![]() |
Intalnire in Alba Iulia
Deci.. avand in vedere ca nimeni nu mai propune nici o intalnire .. nimic.. nu isi mai da nimeni interesul de cand avem sectiunea.. am zis sa propun eu ceva.. sa zica fiecare: o data, ora, loc in Alba Iulia .. in care sa ne adunam... am vorbit cu niste prieteni din Alba care au zis ca vor fi incantati sa vina la asa ceva.. cu niste prieteni din Aiud care la fel pot sa vina.. + acesti putzini forumisti :D care suntem aici ... poate ne adunam cativa.. asa incet incet..
M`am gandit sa stabilim aici data.. locatia etc.. ca sa impacam pe toata lumea.. avand in vedere ca uni au.. servici.. uni pleaca in vacantza.. etc.. Sper sa nu raman total dezamagit din cauza lipsei de interes a unora.. Haideti ca o sa vedeti ceva frumos.. va promit.. |
Re: Intalnire in Alba Iulia
dementule eu vin dar iti zic eu ca ne trezim numai noi doi:)))
|
:) eu pana in 2 august nu am cum sa vin,sunt in Barcelona.pe uma vin oricand,cei cu care ne intalneam,stiu ca eu si cu Alin,suntem mereu prezenti :))...stabiliti o ora ,o zi,si vb si cu silent BMW,sa vb si el cu prietenii lui,asa o sa fie multa lume...sper sa va intalniti si sa refaceti treaba cu clubul,care vad ca s-a racit intre timp...
|
narcys,daca vb,o sa vina....
|
8 Attachment(s)
pun poze de la ultima intalnire(la care am fost si eu)...miss the old times :sad: ce fain o fost la izvor atunci :) remember Alin praful?:)) si piatra aia din matrix :))))))
|
ma.. am ajuns la concluzia ca sunt multi din alba pe forum da ori nu stiu de sectiune ori nu`i intereseaza.. ma apuc si le trimit mesaje private .. si ii invit aici..
narcys.. ba nu o sa fim numai noi doi.. :) o sa fii numa tu ca eu n`am masina momentan pana ce nu`si comanda fratemio masina.. glumeam.. eu o sa chem mai multa lume.. nah.. te poti astepta la orice.. da eu sper sa vina toti.. Nah ziceti.. a zis un prieten din alba sa ne adunam acolo la catedrala.. probabil ca is ca la ei acasa acolo.. repectivu.. e barman la underground.. a zis ca`l cheama si pe patronu din Ra.. si`au luat alte masini acum.. de 2 zile au venit cu ele in tzara.. si mai au ei prieteni ma gandesc ca doar nu`s singuratici :D fiecare avem pe cineva pe care putem chema.. ganditi-va bine si intrebati lumea.. Deci ... la catedrala.. intr`un weekend ? Sambata ? .. Duminica ? ... sau Vineri.. ? poate daca suntem acolo mai vin si altii care sunt in trecere.. Inca ceva.. vreau sa zic.. mai multi din Alba Iulia postau atunci cand nu aveam sectiune.. acum .. nimeni ! |
Si putem vorbi despre un domeniu sa facem un website + forum... suport eu cheltuielile...
|
ar fii o chestie buna si site`ul...iar cu adunarea la catedrala nu prea e bine ca e cam filata de politie zona:)
|
:)) pai prima oara sa vb si cu cei de pe forum de aici,sigur o sa vina :))...pai narcys,treaba lor de politisti,doar nu au ce acuzatii sa aduca daca doar stati.si dupa ce va adunati,puteti merge undeva( de ex la Izvor la Ulpia,sau la schit,sa fie locuri de parcare) ca sa puteti vb mai bine...
|
Ziceti numai cand o sa fie, ca dau mai departe ;)
|
aline tu ce zici facem o adunare??
|
nush de ce nu a mai intrat Alin pe aici,sper ca nu s-a suparat...probabil are mult de lucru...
