Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sun Racers (https://forum.4tuning.ro/232-sun-racers.html)
-   -   Model Parasolar ! (important) (https://forum.4tuning.ro/232-sun-racers/46615-model-parasolar-important.html)

monk 20-07-07 01:30

Model Parasolar ! (important)

2 Attachment(s)
am luat problema parasolarelor in mana si am ajuns urmtoarele 2 designuri:

1. simplu
2. simplu elevat :))

ideea de la al doilea este sa luam S si R din sticker si sa le unim cu scrisul celalalt.... tre sa fie ceva totusi citetz... si fiecare isi poate face scrisul in culoarea care se potriveste cel mai bine masinii lui... * in poza e doar o schitza... varianta finita va fi facuta de cineva cu talent la desen... ideea fontului e principala

daca mai are cineva idei este liber sa le propuna...

dodge_this 20-07-07 01:32

Re: Model Parasolar ! (important)

a doua imi place mult mai mult...clar:)

vyper2thex 20-07-07 01:34

Quote:

Originally Posted by monk (Post 1006243)
am luat problema parasolarelor in mana si am ajuns urmtoarele 2 designuri:

1. simplu
2. simplu elevat :))

ideea de la al doilea este sa luam S si R din sticker si sa le unim cu scrisul celalalt.... tre sa fie ceva totusi citetz... si fiecare isi poate face scrisul in culoarea care se potriveste cel mai bine masinii lui... * in poza e doar o schitza... varianta finita va fi facuta de cineva cu talent la desen... ideea fontului e principala

daca mai are cineva idei este liber sa le propuna...

Fine by me. Oricare iti place nu conteaza...

cr0n0s 20-07-07 01:39

A doua e mai misto.

monk 20-07-07 01:45

a doua daca e lucrata cum trebe de cel care a facut designu la sticker (ca sa aiba acelasi mana) ar iesi chiar bine zic eu

PointMaster 21-07-07 21:52

1 Attachment(s)
o idee de la mine :rolleyes2

sil4tuning 21-07-07 23:17

f misto george ! ia sa vedem daca le place si la baieti
pare mai ok decat cele 2 simple de sus ;)

PointMaster 22-07-07 00:38

e doar o idee, designerul se poate inspira din asta :-)

monk 22-07-07 02:05

tre sa avem in vedere un lucru ... NU TRE SA FIE INCARCAT pt ca apoi iese urat... tre sa fie clar si la obiect. sa vada omu ce scrie pe el, nu cu briz brizuri .. (ma refer la fundal)

scrisul este ft bun, dar as mai umbla un pic la R

RicaFlo 22-07-07 19:44

parerea mea...para steagul ala din fundal doar cu soarele intr-un colt si cum zice si monk umblat un pic la "R"

RicaFlo 22-07-07 19:49

ce ar fi daca ar fi transparent......fara fundalul de la soare si razele sa intre un pic peste scris :) .....sau mai fal o data te rog si cu soarele in mijloc si tot asa razele sa intre un pic peste scris pls chiar is curios

monk 22-07-07 23:57

buna idee :D

PointMaster 23-07-07 10:34

Quote:

Originally Posted by RicaFlo (Post 1009465)
ce ar fi daca ar fi transparent......fara fundalul de la soare si razele sa intre un pic peste scris :) .....sau mai fal o data te rog si cu soarele in mijloc si tot asa razele sa intre un pic peste scris pls chiar is curios

am sa incerc sa-l fac in seara asta

SUN 25-07-07 16:19

Bai baieti...nu trebuie sa existe un fundal ! Doar textul cum a facut monk al doilea model numai ca toate literele trebuie sa fie gallbene si sa semene cu cele doua initiale( S si R)

aDytZa_1989 25-07-07 17:18

1 Attachment(s)
Salut baieti Am vazut si eu topicul si ultimul Post a lui Mihai. am incercat si eu ca idee un model (al doilea model a lui Monk dar literele galbene) sper sa nu deranjeze pe nimeni. Numai Bine si mult succes in gasirea unui model de parasolar.

monk 27-07-07 01:25

Literele si lepoate face fiecare ce culoare vrea (mai putin S si R) ca sa le poata asorta cu masina...

nu reface nimeni R-ul ala ?

