Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Giurgiu (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/46072-giurgiu.html)

**COSMIN** 13-07-07 17:12

Giurgiu

deci punem si giurgiu pe lista. acum sa vedem cati useri din giurgiu sunt aici si cat de doritori sunt sa devenim si noi o comunitate 4tuning. deci cine este din giurgiu sa posteze aici sa ne strangem cat mai multi.

Clopotzel 21-07-07 15:45

Re: Giurgiu

Sal`tare Cosmin :), vad ca nu prea se`nghesuie lumea din "satu` nostru cu semafoare" :lol: , oricum sper ca se vor mai strange, si cu timpu` sa formam o comunitate 4tuning, bafta :twisted:

**COSMIN** 21-07-07 22:46

salut. Clopotzel. hai mah baieti ce faceti nu postati si voi aici . stiu ca mai sunt cativa din giurgiu. hai mah baietzi cu curaj.... :D

florentin84 11-08-07 11:09

Salutare!:arrow: :arrow: :arrow:

**COSMIN** 13-08-07 13:47

salutare florentin. Apropo. Ne chinuim sa ridicam un club in giurgiu Street Racers. florentin da add in lista la id de mess Street_Racers_Giurgiu sa iti mai dau ceva detalii poate te bagi si tu... si asa o sa ajungem si noi in randul celorlalte orase... Hai userii din giurgiu veniti mah si postati aici sa devenim si noi o comunitate 4 tuning. :D

69WRX 13-08-07 16:47

salut si eu tot din giurgiu...mai sunt cativa o sa ii anunt in caz ca nu au vazut topicul :P

**COSMIN** 13-08-07 22:04

asa asa... hai cu totii :D venitit :D

Radu.A 14-08-07 12:23

Salut giurgiuvenilor ;)

ionut daniel 14-08-07 15:19

Salutare tuturor celor din Giurgiu . Si eu sunt din Giurgiu si va sunt alaturi. Daca pot ajuta cu ceva, nu ezitati sa apelati.

63juv 14-08-07 17:55

noroc la toata lumea (din GIURGIU) :)) ! :D

**COSMIN** 14-08-07 22:44

:twisted:

69WRX 15-08-07 12:08

6 Attachment(s)
perfect...deci...sustin Street Racers Giurgiu :D:D..masina nu am...mai am un an pana la permis:oops: ..da pot sa pun masinile in care sunt pasager...adik alea parintilor :D...eu am in plan un BMW 318i din 2001-2002 asa...as fii preferat un urs sau o pisica..dar parintii mei nu cred ca ar fii o idee prea buna...la ce liceu esti ? eu sunt in economic

Ice-mAn 18-08-07 03:20

Salut Salut! pai hai sa facem si noi o chestie adica . zilnic sa puna cineva o poza cu o masina si sa o facem si noi in vt > va bagati sau ? nush ma gandeam pentru activitate.astept raspuns

**COSMIN** 18-08-07 10:11

pai activitate...prezentativa si voi..o poza ceva cu voi...o poza cu ce conduceti....

69WRX 18-08-07 10:11

mah...mare succes nu prea cred ca o sa aiba o comunitate in gr...pe forum suntem numai "pustani" din gr si pan la urma...cate masini tunate sunt in gr ? sunt numai ***uri si kitschuri....

ionut daniel 18-08-07 13:17

Pustani nu suntem toti... masini tunate intr-adevar nu prea sunt multe. Nimic nu este insa imposibil...

**COSMIN** 19-08-07 10:18

3 Attachment(s)
au inceput sa apara si in giurgiu masini tunate.... hai sa punem poze cu masinile tunate care le-am avzut in giurgiu si cu masinile tari care le-ati vazut in giurgiu. incep eu cu dacia lui ionut GR 97 JAC

ionut daniel 19-08-07 11:41

Pe vremea cand a inceput el tunning-ul eu aveam un Moskvich , dupa care el nu a putut sa se tina, dar sa depaseasca... Cred ca trebuia sa modifice mai intai ceva la motor , apoi sa umble la aspect.. . oricum respect investitia in Dacia aia veche, dar nu stiu daca a mesitat efortul financiar. Dar e un bun inceput, dupa 5 ani de investitii a iesit ceva frumos , fara prea multa functionalitate.......

