Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   LOGAN cu Lambo Style Doors (LSD) (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/45288-logan-lambo-style-doors-lsd.html)

aByS 04-07-07 14:33

LOGAN cu Lambo Style Doors (LSD)

LOGtuning este in tratative cu KW Automotive, proprietarul brandului LSD, pentru proiectarea si lansarea sistemului de usi Lambo Style Doors pentru LOGAN.:!:
Din pacate pretul probabil ar depasi 1000 Euro, inca nu putem sti exact.:sad:

Vrem sa stim parerea voastra, va avea succes proiectul acesta.

Cine ar fi dispus sa achizitioneze asa ceva, i-l rugam sa posteze aici sau sa trimita mail AICI:arrow:

In functie de reactia voastra, proiectul LSD-Logan poate sa devina realitate sau sa ramana la stadiul de intentie.;)

Tboy 04-07-07 15:27

Re: LOGAN cu Lambo Style Doors (LSD)

masina 5000 si usile 1000 =))) tare ! daca n-as avea ce face cu banii ar fi ok ! dar oare cati ar da 1000euro pe un sistem de usi care oricum e doar de SHOW! tot mai practic e sa deschizi usa normal :|

around za world 04-07-07 15:32

corect ! baietii cu logan nu se bat nici macar pe sistemele de suspensie care totusi ...

logtuning 04-07-07 16:02

asta vrem sa vedem si noi cati ar vrea.
Pe cativa ii stim deja, dar mai sunt si altii?

www.logtuning.ro

logtuning 04-07-07 16:05

Quote:

Originally Posted by Tboy (Post 981463)
masina 5000 si usile 1000 =))) tare ! daca n-as avea ce face cu banii ar fi ok ! dar oare cati ar da 1000euro pe un sistem de usi care oricum e doar de SHOW! tot mai practic e sa deschizi usa normal :|

si totusi, nu cunosti nici unul care a bagat, in diverse, mult mai mult de 1000 in Logan?
Hai sa nu fim rai.

tomita 04-07-07 16:25

cunosc unu de la bazar care spunea ca a bagat 4500 e in logan da nu stiu pe ce

logtuning 04-07-07 16:31

Quote:

Originally Posted by tomita (Post 981556)
cunosc unu de la bazar care spunea ca a bagat 4500 e in logan da nu stiu pe ce

pai bravo lui

dexter_20 04-07-07 18:19

oameni care ar baga bani i logan sunt destui. dar cati oameni cu bani investesc intr-un logan sume de peste 2000e?

isacfani 05-07-07 09:40

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 981814)
oameni care ar baga bani i logan sunt destui. dar cati oameni cu bani investesc intr-un logan sume de peste 2000e?

sunt destui oameni care investesc sume mari in masini, chiar daca acea masina este o dacia logan. sunt destui care investesc in dacii 1300, vechi de 10-15 ani si poate mai vechi de atat, dar intr-o dacia logan, care, totusi e o masina noua ?

FIGHET 07-07-07 23:23

totusi sa pui lambo doors la logan este cam naspa estetic pt ca totusi sa nu uitam de dimensiunile acestei masini si de forma ei

plus sa nu uitam ca logan se fabrica in 4 usi si ar fi dezgustator

INCHIPUITIVA CUM AR ARATA = JALNIC

turbojack 08-07-07 01:28

Quote:

Originally Posted by Tboy (Post 981463)
masina 5000 si usile 1000 =))) tare ! daca n-as avea ce face cu banii ar fi ok ! dar oare cati ar da 1000euro pe un sistem de usi care oricum e doar de SHOW!

S-ar gasi citiva ,insa sistemul va ajunge la pretul de minim 1300 euro asa cum gasesti pentru orice masina.Pina sa apara aceste LSD dedicate,exista cele universale.
Masina avind 4 usi nu ar da prea bine,insa daca s-ar monta si pe spate cu deschidere spre spate...ar fi altceva.
La toate astea se mai adauga manopera care costa destul,deoarece nu este o operatie ce se poate face in orice garaj de cartier.

fastbmw 08-07-07 09:29

eu zic ca sistemul se poate realiza si din 5-600 euroi maxim 800 cu montat ca doara nu ii mare branza si zic ca acesta e un cost acceptabil .

dolb 08-07-07 09:43

Quote:

Originally Posted by aByS (Post 981371)
LOGtuning este in tratative cu KW Automotive, proprietarul brandului LSD, pentru proiectarea si lansarea sistemului de usi Lambo Style Doors pentru LOGAN.:!:
Din pacate pretul probabil ar depasi 1000 Euro, inca nu putem sti exact.:sad:

Vrem sa stim parerea voastra, va avea succes proiectul acesta.

