Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   care stie unde pot gasi si eu jocu ala cu DACII (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/4495-stie-pot-gasi-jocu-dacii.html)

DVDValy 04-04-05 13:32

care stie unde pot gasi si eu jocu ala cu DACII

care stie unde pot gasi si eu jocu ala cu DACII am inteles ca e caterinca si e vechi totusi din cate am inteles

GolfuletzS 04-04-05 19:52

l`am avut eu :) nu il mai am de nu e cine shtie ce ;) vezi ca e un topic la divertisment cu joku asta

Bafta

Toto - BOD 04-04-05 22:56

Era si pentru Midtown Madness 2 o Dacie... am avut eu jocu de mult si stiu ca imi luam masini de pe net, si am luat si o Dacie... era bine facuta, motorul ii facea bine, si se si infigea greu... mi se pare ca o mai am pe calculator ca nu mi-am formatat partitia aia de 3-4 ani, dar nu mai am jocul! :D

fiderzen 05-04-05 10:41

www.racer-xtreme.com
vezi ,pe acolo la download mi se pare ca este jocup pentru copiat,si la cars ai tot felul de masini sa copiezi,ai si tracks etc
eu luasem un program si facusem loganul cu garda joasa,ii marisem puterea,etc
e belea jocul

Gabi 05-04-05 13:27

DVD: da click AICI.

Toto - BOD 05-04-05 17:10

deci nu mai este jocul acolo... daca il are careva si-l uploadeaza, ar fi super... Sau printr-un e-mail la [email protected] ar si de asemenea bine... Ms!

Ciro_zel 05-04-05 17:29

1 Attachment(s)
am gasit eu jocul..am scormonit dupa el pe net dar e o versiune mai veche si loganul se vede nashpa iar 1310 are roti si volan rosii :D..in rest e tare jocul..nu am apucat sa bag track-uri decat daciile noastre si o Alpina pe care o avea jocul..se cere un upload pe aici?

P.S. a batrana inca mai poate..150 km/h :shock:

Gabi 05-04-05 18:24

Dupa ce-am postat link-ul am vrut sa downloadez si eu jocul si-am vazut ca nu se mai poate :evil:

Ciro_zel: fii dragut, te rog :wink:

Toto - BOD 05-04-05 18:40

bai... e marfa realizata dacia aia... si interiorul...

Ciro_zel... uploadeaza-l si tu aici... pls!

Ciro_zel 05-04-05 19:00

tza game :)

vedeti ca e plin de buguri si grafice si de \"realizare\"..da distractia de a te plimba cu dacia e imensa.Jocul e versiunea 0.50 si a aparut pana la 0.53 beta parca..deci logan se vede nashpa si celelalte dacii au mici buguri de sunet..1300 a batrana merge cel mai bine
Nu imi merge sa uploadez..ajunge la juma si pierde conexiune..da' va dau detaliile :)

http://www.download.com/3001-7551_4-10116196.html

jocul era pe download.com :shock:

masini gasiti aici

http://www.racer-xtreme.com/

inclusiv daciile..si track-uri la fel...

nu merge de pe pagina originala pt ca am impresia ca iau luat tipului hosting-ul ca altfel era mai bine

Cu versiunea asta nu o sa mearga masinile mai noi facute pe site-ul ala..da va uitazti si voi ce merge cu versiunea 0.50..daciile sunt facute pt 0.52b si merg..deci aproximez ca si celelalte masini facute pt aceasta versiune merg..good luck cu fataiala cu Dacia ;)

P.S. Sa isi plateasca dobitocu' :) hostingu sa luam ultima versiune ca e d belea..e mult imbunatatita si ai si AI :D

Ciro_zel 05-04-05 19:24

1 Attachment(s)
sporturi extreme cu dacia

driver 05-04-05 20:14

mah fratzilor eu de juma de an ma chinui sa bag joku asta si tot degeaba
prima data cand l'am luat o mers super dupa ce mi'am reinstalat win'u gata o inceput sa faca figuri mergea sacadat,masinile erau negre totu era nasol.Si akum cand am incercat sa'l daownloadez pwela ca nu merge care il are si il poate uploada aici dha in asha fel incat sa mearga va rog mult nu e urgent knd avetzi timp...

