am sa dau si eu weekendul viitor (nu asta care vine) prin bacau si sper sa am cu cine da o liniuta :roll:
|
Re:
Quote:
|
AlecsRo ai fost in Bacau?Ai gasit ceva daca ai fost?
|
nu am fost.. weekendul asta merg.. sper sa gasesc cativa curajosi :D daca nu, ma alerg singur, am mai zis.. veniti seara si daca vedeti o astra verde cu geamuri negre care face slalom printre masini, eu sunt :peace:
|
AlecsRo, in ce zi anume ... sa stiu... sa-mi pun benzina :D
E mai rau in ultimul timp prin bacau ca pe unde se faceau playuri acu ceva timp (pe centru) e garda tot timpul ... da daca e ceva ne gasim si mergem in alt loc. Da ce poate masina ... ca daca e 2.0d stock ... :P tre sa-ti gasesc pe altul |
AlecsRo de ce ai asa mare incredere in masina ta?Nu mi se pare un motor asa de puternic ca sa poti spune lucruri asa de curajoase...
|
ziceam si eu sa ma dau cu cineva, asa de distractie.. vad ca voi o luati in serios.. oricum o sa vin si cu laguna lu taica-meau de 2.0 benzinar, poate fac fatza :wink:
|
Re:
Quote:
|
Hmmmmmm sabotaj? Poate a fost trimis special pt asta :lol:
:oops: :oops: |
lasa ca gasim noi un loc ferit :wink: .. oricum stabilim cand ne intalnim
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Chiar, avem si o laguna facut in bacau de 2.0 ... poate ii facem poze cristi. |
ne-am putea da pe Calea Moinesti,soseaua e buna si nu sunt pietoni sau intersectii pana la Peco.Doar ca am disponibil un 1.7TD de 1800...Kg. :?
|
Re:
Quote:
cel mai bine e dupa metro, e in afara localitatii, 4 benzi, relativ liber in anumite perioade, nu tu pietoni, cladiri, si pana la balcescu sunt 2 km |
Re:
[/quote]
da e o idee buna, daca veniti de pe pod cu viteza va ia numai bine radarul...[/quote] pei ne uitam intai,desi ideea ta e buna,drum national.....100km/h legal.... problema e ca ce facem acum e asociere in vederea comiterii de infractiuni la regimul circulatiei....asa ca ar trebui sa aducem precizari ca e vorba despre un NFSU2 ,in retea. poate ne adunam sambata asta pe undeva ...numa' la \"statuie\"nu....:D ok? |
evident ca vorbim de need for speed underground... :peace: :lol: :lol:
e foarte frumos in parcare la policlinica... acolo e voie si nu incurci pe nimeni dak stai de vorba... |
cel mai bine ne intalnim si stabilim noi pe loc..
|
Codrin sper ca fordul tau nu are BIB la numar ca daca da ... nu facem curse cu tine :lol:
|
nu mah.....ala cu BIB e.........colegul meu :wink:
al meu are ASJ |
Colegul? ... de servici? .... atunci nici cu tine nu facem :lol: :lol:
|
AlecsRo te astept cu Laguna de 2.0!Va intalniti sambata undeva?
|
Codrin44 esti ``cop`` cumva? :suspiciou
|
nu man....nu sunt......in timpul liber:roll:
|
8) 8) he he .... ne mai gandim :roll:
|
e baiat fin codrin... garantez eu pentru el... ;)
p.s.: am o bere domnu' codrin :lol: |
:) Da n-am zis eu ca nu ar fi
|
Pai stim ca mai exista si politisti fini dar parca exista o retinere..
|
Re:
da de unde... CARE LINIUTA? cum ma asteptam.. m-am alergat singur... cred ca ati vazut vineri si sambata seara un opel astra verde cum fugea de unul singur prin centru, nu? of of... noroc cu baietasu ala cu a4 ce m-am dat putin, da` s-a lovit si s-a linistit :D
|
Re:
Quote:
am o filmare frumoasa de duminica cu o fugareala adevarata duminica, dar nu o pun pe site ca tin la permisul meu :lol: , daca vrei da pm si te rezolv... |
fara politica pe forum pls...-aleks (apropo ar fi frumos sa facem poze la hangarul lui iacubov cu masini ... e colectionar ... da nu s-a prea aratat cu ele, si sa nu uitam de sponsorizarile facute de fimele lui in raliul romanesc)
:D :D :D |
Re:
Quote:
|
Unul de Vs cu numere rosi?
|
Re:
Quote:
|
Nu mey...Opelul era cu numere rosi de Vs?
|
nu un astra verde compact cu eleron, cu nr rosii de buc , foliat.
soferul e un baiat cu cioc, tuns scurt... |
opelul e verde metalizat cu numere rosii de B si folii pe spate
|
Si Marcel si-a botit tare masina?
|
Aaaa...Te-am vazut dar eram cu prietena si nu prea accepta sa ``ii dau``!Sper sa te mai vad spt viitoare in BC si sa fiu singur :twisted:
|
Re:
Quote:
|
Se mai intampla si la case mai mari...Bine ca nu a patit nimeni nimic grav..AlecsRo te-a facut macar?
|
All times are GMT +2. The time now is 02:30. |
- Copyright 2024 4Tuning