Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Polo - 1.6 , Polo-ul meu Clasic in transformarea lui continua (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/45726-polo-1-6-polo-meu-clasic-transformarea-continua.html)

VwCriss 09-07-07 19:18

Polo - 1.6 , Polo-ul meu Clasic in transformarea lui continua

Polo-ul meu Clasic in transformarea lui continua

VwCriss 09-07-07 19:35

Re: Polo-ul meu Clasic in transformarea lui continua

19 Attachment(s)
Attachment 301204Attachment 301205Attachment 301206Attachment 301207Attachment 301208
Attachment 301209Attachment 301210Attachment 301211Attachment 301212Attachment 301213
Attachment 301214Attachment 301215Attachment 301216Attachment 301217Attachment 301218
Attachment 301219Attachment 301220Attachment 301222:arrow:

Sebastian.C 09-07-07 19:39

Nice car dude !!! Si la ce motor are pe el.... Da clasa la multe masini de pe aici...si interesanta ideea cu stopurile de G4... :D Bafta in continuare la tuning

VwCriss 09-07-07 20:09

merci man da la pariu ca peste 2 ani nu o sa o mai recunoastetzi

SoundIdentity 09-07-07 21:51

Quote:

Originally Posted by VwCriss (Post 989734)
merci man da la pariu ca peste 2 ani nu o sa o mai recunoastetzi

salut!!!si io am fost fun polo foarte inrait!!!:):):) si tin la polouri mult felicitari pentru masina imi place ca vad inca un viitor pasionat de polo...tu stiai poloul meu?;) de oradea?

SimpleMe 09-07-07 22:37

Foarte frumos! Ma declar fan vr6 ;)

Mustang 10-07-07 00:08

Fa-o neneeaaaaa ...
CA mi-e mila de ea ... uite ce urat ii sta pocnita :(

Michael 10-07-07 08:57

credeam ca nu mai vad topicul asta...
felicitari si spor la treaba !!!

Tboy 10-07-07 11:38

masina arata rupere ...f frumos lucrata..f mutl schimbata ! dar evacuarea parerea mea e ca nu da DELOC bine .. ar fi mers ceva drept |___|

Bigu 10-07-07 23:46

SUPER TARE! Keep up the good work! e piesa masina

26WRC 10-07-07 23:57

2 Attachment(s)
foarte foarte frumoasa puls ca are si un motor pe masura
in poza asta nici nu zici ca'i POLO(nic:lol: ) seamana perfect cu un S3

Mustang 11-07-07 00:05

@26 wrc - fotograful e de vina ca a scos asa interesanta poza :)
@tboy - odata cu motorul de vr6 s-a schibmat si evacuarea ;)

GolfuletzS 11-07-07 20:52

vreau sa vad si eu poze cu masina ca la mine nu se vad pozele

VwCriss 11-07-07 21:44

Quote:

Originally Posted by Tboy (Post 990744)
masina arata rupere ...f frumos lucrata..f mutl schimbata ! dar evacuarea parerea mea e ca nu da DELOC bine .. ar fi mers ceva drept |___|

acu e dreapta dupa ce am schimbat motorul am luat o evacuare de la borla si e dreapta dar nu am poze acu dar fac si revin

VwCriss 11-07-07 21:51

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 992027)
@26 wrc - fotograful e de vina ca a scos asa interesanta poza :)

asa asa lauda-te ca ai si u jumate de vina nu?:rolleyes2

Mustang 15-07-07 12:18

Fara poza mea nu aveai ce sa lucrezi in Paint ...
Ieste ??

Ce-i mai faci piticului ?

dubmaniacks 15-07-07 12:37

esti nebun!vr6 ...DOAMNE DOAMNE.Cred ca mor astia la semafor cand ii lasi in fum :D :D :D

F.FRUMOASA MASINA SA O STAPANESTI SANATOS!

BULLETTT 16-07-07 00:14

motoru e in mintile lui sau e praf ca si majoritatea vr6 ramase?

