![]() |
dacia logan
7 Attachment(s)
zilele astea eu nu am avut net..vreo 5-6 zile...asa ca mama apucat sa fac shi eu o mashina...am terminat de modelat....acu trebuie sa randez...nush cat de bine o sa iasa....am facut un model de tuning care lam vazut la transilvania tuning day ...shi zic eu mia iesit un pic:)
si janta car va fi pe mashina.:D |
Re: dacia logan
1 Attachment(s)
sorry...janta janta de la masina:D
|
arata bine loganul per ansamblu, tre sa fi mai atent la detalii totusi, portierele alea arata cam dubios nu stiu de ce, si locul unde vine insigna e cam curbat,sau asa ar trebui sa arate, un alt mic amanunt e la parbriz in partea de jos acolo unde se imbina cu capota, uite-te mai atent la una reala cum vine acolo,asteptam update-uri ;)
|
tota zona usilor are probleme...mai ales in partea de sus,la stalpi si la geamuri.si vezi k ti-au mai ramas triunghiuri.inante sa te apuci de randari mai bine te mai chinui la modelare putin.spor in continuare
|
ma mi-am luat si io un logan si vreau sa stiu unde ii fac si io un kit complet!si jante 17,gume Toyo,suspensii,flacari,folie,muzik,si tot ce mai trebuie!vreau sa stiu si io un atelier complet!PLS
|
da... in ansamblu arata destul de bine... am vazut si eu in poze masina nu imi aduc aminte exact toate datalile dar seamana.... mai ai putin de retusat si vezi ca ai cateva greseli mai ales la portietr si la geamurile laterale.... dar nu e ceva ce sa nu se poata retusa reptede... fi mai atent le micile detali care se observa....
astept si alte poze... :D |
e destul de bine facuta masina ... nu cred k mai am altceva de adaugat la c au zis ceilati. bafta!
|
partea superioara a usilor arata cam ciudat
|
ms mult baieti de comentarii...am sa incep sa rezolv problemele....
sleepy...unde se imbina parbrizul am avut partea aceea corecta...dar cand iam dat mirror shi am vrut sa imbin partile imi dadea eroarea " run out of memory" si ma scotea din program automat....si lucru asta lam patit de mai multe ori si la alte masini. eu am sa incerc sa fac din nou acele detalii...poate reusesc sa duc si eu masina asta pana la capat :) |
3 Attachment(s)
update...am rezoltav doar usile..cred..
la capota o sa lucrez mai incolo ca e prea cald acu. |
fa un render din fata sau din spate ... mie tot mi se par curbate invers.
|
arata bine da vezi k aia de pe usi ...locu(unde vine aia d plastic d pe usi )....e prea scurt in partea din fata....si pune o poza si cu spatele cu smooth...k is curios :D :D
|
ok...deci am sa mai fac cateva rendere mai dupa-amiaza :)
|
4 Attachment(s)
ace axel cred ca ai dreptate :-)...sunt curbate spre interior nu spre exterior..:oops:
|
prea tare frate. :) sa dea Roby o bere :)
|
imi place ce faci tu aici dar daca tot te`ai apucat sa faci loganu de la pro street
de ce nu ii faci si eleronul asa cum il are el ..... se leaga mult mai bine |
ms peter......pai grigo.....eleronu e cam dificil..sau asa mi se pare mie:)...am sa incerc sa il fac dar nush daca o sa iasa bine
|
man sti cum e incercarea moarte nu are ;)
|
Frate tare as vrea sa jtiu cum faceti astea , eu nici la VT pe Photoshop nu ma pricep !!!!EJTI TARE ORICUM
|
e reusita...bv:twisted:
|
1 Attachment(s)
facui un test render:D...doar caroseria....si am pus si jantele in fundal...nu am idee in leg cu vopseaua..sau cu scena..:rolleyes2
|
arata bine man.incearca totusi sa mai rotunjesti putin unele muchii,k sunt cam ascutite.
|
1 Attachment(s)
umbra nu a iesit cum am vrut eu pt ca am schimbat anumite setari.....habar nu am cum sa fa sticla transparenta la lampi...:oops:
pufy-am sa incerc sa mai rotunjesc la spoilerul din fata...acolo am cam exegerat un pic:D |
eu ma refeream mai mult la muchia care face trecerea vertical-orizontal(nush daca ai inteles din exorimarea mea de 2 lei).
de asemenea la aripa , acea mica margine nu pare prea uniforma |
am inteles man ;)
|
Pare un chit pus din obor , fara nicio continuitate ! incearca sa vezi cum arata spatiu dintre usi , in zona geamurilor , la un Logan; daca ar fi asa de mic , sigur lovesti o usa de cealalta , cand incerci sa deschizi ; asta numai daca nu sunt suicide :)
Bafta multa in continuare ! ps ai facut rost de blueprinturi , sau doar poze fata/spate , sus(desi nu prea iti trebuie) ,lateral ? |
Quote:
@frost_dani...vezi ca jantele au 6 prezoane;) |
2 Attachment(s)
e din obor ai dreptate :evil: ...
|
Mai baieti , a fost o greseala de exprimare , era vba de montaj , modul in care chitul se imbina cu restul caroseriei :)
Imi cer scuze daca am jignit Protuning sau pe Dany , nu aceasta a fost intentia mea ! In cazul in care tot nu sunteti nici acum convinsi , va mai atasez o poza ! Mea culpa ! Bafta in continuare Dany , mai multa atentie la detalii :) |
ok....deci am sa incerc sa trec din nou la faza de modelare si am sa incerc sa refac anumite greseli si jantele:)...poate mai gasitit alte greseli sa imi dati de lucru ;)
|
1 Attachment(s)
am mai facut un render cu alta pozitie inainte de a corecta greselile.....trebuie sa refac toata partea superioara a usilor...nu dau bn deloc...
|
mda....vopseaua incepe sa arate binisor.....inca pare putin cam de plastic dar e bine....ma bucur ca o sa refaci usile k stricau bunatate de masina ....spor la treaba
|
arata super marfa loganu ala de MM;)
|
mijto de tot
|
2 Attachment(s)
cauciucul asta era destinat loganului, la fel si janta....dar cred ca am sa renunta la cauciuc pt ca are prea multe poligoane si se incarca super greu....o sa incerc alta metoda...janta ramane:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:49. |
- Copyright 2026 4Tuning