|
alin e plecat in vacanta - nu stiu cind se intoarce
puteti alege voi o locatie si o ora pentru intilnire eu o sa incerc sa vin |
acum ma uitam la diferite orase de pe 4tuning,si am ajuns la Oradea,DR ZOZO,binecunoscutul,cand a decis sa faca un club,nu a stat pe ganduri...priviti ce avantaje au membrii clubului:
tin sa va anunt ca voi infinta un nou club auto,care va fi inaugurat in data de 28 mai,aprox. numele clubului nu putea sa fie altceva decat www west wild winers.castigatori din westul salbatic. deci castigatorilor nu le ramane decat? FACILITATI ptr cei ce vor sa se inscrie la acest club care in curand va fi f cunoscut cat in tara cat si peste hotare; membri acestui club vor beneficia de urmatoarele: au la dispozitie un garaj-tuning ptr as efectua mici reparati,modificari etc,in orce ora a zilei,fara nici un fel de cost. au la dispozitie toata gama de scule. beneficiaza de parcare gratuita si pazita in orce zi a anului vor beneficia de un BAR CLUB,si o reducere de 25% la toate produsele vor beneficia de anvelope ptr burn-out turi gratuit la evenimente si spectacole organizate. sponsorizare cu benzina la evenimentele organizate in afara localitati. membri vor primi costumatie{basca, tricou,jacheta,cu sicla clubului}gratuit legitimatie vor beneficia de o reducere de 50% la anumite cluburi din oras cluburile vor fi anuntate dupa data de 28 mai. suma reala din care pot beneficia de reducerea de 50% este de 500.000 lei ALES BULAN WWW___________________________ ....sa fie si la noi asa ceva,s-ar inscrie jumate de oras :))) |
mno asta da club:)
|
da bine.. acolo e altceva.. Midnight Racers.. e un club mare si bastile.. tricourile stickerele.. se platesc.. si e chiar bine si din banii aia se pot da bani de una alta..
Va zic si eu.. beneficiati de un suc gratuit... dak ajungeti la intalnire.. Apropo mi`am luat un trabant :)))) asa la misto il decapotez maine :D tre sa leg un sistem audio in el :D Deci.. ne putem intalni la catedrala si de acolo sa vorbim sa mergem altundeva.. dar sa fie asfalt... o sa propun eu o zi si o ora si sa vedem daca e cineva de acord... Impressarul: O sa mai vina unu cu un megane coupe ... dak bine mi`am dat eu seama ca ai... :D Deci... o sa vb. cu niste baieti si anunt o zi si o ora... Astept cometarii :)) |
hahaha cat ai dat pe trabant?tre sa filmezi tot sa vdm si noi,sau macar niste poze,din timpul ¨decapotarii¨. :))) si pe mine ma tenta sa fac asa ceva,stiam niste baieti care isi cumparau din targ jafuri cu cateva milioane,si mergeau pe camp,spre totoi(nush satele de acolo),si le faceau praf...
pai pune o ora si o data,dar cum spunea si Laura,sa nu fie f tarziu... |
sper sa pun.. am facut niste poze acum ca ne`am apucat de am facut niste incinte la subwoofere.. suntem la inceput.. acum sa vedem.. am probat unu suna bine.. arata bine.. mochetat.. cu tot ce tre in el.. facem la comanda.. acum ma duc la garaj la baieti sa vad cum decurg lucrarile :D
Revin cu informatii despre intalnire maine.. si despre trabant ca tre slefuit tot si vopsit.. dak rezolv ceva la el la motor.. sa mearga cum trebe.. o sa fie in maxim 48 de ore neoane albastre sub el.. :D |
hahahahaha trabant cu neoane...da vrei sa faci ceva serios?
|
¨dupa ce ii gata,ii faci un topic special :))))
|
Quote:
P.S. Adu si Trabantul dupa ce-l tai, sa vedem bolidul... |
Impressarul: ala visiniu .. de ala e vorba.. todica ii zice.. (varu ficat de otzel) :D am vorbit cu el a zis ca weekendu viitor ar putea sa vina el.. cu marius ala ce e patron in Ra cu un audi rosu cu stopuri clare tot de anglia.. si cu niste tovarasi de`a lor.. si din aiud cu un ursuletz rosu tunnat frumos.. cu inca cativa cu masinile.. sa vedem.. deci nu weekendu asta.. weekendu viitor... ziceti cand puteti.. sambata ? pe la 17:00 la Catedrala ? si de acolo vedem noi unde mergem..
