Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Top Ceramica Motor Show - 29 Iulie 2007 Cluj-Napoca (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/46918-top-ceramica-motor-show-29-iulie-2007-cluj-napoca.html)

Galushca 24-07-07 09:35

Top Ceramica Motor Show - 29 Iulie 2007 Cluj-Napoca

2 Attachment(s)
Top Ceramica Motor Show, organizat de CS Speed Hunters si Tele Europa Nova.

Accesul: se deschide poarta publicului la ora 10:30

Spectacolul: incepe la ora 11:00

Biletele: pentru spectatori se pot achizitiona de la intrare si costa 20 RON.

Sponsori: Top Ceramica, Sfigmo Auto Center, Vimore Development and Design, Pma Invest, GLL Service, Time Cafe, Time Squad, Restaurantul Sun, Ancada, AutoFYG, Versacom, Adezivul Impex

Parteneri media: Faclia si Rally.ro

Eagle_flyaway 24-07-07 14:52

Re: Top Ceramica Motor Show - 29 Iulie 2007 Cluj-Napoca

spectacolul e asigurat de...? adik cine sunt participantii sau cum s-ar putea inscrie?!:rolleyes2

Galushca 25-07-07 10:00

Va fi un spectacol interesant...se vor forma echipe de cate 4 masinute iar timpi` se vor cumula pe echipe. Daca iese cum trebuie unul din virajele stranse va fi in permaneta udat de o masina a pompierilor pentru mai mult spectacol. Oricum ideea unui astfel de show este buna si din pricina unui numar mai restrans de participanti si din pricina show`ului care se poate vedea la locul cu pricina.

DACIA-Wrc 25-07-07 10:07

najpa, mai bine s`ar organiza o proba de la sf ion pana sus. ar fi mult mai interesant.
najpa ca is gata facute echipele in loc sa se inscrie cine vrea si sa`si faca echipa.
sunt curios ce va iesi

Galushca 25-07-07 10:16

Eu nu`s de parere ca`i naspa!...stim toti ce agitatie (ca sa nu spun ca organizarea a lasat de dorit) a fost la celelalte evenimente de pe aeroport....parerea mea ca este mai bine asa cu un numar restrans de participanti si ...si acesti participant selectati in functie de ce pot si cum pot ...tocmai pentru a fi un spectacol...pentru ca la urma urmei asta vrea sa fie aici...spectacol! Nu concurs , nu liniute, nu alte bucle buclucase ...

RA_2fast4u 25-07-07 12:15

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 1012892)
najpa, mai bine s`ar organiza o proba de la sf ion pana sus. ar fi mult mai interesant.
najpa ca is gata facute echipele in loc sa se inscrie cine vrea si sa`si faca echipa.
sunt curios ce va iesi

:)) si cine crezi ca vrea sa concureze pe gropile alea? + ca pe la jumatea drumului mai ii si portiunea aia degeaba unde drumu ii cocos cu totul, si aia s-ar numi viteza in panta... si nu e aceeasi lucru :)

DACIA-Wrc 25-07-07 12:32

se poate repara drumul, aia nu ar fi o problema.
nu am crezut ca piry poate sa fie asa agitat, ca un pepsi.
pe toata durata emisiunii de aseara de la tv el radea si tot misca, ca un pepsi agitat.nu avea pic de stare, zici ca avea limbrici :P
sa vedem ce va iesi duminica, bafta oricum

Galushca 25-07-07 12:38

Tu probabil nu ai concura...dar sunt oameni care concureaza! Multi dintre concurenti au o vasta experienta in ale "condusului" ...si o sa aiba ce sa ne arate si pe "gropile alea" .

