![]() |
ce masini din oras va plac?
spune ti daca va place de o masina anume din oras,care e si de ce !!!La treaba
|
Re: ce masini din oras va plac?
Apropo,mie imi place S3 ul ala mat,dar cui nu i place?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
daca va referiti la DSP sa stiti ca e rupt din toate incheieturile,sau cel putin asa era anul trecut,dar daca sare in ochi,asta e
|
e fain si bora... AWS ... ;)
|
hai sa ne laudam fiecare masinile :)) .. M3 mi se pare cel mijto .. ma refer la masina stock... la tuning ...focusu ..
|
M3 nu o mai duce mult:lol: .Nu ma mai impresioneaza plecarile lui, inainte s ducea mai bine.:-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Seatu Leon a lu vecinu meu imi place ca omu nu are o treaba cu tuningu si totusi are o gramada de chesti marfa pe ea din fabrica zice el culoarea galbena jante cauciucuri e perfecta masina ..
|
Quote:
|
care seat ala a lu remus de la gara ? voi creka nu atzi vazut masina mea ..hmm:)))) eii las k ne vedem noi pe strazii:))));-)
|
mie unul imi place cel mai mult Audi S5......cred k e cea mai frumoasa masinutza :D
|
Quote:
|
60.000 euro nu cred ca e cea mai scumpa din bt
|
si cea mai scumpa care ar putea fi ?? :-/
|
eu zic ca un s`kalsse nou cum shia luat catana ajunge la 100.000 lejer . asta nu inseamna ca e mai faina
|
ce sa mai vb de audi s4 sau rs 4 ala albastru?Stie careva daca e mai puternic decat m3 ala ?
|
BMW M3
1385 kilo / 3053.4 lbs Power 360 bhp / 269 KW @ 7900 rpm Torque 370 Nm / 273 ft lbs @ 4900 rpm BHP/Liter 111 bhp / liter Power to weight ratio 0.26 bhp / kg Top Speed 250 km/h / 155 mph (limited) 0-60 mph Acceleration 4.8 s AUDI RS4 1620 kilo / 3571.5 lbs Power 380 bhp / 283 KW @ 6100 rpm Torque 440 Nm / 325 ft lbs @ 2500 rpm BHP/Liter 142 bhp / liter Power to weight ratio 0.23 bhp / kg Top Speed 250 km/h / 155 mph (limited) 0-60 mph Acceleration 4.9 s |
ala albastru nu e RS4, e A4 cu 2.0 benzina
|
S6-le lui zzz imi place tare.....deocamdata.
|
Quote:
|
parq'avea a8....
|
HOT, l-ai confundat sigur.. E fostul A8 dar i-a pus grila de S8
|
wei mad nus cum sati spun dar dak tuh crezi k m3 nu mai poate te inseli amarnic...crezi k el calca pedala pan la fund?sau crezi k el merge fara toate cacaturile alea de sisteme deblocate??nai vrea sal vezi cum merge...cozma nici pan in 7000 de ture nui da cand crezi tuh k nu mai poate ;)...stiu din surse f sigure ca inca rupe...nu la fel ca unul nou ...da rupe
|
si in plus cum crezi tuh k un m3 e gata la mai putin de 100.000 de km??mai gandestete putin ;) ala mai are mult pan sa fie gata
|
Cum zici tu vgedc, parerea mea e parerea mea.:lol: Sa revenim la on-topic : imi placea seria 3 care tocmai a avut accident... 250cp+galerie si chip=300cp:cry:
|
Quote:
iar cei care va spuneti parerea despre masina fara sa cunoasteti sau sa fiti siguri...mai bine ocoliti subiectul... masinutza are chiar putini km si este intretinuta foarte bine iar shpan ca lumea primeste doar in exterior...personal am mers de curand cu el...merge ca la inceput... |
incredibil ce puteti spune.......cum sa fie terminat m3-ul?da ce e?bomboana?....va arat eu un m3 de 15 ani care rupe fasu si azi....daca il intretii,il ai,te tine....voi credeti ca masinile astea sunt sticle de bere ca sa se termine???incredibil
|
nu vreau sa fiu gica contra .. da in legatura cu fiabilitatea m3 e46.. nu stiu daca a lui cozma inca nu ia schimbat motoru .. dar in bucuresti numai este nici un m3 e46 cu motoru original toate au cedat
|
4 Attachment(s)
cat de curand vine ceva frumos la noi in oras (ar cam trebui sa se duca sa o ia)...Lexus LS 460
cateva detalii... Intr-o lume in care industria auto este plina de inventii si inovatii, Lexus a gasit posibilitatea de a mai aduce ceva nou. Transmisia automata cu opt trepte de viteza Noul LS 460 are aceasta transmisie uimitoare cuplata la un mototr de 4.6 litrii V8, alimentat cu un sistem cu dubla injectie, care livreaza 380 de cai putere si 480 N/m de moment de torsiune. Este destula putere pentru LS 460 pentru a ajunge de la 0 la 100 de km/h in mai putin de 5.5 secunde, si cu toate astea sa cosume destul de putin pentru o masina de asemenea dimensiune Posibilitatea reglarii climatului din interiorul masinii starneste entuziasmul orisicui. "LS detine senzori care masoara atat temperatura din interiorul masinii cat si temperatura corpului.", declara directorul de vanzari, Jim Press Pasagerii de pe locurile din spate se pot bucura de lux intilnit doar in avioanele private: scaune care se inclina pana la 45 de grade, dotate cu vibromasaj. Fiecare pasager are propriul DVD de care se poate bucura. Pentru o ambianta placuta, noul LS 460 are un sistem audio format din 19 difuzoare si un server audio care poate incorpora 4.000 de melodii. "Ar dura trei ani de zile pentru a asculta toate melodiile", a continuat Press. "Aceasta masina atinge noi nivele de acuratete si rafinament, datorita finisajelor impecabile pe care le are. Este o capodopera plina de pasiune, precizie si personalitate. Este succesoarea perfecta a uneia din cele mai ravnite masini de pe strazile din ziua de azi", a incheiat Jim Press. cam asa arata... |
da da da !!!cool si eu sunt faan LeXuS de asta mi-am pus la masina Nr LEX bafta fratilor we see on road cu o vectra b amarata abia iesita proaspat din salon;)
|
imi place S5 ala cu jke e pe primul loooooooc
|
danilox , stii si pretul ?
|
Quote:
|
Quote:
am vb ieri cu el era pe drum...dar na...omul se opreste pe la mare...abia peste 10 zile apare si in oras.abia astept sa o studiez un pic. e un visiniu inchis . omul era super incantat la telefon...ca un copil cu o jucarie noua si credeti-ma ,are acasa un seria 7 nou :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:30. |
- Copyright 2026 4Tuning