Eu oricum nu mai am masina am vandut`o.. pana in august sunt pe jos.. imi pare rau ca fix acum cand ne`am trezit sa organizam.. venim si din aiud.. si ne vedem acolo.. ziceti dak e ok sau nu .. ! |
Sambata 21.07.2007
Ora 17:00 La Catedrala in Cetate E OK ? Astept pareri... |
ii ok,ii buna si ora...ce face trabantu´? :)) sa faceti poze cand va int,sa pot vedea si eu :D... ii bine ca anuntati din timp,astfel o sa vina multa lume...sper sa nu aveti pb cu politia,sa nu stationati mult acolo.. :))
|
Quote:
!Atentie! : Sucu sau apa minerala va fi gratuita P.S. Poate vin baieti si cu motoare din Aiud... |
O sa aduc aparat... cu politia ne descurcam noi ca doar avem buletin... suntem mari deja :D sper sa se adune cat mai multa lume... ziceti care veniti..
|
ma eu sunt de servici duminica mai incolo de catedrala la unitate:) si ies la 8 daca va mai gasesc peacolo ne int daca nu asta e:(
|
narcys , esti soldatzel?:D
|
narcys... da noi sambata mergem .. sambata la 17:00
|
E perfect...contati si pe mine...ficat de otel zici? :lol: Chiar azi m-am intalnit cu el si cu Marius...si-a mai adus un C220 cu nr. de Anglia, deci cred ca o sa vina cu el, Audi din spusele lui il lasa sorei lui...in fine...ne vdm acolo...mai discutam oricum pana atunci...8)
|
ma dementu eu vin dar pe la 8:)) ca atuncea ies de la servici.sper sa va mai gasesc.cine mai vine din aiud?
|
Impressarul: da.. si`a adus.. todica a zis ca marius vine cu audi ala rosu..
narcys: lasa`mi nr tau de tel ca mesaj privat si dak ne ducem undeva d`acolo .. iti comunic pana la ce ora si pe unde suntem :D .. din aiud.. vine flavius cu bmw`u ala rosu jos de tot... un prieten cu un audi a4 2002 cred ca vine.. si sa vb. cu nele ce are golf 4 ala BFR ca nici el nu`i normal..sa vedem dak e libera lumea...si prietena mea vine cu matizu :)))) eu sper la mai multa lume din alba.. da nu stiu ce sa zic.. pt. ca nu prea vad semne p`aici.. cum ca ar veni lumea.. sa vad dak mai are mirciulica Z3`u.. poate vine si el desi nu prea cred.. da nah.. vedem noi... |
ma zii si lui leo sa vina cu espero:)
|
chiar.. las ca dau intr`o zi o tura prin oras si le zic la toti :D
|
Deci.. din Alba... nimeni.. nimic ? hai ma ce draq asa mai bine ne adunam in Aiud.. ziceti astia din alba care sunteti aici cam cati prieteni va chemati ? si care veniti ?
|
narcys: pe 21 sambata.. deci nu acum in 14 :P sper sa nu inteleaga lumea ca acum sambata... !!! :D ciaooo :D deci sambata viitoare esti liber.. ii Lucs... :D
|
da man ne adunam pe 21 sambata:) daca nu imi ziceai aseara eu va cautam pe la catedrala azi:)))
|
nasoll.. :D mai tre sa mai vb. cu lumea de prin aiud.. de lolo n`am dat.. oare fratemio cu cic si cu astia nu vin... :)))) a zis prietena mea sa ma duc sambata viitoare in vaslui... da am zis ca am promis ca ma duc la alba .. deci nu ma trag acum pe (_|_) :D sper sa nu renunt la plecare degeaba.. sa se adune ceva lume in alba...
|
salutare tuturor! back in town :) ma bucur de initiativa cu intalnirea. mi-am incarcat si eu bateriile putin departe de lume da' revin acuma in forta :) sambata 90% contati si pe mine.
dementule, esti ca un suflu proaspat de aer pe aici. :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:21. |
- Copyright 2026 4Tuning