Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Idiotul De La Maggie (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/4545-idiotul-maggie.html)

Singurelu 06-04-05 16:10

Idiotul De La Maggie

1 Attachment(s)
:arrow:

shadow 06-04-05 16:42

Te inseli daca crezi ca este singurul, am vazut la cel putin 4 alte masini!!!

B 68 VLD 06-04-05 16:53

Ce dobitoc! :lol: Daca mai este valabila treaba pana-n vara, o sa vezi femeile pe plaja cu rahatul ala pe piept. :lol:

EvLSant0S 06-04-05 16:55

parca mai frumos arata ala cu M U J E :roll:

iasi_drifter 06-04-05 18:34

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"shadow\"
Te inseli daca crezi ca este singurul, am vazut la cel putin 4 alte masini!!!

eu am vazut la o tara intreaga (pe la ferestre). Romania a devenit Tara Maggi. Unde te uiti numai asta vezi.

Asa am vazut peste tot si in Brasov
O poza facuta de mine in Brasov:

GolfuletzS 06-04-05 19:16

intr`o zi cand am venit din Victorieie pana in Piata munci ;) am numarat daor pe o parte 72 de ***`uri din astea cu maggi ;) deci romanu a inceput sa creada \" yo nu mai muncesc ca maine poimaine vine caravana maggi si imi da N mii de $$$\"

:) :peace:

Ciro_zel 06-04-05 20:21

Dupa astea se vede cat de disperat e romanul dupa bani.....e in stare sa se faca de tot ***-ul pt bani..vezi faza cu maggi, vezi ciao-darwin, vezi faza cu raspunsul la telefon cu \"ascult radio 21\" (i-am dat tel unui amic de pe fix pe mobil si a raspuns cu \"ascult radio 21 alo?\" ....am ramas mut )

B 68 VLD 06-04-05 20:45

Quote:

i-am dat tel unui amic de pe fix pe mobil si a raspuns cu \"ascult radio 21 alo?\" ....am ramas mut )
Cred ca lesin pe jos de ras! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

shadow 06-04-05 20:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ciro_zel\"
vezi faza cu raspunsul la telefon cu \"ascult radio 21\" (i-am dat tel unui amic de pe fix pe mobil si a raspuns cu \"ascult radio 21 alo?\" ....am ramas mut )

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cat de penal!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Am picat sub birou cand am citit!!!

Singurelu 06-04-05 21:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B 68 VLD\"
Quote:

i-am dat tel unui amic de pe fix pe mobil si a raspuns cu \"ascult radio 21 alo?\" ....am ramas mut )
Cred ca lesin pe jos de ras! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Alo..si eu ascult 4 Tuning....

Fac pe mineeeeeeee de ras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alexutzzz 06-04-05 21:53

ba cati tampiti c dreaq ma am vazut undeva prin sebastian cacat dinala cu maggi pe geamu la intrarea in bloc cred ca vrea sa se duca la admininstrator sau la cine looooooool sa numere toate maggi din bloc sa plateasca restantele loooool

Psycho 07-04-05 01:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
parca mai frumos arata ala cu M U J E :roll:

hahah cine shtie cunoashte .. cine a venit la bucureshti .. cu mooia`n geam .. da cine are acasa ... d`ala cu mooie .. YOOOOOOOoooo ... ahahah o sa va arat :)) pozele :)

Singurelu 07-04-05 08:46

Baga poze..mai bagatzi...sa vedem cat de tampit e romanu,cat de avar e!!!!!

iasi_drifter 07-04-05 18:59

Puneti asta la geam
http://www.2020.ro/download/maggi.pdf
si puteti castiga respectul tuturor celor care cred ca aia care isi pun Maggi la geam is prea prosti crezand ca se merita sa faca atata reclama unei firme pt. sansele pe care le au ca intr-adevar sa castige ceva.
Maggi a cautat fraieri si a gasit. Cred ca \"maggi\" va deveni in curand sinonimul cuvantului \"fraier\". Asa ca aveti grija ce va mai puneti pe la geamuri.
Eu unul jur sa nu cumpar niciodata vreun produs pe care scrie Maggi. O sa am grija sa acord o atentie deosebita de acum la ceea ce scrie pe etichete :twisted:

