Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Bugatti Veyron Cabrio (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/46408-bugatti-veyron-cabrio.html)

monk 17-07-07 15:03

Bugatti Veyron Cabrio

2 Attachment(s)
celebrul producator Bugatti, a anuntat de curand despre aparitia a unei editii limitate de 80 de bucati a deja cunoscutului model Veyron...
Nu va fi o decapotabila propriuzisa ci va imprumuta un acoperis rabatabil asemanator celui de pe Porsche Carerra GT
Bestia de 1001 CP va fi limitata electronic la 350 km/h...

pozele vorbesc de la sine..

22VIN 17-07-07 23:36

Re: Bugatti Veyron Cabrio

ce usor scrumezi tigara la 350km/h... :))

Dealerdej 17-07-07 23:43

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1002963)

de scrumat nui problema=))=))=))...intai sa il cumperi ii problema si apoi sa scrumezi:)):)):)):))

22VIN 18-07-07 00:05

am auzit ca isi da unu comanda la noi in pit de veyron... si tocma si-a luat un bentley decapotabil 8-| nuj ce bentley e nu ma pricep bine la ele...

Florin_Tei 18-07-07 00:25

Arata bine si cabrio ! Cu respect !

off topic: La noi in tara exista vreun Veyron ?? (scz de off topic)

MadCow 18-07-07 00:34

Quote:

Originally Posted by Florin_Tei (Post 1003077)

da, la Bacau

T.rac3Er 20-07-07 12:09

deocamdata avem slr...deci bentley e eclipsat...
sa vedem ce si cum o fi cu veyronu la noi...
PS: arata bestial in prima poza, cu nuanta de visiniu

Brian 20-07-07 17:37

asa e arata f bine si cabrio .. si.. la 300 km/h .. decapotat .. senzatie majora :lol:

offtopic chiar este un veyron la noi in tara? si .. pe bune .. nu la misto ..
slr.. am vazut .. dar.. veyron ?:shock:

Sindrom 21-07-07 14:16

da e a lu fisu lu casuneanu din ce am inteles

the_fury 21-07-07 14:39

Arata super masinuta, am auzit ca apare si varianta sport a lui veyron de 1200 CP:lol:

EaGle 21-07-07 15:46

e super mashina ..... frumoasa rau, in special cu vopsea desksa la culoare :X

stefanb 21-07-07 15:52

Quote:

Originally Posted by the_fury (Post 1007977)
Arata super masinuta, am auzit ca apare si varianta sport a lui veyron de 1200 CP:lol:

:lol::lol:esti nebun :lol::lol:
o idee ar fi sa cumperi supra lu` Marko ala (2.000 cai).. si sa pui motoru` pe veyron. engine swap anyone ? :lol::lol::lol:

the_fury 21-07-07 15:57

Quote:

Originally Posted by stefanb (Post 1008040)
o idee ar fi sa cumperi supra lu` Marko ala (2.000 cai).. si sa pui motoru` pe veyron. engine swap anyone ? :lol::lol::lol:

http://www.autojurnal.ro/2006/12/30/...-veyron-sport/

poate va aparea in curand si varianta GT de 2000 CP :P=))))

Y O B 21-07-07 15:59

Alt monstru:D :D

ameer 22-07-07 21:26

Eu nu cred ca vor mai aparea prea multe variante la Veyron avand in vedere faptul ca grupul VW pierde 3,5 milioane la fiecare dintre cele 300 de veyronuri. Adica pierd in total 1 mld la treaba asta. Au facut-o ca sa relanseze marca pe piata... si nici nu veti mai vedea asemenea supermasini pe cel putin un deceniu de acum.
Poate o varianta cabrio dar mai puternice cam greu. Desi sunt reticent si cu versiunea cabrio, poza asta imi pare un photoshop...

Psycho 22-07-07 22:40

Quote:

Originally Posted by the_fury (Post 1007977)

iti dai seama .. la variantra sport .. un cip si nishte arcuri sport + evacuare + filtru se duce la mama draq :))))

oricum superb exemplar .. ash vrea sa merg cu cainele in dreapta si sa scoata capu pe geam la 320 sa-i fluture falciile :))

Bmwaldo 23-07-07 00:22

Quote:

Originally Posted by Florin_Tei (Post 1003077)

Avem 3 bucati de Veyron in Romania :-)

Achim 23-07-07 02:57

Quote:

Originally Posted by ameer (Post 1009555)
Eu nu cred ca vor mai aparea prea multe variante la Veyron avand in vedere faptul ca grupul VW pierde 3,5 milioane la fiecare dintre cele 300 de veyronuri. Adica pierd in total 1 mld la treaba asta. Au facut-o ca sa relanseze marca pe piata... si nici nu veti mai vedea asemenea supermasini pe cel putin un deceniu de acum.
Poate o varianta cabrio dar mai puternice cam greu. Desi sunt reticent si cu versiunea cabrio, poza asta imi pare un photoshop...