Galushca 25-07-07 12:42

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 1013138)
nu am crezut ca piry poate sa fie asa agitat, ca un pepsi.
pe toata durata emisiunii de aseara de la tv el radea si tot misca, ca un pepsi agitat.nu avea pic de stare, zici ca avea limbrici :P
sa vedem ce va iesi duminica, bafta oricum

:lol: aia i`am reprosat si eu...a dat din picioare toata emisiunea + ca abia se abtinea sa nu rada cum rade el de obicei...adica foarte galagios si chiar spectaculos, provocand sentatii tari celor care il urmaresc :lol:

RA_2fast4u 25-07-07 13:33

Quote:

Originally Posted by Galushca (Post 1013142)
Tu probabil nu ai concura...dar sunt oameni care concureaza! Multi dintre concurenti au o vasta experienta in ale "condusului" ...si o sa aiba ce sa ne arate si pe "gropile alea" .

ma refeream la sfantul ion ! si daca tu spui ca acel drum este potrivit pentru o competitie in stare in care este acum ... atunci inseamna ca inca nu ai pus mana pe un volan...

Galushca 25-07-07 13:37

Pai atunci specifica la ce te refereai...m`ai facut sa sar in aer degeaba...si de faza cu volanu...stai linistit...am dinala de jucarie!

Galushca 27-07-07 11:43

Va asteptam pe toti duminica 29 iulie incepand cu 10:30 pe aeroport! :D se aproximeaza un numar de aproximativ 15 echipe care vor lua startul.

tfsi 27-07-07 13:54

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 1013254)
atunci inseamna ca inca nu ai pus mana pe un volan...

si tu de cand ai pus mana pe volan...ca vad ca ai 18 ani.ti se pare ca ai acumulat chiar asa o vasta experienta de critici pe altii?

DACIA-Wrc 27-07-07 15:53

cred ca mai degraba conteaza sa stim ce echipe vor participa nu de cat timp conduce x si y. sau alte cele.
galusca stii ceva mai concret?

RA_2fast4u 27-07-07 22:05

Quote:

Originally Posted by tfsi (Post 1016934)
si tu de cand ai pus mana pe volan...ca vad ca ai 18 ani.ti se pare ca ai acumulat chiar asa o vasta experienta de critici pe altii?

da!

nu inteleg de ce te bagi prietene? serios... a fost o mica neintelegere.. domnul dacia a spus ca mai bine s-ar tine la sfantul ion.. iar eu am spus ca e imposibil sa se tine o competitie sportiva pe acel drum in stare in care este acuma (esti de acord nu domnule experimentat?) insa "galusca" a inteles gresit crezand ca eu ma refer la aeroport... i-am explicat.. s-a rezolvat si totul era bine.. dar nah probabil ca trebuie un dictionar ca sa se descifreze...

DACIA-Wrc 27-07-07 22:41

oricum parerea mea ca o etapa de vtm ar atrage mult mai multi spectatori si mult mai multe echipaje decat liniile de pe aeroport sau ceva curse de amatori din cartodrom.
galusca nu stii nimic concret de cine participa duminica? masini, echipaje etc chestii de genu

sfigmo 30-07-07 08:29

A fost super frumos...pacat ca nu au fost vizitatori pt ca, parerea mea, a fost unul din cele mai reusite show-uri automobilistice de amatori de pana acum organizate in Cluj...vor veni si poze...

Galushca 30-07-07 11:16

30 Attachment(s)
Multumesc mult ca am avut ocazia sa vad asa ceva! Toata stima si respectul meu pentru organizatori...cat despre participanti......yhaaaaaa bravooooo

Galushca 30-07-07 11:41

25 Attachment(s)
inca o tura...asa sa vedeti ce ati pierdut!

DaNuTzU' 30-07-07 13:24

fff tare! felicitari am auzit ca a fost super! nu am putut ajunge asta este ajungem la urmatorul;)!

MANTUS 30-07-07 16:59

ce o patit domnu cu golfu2? o derapat de o ajuns in shantz???

