![]() |
Salonul moto SMAEB 2005 - invitatii
Acum ca avem ocazia sa schimbam tematica concursurilor va provocam la unul la care nu ne asteptam sa fiti pregatiti.
20 de invitatii gratuite si un nou concurs de fotografii : \"BABES & BIKES\" aici v-am prins .. sigur nu erati pregatiti, sa va vedem regulament: rezolutie minima poze 800/600 fotografiile sa nu fie pe 4tuning nu exista limita de fotografii per concurent |
4 Attachment(s)
:arrow:
|
5 Attachment(s)
|
Hondare.... BABES&BIKES...adik femei frumoase.. nu BABE&Bikes +/- un somalez pe akolo... :lol: :lol: :lol:
|
6 Attachment(s)
|
|
1 Attachment(s)
Acum fara gluma dar eu nu-mi doresc mai mult de atat, e totul prea perfect, motorul nu am cuvinte, iar fata prea marfa.
|
....
1 Attachment(s)
:arrow: :wink:
|
1 Attachment(s)
...
|
7 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
Inca un rand de poze:
|
6 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
...
|
|
3 Attachment(s)
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
|
3 Attachment(s)
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
|
8 Attachment(s)
Hai sa pun si eu cateva :D
|
primii castigatori:
hondarul michael golftuning luca cipin-kus zerocool 200sx shadow |
cocursul s-a incheiat
cei de mai sus au cate 2 invitatii lista si invitatiile sunt la birou la noi P-ta Romana nr. 9, sc. D, ap.2, interfon 02 Blocul cu coloane din piata Romana, cel cu Raiffeisen, scara de langa barul Luna. le puteti ridica maine, sambata, intre 13.00 si 15.00 tel 3122821 |
deci tre sa venim la adresa asta ca sa le ridicam ok ?
nu se mai face ca la adVANTAGE motor show? |
Lasa, ca e bine asa. Poate ne intalnim si noi, sa ne cunoastem. Eu unul am mai fost de cateva ori acolo. Nu stiu pe la ce ora o sa ajung maine, ca mai am si putina treaba inainte, dar sper sa termin repede si sa fiu acolo pe la 14:00-14:30.
|
salut eu nu am putut sa ajung azi sa i-au invitatia ca am fost plecat din bucuresti !!!! pot sa vin maine sau mai pe seara? si la numarul care l`ai postat tu !!!! am sunat si vorbea o fetitza mica:D
ps: pls raspundetzi :D |
Eu am fost azi pe la 14:45 si mi-am ridicat cele doua invitatii. Intr-adevar, o fata era acolo, cea care mi-a dat invitatiile, dar nu era chiar mica. :lol:
Poate ai gresit numarul... Ii multumesc lui Gratian pentru acest concurs si astept noi provocari... :twisted: La cat mai multe concursuri de acest gen ! |
maine mai se paote sa se ridice invitatile?????
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:14. |
- Copyright 2026 4Tuning