pierderile sunt calculate prin raportul intre costurile de productie (care momentan nu mai cresc, cele cu adevarat mari fiind in research care s-a cam terminat) si banii incasati din vanzari... deci cu cat vand mai multe masini cu atat pierderile vor fi mai mici ;)

ameer 23-07-07 04:09

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 1009926)
pierderile sunt calculate prin raportul intre costurile de productie (care momentan nu mai cresc, cele cu adevarat mari fiind in research care s-a cam terminat) si banii incasati din vanzari... deci cu cat vand mai multe masini cu atat pierderile vor fi mai mici ;)

Da aici cred ca ai dreptate. Dar totusi nu cred ca vor face prea multe, din cauza ca mai trebuie pastrata si exclusivitatea.

silviu_fxx 23-07-07 09:05

Quote:

Originally Posted by Walderrama (Post 1009786)

No shit...eu am vazut poze numai cu unul.
Mai are careva poze cu celelalte 2, asta in cazul in care chiar exista.

VwCriss 23-07-07 10:02

Quote:

Originally Posted by Walderrama (Post 1009786)

daca ai ceva zi ca noi stim doar de cel de la Onesti a lu' ala cica regele autostrazilor din romania (A1)
care oricum nu il vetzi vedea pe strazi din 2 motive:
2. dl vrea sa il tina numai ca piesa de muzeu si il are ntr-un garaj meserias cu un mare perete din sticla inspre interiorul vilei lui;
1. dl regele ... nu are strada asfaltata inca asa ca numai pe platforma poate calatorii cu el pana in orasul onesti si de acolo pe sosea...(cica regele)..

19tdi 23-07-07 11:18

dupa ce ca era un car de bani veyronu normal...scot acum si editie limitata de 80 de bucati...ma intreb la cat o sa ajunga pretul unuia SH dupa ce se vand toate cele 80 de bucati :rolleyes2

Ratzza 23-07-07 15:46

Mashina e tare...dar iti dau dreptate Criss nu are unde sa o scoata...dar macar si-a scos Lamborghini ala a lui...:)

ovytt 24-07-07 17:10

ce sa mai scrumezi k nici o o aprinzi bine si s-a terminat. oricum e frumos

andrei.badea 24-07-07 17:55

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 1007960)
da e a lu fisu lu casuneanu din ce am inteles

Din cate am auzit eu .. nu-l mai are. Cik l-ar fi dat inapoi dupa vreo 2 sap ca nu avea pe unde sa mearga cu ea .. aku nush .. e doar din auzite.

On-Topic: Nush ce sa zic despre bugatti-ul asta .. nu m-am dat in vant dupa varianta normala niciodata .. chiar pot sa spun k imi displace total. Mult prea scumpa, urata, impractica. E facuta sa prinda 400 km/h si atat. Aku intrebarea mea e urmatoarea.. Cati dintre cei care si-au luat veyron, vor merge cu ea cu 400 kmh? Putini. Majoritatea o ia sa arate ca au bani. La fel si cu varianta cabrio. Numa k pe asta o limiteaza k nu mai prezinta siguranta la 400 km/h fara acoperis.

22VIN 26-07-07 10:44

si eu st de aceeasi parere cu badea si dupa cum zice si el... prefer un McLaren F1... aia d amasina si distractie frate... sau un carrera gt etc... si mult mai ieftine si extraordinar de rapide si mai aratoase

ameer 26-07-07 12:44

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1014916)
si eu st de aceeasi parere cu badea si dupa cum zice si el... prefer un McLaren F1... aia d amasina si distractie frate... sau un carrera gt etc... si mult mai ieftine si extraordinar de rapide si mai aratoase

Mclaren F1 sub 1 milion nu gasesti... Nu mi se pare chiar asa ieftin. Sau poate avem notiuni diferite asupra a ce este ieftin si ce nu. :D

Dripci 26-07-07 19:48

@andrei.badea: "Cati dintre cei care si-au luat veyron, vor merge cu ea cu 400 kmh?"
-cati dintre cei cu lamborghini murcielago merg cu 330 km/h ? sau cati dintre cei cu enzo merg cu 360 km/h ? Sunt de acord cu tine, ff putini. Viteza maxima impresioneaza doar ca un simplu numar pe o bucata de hartie, atat. Prea putini stiu ce inseamna sa sofezi cu viteza aia. Oricum...se stie...masina e ca un phallus, cu cat e mai scumpa, mai rapida si mai "stralucitoare" si mai extravaganta, cu atat mai bine. Noi, neavand bani de asa ceva, incercam sa vedem partea "practica", care la astfel de masini NU EXISTA !. La cei putrezi de bogati nici nu se mai pune problema astfel, ca doar ei nu se duc la cumparaturi cu veyronu'

