![]() |
cine a fost personal in germania sa isi ia masina?
cine a fost personal in germania sa isi ia masina?as avea nevoie de cateva sfaturi...un id de yahoo ar fi foarte bine venit..mc mult
|
Re: cine a fost personal in germania sa isi ia masina?
Quote:
|
ideea e ca vreau sa ma duc la sf verii in germania sa imi iau masina..eu am ales pe mobile.de cateva masini...dar..nush acum...de ex gasesc o masina care se afla in ....berlin de ex....si cand ajung acolo aflu ca nu mai este pe stoc..ce fac?ma duc tocmai in nush ce oras sa o vad pe a doua de pe lista mea?sau ma duc pur si simplu in niste parcuri auto si imi aleg de acolo ?:|
|
Quote:
|
da dar daca ajung acolo si nu imi lpace masina din diferite motive?:|
|
Quote:
Fereste-te sa cumperi masini mai vechi de 10 ani din orasele extrem nordice a Germaniei.Masinile sint afectate de umiditatea salina a marii. ;) |
oare sunt adevarate preturile de pe mobile.de ??????????????????
|
Quote:
In general ,da.Sint insa si destule tzepe.NU TRIMITE-TI NICIODATA BANI IN AVANS ! |
targurile de acolo sunt identice ca cele de la noi ,au samsari si spagagii.cauta si ceva prin particulari ,iei un oras la pas sau la plimbare si iti garantez ca vei gasii mult mai multe masini convenabile ;)
|
Quote:
daca nu cunosti zona,te pierzi in peisaj.... |
ideal este sa cunosti pe cineva acolo ...
|
Cred Ca Asta Ar Fi Cea Mai Buna Ideie Sa Cunosti Pe Cineva Acolo
|
as vrea sa stiu si eu cum e faza cu euro 4 la masinile din germania.in sensu ca am gasit masini din 99 cu euro 4.am inteles ca la ei se pot omologa dar vreau sa stiu daca as aduce o masina in romania mi s-ar lua in considerare faptu ca masinile au fost omologate euro 4 in germania?ar conta f mult in calculul taxei de prima inmatriculare
|
nu cred sincer s a fie euro 4 in 99!!!!!!!!!
dar este posibil si daca ar fii nu cred ca la noi sar lua in considerare aceasta ideie |
1. am auzit ca sunt anumite modele de golf 4 ani mai vechi care intradevar sunt euro 4 dar nu cred ca sunt multe.
2. poati sa`ti rezervi masina 48 de ore si nu o sa fie vanduta in acest timp, numai sa ajungi tu acolo sa o vezi (nu esti obligat sa o cumperi). 3. ai mare grija cu norma asta euro. la nemti la majoritatea nu scrie in acte decat D1, D2, D3, D4 care nu sunt echivalente cu euro dar neamtu o sa vrea sa`ti bage pe gat zicand ca D4 echivaleaza cu euro4 (mai bine cauta sa scrie concret in acte EURO 4. daca scrie pe acte la noi la rar nu o sa ai probleme) 4. daca nu te grabesti si esti atent sigur o sa gasesti o masina super calumea. a si vezi daca gasesti masini mai noi 2005 2006 pe care se cere 2 3 mii de euro si iti zice ca masina e in germania da el e in anglia cu vrajeala dinasta vezi ca sunt hoti 100%. ( nici nu se pune problema sa dai vreun ban inainte ) |
Adevaru Este Ca In Anglia Sunt Mai Ieftine Dar Nu Stiu Daca Sar Putea Schimba Volanul De Pe Dreapta Pe Stanga, De Exemplu Am Gasit Acum Citeva Zile Un Passat Din 2001 1.8 T La 2750 Lire Pe Strada Gasesti Totn Felul De Masini
Orcum Bafta In Continuare Si Multa Grija Ce Cumperi |
am auzit ca se poate schimba da costa mult si nu se merita si in + dc sa nu gasesti o masina cu volanu` pe stanga in anglia :D ?
