![]() |
Momentul adevarului
In urma evenimentelor recente, si in urma discutiilor cu membri cu vechime ai acestui forum, cred ca ar fi momentul sa ne alegem un nou reprezentant al comunitatii 4tuning Iasi. Cred ca unul dintre cei care au demonstrat ca pot organiza acest forum intr-un mod civilizat, pertinent si matur este Slip, si cred ca pe sectiunea Iasi se simtea in aer o schimbare. Preferabil ar fi sa si motivati alegerea facuta, si, daca e cazul, sa inaintati o alternativa celor 2 variante. Cu respect, ZyZ.
|
Re: Momentul adevarului
Quote:
|
voi chiar va plictisiti ....
|
Sa imi exprim si yo parerea...chair daca nu e importanta pt unii sau poate ca unii chair nu ma cunosc.. insa yo ii cunosc pe ambii..cei care sunt in cauza...si ei pe mine...in fine...oare dc nu putem fi toti un grup de prieteni uniti?...atat la bine cat si al rau...exista o vb veche : " omul din greseli invatza".. deci.. cred ca tuturor li se mai poate acorda o a 2 sansa...in concluzie...verau sa raman neutru.. si sa nu arunc un vot aiurea...pt unul sau pt altul.. pt ca ar fi bine sa ne intelege toti..Cristi din cate il cunosc yo e baiat bun si ma ajutat la unele nevoi...slip e vecinu meu...si nu vreau ca cineva sa imi bata obrazu cand ma vede pe strada..peace...and respect all:peace:
|
Quote:
|
Quote:
De la ce v-ati mai luat? nu-i destul de mare forumul? |
Valeuu da ce aveti oameni buni de cate ori intru pe forum vad doar cearta nu se poate asa .In afara de aceste alegeri pe forum trebuie sa discutam si la o intalnire si sa vedem exact ce se intampla ca e pacat sa ne dusmanim asa deaiurea de la una sau de la alta ca multa lume la nervi spune vrute si nevrute apoi ii pare rau dar na fiecare cu orgoliul lui si iese un k** deci eu zic ca diseara cand iesim toti ar trebui sa vina toti si sa vedem exat ce se intampla ca asa pe bune ca nu se mai poate unu trage intr-o parte altu in alta si nui bine .
Asa si de votat e cam nasol eu neavand nik cu nimeni si zic eu ca ma inteleg cu ambele persoane in cauza mie greu sa votez deci nu pot sa dau un vot imi voi spune parerea diseara la intalnire desi am sa intarzii oleaca ca vin direct de la serv si sper sa ma fac inteles ca nu vreau sa pierd doi amici fiind prins la mijloc deci fara suparare nu votez !:peace: |
Cred ca inainate sa-si exprime parerea...persoanele care nu cunosc bine povestea ar trebui sa stie despre ce e vorba si apoi sa voteze....Si nu e din nicio lipsa de ocupatie poll-ul asta ci mai degraba din dorinta de a pune capat tuturor discutiilor inutile si mai ales pt a alege o pers care sa ne reprezinte cu adevarat ;) nu una care ne catalogheaza drept prosti si vorbeste asa cum vorbeste cu si despre membrii 4T.
Si sanse a tot avut Crys sa-si bage mintile in cap...daca nu a facut-o e problema lui! Se stie prea bine cine urla ca din gura de sarpe la intalniri sa iesim toti din 4t si apoi umbla cu ciora vopsita :rolleyes2 k vai...el e fidel 4t ...cred ca nici nu mai este necesar sa enumeram aici si alte motive pt care a fost facut topicul asta....cei care au fost la intalniri...stiu prea bine. P.S Toata discutia asta putea fi evitata daca el ar fi avut bunul simt si in calitatea sa de asa zis moderator s-ar fi prezentat macar din an in Paste la intalniri...ca sa discute cu cei din comunitate...avand in vedere ca a fost invitat de nenumarate ori ;) |
Mult succes in continuare!
Eu renunt! E mai bine pentru mine decat pentru voi! Sunt satul de polemica si prostii! Vreau sa am viata mea in continuare fara 5 oameni de aici! La revedere! |
Mda ...dupa cum se vede aici ...incepe o cearta ....
