Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   Tuning in Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/45314-tuning-tulcea.html)

Bogyciu 04-07-07 17:19

Tuning in Tulcea

2 Attachment(s)
Bari, praguri, buze, orice va intereseaza, orice tip de masina. Deocamdata in lucru doar un kit pt Logan. Oricine e interesat posteaza aici si dau nr de telefon pe PM.

webcathos 04-07-07 17:59

Re: Articole Tuning exterior

Vreau eu pt Cielo!!!! In sfarsit si cineva in Tulcea care face!

Tboy 04-07-07 18:05

sunt de mult baieti care fac asta! faza e ca trebuie sa contruiasca MATRITA pt tine prima data ..costa ceva mai mult decat daca ai lua ceva gata facut de prin alte parti !

sfat: BOGY ai incercat prima data sa faci schitele pe foaie a4? fata/lateral spate/lateral! asa ai vedea daca respecti liniile masinii ! si as fi curios cum dai forma barii... daca o costruiesti numai pe baza de chit naspa alegerea PIERZI MULT ! incearca sa dai forma prin niste scandurele puse cap la cap diferite obiecte pe care le fixezi bine dupa care vii cu o mana de chit pt o forma,,, iar pe final scoti matrita ! iar piesa sa cantareasca putin (conteaza pt o masina)

Bogyciu 04-07-07 18:05

Bari fata spate si praguri sau ceva mai complex? Incearca sa cauti poze cam cu ce ai vrea tu sau eventual niste schitze ale tale si te pun in legatura cu omu. Se pot face si doar "fuste" sub bari sau barile total din fibra, clientul decide. PS Cei ce le fac sunt cam noi in domeniu si nu pot inca sa-ti prezinte ei niste modele ...

jipy_4u 04-07-07 18:07

ce misto :D...in sfarsit vad ca si in tl se ocupa cineva de asa ceva :D....

Bogyciu 04-07-07 18:07

Quote:

Originally Posted by Tboy (Post 981780)
sunt de mult baieti care fac asta! faza e ca trebuie sa contruiasca MATRITA pt tine prima data ..costa ceva mai mult decat daca ai lua ceva gata facut de prin alte parti !

sfat: BOGY ai incercat prima data sa faci schitele pe foaie a4? fata/lateral spate/lateral! asa ai vedea daca respecti liniile masinii ! si as fi curios cum dai forma barii... daca o costruiesti numai pe baza de chit naspa alegerea PIERZI MULT ! incearca sa dai forma prin niste scandurele puse cap la cap diferite obiecte pe care le fixezi bine dupa care vii cu o mana de chit pt o forma,,, iar pe final scoti matrita ! iar piesa sa cantareasca putin (conteaza pt o masina)

Nu eu le fac, cel ce se ocupa face un model din ce il duce pe el capu, trage matrita si apoi iese produsu finit.

Tboy 04-07-07 18:09

aaa creedeam ca tu le faci ! ceea ce am spus eu se refera la orice ... e bine ca sa nu se foloseasca CHIT MULT pt ca mult se pierde ! piesa finala trebuie sa fie usoara in fine as fi curios unde lucreaza baietii .... poate acum cand termin cu bacul trec pe la ei sa vad ce fac

webcathos 04-07-07 18:09

Deci m-ar interesa niste prelungiri ceva...nu stiu exact cum sa-ti explic!Hai ca am sa caut ceva si iti arat..!

webcathos 04-07-07 18:16

3 Attachment(s)
Uite ceva in genul asta: dar doar prelungirile..!Si pragurile..

Bogyciu 04-07-07 18:19

Quote:

Originally Posted by webcathos (Post 981806)
Uite ceva in genul asta: dar doar prelungirile..!Si pragurile..

Caut si eu si incerc sa postez pt Cielo ce gasesc si apoi vb cu omu daca poate face asa ceva, cea M5 style cred ca e fara buza, intreaga. Hai ca mai caut sa vad ce gasesc...

webcathos 04-07-07 18:22

Nu ,este doar prelungirea akolo!Sunt foarte interesat dar vreau sa stiu cati bani si in cat timp pt. ca eu am bagat niste bani in starea tehnica a masinii si urmeaza sa o vopsesc..iar daca reuseste baiatul sa faca ceva trebuie sa aman putin vopsirea....!