Dino 31-07-07 00:33

Acela era un viraj de viteza destul de inselator si desii era lasat destul spatiu de degajare a mai incerca si altcineva santul, tot acolo. S-ar putea torusi ca pe acel viraj roata dreapta fata sa se fi dejantat si din cauza asta a "pierdut" fata. Alte daune nu au fost, nici la pilot nici la masina, decat o janta sparta.
Una peste alta a fost o duminicaautomobilistica foarte reusita iar tipii astia din Cluj, protagonisti intr-un fel sau altul ai evenimentului sunt toti de nota 10, iar de fetele din gasca lor ce sa mai zic, foarte dragute si incredibil de pasionate de masini.

lancerEvo 31-07-07 20:44

Piry este vedeta mea tv preferata!!!!!!!!
p.s. imi pare tare rau ca nu am ajuns si eu...

Bogdan' 02-08-07 20:14

foarte frumos!!felicitari organizatorilor si concurentilor am auzit ca a fost reusit totul dar stie cineva daca se mai organizeaza inca o etapa sau un concurs de genul?"

BogdanCasian 02-08-07 21:01

dino multumim ca ai venit speram ca de acuma mergem toti la evenimente impreuna si speram sa ne permitem sa facem show peste tot unde mergem

DaNuTzU' 02-08-07 21:14

Quote:

Originally Posted by BogdanCasian (Post 1027372)
dino multumim ca ai venit speram ca de acuma mergem toti la evenimente impreuna si speram sa ne permitem sa facem show peste tot unde mergem

bogdan o sa mai organizati ceva de genu?

Piry 03-08-07 14:47

Multumesc vladut, dino, bogdan, nuiu, vlad, razvi, netti, mircea, cristi....si tuturor elevilor mei.

ACUM ca am puterea sa postez din nou, am sa ma folosesc de aceast privilegiu. O SA MAI FIE evenimente de genul asta....DAR CU CE FOLOS? daca RACERII din cluj nici macar ca spectatori n-au aparut, ce sa mai zicem de participat! nu cred ca e nevoie sa mai fac si alte comentarii.

ZanDer 03-08-07 15:49

pontu ii ca vroiam ca clubu nostru sa fie reprezentat numa ca nu am apucat, era un alt eveniment un pic mai important :P la the next one, we're there :D

DaNuTzU' 03-08-07 20:22

Quote:

Originally Posted by ZanDer (Post 1028633)
pontu ii ca vroiam ca clubu nostru sa fie reprezentat numa ca nu am apucat, era un alt eveniment un pic mai important :P la the next one, we're there :D

stai calm ca nu la noi se referea! stie el care e pontu;)

lancerEvo 04-08-07 18:42

da din pacate mediatizare 0... am vazut cu 3-4 zile inainte postul pe forum si atat! si deja era prea tarziu pt inscrieri ai alte cele... degeaba o sa imi spui ca a fost la tv... daca despre un eveniment se stie, lumea vorbesete si merge vestea... pe cand despre asta am auzit vorbindu-se doar de vineri, joi maxim! si aia ii cam tarziu!!!
pacat, ca am vazut ca a iesit show misto, data viitoare sper sa fiu si eu acolo sa contribui la spectacol!

tekno 04-08-07 20:05

or facut un fel de family affair deaia =))))

Piry 04-08-07 20:16

am mediatizat si noi cat am putut pe siteuri, din punctul cand evenimentul era oficial. oricum urmatorul ceramica motor show o sa fie mediatizat din timp, sper. stii bine ca dan o fost organizator asa ca de el depind multe.

Piry 14-08-07 05:05

imagini noi si senzationale azi la dan duma in direct, cavelerii riscului ora 19:00 data 14 aug 2007. Camerele de interior a membrilor time squad cat si imagini "de afara"

Piry 14-08-07 15:36

a da, deci pe tele europa nova care intra la ora 19:00 peste B1 tv.

DaNuTzU' 18-08-07 14:56

nu ai inregistrarea? sau mai bine adu ceva material sa vad ca am fost plecat si acolo nu prindeam tele...

All times are GMT +2. The time now is 09:35.

- Copyright 2026 4Tuning