|
Este Tot Posibilul Sa Gasesti Masina Cu Volanul Pe Stinga Aici Mai Ales Ca Sunt Si Mai Ieftine Ca Celelalte Dar Trebuie Sa Cauti Nu Gluma
Si Binenteles Iti Trebuie Si Timp |
sall ,baietzi am si eu nevoie de piese pt un saab 900 cabrio, 2000cmc T ,model 1990 ma intereseaza unul lovit in alta parte decat fata sau unul kre nu are acte .VA MULTUMESC !!! si ast raspuns pe florinelflorin_88 id mess
|
am si io o intrebare
care mai e regula cu TVA-ul? se mai aplica? se mai deduce? daca io cumpar mashina pe pers fizica? si ce taxe trebuie sa platesti exact acolo cand cumperi masina de la dealer? am auzit ca trebuie sa ii faci si asigurare acolo |
nu tre sa ii faci asigurare..tre sa platesti numerele provizorii...si tvaul nu il primesti decat daca cumperi pe firma
|
Eu am fost cu fratele si cu tatal meu pe la sf lunii mai in Germania ca sa cumparam o masina in Munchen. Am plecat cu o masina din tara si am luat la noi un laptop pe care am gasit cateva adrese de dealeri auto(culmea, se aflau toti pe aceeasi strada) si i-am luat la rand. Am gasit un Audi A4 si ne-am intors acasa. Pe langa pretul masinii am mai cheltuit pe mancare, cazare, benzina, inmatriculare provizorie si amenzi inca vreo 600 euro.
P.S.:Cea mai buna regiune pt gasirea unei masini cat mai ieftine este Germania de Sud. |
Pe mobile.de este o mare teapa...cauti daca vrei in parcuri auto,daca vrei imi lasi mailu si iti dau eu cateva....am fost de cateva ori cu tata acolo si noi prima oara ne'am dus pt o masina de pe mobile.de si nu era nimik cand am ajuns acolo,nu ne'a asteptat nimeni....si am gasit un internet cafe,am cautat parcuri auto,si am mersi si am luat masinuta :)
|
Quote:
La plecarea din RO trebuie sa ai mai multe variante,nu mergi doar pe una singura. |
yo am var in ger si a testat- o el inainte! ia dat avans sa mi o tina pana m-am dus dupa ea dar nu mi pare rau deloc la ce mi am luat
dar! el a mai luat masini de pe mobile destule si a zis ca 1 din 3 sant tepe! ori se omit in anunt diferite chestii importante ..ori pun poze cu masina facute cu ani in urma sau pozeaza doar dintr-o parte si e lovita pe cealalta ..etc dar asa ca idee da e posibil ! aici in fata geamului e dovada |
Nu am dat nici un ban in avans,am vb si la telefon,am dat si e-mail...si degeaba...cele mai sigure sunt parcurile auto,mobile.de e o mare teapa
|
asai cred ca aveti mare dreptate deci MOBILE.DE eset o teapa pt toata lumea
|
se pare ca totusi e teapa ....adica dupa 5 e-mailuri de contact cu dealer-ul...imi repeta la nesfarsit ca trebuie sa platesc costul masinii in avans , si ca firma de transport o sa ii deblocheze banii numai dupa 10 zile dupa ce eu am primit masina....
chiar vreau sa iau o masina...dar in conditiile astea ...no thanks... are cineva ceva adrese de parcuri auto sau ceva ...sigur...? pls, dc se poate... ms. |
io sincer ias trimite in avans o gramada de injuraturi !!!!!!!!!
|
|
Quote:
|
Am si eu o intrebare.Pot sa`mi cumpar o masina din germania spre exemplu din 95 si sa o pot inmatricula in romania??.Sau o cumpar degeaba??
|
Quote:
Insa doar daca esti dispus sa platesti 3-5000 euro pentru taxa de inmatriculare. Bafta! |
Merci!Pentru o asemenea suma pt inmatriculare nu prea se merita sa iei o masina pt import!
|
Quote:
|
acum se plimba cu masina nu mai intra pe 4tuning
|
autohaus-rile astea cumpara masina de la cineva, mai pun ei un adaos si o vand mai departe. Oare nu e mai rentabil sa mergi in .de, sa cumperi un ziar de profil si sa iti cauti asa masina. asta daca stii limba germana, normal.
|
sau daca ai ceva cunostinte acolo ai de cistigat ma gindesc!!
|
hmm poti s ate duci in hamburg k akolo este cel mai mare park auto...si gasesti ce vrei ...si k sa nu te pierzi iti iei un pocket pc gps cu u...k il poti folosi si k masina...si k pieton si k ce vrei u....:P iti iei un ghid de limba....si te costaa pe akolo ku biletu de autocar ..manakre alea alea....ami mult de 700 de euro n`ai cum sa cheltui cu tot cu aktele masinii kre le faci akolo;) bfta cu masinuta ta;)
|
calculati aici taxa de inmatriculare
http://www.autobizz.ro/taxa-inmatriculare.php se pot inmatricula masinile in bularia mult mai ieftin si mai convenabil |
| All times are GMT +2. The time now is 04:55. |
- Copyright 2026 4Tuning