![]() |
Bugatti Veyron Cabrio
2 Attachment(s)
celebrul producator Bugatti, a anuntat de curand despre aparitia a unei editii limitate de 80 de bucati a deja cunoscutului model Veyron...
Nu va fi o decapotabila propriuzisa ci va imprumuta un acoperis rabatabil asemanator celui de pe Porsche Carerra GT Bestia de 1001 CP va fi limitata electronic la 350 km/h... pozele vorbesc de la sine.. |
Re: Bugatti Veyron Cabrio
ce usor scrumezi tigara la 350km/h... :))
|
Quote:
|
am auzit ca isi da unu comanda la noi in pit de veyron... si tocma si-a luat un bentley decapotabil 8-| nuj ce bentley e nu ma pricep bine la ele...
|
Arata bine si cabrio ! Cu respect !
off topic: La noi in tara exista vreun Veyron ?? (scz de off topic) |
Quote:
|
deocamdata avem slr...deci bentley e eclipsat...
sa vedem ce si cum o fi cu veyronu la noi... PS: arata bestial in prima poza, cu nuanta de visiniu |
asa e arata f bine si cabrio .. si.. la 300 km/h .. decapotat .. senzatie majora :lol:
offtopic chiar este un veyron la noi in tara? si .. pe bune .. nu la misto .. slr.. am vazut .. dar.. veyron ?:shock: |
da e a lu fisu lu casuneanu din ce am inteles
|
Arata super masinuta, am auzit ca apare si varianta sport a lui veyron de 1200 CP:lol:
|
e super mashina ..... frumoasa rau, in special cu vopsea desksa la culoare :X
|
Quote:
o idee ar fi sa cumperi supra lu` Marko ala (2.000 cai).. si sa pui motoru` pe veyron. engine swap anyone ? :lol::lol::lol: |
Quote:
poate va aparea in curand si varianta GT de 2000 CP :P=)))) |
Alt monstru:D :D
|
Eu nu cred ca vor mai aparea prea multe variante la Veyron avand in vedere faptul ca grupul VW pierde 3,5 milioane la fiecare dintre cele 300 de veyronuri. Adica pierd in total 1 mld la treaba asta. Au facut-o ca sa relanseze marca pe piata... si nici nu veti mai vedea asemenea supermasini pe cel putin un deceniu de acum.
Poate o varianta cabrio dar mai puternice cam greu. Desi sunt reticent si cu versiunea cabrio, poza asta imi pare un photoshop... |
Quote:
oricum superb exemplar .. ash vrea sa merg cu cainele in dreapta si sa scoata capu pe geam la 320 sa-i fluture falciile :)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mai are careva poze cu celelalte 2, asta in cazul in care chiar exista. |
Quote:
care oricum nu il vetzi vedea pe strazi din 2 motive: 2. dl vrea sa il tina numai ca piesa de muzeu si il are ntr-un garaj meserias cu un mare perete din sticla inspre interiorul vilei lui; 1. dl regele ... nu are strada asfaltata inca asa ca numai pe platforma poate calatorii cu el pana in orasul onesti si de acolo pe sosea...(cica regele).. |
dupa ce ca era un car de bani veyronu normal...scot acum si editie limitata de 80 de bucati...ma intreb la cat o sa ajunga pretul unuia SH dupa ce se vand toate cele 80 de bucati :rolleyes2
|
Mashina e tare...dar iti dau dreptate Criss nu are unde sa o scoata...dar macar si-a scos Lamborghini ala a lui...:)
|
ce sa mai scrumezi k nici o o aprinzi bine si s-a terminat. oricum e frumos
|
Quote:
On-Topic: Nush ce sa zic despre bugatti-ul asta .. nu m-am dat in vant dupa varianta normala niciodata .. chiar pot sa spun k imi displace total. Mult prea scumpa, urata, impractica. E facuta sa prinda 400 km/h si atat. Aku intrebarea mea e urmatoarea.. Cati dintre cei care si-au luat veyron, vor merge cu ea cu 400 kmh? Putini. Majoritatea o ia sa arate ca au bani. La fel si cu varianta cabrio. Numa k pe asta o limiteaza k nu mai prezinta siguranta la 400 km/h fara acoperis. |
si eu st de aceeasi parere cu badea si dupa cum zice si el... prefer un McLaren F1... aia d amasina si distractie frate... sau un carrera gt etc... si mult mai ieftine si extraordinar de rapide si mai aratoase
|
Quote:
|
@andrei.badea: "Cati dintre cei care si-au luat veyron, vor merge cu ea cu 400 kmh?"