69WRX 19-08-07 13:02

man sau bagat multi bani in masina aia si totusi....e cam aiurea...nu are bord..are decat scaun la sofer...si o bancheta...nu prea vad rostul la roll cage...oricum...jantele imi plac...nu am poze cu masini din gr ca nu ma pasioneaza sa fac poze cu telu :))))))dar o sa revin cu niste poze...app...am vazut un focus parca...din gr care a fost si la tuning fever luna trecuta ;)

**COSMIN** 19-08-07 23:19

da e si un focus in 2 usi modificat in gr. dar dacia nu mai e asa cum o stii :)
acum are ambele scaune ... si sunt SPARCO,suspensii sport,si un motor schimbat. roll cage-ul este bun si la trabant :D daca te loveste un prost....si te rastorni...cusca aia poate face diferenta dintre viata si moarte , dar oricum...mai interesati-va de dacia aia ca s-au schimbat multe la ea in ultimul timp. si parca mai era in giurgiu o dacie gri 1310 cu capota neagra...stie ceva informatii despre masina aia ? ca eu am auzit zvonuri cum ca ar fi modificata in germania de fostul propietar :oops: ???????

69WRX 19-08-07 23:45

astea sunt prosti...ala cu dacia aia sta cu mn in cartier...defapt statea...si vb lumea...e o dacie de *** din 89 parca castigata la barbut de la cineva din TR...si avea un motor care era pur si simplu praf..si cateva modificari...care erau kistchuri...la fel ca si dacia lu JAC...altceva nu vad...decat un kistch..fara suparare...da nu cred ca e vreo masina facuta frumos in gr...decat 330-ul lu spirici..care ...intradevar arata bn si se da bn omu...cam putini care il fac...si acum pe bune...ce este frumos la o bara de dacie de CN cu prelungire imbinata cu kit ? o porcarie !;) si faza cu germania...hmm...sa fim seriosi..nu cred ca nemtii taiau din aripa din spate si o suda prost si o vopsea cu sparyu

**COSMIN** 21-08-07 23:39

haideti mah giurgiuvenilor ce faceti? dormiti ? nu mai zice nimeni nimic?

trafy-vr6 22-08-07 09:55

bre bafta in continuare cu infintarea comunitatii...Cosmin, de ce nu incerci sa faci buggy dintr`o beetle? asta care o faci tu se poate inmatricula?

**COSMIN** 22-08-07 16:14

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1058778)
bre bafta in continuare cu infintarea comunitatii...Cosmin, de ce nu incerci sa faci buggy dintr`o beetle? asta care o faci tu se poate inmatricula?

pai nu am bani de beetle , asta care il fac eu nu se poate inmatricula si nici nu vreau sa il inmatriculez,eu vreau doar sa il fac sa fie functional ca sa ma pot plimba cu el pe camp si pe canal :twisted:

69WRX 24-08-07 13:48

salut giurgiuveni! vand meganeul din pozele de mai sus....cn vrea sa il vada live este la petrom langa alianz tiriac acolo cu bilet in geam ;) pretul se discuta la fata locului....dotari:
-Motor 1.5dci
-An fabricatie luna a 12-a 2003
-73000km
-Full servo
-ABS
-6 Airbag-uri
-Aer conditionat
-Computer bord
-Inchidere centralizata
-Comenzi pe volan
-Asistenta la franare de urgenta
-Carte service
-Torpedo frigorific

**COSMIN** 29-08-07 18:58

giurgiuvenilor nu mai ziceti nimic ? nu v-am dat destule subiecte de abordat? mai veniti si voi cu propuneri , mai ziceti si voi ceva...

