Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Virtual Tuning 3D (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d.html)
-   -   mba_3ds max8 (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/45905-mba_3ds-max8.html)

mba 11-07-07 17:30

mba_3ds max8

5 Attachment(s)
Buna lume... Am vrut sa fac sa fac threadu daupa c terminam "masina" la care munceam dar aseara am ramas fara curent in timp c aproape o terminam si acuma cand intru imi zice k "file open failed" sau asa ceva....asa ca o sa incep threadu fara o masina.....doar cu niste roti....a si pozele pe care le am cu fiatu...asa orientativ cam cum era...astept comantarii si am niste intrebari...pentru voi:D...

Ace Axel 11-07-07 22:01

Re: mba_3ds max8

bv man .. eu zic k e un inceput foarte bun ... pakt de ce ai patit ... eu de obicei knd lucrez la ceva intrun program salvez in cate un fisier al diferite momente ... in caz k vreau sa revin la ceva anterior ... sau in caz k patesc k tine :) ... spor la treaba in continuare si asteptam o masina :)

GRIGO 12-07-07 09:37

jantele imi plac ....
insa masina e un fiat 500 nuh ? .....esti sigur ca e facuta de tine ....eu zic ca e luat de pe net ...
si cred ca e luat de pe evermotion de la models de aici
mi de scuze daca gresesc ..... dar eu spun ce cred

mba 12-07-07 10:07

10 Attachment(s)
grigo...e un fiat 500 ..e facut d mine....astea sunt toate pozele pe care le mai am cu el:d ...dar e facut d mine dupa un tut tot de pe net da nu mai stiu d unde...ceva d genu www.3d.......tutorials.com nu mai stiu un cuvant d acolo:D:D:D....aaa si aia d care ai zis tu de pe evermotion nu imi merge k zice "missing dlls" si ma pune sai dau un open...

si dak tot am postat....ieri mam apucat d un porsche 356 cabrio....pun poza cu c am facut pana acuma...

SUPAPA_Jr 12-07-07 11:55

vreau si eu un tutorial de noobi....cum sa tragi prima linie & stuff :))

mba 12-07-07 12:46

ok.....nu pot sati dau linku k te baga pe prima pagina.... www.3dtotal.com intri la freestuff->tutorials->modelling and rigging->si modelling a fiat 500....te descurci si tu k esti mare:d:D:D:D .....primele 3-4 pag sunt pt noobi da pe urma devine mai greu....adik iti spune numa c trebuie sa faci nu si cum...oricum bafta dak vrei sal faci....nu e greu...sunt curios cum arata gata :):):)..eu nul mai fac inca o data...

GRIGO 12-07-07 15:06

Quote:

Originally Posted by M_B_A_Design (Post 993889)
grigo...e un fiat 500 ..e facut d mine....astea sunt toate pozele pe care le mai am cu el

cum am spus daca gresesc ...mii de scuze .... :D
spor la treaba in continuare cand
ti-se mai bulesc fisierele vezi ca ai autoback
dai open o data up si vezi ca ai un director "autoback" intra acolo si vezi ca iti salveaza automat ....

Ace Axel 13-07-07 00:24

Quote:

Originally Posted by M_B_A_Design (Post 993889)
ieri mam apucat d un porsche 356 cabrio....pun poza cu c am facut pana acuma...

dak intro singura zi ai facut atata e foarte bine :) spor al treaba in continuare .. esti hotarat :)

mba 13-07-07 02:01

1 Attachment(s)
ace ...ziua d ieri o fost slabutza:D:D:D....sa vezi c am facut azi....nu arat tot doar o parte....care e mai misto..porscheu are rezervoru in portbagaj...care e in fata..si ala e rezervoru meu:Daa si materialele sunt doar asa...adik nu astea o sa ramana ..((ala rosu d dinauntru am vrut sa fie piele...sau un fel de...:D..da ma poate invata invata cineva cum sa fac o "scena" adik macar cum fac sa apara umbre:d...sper k stiti c vreau...see ya k mi somn

mba 13-07-07 15:03

1 Attachment(s)
am terminat portbagaju...pentru un timp ...mai trebuie roata...da aia inca nu o fac ((e cea mai klumea chestie pe care am facuto pana acuma in 3dsmax))...comantarii pls...k vreau sa stiu si parerea voastra...