Mustang 16-07-07 16:12

motorul este in mintile lui ;)

VwCriss 16-07-07 17:28

Quote:

Originally Posted by BULLETTT (Post 999396)
motoru e in mintile lui sau e praf ca si majoritatea vr6 ramase?

da este si crede-ma ca are destule minti din cate vad ...
da tata motoru; pana acu se prezinta m mult decat ok si cat de cat pot sa zic ca il cunosc (la storicul lui ma refer), ca stiu pe unde a umblat si cum s-a dat cu el

VwCriss 18-07-07 01:48

Quote:

Originally Posted by GolfTuning (Post 993162)
vreau sa vad si eu poze cu masina ca la mine nu se vad pozele

dami un semn pe cristi_mann yahoo..

rider on wheel 22-07-07 02:40

prea tare masina ;) :lol:

VwCriss 23-07-07 10:39

Quote:

Originally Posted by zib3r (Post 998345)
esti nebun!vr6 ...DOAMNE DOAMNE.Cred ca mor astia la semafor cand ii lasi in fum :D :D :D

F.FRUMOASA MASINA SA O STAPANESTI SANATOS!

nu prea mor aia ca nu prea ii las ca nu am caucioace pt motoru asta deloc.. tre sa echipez din nou masina gu niste gume meseriase ca eu cu astea la semafor fac 5m pana la treapta a 3-a..
aa dar din mers e vrrrrrr..........
a si acu am venit din oradea si nu cred ca te-am vazut am fo si pe la Sandu, era si Ervin acolo, dar asa din oradea nu prea am cunoscut prea multi ca as fi vrut..

VwCriss 30-07-07 22:38

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 998313)
Fara poza mea nu aveai ce sa lucrezi in Paint ...
Ieste ??

Ce-i mai faci piticului ?

ce sa faca piticu acu a facut 3 luni si 1 spt. si are 75cm si 7.5kg si te astepta la botez dar daca u nu ai vrut sa il vezi asta e a zis ca te va calca cu masina cand te va prinde..:lol:

VwCriss 01-08-07 11:11

si cu 260 la ora si va da drumul si la NOS ca sa simti

VwCriss 01-08-07 11:13

tocmai ma interesez de o turbina sa mi-o aduca unu de afara sa vad dc se merita si intre timp sa imi rezolv problemele cu cv ca ma dispera
Cristi vezi ca vin sa o facem ca imi bag 'planetara' in rulmentu ala de presiune

Mario_Dub 01-08-07 14:29

bv tie pentru ce ai realizat, nu multi se incumeta la asa o modificare in special din cauza costurilor, dar si satisfactiile presupun ca sunt pe masura. sunt totusi curios un baiat care a avut vr6 pe polo ca al tau zicea ca are probleme cu lonjeroanele si oalele de la amortizoare care lucreaza foarte mult din cauza puterii si greutatii motorului, la tine se intampla?

Bobby boss 01-08-07 14:50

Frumoasa masinuta felicitari

VwCriss 01-08-07 17:38

Quote:

Originally Posted by tru_astra (Post 1024876)
bv tie pentru ce ai realizat, nu multi se incumeta la asa o modificare in special din cauza costurilor, dar si satisfactiile presupun ca sunt pe masura. sunt totusi curios un baiat care a avut vr6 pe polo ca al tau zicea ca are probleme cu lonjeroanele si oalele de la amortizoare care lucreaza foarte mult din cauza puterii si greutatii motorului, la tine se intampla?

nu cel putin nu inca
si singurul care a mai avut vr6 pe polo nu e decat Cristi cu polo alb perlat care a avut accident
la el oricum am montat motorul
si problema se rezolva relativ usor ii pui bari de torsiune fata spate si dc tot pui pe fata intaresti si oaleleca nu e asa greu numai tre sa ai un aparat de sudura, un flex si niste tabla langa tine dar astea deja sunt banale pa langa restu
tre reglat mult timp pana iese perfect eu cel putin am de reglat si la timonerie de inebunesc si nu se regleaza asa usor
si de greu e greu credema ca aveam eu garda joasa dar acu e 6-7cm adiq f joasa

Mario_Dub 02-08-07 16:31

despre el era vorba, cumparase un motor vr6 de la o cunostinta mai demult si atunci am stat putin de vorba, dar el indoise deja parca 2 bari intre oalele fata. iar legat de inaltimea masinii stiu ce greu e,si a mea avea 4cm de la sol la baia de ulei pe care am si spart-o. acum am mai inaltat-o la 7cm dar tot degeaba:( iar mai mult se vede urat:( cred ca o sa vin o data la o intalnire a clubului vostru sa mai stam de vb:D