In poza: o maggidioata
http://www.revistapresei.ro/images/a.../img_16986.jpg

Si inca vreo cativa :lol:
http://www.taredisco.ro/muie/pix/sibiu.jpg

B|shOp-VR6 07-04-05 22:23

Radeti voi radeti dar e cea mai tare campanie publicitara de pana acum.. cel putin dupa umila mea parere. Cam cat credeti ca a costat aceasta campanie? Foarte putin, oamenii ahtiati dupa castiguri cumpara produsele pentru a-si pune pe geam emblema maggi. Deci rezultatele campaniei sunt mai mult decat multumitoare pentru firma... cred ca si-a scos la bani cel care a gandit campania de nu va puteti imagina. Reclama gratuita, invetitie mica, rezultat exceptional... ce mai vreti de atat? :)... Injurati degeaba.. mai bine injurati ca nu va venit voua ideea :D

cioli17 07-04-05 23:28

tampiti , cretinoizi , dusi cu pluta :chainsaw:

sunwater 08-04-05 09:07

KNORR ATACA

1 Attachment(s)
... iata si replica KNORR... :lol:

LaMishto 08-04-05 09:27

:shock: bishop, ai perfecta dreptate.. a fost un succes pt firma.. si a conturat mai bine credibilitatea si idiotentia romanilor! ;)

:peace:

iasi_drifter 08-04-05 09:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B|shOp-VR6\"
Radeti voi radeti dar e cea mai tare campanie publicitara de pana acum.. cel putin dupa umila mea parere. Cam cat credeti ca a costat aceasta campanie? Foarte putin, oamenii ahtiati dupa castiguri cumpara produsele pentru a-si pune pe geam emblema maggi. Deci rezultatele campaniei sunt mai mult decat multumitoare pentru firma... cred ca si-a scos la bani cel care a gandit campania de nu va puteti imagina. Reclama gratuita, invetitie mica, rezultat exceptional... ce mai vreti de atat? :)... Injurati degeaba.. mai bine injurati ca nu va venit voua ideea :D

da ok a fost o campanie inteligenta dar eu m-am saturat sa vad atata tiganime pe la geamuri. Pai asa se apuca si altii de campanii de astea ca si altii vor succes si or sa ajunga toate geamurile cladiriolor niste kitch tuning-uri impopotonate cu reclame mai ceva ca o masina de curse. Deja is impopotonate cu Maggi asta si arata ca dracu'. E ingrozitor. S-au chinuit edilii sa scoata tonetele ca stricau imaginea oraselor dar macar alea foloseau la ceva pe cand rahaturile astea de la geamuri nu fac altceva decat sa iti arate care e taran si sa te enerveze.
Unde ma uit:Maggi. E cazul sa se termine odata cu tampenia asta ca e ingrozitoare.

Psycho 08-04-05 12:46

Re: KNORR ATACA

Quote:

Originally Posted by \"sunwater\"
... iata si replica KNORR... :lol:

superba poza :) .. hahaahha

mah .. multzi inca nu cred k banii se fac muncind .. eu unu nu cred in asa ceva ... poate daca imi zicea k daca ai maggi in geam imi da 1 mil de $ poate imi puneam si eu .. dar eu tot M |_| I E am in geam :p

shadow 08-04-05 12:55

Cei care se ocupa de campania de marketing de la Maggi sun nishte GENII, fara nici o gluma. Si-au facut astia mai multa reclama decat isi face Coca-Cola intr-un an de zile si arunca zeci de mii de $$$!!!
Cei de la Maggi s-au bazat pe disperarea si prostia romanului si au avut un succes IMENS!!!
Dar....deja mi-a ajuns pana peste cap de campania lor, am vazut odata o caravana din asta Magii, si vreo 5 6 copii fugeau dupa ea cu postere cu Magii in mana!!! Deja mi se pare ca s-a depasit orice limita!!!

Ciro_zel 08-04-05 13:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadow\"
Dar....deja mi-a ajuns pana peste cap de campania lor, am vazut odata o caravana din asta Magii, si vreo 5 6 copii fugeau dupa ea cu postere cu Magii in mana!!! Deja mi se pare ca s-a depasit orice limita!!!

Penibil......deja imi e scarba de ce poate face un roman pt bani....daca citit cu 1 pagina inapoi o sa vedeti ce am patit eu cand am dat un tel la un prieten :roll:

shadow 08-04-05 13:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ciro_zel\"
Penibil......deja imi e scarba de ce poate face un roman pt bani....daca citit cu 1 pagina inapoi o sa vedeti ce am patit eu cand am dat un tel la un prieten :roll:

Faza aia cu prietenul tau e penala RAU>>>> :lol: :lol: :lol: :lol:

B 68 VLD 08-04-05 13:35

Quote:

Penibil......deja imi e scarba de ce poate face un roman pt bani....daca citit cu 1 pagina inapoi o sa vedeti ce am patit eu cand am dat un tel la un prieten Rolling Eyes
Doar cand ma gandesc la faza aia ma bufneste rasul! :lol: :lol:

Singurelu 08-04-05 20:30

Breeeeeeeeeeee...sa va zic ceva...EU CUMAPAR DE LA MAGGI ***uri de alea de supe instant....ca`s bune..si ca tzin si post......

shadow 08-04-05 21:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Singurelu\"
Breeeeeeeeeeee...sa va zic ceva...EU CUMAPAR DE LA MAGGI ***uri de alea de supe instant....ca`s bune..si ca tzin si post......