SUPAPA_Jr 13-07-07 15:18

doamne...eu nu stiu sa fac nimic :)) sunt paralel rau...felicitari.

pufy 13-07-07 22:42

mi se pare mie sau ai niste bumpuri in zona dintre faruri si porbagaj?oricum arata bine...faci masina dupa un tut saudoar dupa un blueprint?>

mba 14-07-07 00:29

leam vazut si eu da acuma o inceput sami placa sa fac "detaliile" si o sa le rezolv cand ma intorc la partea din fatza...masina am inceputo dupa un tutorial da acuma nul mai prea respect...adik ma mai uit peste el doar dak nush cum se face ceva sau sa pot compara...mie acuma mi se pare destul d simplu adik nush mult din program da ma descurc bine cu c stiu:D:D:)...alte poze cu masina...(altadata)...sa termin parbrizu....poate pe maine seara:D

ruver 15-07-07 22:25

man ce pot sa zic spor la treaba si baga mare vrem sa vedem mai mult :d

MeHiGH 15-07-07 22:48

parca porcbagajul ala pluteste , mai multa atentie la iluminare . in rest , merge bine . spor la munca !

mba 16-07-07 13:37

6 Attachment(s)
nu am mai prea facut mare lucru in ultima vreme...pe la interior da nu sunt prea multumit d cum arata.....dar iau o sapt pauza....plec la palti....asa ca va pun niste poze facute acuma rpd...nu sunt prea bine reglate materialele...da ata ete ...trebuie sami fac bagaju:D:d.... va las o sapt sa comentati...see ya

ad1 16-07-07 19:29

pune si'un wire la ce'ai facut

mba 19-07-07 13:14

3 Attachment(s)
asa....am evadat cateva ore...vad k ad1 vrea neaparat si repede niste wire...am facut rpd 2 fara smooth si una mai veche pe care o aveam cu turbosmooth-2.....sper k is bune ....dak nu duminica fac unele mai calumea...

mba 24-07-07 10:52

1 Attachment(s)
i'm back ... nu am mai prea facut multe chestii k am fost un pik ocupat....am mai reparat body-u in partea din fata ..nu mai prea are bumpuri...:arrow: :arrow: :arrow:

mba 25-07-07 01:05

2 Attachment(s)
"proiectu" meu cu porschu se cam duce pe apa.."cibinului" k e cel mai aproape....azi am apucat sa mai fac cate ceva ...da nu prea multe...dar maine plec iar....pana vineri sau sambata....asa k va pun ultimele poze cu el(sau ea) .....poate mai lasati si cate un comentariu :d ......aaa si rotile si cauciucu si sunt doar provizorii.....o sa pun alt model la sfarsit...inca nush d care:d ...see ya

Ace Axel 25-07-07 09:05

pare mai bine "finisata" acu k sa zic asa .... jantele nu prea par sa se potriveasca p ea ;)

mba 30-07-07 20:21

am zis k nu raman "rotile" astea....sunt doar asa d test....

Ace Axel 30-07-07 22:00

Quote:

Originally Posted by M_B_A_Design (Post 1021622)
am zis k nu raman "rotile" astea....sunt doar asa d test....

sry ... nam fost atent.

mba 03-08-07 00:12

2 Attachment(s)
chiar dak nu am mai postat am mai lucrat la masinutza....mai am interioru si rotile....da inca nush cum sa fac rotile...dak aveti propuneri :idea: :d ....ultimele 2 randari ((mam mai jucat si eu cu efectele..nu am folosit vray sau brazil sau altceva numai c are 3d max)) -->>

MeHiGH 03-08-07 00:14

d'alea old school , cu capac rotund, calota de sfera , cromata si cauciucuri negre , care pe lateral sunt cu dunga alba:)

SPOR!

