Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   LAMBORGHINI COUNTACH DE VANZARE !!! (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/4498-lamborghini-countach-vanzare.html)

Ford_V6 04-04-05 17:28

LAMBORGHINI COUNTACH DE VANZARE !!!

3 Attachment(s)
Ce parere aveti . . . e originala sau e o replica . . . .

Eu zic in proportie de 90 % e o replica :wink:

https://www.4tuning.ro/bazar/bzdet.asp?id=6421&a=vm

D_M_X 04-04-05 18:20

Cred ca ai dreptate dar este posibil sa fie unu reconditionat si copiat in fibra

B 68 VLD 04-04-05 18:32

Este o copie ieftina! Daca nu ma insel acum ani buni a fost expus in spate la mall-ul din Vitan. Era identic cu cel din poza si era si un panou langa el unde scrie ca motorul este de nu stiu ce masina. Oricum mie mi-ar place sa-l am dar sa nu scrie Lamborghini pe el. 8)

Ciro_zel 04-04-05 19:55

Nu cred ca e lambo pt ca el spune ca masina are 400 de cai..si din cate stiu eu NU EXISTA COUNTACH DE 400 DE CAI..tabelul din josul paginii acesteia spune totul :

http://www.fortunecity.com/silversto...ch_6.htm#LP400

P.S. Pe pagina aia sunt prezentate toate variatiile de countach..e misto pagina

SpeedeR 04-04-05 20:12

copie... fara eleronul ala ar arata mult mai bine :roll:

RoSonic 04-04-05 21:13

Ia sunati unu si cereti detalii :wink:

teddy 04-04-05 22:11

este o copie dar imi place! care este pretul?

mad_oviddiu 05-04-05 00:15

Din cate am eu impresia, ala e lambo care a fost expus acum 3 ani la Mall in Vitan si a circulat toata vara de atunci pe la mare cu sigla Xtreme Magazine....... e o replica, destul de urat facuta daca te uiti atent la ea, care ma cam indoiesc sa aibe 400 de cai. Cert e ca e facut pe sasiu de Chevrolet Corvette.
Oricum, replica asta e mijto, ca am vazut un a prin dr. taberei, mai mare rasul de ea........... copia ff bine liniile lambo numai ca era facuta pe sasiu de Matiz............. mult prea scurta. Arata ca o jucarie calcata de tractor :)

XTACY 05-04-05 19:45

op

Este replika 100% si aproape bine reusita.A fost masina unei cunostiinte din buc,este pe sasiu si motor de pontiac fiero 2,5gt.Nu este nici foarte rea dar nici nu o alearga \"cielo\",de combinat femei sau fitze prin oras e beton!

SpeedeR 05-04-05 19:51

a aflat careva cat costa?!

Alexutzzz 05-04-05 21:27

cat consuma oricum e prea veche da nu mi ar fi rusine cu asa ceva

Ford_V6 05-04-05 23:52

stie cineva cat vrea ala pe ea ?

HAL 05-04-05 23:52

zici ca este din carton mi-ar fii frica sa umblu cu ea mi se pare ff nesigura la felul cum arata sta sa se dezmembreze!!

mad_oviddiu 06-04-05 23:25

mdea...............
am sunat eu azi.... e copie, facuta pe sasiu de pontiac fiero. Motorul e de 3500 cmc si \" are in jur de 200 CP \" .
A zis ca vrea 15.000 euro nediscutabil......(f ferm la pret) si a zis ca are mici probleme la caroserie ( cred ca cade :)) ) si la chedere.....

a ramas ca ma intalnesc cu el sambata sa fac un test drive...... ma cam mananca sa o iau dar nu la banii astia.

teddy 06-04-05 23:32

daca dai mai mult de 6-7000 euro pe asa ceva cred ca o sa fii votat cel mai... de pe forum.

mad_oviddiu 07-04-05 10:00

in nici un caz nu dau mai mult de 6000 pe jegostenia aia...... oricum vreau sa ma duc sa o vad.

alexutzu 07-04-05 20:33

daca chiar stai sa te uiti la masina asta se vede f clar ca e copie de 2 lei........ oricum nu isi merita aia 15000 sau cat se zicea.
parerea mea? sa nu o ti prin garaj ca ocupa spatiu degeaba

beck 08-04-05 00:51

.

ce jeg...

un kit costa in jur de 6 mii $ si iti mai trebuie un cazan de fiero ... era unu prin targ la 2 mii + omologare individuala..