Este o diferenta intre a cumpara prod. Maggi si ati pune chestie din aia in geam!!!

Grecu 08-04-05 21:16

Poate exista Maggi Racing si aia e sigla

Singurelu 09-04-05 09:08

Official azi infiintzez cu sprijinu vostru noul club auto de caterink si curse legale de masini \"Burango\" MAGGIE RACING TEAM AUTO!

:arrow: Primele 3 masini: Jaguar XKR(blue metalizat,decapotabil),Pej 406(black in 2 portiere) si Chevy Corvete(rosu)

Grecu 09-04-05 10:33

Multa bafta cu noul club :lol: :lol: :lol: :lol:

Singurelu 09-04-05 17:08

thxxxxxxxxxxxxxxxxxx care mai vrea? :peace:

Ciro_zel 09-04-05 17:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Singurelu\"
thxxxxxxxxxxxxxxxxxx care mai vrea? :peace:

Eu...cotizez cu 3 cuburi de supa de pui :lol:

aleks 25-05-05 14:25

asta-i umor negru... e humorror...
simt ca ma apuca pandaliile cand vad atatia romani prosti, nu mai pot...

Psycho 17-06-05 09:39

bah s`a terminat ***u asta de promotzie ??? k am mai vazut ceva inimioare lipite prin balcoane dar decolorate :)

aleks 17-06-05 09:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
bah s`a terminat ***u asta de promotzie ??? k am mai vazut ceva inimioare lipite prin balcoane dar decolorate :)

si apropo de asta... a auzit cineva de vre-un castigator?? ( altul in afara de magie, care si-a crescut vanzarile pe seama idiotilor care si-au lipit porcariile lor de stickere)
teapa tata teapa tepelor :peace: :peace:

florin_cars 22-06-05 21:57

castigatori suntem toti, am asistat la un spectacol gratuit in toata tara, si am tras invataminte...ah, care or' fi oare :?: :!:

EvLSant0S 22-06-05 21:58

nu fi atat de cretin incat sa-i faci reclama moka unuia ?
in speranta ca vei castiga ceva .... cand de fapt toate-s manarite si etc ?

florin_cars 22-06-05 22:08

cand nu's bani te agati de orice, numa de reclama lui nu-ti pasa ...

si asa suntem noi romanii, pt un ban am vinde-o si pe....mama(unii)

poate unii stiti pozele alea cu fomeia de 80 ani cu ochelari..aia pt un TV si ceva bani am auzit ca a acceptat, asa ca nu va mirati..
santos tu acuma o iei pe calea reclamei dar cand e vb de bani nu te gandesti ca ii faci reclama lu' cutare moka....

EvLSant0S 22-06-05 23:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"florin_cars\"
cand nu's bani te agati de orice, numa de reclama lui nu-ti pasa ...

si asa suntem noi romanii, pt un ban am vinde-o si pe....mama(unii)

poate unii stiti pozele alea cu fomeia de 80 ani cu ochelari..aia pt un TV si ceva bani am auzit ca a acceptat, asa ca nu va mirati..
santos tu acuma o iei pe calea reclamei dar cand e vb de bani nu te gandesti ca ii faci reclama lu' cutare moka....

nu , am luat-o pe calea logica , ce *** sa stau cu rahatu ala-n geam ?
de ce ?
ptr ce ?
cat de fomist ai fi ...
niciodata n-am crezut in chestiile astea si nici n`o sa cred , i mean ...
chiar sunt pe bune ? chiar le iau la nimereala ? i think not
si chiar daca ..
care-s sansele sa castig ? 0.1%
si chiar daca , ce *** castig ? las-o dreaq ...
e vorba de mentalitatea romanului , care-i prost din fire , N exemple aici , localuri de *** unde-i 200 de mii sucu , PLIN , local super ok cu 50.000 sucu , gol ..
daca-i sucu 200 ... inseaman ca-i numa` bun localu` and stuff like that , things that make me puke .. :evil:

florin_cars 22-06-05 23:12

asa ne-am invatat, ca dk un lucru e scump, e BUN..si acuma unii profita dupa treaba asta, ignoranta si necunoasterea noastra :wink:

EvLSant0S 22-06-05 23:17

exact, asa se inbogatzesc baietii destepti , pun pretzuri de te doare capu numai cand auzi de ele , cu cat mai scump cu atat mai cautat , cu cat mai ieftin .. cu atat mai ..
offfff
cand s-or schimba unii ... ?!

All times are GMT +2. The time now is 23:01.

- Copyright 2026 4Tuning