Bogyciu 04-07-07 18:30

Sa stii ca la chestiile astea nu poti sa dai comanda azi si maine sa le ai pe masina, dureaza putin. Daca zici ca vrei sa o vopsesti nu e nici o problema, barile si pragurile se pot vopsi si separat exact aceeasi nuanta cu masina. Ai putin rabdare sa vorbesc cu cine trebuie si maine iti zic ceva informativ. :lol:

webcathos 04-07-07 18:44

Da,ok sunt foarte constient de asta..eu vorbeam de ceva in jur de 2-3 saptamani!Stiu ca nu sunt asa usor de facut stai linistit! :)

Octavia 04-07-07 19:16

Vand buza spoiler fata pentru Skoda Octavia .
Puteti sa o vizualizati la
http://www.airdesign.cz/octavia.html

Pret 150 eur .
Spoilerul e nou . Livrare imediata

flmoise 05-07-07 11:53

la oltcituri de bagi? nu sunt foarte multumit de ce am acum pe masina! ma interesa ceva mai finutz!

Octavia 05-07-07 12:23

Quote:

Originally Posted by flmoise (Post 982995)
la oltcituri de bagi? nu sunt foarte multumit de ce am acum pe masina! ma interesa ceva mai finutz!

Imi pare rau dar nu !! Am gasit ceva mai fain si vreau s o vand de asta ! Deocamdata mi tunez singur Octavia !
La altele nu ma bag.

mikafly 05-07-07 12:45

Domnu Bogyciu...ma intereseaza cumplit faza cu bari spoilere si diverse.....vreau mai multe detalii.....intentionez sa vopsesc masina,sa fac o capitala...si ar fi bine si o schimbare usoara de look dupa toate acestea.....deci ia-ma in calcule.....orice poa sa faca omul tau gen Wrc....nimic fancy....totul mare musculos...exact ca la wrc.....

Bogyciu 05-07-07 15:15

Hai ca m-am bagat cam adanc, pentru toti cei interesati in bariera Mahmudiei la Service-ul ala mare cu Dacia pe acoperis, intrebati de Paul, baiatu care se ocupa de Tuning, Alan Design se numeste firma. Vorbiti cu el direct, daca nu puteti ajunge la el vorbim aici. Daca aveti poze cam cu ce ati vrea sau schitze direct pe hartie sau pe CD-uri la el acolo.

Bogyciu 05-07-07 15:28

Si inca ceva, nu va asteptati sa vedeti zeci de bari agatate pe pereti, alte zeci in diferite stadii de executie, etc. E un singur baiat care lucreaza la o singura bara, da' asa au inceput toti sa stit!;)

Tboy 05-07-07 18:38

exact tocmai de aceea ar trebui sa fie CORECT in pret ! dar daca ia cat ar lua un baiat de prin CT buc ar fi cam aiurea

Bogyciu 13-07-07 22:08

2 Attachment(s)
E cam gata de livrare, daca intereseaza pe cineva, stiti unde sa va duceti...;)

Tboy 14-07-07 15:04

am fost la paul acum 5 minute am stat 30minute privit vorbit ... impresie un baiat ok , bara arata sa spunem bine ( nu e perfecta dar fiind prima lui bara se iarta cum s-ar zice ), sistem de prindere aiurea,lufturi prezente! bara montata pe un taxiu ( are omul de pe taxi niste gusturi te doare capul :) citez " pacat ca n-am gasit GTI sa pun pe masca ,dar e bun si RENAULT " ).. iar nu e prea bine ca masina e apropiata de strazi din bara...deci daca ii pui si o suspensie stai pe bara ! oricum omul va progresa, e dispus sa faca orice dar dureaza... oricum de unde se inspira e bine ..de aici de pe forum :)

Bogyciu 14-07-07 15:35

Tre' sa-l crezi si pe el, nu e chiar la prima bara (la adoua:-) ) da inca e novice. Daca te duci la el si ii zici asta vreau, asa asa, cu asta aici si asta acolo eu zic ca ti-ar face ce vrei tu, da la cat tuning a vazut el pana acum... Abia acum incepe educatia, eu am vazut bara cand era aproape gata, daca o vedeam mai devreme iesea altfel, il bateam eu la cap si ma asculta el pana la urma. Faza cu Taxiul, trebuie promovata cumva munca, daca o tii in garaj pe masa nu va sti nimeni de tine, asa mai o vorba, mai un client...;) Paul si-a facut acum cativa ani o Jawa cu carenatura de Kawasaki ZZR, asa ca eu zic ca se descurca destul de bine cu fibra... Vom mai vedea ce iese si mai vorbim dupa...:peace:

Tboy 14-07-07 16:59

perfect de acord cu tine ! eu doar am zis ce era de bine si ce era de rau si am precizat clar care e scuza lui E LA INCEPUT :) ....

flmoise 15-07-07 00:35

am si eu nevoie de ajutor! mi am plesnit bara in fata intr o canalizare inalta pe care nu am vazut o si cred ca inca ar merge reparata!(ma gandesc sa fie ranforsata cu fibra pe partea din interior)