sa zicem ca te duce in 10 mii sa o faci singur.. oricum nu v-a iesi bine

un kitcar care are sanse de reusita este AC cobra sau un kit de super7... in rest cam toate sunt kitchuri.
cu putin noroc luna viitoare voi avea un kit de cobra cu un motor de m3 e46 pe el :D

mad_oviddiu 08-04-05 14:59

va zic eu.......... un kit pt o replica de lambo diablo, este vreo 30.000 euro...... adica toata replica........ da aia e avion. si interiorul e copiat bine iar carosreia este la o fidelitate de 99% . O adevarata replica, nu se cunoaste. Asta v-o zic cu siguranta.

alexutzu 08-04-05 18:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mad_oviddiu\"
va zic eu.......... un kit pt o replica de lambo diablo, este vreo 30.000 euro...... adica toata replica..........

dar aici e vorba de un labo countach :D

Nazzy_VTR 07-07-07 01:53

care stie daca exista cineva in romania sa produca caroserii de Countach,daca da,la ce pretz?

ameer 07-07-07 13:09

Re: LAMBORGHINI COUNTACH DE VANZARE !!!

Quote:

Originally Posted by B 68 VLD (Post 135935)
Oricum mie mi-ar place sa-l am dar sa nu scrie Lamborghini pe el. 8)

Imi place ca ai spus asta :) Esti singurul. :)

@all Fratilor e o replica de o calitate extrem de proasta si probabil pe vreun sasiu de eu sti ce rahat de masina!!! Terminati cu prostiile, masina asta e facuta in garajul vreunuia nu respecta nici o norma de siguranta etc, cum sa conduceti asa ceva. Plus ca e ca si cum ai purta tricouri Armani false... te faci de ras oriunde te duci... Mai bine iti iei ce iti permiti decat sa dai bani pe o asemnea porcarie de masina.

ameer 07-07-07 13:13

Quote:

Originally Posted by mad_oviddiu (Post 137991)
va zic eu.......... un kit pt o replica de lambo diablo, este vreo 30.000 euro...... adica toata replica........ da aia e avion. si interiorul e copiat bine iar carosreia este la o fidelitate de 99% . O adevarata replica, nu se cunoaste. Asta v-o zic cu siguranta.

POate nu o cunosti tu ca nu ai cultura auto! Eu am mai vazut replici pe afara si mi-au sarit in ochi de fiecare data. Iar interioarele nu seamna deloc cu originalele. Si o replica de diablo bine facuta pe un sasiu de pontiac sau etc e vreo 60-70 k, cu 85-90 iti iei un Diablo din 91-92 in stare f buna si ai masina adevarata frate care nu se compara cu falsul asta nenorocit.
Kiturile de proasta calitate da, sunt mai ieftine in jur de 30k. Dar de 30 k decat sa conduc o asemenea abominatie mai bine ii arunc la gunoi!

Nazzy_VTR 07-07-07 13:16

daca sunt firme de tuning pe aici care pot creea o replica,pm sa vb

ameer 07-07-07 13:18

Quote:

Originally Posted by Nazzy_VTR (Post 986294)
daca sunt firme de tuning pe aici care pot creea o replica,pm sa vb

Doamne iarta-l ca nu stie ce face!

Tu chiar vorbesti serios?

di48lo 07-07-07 15:58

Iata, ce stiu eu despre replici. Un Diablo cu interior cu tot chiar costa in jur de 30.000, dar e numai kitul, tu trebuie sa-l termini, adica trebuie sa lucrii la el min. 12 luni, iar in final iti va sta 90.000 - 100.000 in el. Si intr-adevar sunt kituri care nu prea pot fi deosebite, si motorul fiind copiat +piese originale (> NAERC). Sunt unii care gandesc, ca merita sa faci unu, ptr. ca nu ai probleme cu taxe mari, impozite etc. Dar eu zic ca platesti mult mai mult cand faci omolgarea. Totusi, pe drumurile astea nu-ti e mila sa te umblii cu un kit. Daca strici bara unui original, te si inbolunzesti.
Pe de alta parte, Lamborghini da in judecata oricine care isi face o replica. In ultima vreme o ia foarte serios. De ex. un atelier a fost amendat (si inchis) cu milioane de euro. Este o vorba, ca numai modelele noi au asa zis "copy right", asa ca daca faci un Diablo sau CT, nimeni nu zice nimica. Desi, asta nu stiu la sigur.