Mitsubishi_2008 03-09-07 15:29

Trimite-ti-mi odata modelul pentru parasolar si pentru tricouri ca sa vb cu baiatul ala pentru confectionare. [email protected] :evil:

SUN 28-10-07 18:19

1 Attachment(s)
Ignorati fundalul...va place fontul folosit? literele vor fi modificate astfel incat interiorul sa fie galben iar conturul exterior negru (nu va exista un fundal ci doar literele)

RicaFlo 28-10-07 22:57

se vede cam in ceata "racers"......ia incerca mah sa faci si modelu de ti-am zis io de el doar cu SR .....doar pt mine sa vad si eu ca idee cum ar da

asi_marian 29-10-07 11:12

Da mah. SUN-ule fal pe ala k e marfa
cu mici modificari

DjAlcohol 29-10-07 11:39

Quote:

Originally Posted by SUN (Post 1173114)
Dragi tovarasi si pretini...doar fontul ma intereseaza daca va place...culoare etc sa pot schimba...nu e nimic batut in cuie..FONTUL VA PLACE?

Bai ceausila :) mie imi place fontul si arata bine combinatia asta de culori

GodfatherN 29-10-07 11:58

Eu zic ca sunt cam simplutze amandoua...fara suparare, dar poate imaginatia mea e un pic mai...bolnava...:P

SUN 29-10-07 12:24

Dragi tovarasi si pretini...doar fontul ma intereseaza daca va place...culoare etc sa pot schimba...nu e nimic batut in cuie..FONTUL VA PLACE?

SUN 29-10-07 16:10

Bogdan, chiar te rog daca ai idei "bolnave" sa le pui in practica si sa le vedem aici...nici o sugestie nu vreau sa fie exclusa!

Mitsubishi_2008 29-10-07 20:14

Quote:

Originally Posted by SUN (Post 1173114)

Da mah. Fa-l p-asta in mai multe culori ca sa avem de unde alege. Sapt asta vreau sa ne punem de acord la un model si sa ne apucam sa le facem. URGENT.

cr0n0s 07-11-07 20:39

mi-am reinst windows-ul asa ca pot din nou sa folosesc photoshop. vreau si eu niste dimensiuni si o rezolutie la care ar trbui sa lucrez, poate scot si eu o varianta si va place. tschuß

SUN 17-11-07 17:02

3 Attachment(s)
Dupa multe dezbateri si promisiuni electorale :lol: iata ca au aparut parasolarele...primele poze la fata locului :shock: enjoy :

vyper2thex 17-11-07 17:09

Quote:

Originally Posted by SUN (Post 1203633)
Dupa multe dezbateri si promisiuni electorale :lol: iata ca au aparut parasolarele...primele poze la fata locului :shock: enjoy :

Foarte tare, mashina, parasolaru e super tare...shi chiar da bine pe mashina...

RicaFlo 19-11-07 06:14

asta e varianta finala????

Razvan_Golf2 20-11-07 05:23

draguta sigla si parasolar bafta baieti:)

DjAlcohol 20-11-07 15:07

Quote:

Originally Posted by Razvan_Golf2 (Post 1207183)
draguta sigla si parasolar bafta baieti:)

Multumim frumos :)

Mitsubishi_2008 29-11-07 08:33

Te rog grabeste-te SUN-ule cu parasolarele alea odata. Sa le faci cu margine ca te omor. :D
Si stickerele tot cu margine ca eu nu mai am.

All times are GMT +2. The time now is 21:40.

- Copyright 2026 4Tuning