-cati dintre cei cu lamborghini murcielago merg cu 330 km/h ? sau cati dintre cei cu enzo merg cu 360 km/h ? Sunt de acord cu tine, ff putini. Viteza maxima impresioneaza doar ca un simplu numar pe o bucata de hartie, atat. Prea putini stiu ce inseamna sa sofezi cu viteza aia. Oricum...se stie...masina e ca un phallus, cu cat e mai scumpa, mai rapida si mai "stralucitoare" si mai extravaganta, cu atat mai bine. Noi, neavand bani de asa ceva, incercam sa vedem partea "practica", care la astfel de masini NU EXISTA !. La cei putrezi de bogati nici nu se mai pune problema astfel, ca doar ei nu se duc la cumparaturi cu veyronu' @amphetamine:"...si mai aratoase" - n-as baga mana in foc, ca un mclaren ar fi desemnat mai aratos. Cel putin dupa parerea mea, nu este. Cat despre un carrera gt...daca il vezi din fata si nu stii despre ce e vba, poti sa zici ca e si porsche boxter. Cert e ca sunt destui snobi care sa cumpere asa ceva, altfel nu se risca sa se fabrice. Si inca mai citesc povestea asta cu "vai...VAG pierde nush cate milioane la fabricarea unui model veyron"...pff...dar sa mor daca eu cred asa ceva :). Poate asta era conform unui calcul...cine stie cum, la inceputuri. Sunt sigur ca acum lucrurile stau altfel. Adica ei pierd pe vanzari cu golf V....si credeti ca sunt prosti sa piarda si pe alte parti ? Da, am inteles si eu ca fac asta doar ca sa isi demonstreze "capacitatea de hi-tech" dar ..pana cand ?? Bata la ochi, ba demonstram puterea noastra de inginerie cu nush cate sute de modele de veyron...hai mai facem si-un cabrio. Pe bune, nu cred ca VAG pierde la afacerea asta. Poate fi totul un joc de marketing sa zica omu' "mama ce exclusivista e masina asta !" pff..my as*! |
Quote:
|
Nu nu , te inseli sigur , conform Politiei Rutiere Romane este inmatriculat in Romania doar un singur Bugatti Veyron . E zisa de stirile Antena3 :)
|
Quote:
Se poarta numerele de germania :D |
Da,intr-adevar,foarte frumoasa si aspectuaoasa masina,dar totusi,cine ar merge cu capota data jos la peste 200???Ce 200,nici 100 nu cred,k la ce curenti de aer se fac,iti bubuie capul,la orice masina dak ai deschis geamul la peste 150 bubuie inauntru!!!!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
asta o fi cel inmatriculat in Romania?
|
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=STREET;1046227] se stinge QUOTE]
De fapt cred ca arde instantaneu...:lol: :lol: :lol: Cat despre masina......No coment dar parca tot veyronu ala normal l-as alege...dar nu cred ca o sa fiu prea curand in postura asta:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 |
Cred si eu ca va fi limitat la 350km/h..................si totusi...........ce era dak scoteau o decapotabila care sa prinda 407km/h............era ceva
|
Quote:
photoshop ? :) |
Va datzi seama la ce forta e supus sasiul unei decapotabile de 1001 CP :lol::D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:28. |
- Copyright 2026 4Tuning