Cine ar fi dispus sa achizitioneze asa ceva, i-l rugam sa posteze aici sau sa trimita mail AICI:arrow:

In functie de reactia voastra, proiectul LSD-Logan poate sa devina realitate sau sa ramana la stadiul de intentie.;)

pt majoritatea masinilor mai "comerciale" si vazute des pe la noi, kitul de LSD costa 1700-1800 euro ! nu vad dc la logan sa fie mai ieftin ;)

dolb 08-07-07 09:44

Quote:

Originally Posted by fastbmw (Post 987297)
eu zic ca sistemul se poate realiza si din 5-600 euroi maxim 800 cu montat ca doara nu ii mare branza si zic ca acesta e un cost acceptabil .

nu-i mare branza?? gandeste-te ca sistemul ala e proiectat sa iti tina usa cu tot cu greutatea ei .. in sus! si daca mai ai si masina in 2 usi unde greutatea e infernalla... crede-ma ca e o mare maaaaaaaaaaare inginerie!

FIGHET 08-07-07 11:29

Quote:

daca asa zici tu inseamna ca nu sti ce sunt alea lambo door si cum se monteaza
pt ca aceasta inginerie nu se face usor cum spui tu trebuie bani timp ,multa atentie si profesionalism ca doar nu montezi capace pe rotii

turbojack 08-07-07 12:23

Quote:

Putina dreptate ai.Plecind de la un model de baza din tabla de 10 mm,un proiectant mediocru de masini unelte,si un frezor bun ,pot realiza sistemul destul de usor,nu e chiar asa mare filozofie pentru cine stie ce este de facut.
Problema cea mai mare ,scumpa si "spinoasa" o reprezinta insa pistoanele de ridicare,deoarece trebuiesc sa ridice o greutate de sute de kilograme.

FIGHET 08-07-07 23:48

am avut ocazia sa vad un ford focus cu lambo doors si si nu eram deloc incintat pt ca era facut de persoane neautorizate si cu piese de proasta calitate si era mai mult a kich usile se deschideau putin , acces prost in interior si freca usa de bord la deschidere

logtuning 09-07-07 09:03

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 987305)
pt majoritatea masinilor mai "comerciale" si vazute des pe la noi, kitul de LSD costa 1700-1800 euro ! nu vad dc la logan sa fie mai ieftin ;)

pt majoritatea masinilor mai "comerciale" si vazute des pe la noi, kitul de LSD este oferit in Romania de catre LOGtuning la preturi intre 1199 EURO (de ex Astra F) 1299 EURO (Focus, Fiat Punto si GrandePunto, Calibra, Peugeot 206, Clio, Ibiza, Leon, Golf II, III, IV, V, Bora,...) Preturile includ TVA.

Prin politica importatorului pretul poate fi mai mare sau mai mic. Tocmai asta incercam sa fie cat mai mic

www.logtuning.ro

dolb 09-07-07 09:08

Quote:

Originally Posted by logtuning (Post 988742)
pt majoritatea masinilor mai "comerciale" si vazute des pe la noi, kitul de LSD este oferit in Romania de catre LOGtuning la preturi intre 1199 EURO (de ex Astra F) 1299 EURO (Focus, Fiat Punto si GrandePunto, Calibra, Peugeot 206, Clio, Ibiza, Leon, Golf II, III, IV, V, Bora,...) Preturile includ TVA.