69WRX 29-08-07 22:56

hmm...cu toate ca nu are legatura cu tuningul....dar un subiect de discutat....scuteristii....pff..imi vine sa ii bat pana isi vomita plamanii...

**COSMIN** 30-08-07 12:59

aici ai dreptate ... e o problema cu scuteristii :rolleyes2

Clopotzel 03-09-07 15:17

Ha` noroc la toti Giurgiuvenii !
Vad ca ne mai strangem ceva ceva... :-)

yo_Vlad2002 08-09-07 16:37

69WRX, nu ai ceva poze cu mashinile tari din Giurgiu ? daca vei face pune-le, nu ezita

69WRX 08-09-07 17:10

nu am...o sa fac...cu toate ca nu prea sunt masini tari prin gr...

Sima 12-09-07 03:03

voi n`ati vazut opel astra bertone a lui savelie cu tuning Irmscher parca... , celalalt bertone portocaliu... , cel al lui robocop care il are acum de vanzare 200cp?

mai stiti audi a4 a lui cap care l-a facut praf? nu era tunat misto ?

mai stiti masina lui lazar? seat leon cupra, 240 cp ?

bmw 325xi 196 cp a lui arthur n-ati vazut-o ?

330d a lui dany nu e masina tare?

330i a lui spirici

mai e un leon cupra modelu nou, cu numar gr xx jus

un priten al meu are un golf 3 gti , nu e tare?

seria 3 coupe cabrio model 2007 alb, nu vi se pare misto ? (faceti abstractie de propietar :) )

mai sunt cateva dar nu-mi vin acum in cap

nu sunt multe.. dar sunt.. bune... ! pentru orasul nostru, sunt f bune!

Radu.A 12-09-07 11:04

bertonele lui savelie are kitul de tuning de la RIEGER , alte masini mai tari din giurgiu un BMW seria 6 cabrio , un 645 si un 650 , mitsubishi 3000GT

69WRX 12-09-07 11:56

aia a lu carateanu e 650 sau 645 ? oricum cred ca e cel mai frumos sunet din gr :))) si el o alearga...cred ca face plinu in fiecare zi...

Radu.A 12-09-07 12:49

a lu carateanu este BMW 650 367 cai , suna frumos rau V8-urile astea d la BMW :)

69WRX 12-09-07 13:09

intradevar suna frumos rau...ieri am vazu o dacie..tunara rau de tot :)))daca o mai vad ii fac poze...e penala rau..una albastra cu niste bari vai de mama lor si asculta manele in blana :)))

Sima 12-09-07 16:03

am mai vazut de cateva ori in parcarea de la Maiorescu un Porsche Cayenne cu kit Techart Magnum , vopsit tot negru mat.

nu stiu daca e in vizita sau apartine cuiva din oras.

**COSMIN** 16-09-07 15:49

baieti anuntati si voi ceilalti useri dupa 4tuning care sunt din giurgiu sa vina si ei aici pe forum sa posteze sa devenim si noi o comunitate. din cate am vazut sunt ca 60 de useri din giurgiu inregitrati pe forum. anuntatii si voi cand mai aveti timp , mai dati-le un PM un e-mail cu url-ul la topic sa intre si ei aici.

69WRX 16-09-07 18:17

daca imi iau motor..ma bag..dar aici intervin si parintii care nu prea sunt deacord :|

57saw 20-09-07 01:38

8 Attachment(s)
UP pt GIURGIU !!!

Bertonele l-am dat la unul din Ploiesti cu 8.700 Eur.

Avea kitul de la rieger, jantele de la aez, toba de la remus, grila fata de la irmsher.

Pana in noiembrie cand imi vine alta masina am ramas tot cu 406-le.

All times are GMT +2. The time now is 15:52.

- Copyright 2025 4Tuning