![]() |
Vand pui Rottweiler
3 Attachment(s)
Vand 6 pui Rottweiler de 7 saptamani - 3 masculi shi 3 femele cu carnet de sanatate, deparazitati shi primul vaccin. Tatal - RPJ(Romania prim junior), HPJ(Ungaria prim junior), etc ...
100 Eur - negociabil. |
Re: Vand pui Rottweiler
7 Attachment(s)
!!!!!!! UP !!!!
cresc pe zi ce trece se fac ditamai namilele masculii...sau femele mai micutze...:) poze azi cu puii shi parintzii ;) |
Update la pretz - 200 RON FIX !!!
pt. cei interesatzi , transportul, din cate shtiu, nu poate fi asigurat de nici o firma. |
!!!!!!!! UP de zece caractere !!!!!
hai frate un ditamai rottweiler la 200 RON = MOCA ! xD ps. tatal a costat 400 eur cand l`am cumparat, in noiembrie 2005 la varsta de 6 sapt. |
!!!!!!!! Up !!!!!!!!!!!!!!!
|
NOU !
Se poate asigura transportul in unele judetze. Nu ezitatzi sa ma contactatzi. In functzie de jud. in care locuitzi va pot transmite timpul,data cand shi daca se poate trimite in acea zona. |
!!! UP !!!
2 masculi / 2 femele |
Super frumosi puii si la pretul asta ....frate ... chiar sunt pomana !!! Se vand cu minim 200 euro !!!
P.S. : Si eu sunt proaspatul posesor al unui Rottweiler de 2 luni si un pic, gras ca un porc si pot sa spun ca e fenomenal ... Spor la vanzare man ... si incerca sa pui anuntul pe un site de profil , si creste pretul ca decat sa ii dai la 2 milioane mai bine ii dai de pomana , sincer ... nu se merita ... si sunt si frumosi ! P.SA. : In Constanta sub 200 E nu gasesti ! |
Merci...sa`tzi traiasca shi sa ai grija de el (joaca`te cu el cat e mic..ca n`o sa ramana asha prea mult timp..cresc enorm de repede) , cat despre pretz...nu vreau sa fac cariera din asha ceva...shtiu ca sunt scumpi..cum am mai zis tatal lor a costat 400 eur acum 1 an jumate.
P.S. ai grija sa nu te calce cand s`o face mare ;)...crede`ma , nu`tzi doreshti :)) |
au mai ramas 2 fetitze ;p
|
|
!!!!! UP pt 2 fetite !!!! xD
|
Quote:
|
ah lol...a sunat altfel decat trebuia...daca am intzeles corect la ce te referi tu
nu e vb de nici o amintire...doar sa nu te calce din gresheala pe picior cand creshte,cand il iei la joaca...la tranta :)) are o ditamai laba shi la cam 40-50 de kg.... ce ai auzit tu cu caini care ajung sa mushte stapanii asha aiurea 1 sunt poveshti shi 2(cand chiar se intampla asta) au fost chinuitzi in ultimu hal ori cand au fost mici ori de mici shi pana in prezent prin infometare/insetare voita din partea stapanului + batai regulate din partea stapanului, acum sa nu intzelegi ca daca nu ii dai de mancare la ora fixa gata e pe tine...e vb de saptamani intregi fara apa shi mancare + bataie cand el abia se mai poate tzine pe picioare....pt pui mancare de 3 ori pe zi iar la adultzi odata e suficient |
!!!!!!!! Up !!!!!!!!!!
|
se poate inchide topicul.
Mutumesc ! |
salut asi vrea sa cumpar si eu un pui de rottweiler, mascul in varsta de 2 luni ....ma poate ajuta cineva ?:D
|
Sall frate ! dami ji mie un id de mess nr de tel cva... ca sunt si eu interesat , de niste pui. :lol:
|
Cred ca puii aia sunt namile acum..pentru ca nu s-a mai postat din data de 13-08-07, 23:44 , cred ca au crescut mult si bine .. asa ca . Topic Closed
|
sal...:)caut un puiut de rott
Quote:
|
Caut pui de rottweiler
saluty...poate sau mai bine sigur mam trazit prea tarziu dar oricum as dorii un id de messenger...ca sa mai vb ca poate o sa mai ai pui de vanzare:)...eu imi doresc ff mult unul:)
|
sal poate ma ajuta careva sa imi iau un rottweiller .. tavi88ro e id-ul de mess ... astept oferte :P:lol:
|
VAND PUI ROTTWEILER (4 fetite), din rasa pura cu parinti dresati, excelenti pentru paza. Puii sunt nascuti pe 28.07.2009, detin carnete de sanatate, sunt vaccinati, deparazitati si sunt foarte jucausi. Merita vazuti!!
rel. la tel. 0729036162 sau [email protected] https://img169.imageshack.us/i/61914745.jpg/ https://img65.imageshack.us/i/74489547.jpg/ https://img245.imageshack.us/i/89166812.jpg/ |
la ce pret ?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
ofer 200 euro pe un mascul.nr meu 0721062817