Prin politica importatorului pretul poate fi mai mare sau mai mic. Tocmai asta incercam sa fie cat mai mic

www.logtuning.ro

cu tot cu montaj? :D

logtuning 09-07-07 14:27

Quote:

Originally Posted by FIGHET (Post 987372)
daca asa zici tu inseamna ca nu sti ce sunt alea lambo door si cum se monteaza
pt ca aceasta inginerie nu se face usor cum spui tu trebuie bani timp ,multa atentie si profesionalism ca doar nu montezi capace pe rotii

Da, ai dreptate, nu e deloc simplu. Daca era asa simplu era plin de firme care produceau sistemul. LSD este cred singurul sistem omologat din Europa.
Si daca analizezi cu atentie un mecmecanism, intelegi de ce nu e asa simplu de facut.
Daca ati vedea cati oameni lucreaza la KW in fabrica la proiectarea si dezvoltarea modelelor pt masinile la care inca nu sunt disponibile, v-ati lamuri toti ca nu este deloc simplu

FIGHET 09-07-07 22:46

deci cred ca una peste alta nu mere prea bine pe logan de fapt nu mere de loc

fastbmw 14-07-07 16:34

Quote:

Originally Posted by turbojack (Post 987442)
Putina dreptate ai.Plecind de la un model de baza din tabla de 10 mm,un proiectant mediocru de masini unelte,si un frezor bun ,pot realiza sistemul destul de usor,nu e chiar asa mare filozofie pentru cine stie ce este de facut.
Problema cea mai mare ,scumpa si "spinoasa" o reprezinta insa pistoanele de ridicare,deoarece trebuiesc sa ridice o greutate de sute de kilograme.

Deci acolo calculul e foarte simplu , iei cate kile are usa echipata apoi faci o transformare referitor la cursa telescopului si la cati newtoni forta sa dezvolte . Un telescop de 200 newtoni se vehicula pe la 200 euro , nu KW ca acolo mai e si ca tre sa platesti marca etc. deci problema e aproape ca si rezolvata.

Desi e o chestie misto LSD Doors sa ai , subscriu la ideea celui dinainte nu prea il vad bine pe o masina de 4 usi in general !

WARN 14-07-07 17:48

1 Attachment(s)
Am vazut in ultimii ani multe tentative de a confectiona artizanal acest sistem in TIMISOARA, dar si in alte orase. Pot sa spun ca de fiecare data a fost un esec la cei care au incercat....ori nu se deschidea suficient usa, ori telescoapele nu rezistau ori multe alte probleme care apareau pe parcurs...
Acest lucru ma determinat sa caut firme de tuning in tara pentru a cumpara acest sistem de la LSD pentru un ASTRA GTC.
Finalul...dupa discutii telefonice cu trei firme de tuning, una ma lungit cu raspunsul, confirmari din GERMANIA si alte povesti, a doua livrare in20-30 de zile cu avans 50%, dar cu un adaus destul de mare peste pretul de GERMANIA si a treia unde mi sa spus hai sa aducem....le am primit in 7 zile la un pret foarte bun.
In colet exista absolut tot ce trebuie la montaj inclusiv adaptoare pentru instalatia electrica, spray de intretinere, schema de montaj cu toate detaliile de prindere,taiere,suruburi etc.
Un mare avantaj nu folosesti sudura la montaj, totul este pe suruburi ceea ce ofera si posibilitati de reglaj a usilor pe toate directiile.
Sistemul este cumparat de la LOGTUNING TIMISOARA si pina acum sunt singurii care au adus cam tot ce am cerut pentru un GTC.

FIGHET 15-07-07 16:08

Cum Spui Tu Pt Un Astra Gtc Normal Ca Merita Ca Este Alceva Dar Pe Logan Inchipuitiva Cum Ara Arata !!!!!!
Jalnic!!!!!!!!!

turbojack 15-07-07 23:55

Quote:

Originally Posted by FIGHET (Post 998604)
Cum Spui Tu Pt Un Astra Gtc Normal Ca Merita Ca Este Alceva Dar Pe Logan Inchipuitiva Cum Ara Arata !!!!!!
Jalnic!!!!!!!!!

Ai vazut cum arata pe Hummer H1 ? ;)

FIGHET 16-07-07 03:10

nu am vazut dar imi inchipui cum ar arata !!!!

guzzy 17-07-07 03:00

parerea mea e ca se puteau face shi nishte sisteme mai ieftine pt logan....
avand in vedere ca sunt LSD....se vinde numele mai scump decat face jucaria
nu vreau sa spun acuma k pot fi puse la un loc cu Universal Lambo Door Hinge care, calitativ... lasa de dorit... doar na, costa doar 399$ shi is facute de americani in china :lol:

logtuning 17-07-07 07:40

Quote:

Originally Posted by guzzy (Post 1001452)
parerea mea e ca se puteau face shi nishte sisteme mai ieftine pt logan....
avand in vedere ca sunt LSD....se vinde numele mai scump decat face jucaria
nu vreau sa spun acuma k pot fi puse la un loc cu Universal Lambo Door Hinge care, calitativ... lasa de dorit... doar na, costa doar 399$ shi is facute de americani in china :lol:

Nu cred ca se vinde numele, ci experienta si calitatea.
Ai pus mana pe un sistem LSD?
Ai avut unul langa altul un sistem LSD si unul de China?
Daca DA, spune-ti singur parerea comparativ.

