![]() |
Clio Symbol
Salut baieti am si eu un renault clio symbol 1.5 dci 80cp.....as vrea sa stiu ce modificari pot sa ii fac sa ma mai multi caisori:D?
|
Re: salutare
poti sa incepi cu un chip-tuning...
|
Quote:
|
Quote:
|
poate cu tot cu turbina skimbata!
|
cu motor schimbat poate castigi 30 de cai , din cip doar amagire castigi .. :lol:
|
adica..care-i amagirea, columbia? nu se simte?ca as vrea sa-mi fac si eu..si sunt habarnist
|
la motorul pe care-l ai... eu zic ca daca pui cip mai adaugi vreo 10 cai... doar atata.....
|
vad pe net ca se mareste cu 20-25 cp si 60 nm.
|
Re: Clio Symbol
salutare... am si eu aceeasi masina. adica are tata :D
am si eu o intrebare... daca i se face resoftare sau cu un chip tuning nu se mareste si consumul ??? |
Quote:
|
mersi mult pt raspuns. stii cumva cam cat ar costa o asemenea operatie ? doar ca sa ii mareasca puterea cu 10-20 cai
|
Quote:
|
eu stiam pt acest motor ca puterea ajunge de la 82 la 100 sau 105 in functie de unde e facuta operatia...iar pret in jur de 350 de E
|
este destul de greu sa scoti dintrun motoras de 1.5 l aproape 20-30 cp numai si numai cu cip aproape imposibil
deci inainte se faceti asta ginditiva bine sa nu dati bani degeaba!!!! |
nu stiu daca au si alte modificari mecanice motoarele de 1,5 dCi din grupul reanult nissan care vin din fabrica cu 105 cai...eu tind sa cred ca se poate...ca proprietar de astfel de motor poate daia sunt mai optimist :)
|
dieselul de 80 si cati CP o avea ajunge la 105 din resoftare. pretul este intr-adevar de 350E, iar firma o gasiti p-aici pe forum...cuplul creste si el cu vreo 50Nm
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:58. |
- Copyright 2026 4Tuning