Toto - BOD 05-04-05 22:47

Aha... am reusit sa-l dw... il dezarhivez dar cand dau setupu` imi da o eraore cu 2 posibilitati: \"Close\" si \"Ignore\"... dau \"Close\" si mi se inchide ( :arrow: ) dau \"Ignore si iar mi se inchide ( :roll: ). Stie careva ce se intampla?

Ciro_zel 06-04-05 10:28

dai ignore ca nu se inchide..asteapta putin ca ia ceva mai mult 8)

Toto - BOD 06-04-05 12:37

o sa-i dau un search pe dc++, pe google vad eu cum il gasesc... ca nu vrea sa-mi mearga... nici cu ignore nici cu close :) . De fapt o sa-l incerc pe alt calculator intai... ca mai zicea cineava ceva despre FAT32 & shits...

Ciro_zel 06-04-05 13:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Toto - BOD\"
o sa-i dau un search pe dc++, pe google vad eu cum il gasesc... ca nu vrea sa-mi mearga... nici cu ignore nici cu close :) . De fapt o sa-l incerc pe alt calculator intai... ca mai zicea cineava ceva despre FAT32 & shits...

No way..eu am NTFS pe ambele partitii si imi merge jocul..vezi sa nu ai ace mega codecs instalat ca cu ala e belea cu mult soft...Dai ignore cand iti da eroarea aia si astepti 30 sec-1 min ca incepe setup-ul..vezi sa ai ultima versiune de visual basic runtime..cauti pe net ca e free download..e ceva din windows :)

Toto - BOD 06-04-05 16:42

am facyut un artificiu 8) ... l-am dezarhivat la un prieten (la el a mers fara nici un fel de problema)... si dup-aia l-am luat de pe dc++ de la el din calculator gata dezarhivat... E ok... imi merge... dar la el se vedeau masinile altfel, la mine se vad toate negre si cu niste erori pe ele... :( In fine... e nice jocul... destul de interesant! Vreau sa vad cum e in retea...

teddy 06-04-05 20:44

si totusi handbrake si direct shift pe keyboard... cum?

DVDValy 06-04-05 23:04

va multumesc baieti acu ma apuc sa-l vad si eu ca e caterinca :peace:

Ciro_zel 07-04-05 17:29

merge iar downloadul pe www.racer.nl site-ul original al jocului...bagati-va la ultimele versiuni :D

fiderzen 08-04-05 09:54

1 Attachment(s)
am pus aici un program cu care modificati performantele,garda la sol,etc
e super misto

LaMishto 08-04-05 13:38

mai cum controlez masina? ca nu gasesc butoanele.. :oops: :oops:

alexutzu 08-04-05 15:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"LaMishto\"
mai cum controlez masina? ca nu gasesc butoanele.. :oops: :oops:

cand nu setezi jocul deloc masina o controlezi din MOUSE, arunca un ochi la CONFIGURE si baga-l sa fie pe tastatura

snow_nlove 08-04-05 17:53

si poate sa imi spuna si mie cineva va rog ce butoane mai sun in afara de a , z si sagetzile ..........cum ar fi unde este frana de mana ?

Toto - BOD 08-04-05 23:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"snow_nlove\"
si poate sa imi spuna si mie cineva va rog ce butoane mai sun in afara de a , z si sagetzile ..........cum ar fi unde este frana de mana ?

downloadeaza ultima versiune... si vezi la 'options'... poti sa le setezi singur! Oricum chestia cu mouseu e prea tare... ca poti sa controlezi acceleratia, frana si directia... Adica poti sa accelerezi la podea, sau poti s-o lasi la consum :lol: :lol: :lol: ... Mie imi place la nebunie din mouse!