Nazzy_VTR 07-07-07 17:26

mai ameer,eu chiar vb serios,ce e asa de greu de crezut?ma rog..pana una alta...mai citeste un verstet si vezi de treaba,di48lo merci pentru info...se pare ca am de vb cu prea putine persoane.pun o intrebare banala si toata lumea sare cu gura...unu de pe aici e asa de tare incat se crede medium...daca am intrebat cat costa un kit,el zice ca ma imbrac din talcioc...dement omu...ma rog..astept in continuare raspuns.

username_cars 08-07-07 17:23

http://www.kitcars.com/Classifieds/A...ified_id=11688

vasiabikeru 13-07-07 00:27

E cineva interesat de un Ferrari 355/360, Lamborghini Murcielago, Aston Martin Vanquish, replici 99,9% exacte..masuri..linii...exacte...? si asa cum se zicea si mai sus, mai ales ca e vorba de niste replici pe care nu le distingu de originale, pot fi pentru cei care le iubesc, si pentru cei care isi doresc sa fie la volanul unei asemenea creatii, nu neaparat pentru putere, sau eventual sa fie si mai puternica. nimic nu te poate incrimina daca detii asa ceva.

ameer 13-07-07 13:36

Quote:

Originally Posted by vasiabikeru (Post 994808)
E cineva interesat de un Ferrari 355/360, Lamborghini Murcielago, Aston Martin Vanquish, replici 99,9% exacte..masuri..linii...exacte...? si asa cum se zicea si mai sus, mai ales ca e vorba de niste replici pe care nu le distingu de originale, pot fi pentru cei care le iubesc, si pentru cei care isi doresc sa fie la volanul unei asemenea creatii, nu neaparat pentru putere, sau eventual sa fie si mai puternica. nimic nu te poate incrimina daca detii asa ceva.

Mai plecati ba de aici cu reclama voastra la rahaturile alea de masini! Terminatilor!

vasiabikeru 13-07-07 13:38

ce-ai patit ma? n-are voie lumea sa aiba o jucarie? poate cineva vrea sa aiba o masina care arata ca un bugati da nu vrea sa o dea de stalp k nu o mai poate opri? care e problema? Si in plus nu vorbeam de replici amarate...ci de masini care sunt identice cu originalul...nu o distingi de original...

ameer 13-07-07 13:40

Quote:

Originally Posted by vasiabikeru (Post 995601)
ce-ai patit ma? n-are voie lumea sa aiba o jucarie? poate cineva vrea sa aiba o masina care arata ca un bugati da nu vrea sa o dea de stalp k nu o mai poate opri? care e problema?

Hai ca n-am chef sa ma cert si cu tine. Vreti sa pareti ceea ce nu sunteti si nu veti fi niciodata!

vasiabikeru 13-07-07 13:42

Nu vreau sa par nimic...ci pur si simplu imi plac cum arata..de ce nu as putea sa am asa cva? k este lume incuiata la minte care crede k dak ai ceva o faci pt k vrei sa pari interesant, nu pt k iti place lucrul ala...bv we..
Si de unde stii k nu o sa fiu niciodata? am 20 d ani...am timp sa devin orice...asa k nu are nici un rost sa spui asa cva...

ameer 13-07-07 13:45

Quote:

Originally Posted by vasiabikeru (Post 995617)
Nu vreau sa par nimic...ci pur si simplu imi plac cum arata..de ce nu as putea sa am asa cva? k este lume incuiata la minte care crede k dak ai ceva o faci pt k vrei sa pari interesant, nu pt k iti place lucrul ala...bv we..

Pai tu vrei sa minti pe cei din jur ca ai un lamborghini sau ferrari sau aston martin... E ca si cum ai avea falsuri, dc tot iti faci o masina falsa, ia-ti si un tricou MIKE si un ceas Rolecs sa ai la mana... Hai ca eu nu ma mai cert cu nici unul dintre desteptii care sustin ca fac o masina falsa din pasiune. Daca ai fi avut catusi de putin pasiune sau creier nu ai fi facut asa ceva.
Am incheiat discutia

skat 14-07-07 04:15

mestere, eu zic ca daca ai avea o replica "amarata" dinasta te`ai da prin orash toata ziua cu ea, asa ca nu te mai lua de lume aiurea. Poate mie chiar imi place un tricou MIKE sau un ceas Rolecs cum arata. Fiecare isi ia ce`i place. Din ce ai zis pana acuma se vede ca te imbraci de la NIKE numai ca scrie NIKE pe eticheta si mai putin conteaza cum arata ;)

All times are GMT +2. The time now is 18:18.

- Copyright 2026 4Tuning