![]() |
Noul Cod Rutier
Salut...am auzit de la mai multi ca de la 1 ianuarie se poate da de permis de la 16 ani :bored: si conduci numai masini de 1400 cmc :bored:
Ii adevarat ?:confused: :?: Ps:scuzati daca sa mai discutat undeva.. :!: |
Re: Noul Cod Rutier
fals......
|
te-ai fi bucurat nebunule
doar 1400 cmc ..stii ca includea si GOLF V 1.4 TSI 170 cai.. cu un chip-tuning se duce la 200 cai ( asa spun cei de la dimsport..nu comentez ce au zis ei acolo ) era pericol pe strazi la noi.. cati tineri in dacii , tico, matiz, etc... nu o sa fie asa schimbarile sunt in cazul contraventiilor/infractiuni si ma gandisem si eu la treaba asta..gen cum ar fi si mi-am amintit ce faceam la 16 ani, ce betii trageam..si am zis k astia sunt mai rau acuma..si mai bine lasa.. crede-ma ..e mai bine asa...! |
Sper ca niciodata sa nu dea voie minorilor sub 18 ani sa dea de permis in Romania.
Unii nici la varsta de 18 ani nu se "trezesc" la realitate, raman pustani, risca totul si mai aflii ca nu stiu care si-a pierdut viata in drum spre mare, munte, tara sau mai stiu eu pe ce autostrada/drum judetean. |
Ma gandeam ca poate...poate :D
sebaaa ai dreptate si inca cum :-) cred ca 3 zile numai veneam acasa :lol: :lol: |
Quote:
la gandirea care o au multi dintre tineri, ar trebui sa dea de permis undeva la 20-21 ani :rolleyes2 |
tng..de ce crezi asta :?: :rolleyes2 :rolleyes2
|
ce ai auzit tu este fals...si ce zic si alti useri este foarte adevarat.....asa ca mai ai de asteptat putin...
|
eu am avut permis de la 16ani pt scuter A1. recunosc ca, toata treaba cu participarea in trafic pe drumuri mi se parea un fleac si ca aveam impresia ca eu eram cel mai bun sofer. am facut si eu greseli,dar nu grave sau fatale, nu am cazut niciodata cu scuterul sau motorul sau nu am fost vinovatul in producerea unor incidente rutiere, in alte cuvinte am stat pe c..u meu. au trecut 2 ani, am luat A si B. aceeasi impresie si cu masina, ca eu sint ala mai tare etc. nu e deloc asa, niciodata nu o sa fii cel mai bun sofer. dupa parerea mea, dupa 20-21 de ani ar tb sa se permita participarea in trafic pe drumul public. zi de zi vad cum se inmultesc pustanii cu scutere cu motoare mari, fara casti , ruland cu viteza extraordinara pe bulevarde , care nici nu stiu ce inseamna semnul STOP. daca politia nu face nimic in privinta asta, intotdeauna exista legea pumnului si de abia astept sa-i bubui pe cativa de la mine din oras. si tot zi de zi vad tinereii de 1m si o radiera la volanul daciilor tunarite cu stikere cu nike pe luneta si cu semnul prostului in geam ce tureaza motoarele si se dau mici schumacheri.
dragi tovarasi, pana a ridica plasticu de la politie tb sa va maturizati , lasati jmecheria si aerele de vedeta. aveti toata viatza inainte sa tot sofati , asteptati-va randul si respectati pe cei din jurul vostru |
sincer.... avetzi dreptate.... mai putzin un cu un singur aspect, bigule..... ala nu e semnul prostului deloc... shi sa nu fii pacalit de unii care-l tzin numa' de chestie.... eu una am lamaia in parbriz fiindca am facut o mica pasiune pentru ea shi mi-e draga.... imi poarta noroc.... :D ... shi am carnet de 4 ani....
oricum... chiar ideea asta de semnul prostului e daunatoare.... zi tu ca nu i-ai luat fatza unuia numa' pentru ca avea lamaie shi credeai tu ca eshti mai bun/rapid decat el.... |
nu fac o pasiune din asta, pt mine lamaia nu reprezinta o tzinta, dar
cand il vezi k se deplaseaza cu 20/h in amiaza mare, pe canicula , nici o musca nu-i sta in fatza, apai sa ma judece cine-o vrea , da nu ca ii iau fatza , il si busesc. daca nu ai talent stai acasa unde-i bine, iesi la 12 noaptea sau duminica si exersezi cat vrei, dar nu sa se joace cu nervii altora.... am deviat de la subiect |
Eu nu ma cred mare sofer :rolleyes2 dar am crezut ca e adevarat si am zis ca cel mai bine e sa postez aici sa intreb...
|
Quote:
|
Quote:
|
in cazul asta ma refeream la carte sau o scoala de soferi
|
cel mai bine....isi cumpara omul o carte de legislatie...si o citeste de doua ori si dupa aceea stie ce obligatii are....:D
|
e legislatia si Online .... trebuie numa sa ai rabdare sa cauti :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:08. |
- Copyright 2026 4Tuning