata mea si zic cu aprox 80% aveau strumf.
si m-a durut fix in p**a daca aveau tovaras sau nu.
INTOTDEAUNA e vina femeii tale daca te inseala si nu a celui care se da la ea. Pt. ca ea are optiunea: sa il refuze sau nu.
Pt. ca daca nu e hotarata sa nu te insele, daca nu te inseala cu unul, te inseala cu altul. Degeaba il bati tu pe ala. Ea e cea cu probleme. El nu te cunoaste si ar trebui sa ii fii recunoscator daca o f**e pe gagica-ta ca iti face un serviciu demonstrandu-ti ca ea nu iti va fi fidela. Asa ca ei tre sa-i dai un bocanc in c*r sa se duca unde vrea iar lui sa-i strangi mana frate.
Fara suparare dar voi ganditi cu pumnul si nu cu capul la faza asta.
Bine ca n-am dat peste gagici cu prieteni ca voi ca eu nu tineam neaparat sa le sparg fetzele dar daca erau prosti o faceam.
Daca vrea sa-ti fie fidela, il refuza oricat ar insista. Daca nu vrea te va insela si ii spargi fata degeaba aluia.

TheSinner2 13-04-05 09:40

neah.. eu intai bat femeia si apoi il scot pe ala de o internare... nu ma intereseaza cat de vinovat e... dau sa ma simt bine :twisted: ...

EvLSant0S 13-04-05 19:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

pai io cand am duk la pretena mea la lic ma duc din 2 motive .. ori sa o iau .. ori sa caftesc pe vre`unu .. acu .. pelea mea iti dai seama k nu sunt genu care sa ma duk si sa stau de vb cu el ... sa stam la un pahar de vb ... io il pleznesc si apoi il tzin de vb :) ... ashtept cu nerabdare sa ma sunt pretena :))

wish me luck :) :peace:

culmea....
am aceiasi problema... un cretin .. pe tzeava... incearca...sa...
sunt curios... voi .. ce mi-ati recomanda sa fac? cum ar trebuii sa reactionez..
datele problemei ar fi cam astea
EL e in aceiasi scoala cu ea... toata ziua o suna , smsuri .... dat intalniri si tot asa..
astept... sfaturile voastre..

Edd 13-04-05 19:31

pai daca ar fi facut asta o data si ar fi fost un baiat finutz....merge sa vb cu el..dar dupa cate zici tu e badaran si mai shi suna non-stop da sms-uri.....deci iti sugerez sa te duci la el calm frumos cu o fata de om zambitor sa zambeshti la el ...sa nu zici nimik ...si cand a zambit si el sau zice ceva bate-l da in el omoara-l!!!!!!! :D ..dupa aia ia-i telefonul (sunt 2 variante)
1varianta : daca e pe cartela suna pana ii consumi creditul (eventual iti dau un nr de tel sa mai vb sa iti aud si io vocea :D ) ca sa nu o mai sune .. ;)
a2-a varianta ..>e pe abonament..in cazul asta a dat norocu peste tine.. iei cartela si vb vreo ora ca pana se duce el sa zica ca i s-a furat cartel vb chiar mai mult....sau daca vrei s amai suni pa cineva ...Ex:pe mama ta din cealalta camera..e oke..dar poate vb si noi :D

..acum asta a fost o sugestie..nu trebuie sa faci neaparat ashea...(e de fapt obligatoriu :D )

EvLSant0S 13-04-05 20:09

stewpid..... astept si alte pareri..
da...
la ce pateste EA ... dupa aia ? te-ai gandit ?
probl. prof. etc.
nu-s genu care... BATE si dupa aia INTREABA .... care-i problema..
chiar as discuta frumos cu cretinu .. si i-as explica frumos .
daca ar continua ... ghinionu lui ..
sooo... ?! carmen , psycho ... etc... cmon ... de la voi astept

Carmen 13-04-05 20:13

Pentru inceput eu zic sa raspunzi tu la telefonul ei cand mai suna si sa-i spui s-o lase in pace ca va deranjeaza. Sa nu uiti sa te recomanzi ca fiind prietenul ei :lol:
Daca nu se potoleste vorbesti cu el in afara liceului, si asa nu va avea nici ea probleme 8)

EvLSant0S 13-04-05 20:18

=)) in fine.. nu comentez faza cu .. raspunsul ... la telefonul ei ..

e greu din .. 168 de ore.. cat are o saptamana... sa sune ala in fine.. chiar nu conteaza..
so .. prima varianta pica...

dar.. daca m-as recomanda eu cu un telefon la el ... ?
la fel... vbit frumos... ii spun ca deranjeaza si sa se potoleasca.. sa dea o laba sa-i treaba..
mere?