Nu imi sustin punctul de vedere ca LSD este singurul sistem ADEVARAT, pt ca suntem importatori LSD in Romania, ci pt ca asa este.
De fapt ordinea e altfel, pt ca este singurul sistem ADEVARAT, am vrut sa importam si sa promovam LSD in Romania.
Si daca ati vedea cum arata fabrica KW in care se produce si LSD, daca ati vedea cum se proiecteaza, experimenteaza, testeaza si apoi se produc sistemele LSD, poate mi-ati intelege punctul de vedere.
Dupa o vizita in fabrica, s-ar putea sa nu mai gandim asa, romaneste.

Haideti sa nu facem ca la fotbal, stam in tribuna si ne pricepem mai bine ca cei de pe teren.

Si, va rugam nu uitati rolul topicului se vrea constructiv, de a vedea daca exista interesati. De carcotasi stiam ca este plin, nu mai lansam topicul.

Sper ca nu v-am suparat pe niciunul. Iar daca am suparat pe cineva, il rog sa ma scuze si dau o bere,de impacare la 4TuningFEVER la mare, in standul LSD.

LOGtuning

guzzy 17-07-07 08:42

<<<...nu vreau sa spun acuma k pot fi puse la un loc cu Universal Lambo Door Hinge care, calitativ, lasa de dorit...>>>

nu am vrut sa "injosesc" sistemele LSD, m-ai inteles greshit....dar se para k in loc sa ma contrazici pur shi simplu, profiti de ocazie sa faci putina publicitate, ar trebui sa tii cont k mai pot fi si oameni care, "la fel ca pe stadion" nu tin intotdeauna cu cel mai bun....
probabil daca ti-as fi fost client imi dadeai 50 de beri nu una shi nu mi te adresai asa....tipic romanesc...

dolb 17-07-07 10:14

Quote:

Originally Posted by logtuning (Post 1001526)
Nu cred ca se vinde numele, ci experienta si calitatea.
Ai pus mana pe un sistem LSD?
Ai avut unul langa altul un sistem LSD si unul de China?
Daca DA, spune-ti singur parerea comparativ.

Nu imi sustin punctul de vedere ca LSD este singurul sistem ADEVARAT, pt ca suntem importatori LSD in Romania, ci pt ca asa este.
De fapt ordinea e altfel, pt ca este singurul sistem ADEVARAT, am vrut sa importam si sa promovam LSD in Romania.
Si daca ati vedea cum arata fabrica KW in care se produce si LSD, daca ati vedea cum se proiecteaza, experimenteaza, testeaza si apoi se produc sistemele LSD, poate mi-ati intelege punctul de vedere.
Dupa o vizita in fabrica, s-ar putea sa nu mai gandim asa, romaneste.

Haideti sa nu facem ca la fotbal, stam in tribuna si ne pricepem mai bine ca cei de pe teren.

Si, va rugam nu uitati rolul topicului se vrea constructiv, de a vedea daca exista interesati. De carcotasi stiam ca este plin, nu mai lansam topicul.

Sper ca nu v-am suparat pe niciunul. Iar daca am suparat pe cineva, il rog sa ma scuze si dau o bere,de impacare la 4TuningFEVER la mare, in standul LSD.