Ace Axel 03-08-07 08:58

eu zic k al doilea render arata kiat binisor :) cat despre jante ... uitate si tu la modelele porsche

mba 06-08-07 20:03

3 Attachment(s)
new renders.....cu interioru...:D:D ...in seara asta vreau sa fac volanu.....si in cateva zile termin...si imi da si mie cineva vray si sa ma si invete sal folosesc pls :d ... -->>

mba 12-08-07 05:34

4 Attachment(s)
GATAA...in sfarsit....e gata cu modelatu.... nu conteaza k e 5:30 da e gata....(prima masina ) ... deocamdata fara materiale....inca nu mam obisnuit cu vray....si merge prea greu:d...

comentarii sugestii.....poate mai modific cate ceva....ma duc la somn..(vreo 2 zile)

Ace Axel 12-08-07 11:22

felicitari ... arata bine :)

cris_max 13-08-07 12:02

mda... se vad imbunatatiri.

baga mare!

Sleepy_85 13-08-07 20:10

modelul arata bine pana acum, ar mai fi niste mici chestii, barele de protectie sa le faci mai subtiri ca-s prea groase, mai lipsesc stergatoarele, si rotile nu prea sunt autentice, adik cele "stock" arata altfel.
Dupa aia sa vedem materialele.Spor

mba 14-08-07 22:56

da stergatoare chiar am uitat:d:d....as mai putea facea cateva chestii davreau sa ma apuc d urmatoarea....cred k dacia (da inca nu mam hotarat 1300 1310 sau sportu).....cu materialele...inca mie destul d greu cu vray ...am facut vopseaua si cromu si parbrizu...si cam atata....inca cateva zile si vor veni si pozele..

si o intrebare: cum fac sami apara hdri-u in "perspective"....il pun si la enviormentu de la vray si la cel de la 3d max....(ala d sub render) :D ??? sper k ati priceput

Sleepy_85 15-08-07 12:46

Intrii pe perspective te duci sus la "Views" si intrii pe viewport settings si acolo bifezi casuta cu "use env background" dak ai o poza pe enviroment, dupa care dai "ok" si te duci la Perspective dai click dreapta pe scris dupa care click pe "show background"

mba 15-08-07 18:24

1 Attachment(s)
intrebare :d : masina cum o aranjez o invart impreuna cu hdri..cu rotateu de la perspective ....sau imi aleg un loc din hdri si invart masina sa se potriveasca??? sper k pricepeti.....

in rest cam asa o sa arate....faru nu prea imi place si iluminatu....-->>

Sleepy_85 15-08-07 20:26

pai de obicei hrdi-ul se roteste odata cu masina, poti sa misti numai hdri-ul din material editor,adik dai drag la Hdri din enviroment in mat editor, sau poti roti masina.Masina fa-o putin mai mare si mai baga o sursa de lumina,un direct light, ceva . Cred ca ar trebui sa-ti iasa

mba 16-08-07 02:42

1 Attachment(s)
thx sleepy...
in environmentu asta o sa randez primele poze ...asta ar fii prima restul maine k vad k merge destul d repede (aprox 30 min) ..sper k arata bine -->>

mba 23-08-07 13:02

4 Attachment(s)
sorry de intarziere am fost plecat...
cam astea ar fii pozele cu 356-u ...sper sa va placa

next project: vreau sa fac 1300 dar mai reala ....mai intai stock si pe urma o varianta tuned....

mba 27-08-07 13:31

2 Attachment(s)
primele randari cu dacia....nu mam miscat prea bine da deocamdata imi place:D -->>

Ace Axel 27-08-07 21:55

intr-adevar arata faorte bine pana acu :) bafta cu proiectu ;)

mba 28-08-07 12:57

2 Attachment(s)
upgrade -->>

All times are GMT +2. The time now is 17:45.

- Copyright 2026 4Tuning