Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Campanie impotriva taxei de prima inmatriculare! (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/44955-campanie-impotriva-taxei-prima-inmatriculare.html)

needubad 30-06-07 13:25

Campanie impotriva taxei de prima inmatriculare!

Sa ne adunam cati mai multi si sa spunem, NOI, SOCIETATEA CIVILA, ca nu e drept sa isi bata joc de noi cu taxe aberant de mari!

NU TAXA DE PRIMA INMATRICULARE!

needubad 30-06-07 13:29

Re: Campanie impotriva taxei de prima inmatriculare!

Va rog sa lipiti pe masina un afis in care scrie : "NU TAXA DE PRIMA INMATRICULARE!"
Daca stie cineva o societate care sa comercializeza stick-re va rog sa ma puneti in legatura!

Haide sa le aratam ca nu ei fac legea!

Vreau Celica din 93! Si vreau ACUM!

nutzuXXL 30-06-07 15:20

scoateti fratilor la imprimanta un afis dinasta si punetile in geamuri

FIGHET 01-07-07 00:03

ar fi cel mai bine, ideia cu scoasa la imprimanta este destul de buna, ce mai asteptati sa trecem la treaba

Dripci 01-07-07 07:10

Faceti un model si postati-l aici...macar sa il avem toti la fel. Astept :D

needubad 01-07-07 11:51

1 Attachment(s)
am facut eu un document word!
M-am gandit sa le punem pe geamurile din spate, sus, ca sa se poate deschide geamurile!
O sa pun astazi niste poze cum arata pe masina mea!

needubad 01-07-07 17:28

3 Attachment(s)
azi am pus afisul. l-am pus pe geamul din spate si pe lateral!

needubad 01-07-07 17:29

astept si pozele voaste!

nutzuXXL 01-07-07 21:47

cam mica . nu prea se vede

nutzuXXL 01-07-07 21:55

1 Attachment(s)
asta crek e mai buna .

FIGHET 01-07-07 23:16

eu zic ca inainte sa le puneti pe geamuri sa le terminati detalile ka toate sa fie la fel si sa mearga peste tot in toata tara aceste pliante de fapt sa isi faca aproape toti la fel marimea

needubad 02-07-07 00:50

nutzuXXL: mi se pare cam mare sa pui o coala de A4. nu mai ai vizibilitate!
mai are altcineva o idee!
parerea mea este ca se vede destul de bine in formatul in care l-am facut eu. deja ma intreaba lumea pe strada!

!41! 02-07-07 01:35

nu iese taxa aia asa curand .... am masina cu numere rosii si deja ii pregatesc garajul:cry:

FIGHET 02-07-07 01:38

sa inteleg ca o pui la naftalina masinuta

!41! 02-07-07 01:44

da:( ma asteptam sa iasa taxa mai repede dar n am de gand sa dau 3800 la animalele alea ar fi dublu decat am dat pe honda mea

nutzuXXL 02-07-07 23:34

Quote:

Originally Posted by needubad (Post 976704)
nutzuXXL: mi se pare cam mare sa pui o coala de A4. nu mai ai vizibilitate!
mai are altcineva o idee!
parerea mea este ca se vede destul de bine in formatul in care l-am facut eu. deja ma intreaba lumea pe strada!

merge pusa p geamu din spate jos in colt+geam portiera din spate si n-ai probleme cu vizibilitatea . totusi suntem cam putini p-aici ..... cam ciudat

needubad 02-07-07 23:54

fratilor eu am pus... daca voua va este rusine asta e...orice inceput e greu!
mi se pare mai umilitor sa-si bata joc de mine un handicapat cu burta care doarme in parlamet!

TurkishCarFan 03-07-07 01:20

nu stiu sigur...dar am auzit de la cineva ca s`a redus taxa de inmatriculare...E adevarat? Daca da...Imi ziceti si mie unde o pot calcula si eu dupa noile reguli?

FIGHET 09-07-07 23:01

daca este adevarat cauta la monitorul oficial

*-_Speed_-* 10-07-07 13:59

Quote:

Originally Posted by TurkishCarFan (Post 978536)
nu stiu sigur...dar am auzit de la cineva ca s`a redus taxa de inmatriculare...E adevarat? Daca da...Imi ziceti si mie unde o pot calcula si eu dupa noile reguli?

De redus asa au zis porcii astia din parlament dar faza e ca va intra in vigoare de la 1 ianuarie 2008 si s-a redus f putin :evil:

nutzuXXL 10-07-07 14:17

asa e . s-a facut atata caterinca pe subiectul "taxa de prima inmatriculare" si tot nu s-a rezolvat nik . din cate stiu eu cam asa e noua taxa : la euro 5 nimic , la euro 4 a scazut cam la jumatate , la euro 3 a ramas la fel (si tineti minte k euro 3 e prezenta la majoritatea masinilor care intrau in tara ;) ) la euro 2 ,1 si non euro a scazut cam cu 20% (chiar si asa este exagerat de mare ) . ..... deci tot tamtamul a fost degeaba !!!!!

SirNenea 10-07-07 16:11

poate cel mai bine ar fi sa va faceti parasolare pe care sa scrie nu taxa de prima inmatriculare ca poate cu parasolar nu o sa mai fie pb ca nu este vazut mesajul
p.s. ce masini au euro5 din curiozitate ???

*-_Speed_-* 11-07-07 19:59

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 991223)
poate cel mai bine ar fi sa va faceti parasolare pe care sa scrie nu taxa de prima inmatriculare ca poate cu parasolar nu o sa mai fie pb ca nu este vazut mesajul
p.s. ce masini au euro5 din curiozitate ???

O idee buna cu parasolaru asa s-ar vedea mai bine dar nu cred ca se va rezolva ceva pt ca astia nici nu ne baga in seama offffffffff Romania asta:rolleyes2 .Euro 5 sunt foarte putine masini, din cate am auzit, Ford are scoase masini care au euro 5 deci acolo nu se pune problema de taxa.

dask137 19-07-07 04:11

Si eu fix 3800 trebuie sa dau si tin masina in curte deja de un an. Mai am una care o tin inmatriculata in Belgia. Mai bine imi platesc taxele acolo decat sa le dau lor bani.

All times are GMT +2. The time now is 00:36.

- Copyright 2026 4Tuning