Am si eu o intrebare... mie imi apare un grafic in topul ecranului, unul verde, de la placa grafica cel mia probabil... si nu stiu cum sa scap de el, e jenant ca nu se vede bine treapta in care ma aflu... si in plus da nasol! (de fapt sunt 2 grafice variabile in acelasi reper... si la fiecare frame se modifica...) so... :help:

Ciro_zel 09-04-05 10:54

Graficul ala reprezinta forteel gravitationala ce actioneaza asupra masini,ai vazut ca , cand schimb viteza sau iei o curba se modifica graficul..si NU, nu stiu cum poti sa il scoti si nu e verde de la placaca video ca asa se vede si la mine.
Da' aveti diferite unghiuri de vizionare de la 1234567890 de la tastatura.

Ciro_zel 09-04-05 10:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ciro_zel\"
Graficul ala reprezinta fortele gravitationala ce actioneaza asupra masinii,ai vazut ca , cand schimb viteza sau iei o curba se modifica graficul..si NU, nu stiu cum poti sa il scoti si nu e verde de la placa video ca asa se vede si la mine.
Da' aveti diferite unghiuri de vizionare de la 1234567890 de la tastatura.

dj05dpx 09-04-05 14:38

help me:am descarcat ambele versiuni si-mi apare mereu ignore sau close dupa ce vreau sa le dezarhivez :roll: exista vreo solutie?am dat click pe ignore sau close dar tot nu merge...nici dupa un minut de asteptat asa cum zicea Ciro_zel...

driver 09-04-05 15:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dj05dpx\"
help me:am descarcat ambele versiuni si-mi apare mereu ignore sau close dupa ce vreau sa le dezarhivez :roll: exista vreo solutie?am dat click pe ignore sau close dar tot nu merge...nici dupa un minut de asteptat asa cum zicea Ciro_zel...

Exact asha e&la mine
l'am bagat si in D si in C ca o partitie e de un fel si cealalta d alt fel da tot degeaba ca nu merge

alexutzu 09-04-05 15:57

eu nu am patit nimic l-am instalat si gata......... incercati si voi sa il instalati in SAFE MODE!

LaMishto 10-04-05 15:46

haha.. belea jocu`.. da cum imi aleg si alta masina? ;)

alexutzu 10-04-05 21:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"LaMishto\"
haha.. belea jocu`.. da cum imi aleg si alta masina? ;)

iti iei mai intai dupa net alte masini...... asta daca vrei sa ai de unde alege :lol:

LaMishto 10-04-05 23:50

hehe.. `ved got da` ideea ;)

Toto - BOD 11-04-05 00:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dj05dpx\"

Quote:

Originally Posted by \"driver\"
Exact asha e&la mine
l'am bagat si in D si in C ca o partitie e de un fel si cealalta d alt fel da tot degeaba ca nu merge

luati ultima versiune! e fara problema asta! cel putin la mine nu a mai aparut

driver 11-04-05 10:59

care e ultima versiune?0.5.0?daca e asta nu am rezolvat nik dak u e sa'mi zici care e ms

DVDValy 12-04-05 10:05

2 Attachment(s)
i-a priviti aici :D

DVDValy 12-04-05 10:31

1 Attachment(s)
logan mai aproape de strazi :D

DVDValy 12-04-05 10:35

2 Attachment(s)
dacia 1300 :D

dj05dpx 12-04-05 15:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"driver\"
care e ultima versiune?0.5.0?daca e asta nu am rezolvat nik dak u e sa'mi zici care e ms

e ceva cu beta 8.9(numai versiunea 8.9 sa o iei),am luat-o si acum imi merge dar trebuie sa cauti bine pe la NEWS,spor la treaba :D

Ciro_zel 12-04-05 16:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DVDValy\"
i-a priviti aici :D

Bre'valy, cum ai pus alea p dacie?

All times are GMT +2. The time now is 21:01.

- Copyright 2026 4Tuning