@amphetamine:"...si mai aratoase"
- n-as baga mana in foc, ca un mclaren ar fi desemnat mai aratos. Cel putin dupa parerea mea, nu este. Cat despre un carrera gt...daca il vezi din fata si nu stii despre ce e vba, poti sa zici ca e si porsche boxter.
Cert e ca sunt destui snobi care sa cumpere asa ceva, altfel nu se risca sa se fabrice. Si inca mai citesc povestea asta cu "vai...VAG pierde nush cate milioane la fabricarea unui model veyron"...pff...dar sa mor daca eu cred asa ceva :). Poate asta era conform unui calcul...cine stie cum, la inceputuri. Sunt sigur ca acum lucrurile stau altfel. Adica ei pierd pe vanzari cu golf V....si credeti ca sunt prosti sa piarda si pe alte parti ? Da, am inteles si eu ca fac asta doar ca sa isi demonstreze "capacitatea de hi-tech" dar ..pana cand ?? Bata la ochi, ba demonstram puterea noastra de inginerie cu nush cate sute de modele de veyron...hai mai facem si-un cabrio. Pe bune, nu cred ca VAG pierde la afacerea asta. Poate fi totul un joc de marketing sa zica omu' "mama ce exclusivista e masina asta !" pff..my as*!

Bmwaldo 27-07-07 01:48

Quote:

Originally Posted by VwCriss (Post 1010055)
daca ai ceva zi ca noi stim doar de cel de la Onesti a lu' ala cica regele autostrazilor din romania (A1)
care oricum nu il vetzi vedea pe strazi din 2 motive:
2. dl vrea sa il tina numai ca piesa de muzeu si il are ntr-un garaj meserias cu un mare perete din sticla inspre interiorul vilei lui;
1. dl regele ... nu are strada asfaltata inca asa ca numai pe platforma poate calatorii cu el pana in orasul onesti si de acolo pe sosea...(cica regele)..

Pai de ce sa zic mai mult , avem 3 bugatti veyron si punct :D

oliver 29-07-07 21:09

Nu nu , te inseli sigur , conform Politiei Rutiere Romane este inmatriculat in Romania doar un singur Bugatti Veyron . E zisa de stirile Antena3 :)

Bmwaldo 29-07-07 22:05

Quote:

Originally Posted by oliver (Post 1019920)
Nu nu , te inseli sigur , conform Politiei Rutiere Romane este inmatriculat in Romania doar un singur Bugatti Veyron . E zisa de stirile Antena3 :)

si cine a zis ca celelalte 2 trebuie sa fie inmatriculate in romania ca sa aiba propietari romani ?

Se poarta numerele de germania :D

Ghimpe200 12-08-07 07:42

Da,intr-adevar,foarte frumoasa si aspectuaoasa masina,dar totusi,cine ar merge cu capota data jos la peste 200???Ce 200,nici 100 nu cred,k la ce curenti de aer se fac,iti bubuie capul,la orice masina dak ai deschis geamul la peste 150 bubuie inauntru!!!!

alexSHO 14-08-07 11:13

Quote:

Originally Posted by stefanb (Post 1008040)

da-ti demisia :| o sa iasa un cacat de masina cu siguranta

sorin_pss 14-08-07 12:11

1 Attachment(s)
asta o fi cel inmatriculat in Romania?

boy_wonder 14-08-07 12:16

Quote:

Originally Posted by sorin_pss (Post 1046055)
asta o fi cel inmatriculat in Romania?

stim demult poza nu trebuie sa o pui acum pe toate topicurile..

STREET 14-08-07 13:55

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1002963)

se stinge :lol: :lol: :lol:

_anaconda_ 15-08-07 00:20

[QUOTE=STREET;1046227] se stinge QUOTE]

De fapt cred ca arde instantaneu...:lol: :lol: :lol:
Cat despre masina......No coment dar parca tot veyronu ala normal l-as alege...dar nu cred ca o sa fiu prea curand in postura asta:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2

M_Flow 15-08-07 02:08

Cred si eu ca va fi limitat la 350km/h..................si totusi...........ce era dak scoteau o decapotabila care sa prinda 407km/h............era ceva

Xerius 15-08-07 22:05

Quote:

Originally Posted by monk (Post 1002117)
celebrul producator Bugatti, a anuntat de curand despre aparitia a unei editii limitate de 80 de bucati a deja cunoscutului model Veyron...
Nu va fi o decapotabila propriuzisa ci va imprumuta un acoperis rabatabil asemanator celui de pe Porsche Carerra GT
Bestia de 1001 CP va fi limitata electronic la 350 km/h...

pozele vorbesc de la sine..

photoshop ? :)

the_fury 15-08-07 23:37

Va datzi seama la ce forta e supus sasiul unei decapotabile de 1001 CP :lol::D

All times are GMT +2. The time now is 11:28.

- Copyright 2026 4Tuning