![]() |
Rx-8, E270, A4, Patrol
Mazda RX-8 2004 231CP, 211Nm, 1.3l rotary, rosu metalizat
Mercedes E270 CDI 2004 177CP, negru Audi A4 130CP 1.9 TDI 2002, argintiu Nissan Patrol GR, 3.0 Di turbo 164CP, verde Daca aveti vreo intrebare sau daca vreti vreo lamurire legata de una din aceste masini nu ezitati sa intrebati. |
Lasa-ma sa ghicesc:toate sunt ale tale? :roll: Nu ai si un H2 sau Escalade ceva?
|
Mazda RX-8, 231 CP, 211 Nm, rosu metalizat, consum urban 30% :shock: :shock: :shock: Mergi cu ea doar in 1-a ?.... la blana? :shock: :shock: :shock:
|
RX8 este o masina destul de prost gandita cu un consum foarte mare la performante medii, e posibil!
|
nu as alege rx 8 petru niimik ea are special doar usile in rest naspha
|
am si eu o intrebare: voi il credeti pe baiatu` asta ca la 18 ani are toate masinile alea pe care le-a enumerat el acolo?
|
Eu nu vad ca a zis ca sunt ale lui
si stiu si eu pusti in cta care tasu are 5-7-9 masini si seara cand iese la plimbare sta in fata panoului cu chei si nu stie cu ce sa iasa...cu mertzanica....sesaru.....lexusu...plm unii au mare noroc in viata |
da a zis el undeva ca sunt masinile luiiii ?:)
poate are multe informati despre ele:D si vrea sa le imparta cu noi bafta!!!! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
zarathustra ca sa nu se mai indoiasca nimeni de tine, pune si tu niste poze cu tine si cu masinile tale, sau bineinteles o poza cu toate una langa alta si cu tine in centru...
ce imaginatie de fotograf am si eu :lol: |
ia uite bre ca a venit si nepotu lu Jiji pe forum.
Bine-ai venit frate Pun io prima intrebare ia zi-ne si noua cate gagici agati saptamanal cu asa arsenal de automobile? |
Din cate stiu nu-s ale lui luate cu banutii lui, sunt ale familiei, dar atata vreme cat poate conduce oricare din ele cand vrea, ce mai conteaza ? :P
|
Cam multe masini \"ai\" sau are familia ta, daca te/va plictisesti/plictisiti de A4 sa ma anuntzi :)))))
|
topicul a fost redeschis la cererea initiatorului.
initiatorul are obligatia sa puna poze si detalii mai multe despre masinile lui . |
eventual sa apara si el prin poze
|
eventual sa nu mai fiti nici voi asa...invidiosi, sa zic... uitati ce a facut invidia din forum
baietii din iasi il cunosc, au zis k el chiar exista (wow) :) asa k... nu are rost ;) |
fara offtopic pana la venirea pozelor si a datelor despre masini. eventuale modificari bla bla bla .
multumesc. de aici incolo consider offtopic in acest thread orice parerea personala ce nu e adresata la subiect. asta pana la aparitia pozelor . |
pai da-le-n pisici de poze....sa apara o data..ca doar nu s-a stricat cablu usb
|
azi ma duc in mod express sa le fac pentru ca am toate masinile acasa....
|
2 Attachment(s)
am gasit solutia ideala!! sper ca acum vor veni intrebarile despre masini, nu despre existenta lor
|
macar esti inventiv :P mai ales cum ai facut pozele :))
|
ce bine ca ai aparut si tu in poza, sub care dintre masini esti? :lol: :twisted:
|
daca nici acum nu sunt crezut... ma retrag
|
man,nu tre sa te superi....intelege ca lumea vrea poze pt ca e greu de crezut ca cineva are 4-5 masini ultra,sta la bloc si nu are garaj.
