Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   poate acum va place!! (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/45311-poate-place.html)

eisman 04-07-07 16:45

poate acum va place!!

Trebuie sa va spun ca am mai postat cu GLE-ul meu, dar nu prea i-am facut modificari si deci nici comentarii prea multe nu au fost. Acum i-am pus alte stopuri si stergatoare. Urmeaza geamuri ionizate oglinda 30% pt laterale fata-spate si luneta 70%. Poate si un eleron finut. A.. trebuie sa schimb si cotiera. Astept parerile voastre.

eisman 04-07-07 17:10

Re: poate acum va place!!

7 Attachment(s)
Scuze ca nu e spalata!

webcathos 04-07-07 17:31

Simplu si frumos!Mie unu imi place mult!Stergatoarele se prind bine..nu joaca sau dau semne ca ies?Stopurile de unde le-ai luat si cat te-au costat...poate ma ajuti si pe mine sa achizitionez unele la fel.. :)

aXeL.ZeY 04-07-07 18:09

Neaparat !! Zi-ne de stopuri, am mai vazut pe un cielo sunt super tari deci...zi-ne : sunt cu leduri sau doar cu sticla clara si de unde se pot procura ? :D

Bogdan YBR 04-07-07 18:30

erau 3milioane in targ vitan anul trecut.acum poate s-au mai ieftinit

Snapy_xxl 04-07-07 19:34

3 mil? mai putin d 7 nu am gasit :( adevaru e k nici nu prea am cautat. Si am gasit numa p negru.

eisman 04-07-07 19:36

Stergatoarele au propriul lor sistem de fixare care vine perfect peste bratele stergatoarelor clasice, nu se misca in nici un fel si sterg f. bine. Sunt practic numai niste lamele groase de cauciuc cu sistemul de prindere la mijloc. O sa postez zilele urmatoare poze de detaliu. Am dat pe ele vreo 50 RON la un magazin de accesorii auto din Craiova, de unde mi-am comandat si stopurile.
In ceea ce priveste stopurile, acestea m-au costat 400 RON si sunt cu becuri, nu cu leduri. Becul de la semnalizare este galben. O sa ma interesez daca mai are stopuri la magazin si daca da vad eu cum va ajut sa va luati si voi. Problema e ca in doua luni a primit doar trei bucati si una am luat-o eu!
PS: Stiti cumva ce modele de semnalizatoare de pe aripa albe (sau chiar argintii) se potrivesc la Cielo?

Snapy_xxl 04-07-07 19:53

Si dintre alea 3 perechi toate erau argintii? M-ar interesa si p mine o pereche da' alta culoare, ceva mai inchis pt verdele d p masina mea.

eisman 04-07-07 20:19

Da din pacate erau toate la fel. Asta ma obliga la geamuri tip oglinda, altfel puneam geamuri fumurii

eisman 04-07-07 20:21

Snapy, ti-am vazut masina si cred ca ar merge stopuri asa. Ai geamuri ionizate-oglinda, nu?

Snapy_xxl 04-07-07 20:57

da mey...nu stiu ce sa zic d astea argintii...poate k ink nu le-am vazut puse p masina k sa zic k nu imi plac.

Bogdan YBR 04-07-07 23:50

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 981941)
3 mil? mai putin d 7 nu am gasit :( adevaru e k nici nu prea am cautat. Si am gasit numa p negru.

7mil sunt cele importate de ADV si sunt total alt model alea sunt pe led astea sunt cu bec.erau un vitan 3mil iti garantez.
cele la 7sunt cele de mai jos si mai sunt inca 3modele de sticla : pe rosu pe crom si .......(nu mai stiu :) )

ERY 05-07-07 00:26

Pai si astea sunt tot pe bec.

Geo_ZGA 05-07-07 11:07

Sunt f misto astea ale lui eisman, imi plac mai mult decat cele de la adv. Cele de la adv nu-si justifica pretul, indiferent ca sunt pe led sau nu....
YBR, sper sa ai dreptate, ma duc in targ duminica sa vad ce gasesc.

Snapy_xxl 05-07-07 11:11

de urat nu poti sa zici k sunt urate. mie chiar imi plac, dar la 7 mil, aici ai dreptate, nu prea isi justifica pretul indiferent dak sunt p bec, led, xenon, argon si alte gaze rare :lol:. Dak gasesti ceva in targ sa ne anunti si p noi.;)

webcathos 05-07-07 11:51

scump, foarte scump pentru niste leduri...Si eu sunt de parere ca cele fara leduri sunt mai frumoase!

Geo_ZGA 05-07-07 14:53

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 982903)
de urat nu poti sa zici k sunt urate. mie chiar imi plac, dar la 7 mil, aici ai dreptate, nu prea isi justifica pretul indiferent dak sunt p bec, led, xenon, argon si alte gaze rare :lol:. Dak gasesti ceva in targ sa ne anunti si p noi.;)

Anunt! Ma duc sa ma uit si de kit pt geamuri electrice. zicea Lao ca ar fi cam 250 ron pt geamurile fata :)

IeD3vil 05-07-07 15:36

am eu triple... 600 ron

https://img153.imageshack.us/my.php?i...2071552cf6.jpg

;) pe stoc

Snapy_xxl 05-07-07 15:43

de modelu asta ziceam k nu am gasit mai eftin de 7 mil. Aste-as cu bec sau leduri?

quick_5hifter 05-07-07 16:00

Eu vad cate 4 becuri/stop la modelele astea cu 5 cerculete, unde naiba sunt ledurile si ce rol mai au???
Oricum, cele mai frumoase sunt ale lui eisman, parerea mea!