LOGtuning

d'abia astept berea :lol: anyway bafta cu LSD-ul !

logtuning 17-07-07 10:23

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1001641)
d'abia astept berea :lol: anyway bafta cu LSD-ul !

merci si te astept la bere

LoganFan 30-08-07 13:32

e o idee buna,io zic k o sa se cumpere destul de multe kituri de LSD ptr. Logan,ks destui oameni care au logan si vor sa bage bani in ea k sa arate altfel,sa fie unici......:))....zic k e Ok,sper sa scoate kitu la vanzare

marin_m_alex 30-08-07 13:46

hmmm aceste usi sigur se vor potrivi mai binisor si daca masina ar fi modificata!pt ca loganu stock e urat cu crengi!am o intrebare!este grea operatiunea de a face usile la o masina sa se deschida invers?nu ma refer la usile verticale!ma refer la cele gen rolls royce sau mazda rx8.multumesc mult

andrei.badea 01-09-07 12:08

LSD pe Logan. Nush ce sa zic. Genu asta de usi imi plac, dar nu pe masinile cu 4 usi. Merge pe o Astra Bertonede ex, dar pe logan nu. Cat despre tentativele de copiere a unui sistem LSD, parerea mea e k cei care au incercat, nu s-au straduit si nu s-au chinuit destul. Era pe net candva un site care explica cum sa iti faci propriul LSD.

PYT 01-09-07 15:28

Quote:

Originally Posted by LoganFan (Post 1072787)
e o idee buna,io zic k o sa se cumpere destul de multe kituri de LSD ptr. Logan,ks destui oameni care au logan si vor sa bage bani in ea k sa arate altfel,sa fie unici......:))....zic k e Ok,sper sa scoate kitu la vanzare

Doaaaaamneeee, esti de peste un an pe forumul asta si degeaba... nu cumva o sa se formeze si coada la LSD pt logan? vezi k aici nu e vb de vitan tuning, sa scoti cateva sute de mii din buzunar, asa k mai foloseste putin chestia aia dintre umeri numita cap. pai daca aveau toti posesorii de logan bani de LSD (adica PESTE 1000EUR, in caz k n-ai deschis bine ochii), crezi k isi mai luau masina asta? e adevarat, sunt o gramada de loganuri in care s-au bagat bani si mai multi, dar nu pt un singur produs :|

iogen 29-09-07 12:47

pai in primul rand nu cred ca o sa se trezeasca unul cu logan stock :lol: sa ishi puna LSD. Eu dak ash avea un logan shi 1000 eur (ma rog..cat or fi ushile 1000-1800:shock: )..mai intai ash schimba jentzile...barile fatza/spate... sistem auio etc..... pe un logan stok nu ar da bn:oops: .,...dar pe un logan modificat cu gust.....cred ca ar fi criminal8) . oricum...nu cred cca o sa te duci in piata la obor shi acolo o sa il vezi p unu care vine cu un logan cu LSD..... cine ishi pune usi deastea ishi pune doar pt show.....parerea mea. :D ::peace::peace: a....uitasem...sper ca nu am suparat p nimeni...iar dak am suparat.....asta e VIATZA MERGE INAINTE!!!:lalala::lalala::lalala:

kill3rul 18-09-08 12:44

ce ati zice daca as aduce kituri lambodoors pentru orice tip de masina la numai 1000 EURO ???? va intereseaza ??? CALITATE GARANTATA de la mama lor din USA :)

Hondarul 18-09-08 13:45

Am zice ca ce vinzi tu este $399 tot la mama lor, acolo, in USA. CALITATE GARANTATA! Deci nu, multumim.

Partea negativa a unui sistem LSD este siguranta. La un impact mai puternic, zboara usile primele. Este si normal, pentru ca in loc de 3 locuri de prindere, acum vor fi doar 2. Am vazut caz cu ochii mei. Referitor la Logan, asta inseamna sa-i scada destul de mult si asa minima siguranta. Eu cred ca trebuie sa intrebati persoanele care vor masini de show, la ele se preteaza. Insa pentru uzul zilnic, nu as utiliza asa ceva. Deci as face sondaj in randul celor care deja au bagat bani in Logane destul de mult si vor ceva special. Nu as face sondaj in masă.

kill3rul 18-09-08 13:49

ceea ce as putea sa aduc eu.. este 700 USD + transportul ... nu chiar 350 usd :D ..
am pe cineva in america... daia am intrebat daca intereseaza pe cineva .. aduc orice din america :)

dolb 18-09-08 14:20

killerul... aici in romania .. la 14 milioane ai lambo deja montat! si pun pariu ca e mai bun ca al tau, insa asa cum a zis si hondarul, nu se merita!

All times are GMT +2. The time now is 16:50.

- Copyright 2026 4Tuning