uite.....la noi,unul dintre cei mai bogati oameni din oras avea un 2 mertzuri si o barca iar un altul intr-adevar vreo 7-8 masini printre care un ...habar n-am cum se scrie...playmounth :? or something.....dar le tinea in garaj si acum e arestat....intelegi? |
Seche avea doar 2 masini pt ca atata vroia el ... iar despre celalalt ... 7- 8 .... nu cred ... si nu e garaj ala ... e hangar .... omul e colectionar (si nu mai e in arest :peace: ) (primul este retinut de azi :x )
Intelegeti .... masinile nu sunt a lui .... sunt a familiei lui .... nu credeti totusi ca exagerati cu dovezile astea ... o sa-l puneti pe om sa alinieze masinile .... si sa faca poze langa ele cu un ziar din iasi si cu 3 degete in sus --- asta ca sa fiti voi siguri. Presupun ca daca ai lui si-au permis sa-i cumpere la 18 ani mazda rx8 modelul de 231 cp ... au bani sa-si ia si ei o masina mai bunicica ... |
Rectific ... nu mai este retinut :peace:
|
man... :D ai papat si tu de acolo!!!!
|
va rog sa va opriti din offtopic !
multumesc ! |
Re:
Quote:
scuze pt offtopic ... acum ... ontopic ... sincer nu vad rostul topicului ... atata timp cat nu sunt prezentate masinile cu scopul aratarii modificarilor facute asupra lor sau alte motive asociate cat de cat cu forumul de fatza. Unui Topic facut preventiv ... in cazul in care o persoana are vreo problema cu una dintre acele masini .... nu-i vad sincer rostul. |
dap
Sincer mie mi se pare o masina cu un concept destul de interesant RX-8 . Adik cel putin din puct de vedere fizic , exterior si interior arata destul de bine ... motorizarea intr-adevar lasa de dorit ... dar petru o masina Mazda se vede ca e o evolutie , oricum
|
singurul neajuns la rx-8 e ca nu au facut varianta turbo, in rest masina este super atat din pdv al designului cat si al performantelor considerand faptul ca masina e cu cutie manuala; am condus si manuala si si automata si intr-adevar cea automata lasa de dorit;
oricum rx-8 -ul nu se compara cu ce era rx-7 generatia a 3-a (FD) si chiar cu generatia a 2-a turbo (FC) .... parerea mea |
Nu am condus o Mazda rx7 vreodata,dar performantele de la rx8 ma multumesc pe deplin.Stabilitatea in curbe este deosebita,se controleaza foarte usor daca driftezi,limitele vitezei in curbe sunt foarte largi,iar acceleratia este indeajuns de puternica sa-ti creeze senzatii tari(top speed am reusit 253km/h in loc de 235 scrisi de producator).
De fiecare data cand conduc aceasta masina am o placere imensa,pot sa o compar cu un kart.Avand in vedere pretul raportat la puterea si optionalele oferite consider ca e o alegere foarte buna(mai rar intalnesti o masina sport cu 4 locuri si portbagaj decent).Poate cea mai buna. Cel putin asa mi se pare mie :mrhappy: |
Re:
Quote:
si cat in afara(extraurban) ca auzisem ca se duce in oras la 20-25 de litri la suta...si as fi curios sa aud de la tine cat iti consuma :wink: |
In oras (60-70 kmh) 15-16 la suta.
In afara pe drum national cu 100-120kmh(depasiri cu motor turat pana la 9 000 de ture) 12-13l la suta. Pe autostrada cu 150-160kmh 11,8l la suta. Tot pe autostrada cu viteza peste 200kmh-250kmh a consumat in medie 18l la suta. De mers economic(cu 90 la ora constant in a6a viteza) nu am avut niciodata rabdare si curiozitate . :lol: Toate astea sunt medii constatate la fiecare plin facut,pentru ca altfel nu pot sa spun cat exact consuma la viteza cutare pe moment,neavand computer de bord. |
Re: Rx-8, E270, A4, Patrol
hai sa facem schimb :D nu mi-a consumat 16 in oras niciodata
|
:D Daca ar fi fost a ta neagra,ma mai gandeam.
|
mie neagra nu-mi place... nu in general, doar la rx-8
|
Atunci o sa fim amandoi nemultumiti de schimb,tu ca a mea e neagra,eu ca a ta consuma prea mult. :)
|
eu m-as putea obisnui....
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:51. |
- Copyright 2026 4Tuning