DACIA-Wrc 05-07-07 17:07

si mie`mi plac mai mult decat alea de pe rxm punct ro.
frumos foarte frumos, mijto stergatoarele.
am vrut sa-mi cumpar azi stergatoare valeo, 48 ron 2 bucati, erau mult?
cica is grafitate si mai au nu stiu ce prostii.
a tale la viteza de 100+ sterg calumea sau raman dungi?

Geo_ZGA 05-07-07 17:51

ma stiu eu niste stergatoare misto, facute special pt F1, sterg bine...dar pana la max 220-250 km/h. peste 250 lasa dare... :lol:
dacia, mai bine iti iei un aurolac de la semafor si il scoti pe geam sa iti stearga parbrizul cand e nevoie :lol:

webcathos 05-07-07 18:00

:)) lllloooooooooolllllllllll

Unde ai gasit valeo asa ieftine ca vreau si eu??!!!!

Snapy_xxl 05-07-07 18:31

si am auzit k la dak iei unu acu iti da un mini-aurolac d buzunar pt oglinzi, faruri si ochelari (asta dak porti) ;)

Geo_ZGA 05-07-07 18:35

Da, dar pana la 1 august e oferta de oferta: 2 aurolaci la pretul unuia ;) :lol: si numai pt masinile de peste 150 cp.

Snapy_xxl 05-07-07 19:29

a...inseamna k ma pun sa imi tunez masina pana ajuns la 150 d cai :D

Bogdan YBR 06-07-07 00:35

geo poate merem impreuna la targ si ne si cunoastem cu okazia asta.vb pe private k maine sunt plekt toata ziua sarbatoresc k am luat bacu cu bine.acum astept nota :)

Geo_ZGA 06-07-07 01:01

Bv, felicitari si tie si lui Matza.
Poate mergem, sa vedem cum oi sta cu somnul sambata noaptea :) De ajuns ajung duminica, numai sa ajung pana nu inchid aia pe la tarabe :lol:
Vezi ca ti-am mai adus o critica ;) no offence, iti voi aduce critici si comentarii de cate ori imi va sarii in ochi cate ceva :) Fara rautate..

andrei.badea 06-07-07 01:09

Frumos. Un cielo simplu si ingrjit bine.Nu prea vezi. BV.

DACIA-Wrc 06-07-07 22:20

hehe mi`am luat si eu asta seara din cora stergatoare ca a tale :P
24,90 ron bucata.
da sincer sa fiu nu prea`mi plac cum sterg
pe urcare sterg bine, pe coborare lasa dare :(
zi`mi un pret sau un loc de unde`mi pot sa`mi cumpar stopuri ca a tale ca tare`mi pot palcea.
pe negru nu sunt?

K L U 07-07-07 00:28

DACIA-Wrc: Stopuri din alea argintii se gasesc in Comuna Pantelimon la partenerul www.rxm.ro si la magazinul de la iesirea din Pasajul Piata Muncii ;) parca vreo 350RON/set

DACIA-Wrc 07-07-07 14:43

imi poti da un nr de telefon?
nu de alta dar nu cred ca voi ajunge prea curand in bucuresti, deobicei il evit pe cat se poate.
dar poate prin curier ar ajunge un set si pe la mine.

eisman 11-07-07 23:24

Am nishte filmulete facute cu telefonul prin Bulgaria si Grecia (am fost cu Cieloul), cred ca v-ar placea si nu shtiu sa le postez. explicati-mi cu detalii cum fac.
Eu ma duc la `manage attachaments`si aleg filmele, apoi dau `upload`, dupa un timp in care pare ca incarca, apare `error....` Unde gresesc?

quick_5hifter 12-07-07 03:54

Quote:

Originally Posted by eisman (Post 993486)
Am nishte filmulete facute cu telefonul prin Bulgaria si Grecia (am fost cu Cieloul), cred ca v-ar placea si nu shtiu sa le postez. explicati-mi cu detalii cum fac.
Eu ma duc la `manage attachaments`si aleg filmele, apoi dau `upload`, dupa un timp in care pare ca incarca, apare `error....` Unde gresesc?

Incearca sa le transformi in AVI, pentru ca de obicei formatele in care filmeaza telefoanele mobile nu prea sunt acceptate...m-am lovit si eu de problema asta.

Bogdan YBR 12-07-07 12:46

dacia_wrc la tine acolo in coltul celalalt al lumii toate chestiile sunt la suprapret?? valeo pt cielo adica de 45 sunt 25-30ron max

eisman 12-07-07 23:33

OK thanks, incerc asa. Sper sa mearga

eisman 12-07-07 23:43

mai intai asta..

eisman 12-07-07 23:49

Nu e bine imi taie din film...
Il transform cu altceva

eisman 13-07-07 00:02

Sunt obosit..Poate maine

eisman 14-07-07 14:03

1 Attachment(s)
Sper sa mearga

All times are GMT +2. The time now is 14:02.

- Copyright 2026 4Tuning