VwCriss 03-08-07 09:07

Quote:

Originally Posted by tru_astra (Post 1026980)
despre el era vorba, cumparase un motor vr6 de la o cunostinta mai demult si atunci am stat putin de vorba, dar el indoise deja parca 2 bari intre oalele fata. iar legat de inaltimea masinii stiu ce greu e,si a mea avea 4cm de la sol la baia de ulei pe care am si spart-o. acum am mai inaltat-o la 7cm dar tot degeaba:( iar mai mult se vede urat:( cred ca o sa vin o data la o intalnire a clubului vostru sa mai stam de vb:D

o vezi ca noi pe duminica pe la 18.00 ne intalnim dc vreei sa vi da-mi pe pm nr tau de tel si vb
sau dc nu poti la club atunci in tp tau liber?
da-mi nr si vb...

Mario_Dub 03-08-07 12:56

am deja nr tau de la adi:D poate o sa ajung dum la intalnire ca tot vreau sa vb si cu gabi, orlando, ovidiu &co:)

VwCriss 03-08-07 18:29

k boss vb diminica dc poti sa vi

VwCriss 12-08-07 11:36

intre timp nimic nou la masina astept sa imi pun compresoru de ac si radiatoru ca nu mai pot si acu cu bebe chiar nu mai tine
si sper azi sa reusesc sa reglez sio timoneria ca maseaca la icre
aaa si astept bani .. daca aveti asa ceva si nu aveti ce sa faceti cu ei dati pm ca se rezolva

xXx_Play On 18-08-07 02:11

Fratilor mai lasti dungile pe mijloc akum se fak laterale shi mai inguste nu mai late k pe polo asta. Orikum mashina este faina success

mask2k 18-08-07 09:28

si tu cine esti ma rog , te-a intrebat cineva ceva? nu mai vb in necunostiinta de cauza , masina e facuta de ceva ani buni si arata f bine, cand era facuta masina asta te cam jucai cu puta in nisip , relax si bate campii in alta parte

Mario_Dub 18-08-07 23:59

bine ca nu a spus ca nu se mai poarta vr6 ca acum e moda sa pui motor de peugeot :D

VwCriss 20-08-07 14:46

hopa calm baietzi oricum merci dar nu ma supar oricum daca citea mai la inceput xxx observa ca am zis clar ca voi schimba in 2 ani tot la exterior inclusiv vopseaua si tot ce mai are pe ea cu dungi cu tot
da nu e suparare ca omu nu a vazt ca e si mic si nu il condamn ca de asta e
dar per total se pare ca ii place nu ..
sunt curios peste 2 ani el cum o sa isi faca titiul si ce idei o sa ii mai vina
ah si pt tine xXx sfatul meu nu te mai lua dupa "acu e la moda aia sau aialalta" ca o sa dai faliment asa fao cum ti se pare tie cel mai tare si cum nu mai are nimeni nu copia nici NFS nici F&F nici pe nimeni ci fi U fa-o ca sa te reprezinte pe tine si nu pe altii. fao xXx stile

Mustang 21-09-07 11:04

Domnu' ... ce se mai aude de titiul tau ? :D

VwCriss 22-09-07 13:48

da boss momentan nu mai am cascaval si pan la anu nu schimb nmic ca de doar poate sa ii pun ac si o turbina ca de astea mai gasesc marunt da rest nici vorbba
nu stiu dc ai aflat da am scos-o la drum sa vad cum mere adiq pan la mare si cu buzunarele pline de bani pt benzina daa..
am rams socat.. a2 co o mede de 190/h consum ~11% si max cat i-am dat ca nu am nici cauciucuri si nici frane klmea 220 fara probleme si aveam zvac (demaraj) anca destul si pt restu 40 cat mai avea
sincer mere suuper si chiar mi-a placut drumul
da las ca vedem noi mah c mai is 1an si 9 luni pan ii gata

All times are GMT +2. The time now is 00:35.

- Copyright 2026 4Tuning