![]() |
Aeroportul Arad 23Apr-Ora13
aR99bMw zice asa:
\"CURSA PENTRU AUTOMOBILE SI MOTOCICLETE DE STRADA! AEROPORTUL ARAD - 23 APRILIE ORA 13:00 ETAPA DE DESCHIDERE: 23 APRILIE ORA 13 LA FIECARE ETAPA SE ANUNTA DATA ETAPEI URMATOARE DATELE URMATOARELOR ETAPE SE VOR PUBLICA SI PRIN MASS-MEDIA. BILET DE INTRARE: 100.000 LEI TAXA DE PARTICIPARE 500.000 LEI DESFASURAREA CONCURSULUI: Concursul se desfasoara pe perechi,plecand cate doua autovehicule in paralel ,cu start de pe loc si sosire lansata,cu sistem de cronometrare pe baza de fotocelula.Prima parte a competitiei este destinata curselor libere:de la orele 13:00 pana la 15:00 orice participant inscris poate concura impotriva oricarui participant indiferent de categorie.Concurentii vor fii cronometrati la cursele libere ,iar in functie de aceste rezultate se califica sau nu la concursul pe categorii (cate cinci categorii pentru automobile respectiv motociclete). Concursul pe categorii va incepe la orele 15:30 si se va desfasura in sistem eliminatoriu direct fiecare participant acumuland un punctaj corespunzator performantei realizate. Castigatorii categoriilor vor fi premiati cu diplome si medalii la fiecare etapa de concurs iar la finalul celor 10 etape,dintre competitorii care au participat la cel putin sase etape ,se vor desemna pe baza punctelor acumulate castigatorii categoriilor pe anul 2005,care vor beneficia de premii valoroase.\" INFO: 0742 140 384 |
Tot ar99bmw zice ca organizatorii sunt din Ungaria, cu experienta, care sunt pregatiti pentru 15000 vizitatori si au forte de ordine suficiente. Si va fi extra beton ca e ziua!
Si mai e 11 zile :wink: |
Am sunat la Arad. Daca vrem sa ne inscriem va trebui sa fim acolo cam pe la ora 11. Pentru alte detalii, bagati-va nasul aci: http://www.rektime.com/speedracing/index2.htm
|
Si m-am razgandit, nu mai concurez :(
Grupele nu-s pe cai putere ci pe capacitatea cilindrica, si nu-s curios sa ma dau cu un seat leon top sport cu motor 1.9tdi 150 cai cipuit sau cu un 325... Najpa :? |
jeff, crezi ca tu o sa fii singuru cu octavia de acolo? ma indoiesc :roll:
|
Re:
Quote:
se dau puncte pana la locul 8, participarea regulata poate aduce un loc pe podium la sfarsit, chiar si in cazul in care nu termini toate etapele in primii trei anyway, daca nu mere jeff nu merg nici io howgh |
Bine mah, ce jmeker esti tu, ca parca mergi pentru mine :evil:
O sa particip de show, ca ar fi pacat sa pierd ocazia, dar nu-mi fac sperante... numa' de nu prind un beamveu de vro 120 cai :twisted: |
oare cine e cel mai avantajat a toata treaba asta ? :) 8)
|
Fortune Favors the Brave...
|
eu particip si ma si bag cu cehoaica dopata si incaltata 8) Si daca ar veni si niste suspensii cat de curand...
|
sa speram ca dopata, incaltata si trantita...
altu ? care se mai baga ? bnz ? dmx ? mishu ? ghitza ? ova ? :wink: treidoicinciu, emu, americanu...trebe convocati si ei, sa merem macar cu vreo 10 masini 8) |
Eu vin sigur!!!Daca am fost in stare sa merg pana la Cluj,pana la arad nu mi-o fi greu...Nu prea am inteles cum e faza cu calificarile pe categorii,dar mai e ceva timp pana atunci.Tre sa incep sa imi adun alocatia :D
|
om serios DMX-u asta, vine l-a intalniri de 1 luna si deja s-a implicat peste tot. a tras liniutze (imaginare biensur, sa nu se creada altceva :wink: ) a arata indemanare, a mers la cluj, va merge la arad. ce mai...om cu spirit de aventura, vb lu' aki :)
ps: domnu moderator, imi cer scuze pt offtopic, dar nu strica niste cuvinte de lauda. |
ma gandii sa fac si io ceva , astia ar fii potentialii venitori :)
cu masina : mishu - dacia power fratemiu - ... japonezu - CTR dmx - lupo ghitza - reno ' megan ema : dacia vali - fiat ovi oradea - opel power ( cel putin asa imi striga in ureke la raliu la cluj cand a trecut o astra belea pe langa calin cu 325 -u ) staici florin - subaru baiatu cu 325 -u - bmw 325 i e46 ( nush cum il keama ) GTR - baiatul cu ursul mtehnik in rodaj tm 82 nos - dizel pauar jeff - cehoaica , trantita , vb lu nea moderatoru' n0namee - seat ( fiat ) malaga lau - dacia galbuie :) emu este kumva baiatu cu probele ? :? americanu cine ie ? daca aveti vrio ideee , credeti ca stit pe careva din oras ca vine bagati aicia si il abordez io kumva pa strada si ma bag in seama si ii zic :D fara masina : cioli , scuter , corse , cris-rai , speedy , uberman , flocea_cars si cam atata , daca am uitat pe caerva cu masina sau fara , i'm sorry deci astia ar fii potentialii venitori :) , akuma frumos ar fii ca fiecare care stie ca vine sigur , cu sau fara masina sa puna acia cate un vot , ceva de genu ( ex. io subsemnatu' vin cu masina sau fara ) ca sa stim cam cum stau treburile pacilea 8) |
cioli, americanu e Clif (Celica GTS)
daca vin macar jumate din lista de mai sus e bine. ma refer la masini, nu la persoane edit: eu vin la arad, SIGUR |
Si eu vin. Cu ce vin se stie :roll:
|
vali nu vine
emu e ala cu eMu de 192cp |
:( din pacate la mine situatia din familie nu permite participarea ... unii stie despre ce e vorba.
desi pe mine ma avantajeaza chestia asta pe capacitatea motorului nu cred ca o sa pot veni. multa bafta la cine se duce si se da! :joy: |
Si eu se poate sa ies din calcule...Luni intra masina la dezmembrari si nu vad cum ar putea fi gata pan' vineri.Ce e drept as putea grabii lucruriile si motoru ar fi asamblat in 5 zile,but the fine tunning...altfel o sa consum 2 rezervoare pan la Arad ! :)
Dar vin sa va sustzin,no doubt ! |
topic devenit inutil
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:54. |
- Copyright 2026 4Tuning