Edd 13-04-05 20:28

pay santos io la fel m-am referit in afara liceului...ptr c aparerea mea este ca
este stresant si nu vad de ce sa nu o merite????ca nu ai ce sa vb cu ajtia.... bang bang you're dead...my opinion ....(plus ca am glumit un pic in ultima faza..sish....)

iasi_drifter 13-04-05 20:42

Quote:

dar.. daca m-as recomanda eu cu un telefon la el ... ?
la fel... vbit frumos... ii spun ca deranjeaza si sa se potoleasca.. sa dea o laba sa-i treaba..
mere?
pai da asta tre sa faci.
dupa aia normal ca daca insista si dupa ce ii spui sa-si vada de treaba tre sa-l spargi.
daca te ignora cu toate ca i-ai spus sa o lase pe gagica-ta in pace deja se schimba situatia. in cazul asta n-are sens sa mai stai pe ganduri. Sparge-l disloca-l! :D

RaveBoy 13-04-05 20:51

Vezi sa nu fie vro matahala santose ....... ca atunci e nasol .... :twisted:

TheSinner2 13-04-05 21:15

eh... zi's sa-si dea intalnire cu idiotul in victoriei.. pe vineri.. :) si se rezolva rapid :twisted:

Psycho 13-04-05 21:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"iasi_drifter\"
bai Psycho esti belea. si la fel si tu santos
io unu am agatat, mozolit, f***t o gramada de p***e la viata mea si zic cu aprox 80% aveau strumf.
si m-a durut fix in p**a daca aveau tovaras sau nu.
INTOTDEAUNA e vina femeii tale daca te inseala si nu a celui care se da la ea. Pt. ca ea are optiunea: sa il refuze sau nu.
Pt. ca daca nu e hotarata sa nu te insele, daca nu te inseala cu unul, te inseala cu altul. Degeaba il bati tu pe ala. Ea e cea cu probleme. El nu te cunoaste si ar trebui sa ii fii recunoscator daca o f**e pe gagica-ta ca iti face un serviciu demonstrandu-ti ca ea nu iti va fi fidela. Asa ca ei tre sa-i dai un bocanc in c*r sa se duca unde vrea iar lui sa-i strangi mana frate.
Fara suparare dar voi ganditi cu pumnul si nu cu capul la faza asta.
Bine ca n-am dat peste gagici cu prieteni ca voi ca eu nu tineam neaparat sa le sparg fetzele dar daca erau prosti o faceam.
Daca vrea sa-ti fie fidela, il refuza oricat ar insista. Daca nu vrea te va insela si ii spargi fata degeaba aluia.

problema e k ... ink .. nu fac nimik .. il mai ashtept ... o sa ii zic tovarashei .. sai ii explice .. si daca nu vrea sa intzeleaga ii incark bateriile ...

ai si tuh dreptate .. in felul tau ... k prin chestia asta poti sa verifici daca iti este fidela sau nuh .. dar ... daca nu e fidela .. o sparg si pe ea :) ...

Santos ... parerea mea .. acum recvenind la tine .. mergi si explica`i omului k eshti cu ea .. apoi daca insista .. vb si la tel ... si daca nici asa nu merge .. ashteapta`l sa iasa d la liceu ... sa treaca p trotuaru celalalt .. si apoi ... scoate`i 1 dinte .. parerea mea ... hmzz zicea cineva .. k dca e matahala .. pff neinteresant ... ai vazut tyson cu horyfield ... dintr`o bucata .. a dat jos un taur de 140 de kg ( tyson cu o putere de 1 tona in pumn ) totul cu o lovitura bine plasata .. si hai sa va mai vand un pont .. intotdeauna la un scandal .. fitzi voi cei care datzi primii .. ptr k .. sunt 2 posibilitatzi :

1 daca e cu gashka ... sar si aia la bataie .. si ti`o iei dar oricum el e jos
2 aia din gashka decalra silentzio stampa si nu comenteaza nici unu si il aduna de pe jos ..

asta in cazul unei lovituri bine plasate : ... asa k .. parerea mea ... santos .. ia`o cu fruushelu .. nu sunt adeptul pumnului ... din prima dar din a 2`a .. da ... heh de cate ori era sa ma iau la bataie pe strada .. cu mashina .. inclusiv odata cu maica`mea`n mashina .. norok k a zis .. stai in mashina .. si ... k ne suparam ... ptr mine cuvantu lu` mama valoreaza destul d mult ... ( ps > aveam mana p inchiderea de geamuri .. de la solenza .. si mama avea 4 unghii in mana mea infipte k sa n uridik geamu :p .. intentzia mea a fost sa ridik geamu ... k aveam geamu jos .. si prostu a bagat mana p geam ... sa ma ia de barbie ... da mama s`a prins ce vreau sa fac .. si a actzionat .. damn .. si omu era si el cu femeia .. om d varsta cu tata .. da cred k ii dadeam o mama de bataie .. k aveam nishte draci la ce faze imi facuse cu mashina .. muream cu el de gat :P ) ... asta e una din fazele intamplate acu catziva` ani ... dar acu m`am linishtit :p .. sunt pashnic sac . .nu am putetzi enerva la volan .. decat rar :p

EvLSant0S 13-04-05 21:48

Re:

Quote:

Vezi sa nu fie vro matahala santose ....... ca atunci e nasol .... :twisted:

neeah... :D nici eu nu-s MIC :D

si daca e ceva... vreo 3 cuvinte am de spus .. sau chiar 4 =))

BISHOP :D MARYO :D RABANNE :D si AUDIPERFORMANCE :D
desii.... n`o sa se puna problema.. sper sa inteleaga din prima ... dela telefon
pana la urma... sambata.. cat o sa fiu cu ea.. o sa-i dau un tel. .. cu ea de fatza... si o sa-i zic... sa dea o labushka... sa se culce.. ca nu`i loc de menage a trois....
daca nu intelege :D revin cu detalii =))
sper sa nu fie cazul

All times are GMT +2. The time now is 19:28.

- Copyright 2026 4Tuning