Bogyciu 15-07-07 14:10

Quote:

Originally Posted by flmoise (Post 998029)
am si eu nevoie de ajutor! mi am plesnit bara in fata intr o canalizare inalta pe care nu am vazut o si cred ca inca ar merge reparata!(ma gandesc sa fie ranforsata cu fibra pe partea din interior)

Fugi la Paul si vb cu el, cred ca o sa te rezolve...;) Locatia am spus-o mai sus, gasesti tu...:-) Iti da el mai multe solutii pt asta...

webcathos 16-07-07 20:19

Flmoise,maine ne vedem la Paul!Am fost azi la el si mi-a zis sa vin maine dupa ora 12,ca dimineata are treaba la masina ta!Super de treaba la prima discutie baiatul...nu am vb prea multe pt ca eu eram in graba!A zis ca face si polish...

Bogyciu 16-07-07 21:29

Hai ca trec si io maine cand ies de le munca, poate va gesesc pe acolo, mai stam la o poveste...;)

flmoise 17-07-07 09:51

am fost si am lasat masina acolo! nu stiu daca ne-am intanlit :) dar azi ajung din nou acolo pe la 14.30! din pacate abia acum am citit topicul ca altfel va cautam pe acolo!

flmoise 17-07-07 10:05

aaaaa...si mi am comandat si niste ochelari la oltcitul meu! Sa vedem ce-o fi?

Bogyciu 17-07-07 16:35

5 Attachment(s)
Am vazut azi din intamplare doua masini la un atelier de Tuning:rolleyes2

Erau in lucru... Speram sa iasa ceva bun din ele.:lol: :lol: :lol: :!: :?:

Eugen_TL 17-07-07 16:45

1 Attachment(s)
webcathos... ia priveste aici putin ( pleoape si cum se continua cu masca radiator... poate iti place si faci ceva de genu vin super )

http://kidtuning.3x.ro/images/03%20daevoo/cielo2.jpg

daca nu merge linkul vezi poza

webcathos 17-07-07 18:48

te referi numai la pleoape?Sun frumoase,ma mai gandesc cu pleoapele...deocamdata astept sa vad ce iese cu barile!Oricum bara am "ordonat" sa o faca ceva in genul cum este cea din poza...maine pe la 3 cica ar fi cam gata...o sa il rog pe Bogdan sa faca poze cu evolutia lucrarilor!!!
Oricum orice idee este binevenita!!!

Bogyciu 17-07-07 22:36

2 Attachment(s)
Acu am ajuns acasa... Am fost sa vad ce au mai facut baietii, si am vazut, si mia placut!!!

flmoise 17-07-07 23:07

mi am comandat si eu pleoape la paul! tot asa...sa vedem ce-o reusi!

webcathos 18-07-07 14:01

Am fost si eu azi akolo sa vad cum merge treaba.Mi-a placut inceputul!!!Sa vedem maine mai spre sfarsit cum o sa fie!Am putin nevoie de ajutor la fata locului ca nu stiu cum sa fac bara din spate!!!

E distractie maxima sa umbli fara bare prin oras! :))

Eugen_TL 18-07-07 17:44

pai va lipseste viziunea inseamna daca nu stiti sa respectati linia inceputa de bara fata! in mod normal sa fie mai usor incearca sa ceri la bara fata un colt (sub forma de buza)...aceasta buza continuandu-se la praguri in spate..si sfarsind in coltul barii spate ! parca vad ca vei avea bara spate cum au mai toate masinile tunate...(si anume 3 dreptunghiuri cu sita) in fine ... mai cauta pe net si vezi ceva simplu pt spate ..deobicei spatele tre sa fie mai simplu! nu uita ca cielo si asa are portbagajul ca la logan inalt..daca mai faci si o bara inalta vei avea o cutie ca si cum .....

Eugen_TL 18-07-07 17:55

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1153856166 uite ia vezi modelul asta ca exemplu de bara spate! nu trebuie sa ai site neaparat ca sa fie misto! e simpla si cu gust...lasi loc de avacuare ! stiu eu pe cineva aici in tulcea cu o super toba magnaflow de la mama ei nou noutza la cutie daca te-ar interesa o poti vedea!

Bogyciu 18-07-07 20:29

Cat cere MauS pe toba???:?:

Eugen_TL 19-07-07 00:57

6mil...e prea adevarata eu am vazut-o ! are si amortizor si il poti da jos sa fie directa .... isi face banii pe net este 260 euro cam pe aici

All times are GMT +2. The time now is 23:01.

- Copyright 2026 4Tuning