Crys ....nu e frumos sa umbli cu paratul ... Zyz ...nu e frumos sa amenintzi .. Crys dak voiai sa aratzi lumii k ejti amenintzat si sa nu te mai amenintze omul ...nu trebuia sa te crezi Conan Barbarul si sa fii atat de sigur pe tine ... Zyz ...totusi ..dak sa ajuns la amenintzari....deja ...eu zic k IQ-ul tau e peste 140 ....sa nu ne faci sa ne schimbam parerea ....totusi asa te credem multi dintre noi ... Rog pe altcineva cu mai multa autoritate decat copchilu de mine ...sa aplaneze conflictul asta ...pt k alta concluzie inafara de : care da mai bine cu pumnu nu o sa tragem ... |
Cristi, nu e vorba de vreo cearta sau altceva. E vorba doar de faptul ca nu e normal ca o singura persoana sa puna la pamant comunitatea 4tuning Iasi. Nu e vorba de nimic altceva, decat de alegerea unui moderator pe Iasi. Atat. Cineva care sa stie sa-si pastreze membrii aproape, fara sa i se urce moderatia la cap. Ce s-a intamplat intre diversi membri de pe forum, ramane intre ei. Asta-i un forum public, si il consider ca atare. Asa ca nimeni nu da nimanui in cap, ci doar alege un moderator pe un forum public. Ne vedem deseara si discutam. Dar asa cum Crys e foarte nehotarat intre 4T, amc si osms, cred ca totusi ar trebui ca cei in cunostinta de cauza sa voteze si sa-si exprime opinia. Repet...nu e vorba de un razboi sau altceva, ci doar de viitorul sectiunii Iasi. Sper ca, cu ocazia asta, sa se vada prezenta sau lipsa coloanei vertebrale si puterea de decizie a userilor acestui forum. Cristi, avand in vedere ca esti la curent cu ce s-a intamplat pe forum si ca esti un membru prezent mai tot timpul la intalnirile noastre, cred ca ar trebui sa iei o decizie.
|
Quote:
no problem.. gasesc imediat imagini.. ;) daca nu am acasa... am la servici si tot gasesc... adu-ti aminte bine ce am discutat si mai trage un ochi peste arhiva ta de 10 ani .. si vei gasi acele fraze in care pomeneai k "va trebui sa profiatm de 4tuning" si apoi eventual sa plecam.. daca asa vrei sa fie... atunci asa va fi.. am fost cu bun simt si am tacut.. nu am mancat... la cei din conducere despre tine.. am raspuns la intrebari si atat... martor mi-e gratzian.. daca tu vrei sa arunci cu noroi in mine.. atunci voi fi tacut si voi trece la fapte... pentru ca nu se mai poate... am zis k te linistesti ...dar tu nimic..batman batman... bun atunci... ;) mai astept ... inca nu spun totul despre tine pt k lumea de pe forum e prinsa la mijloc in discutia asta... si in toata debandada care ai creat-o... cei de pe forum nu au nici o vina.. mi-a fost greatza ca ai avut tupeul murdar sa mai vii pe langa noi.. si nu ma refer in drum spre suceava.... ci la opriri.. cand eram la masina lui costel .. cand vorbeam de gratar si te-ai bagat cu japca... etc.. eu sincer ... imi vedeam de ale mele si incercam sa fac ceva.. dar tu esti fiinta de clasa cea mai joasa :| si incerci sa te faci ca ploua.. bun atunci.. ce-a fost...a fost.. ce va fi.. o sa vezi ;) si o sa iti para rau.. k nu ai stiut sa te mentii pe o linie si sa ai coloana vertebrala sa faci ce iti propui si sa vb k orice om.. daca ai vrut sa ne injunghii pe la spate... puteai si mai devreme.. dar ai asteptat sa ne intoarcem de tot cu spatele la tine sa ai timp sa planifici.. well... ne-am intors cu spatele...si asa vom ramane.. dar nu uita.. nu esti atat de puternic cum crezi ;) legat de poll... nu consider k sunt bun de moderator.. sincer va spun...nici timp destul nu am...trebuiau facute propuneri.. si argumentate de toti cei care sunt utilizatori pe forum... selectia se face dupa criterii diferite.. pentru ca nu oricine ne cunoaste... nu ma intereseaza cine va fi moderator pe iasi.. atata timp cat nu e crys..e bine... daca va fi in continuare crys ..atunci nu voi mai posta niciodata pe iasi ... si este doar o decizie.. nu o suparare.. |
Quote:
|
nu se supara nimeni pe nimeni... :D nu exista asa ceva...
daca a intervenit schimbarea asta... a intervenit din cauza lipsei de respect.. daca cineva doreste explicatii pentru ce se intampla.. gaseste oricand la intalnirea de vineri seara... ora 21 rond agronomie.. oricand.. si cei care posteaza mai putin pe iasi sau nu vin la intalniri... nu stiu despre ce e vorba.. dar votul lor conteaza... fiecare cu imaginea lui.. despre forum.. totul va merge inainte... cu sau fara mine... iar in planul 2... adica realitatea... va fi schimbare mare.. |
Quote:
1 la mana.. epox..ce treaba are? :D de ce il bagi? e amic si de-al nostru si nu tin minte sa ne fi certat vreodata cu el.. si ? vrei sa ma laud acuma? :D era vb de amc..si de stilul tau de a incerca sa te bagi pe sub pielea oamenilor // nimic mai mult.. 2 la mana,, nu mai vb aiurea.. k stim prea bine k vroiai sa ne bagi pe nush ce forum de-al tau.. .si noi deja ne formam altul cu care sa mergem in paralel langa 4tuning.. iar faza cu crazy drivers,., in care spui k esti membru... hai sa-ti amintesc ceva... Quote:
c'am se scrie in limba romania CAM v'or /..la fel..vor.. da tu ne educi pe noi...hahahha mai vrei? mai pun.. no problem... macar sa stie lumea ce fel de om..vb vine..... esti tu.. |
Sa nu uiti SLIP ca ai avut PAROLA USERULUI MEU si la un moment dat mi-ai schimbat adresa de e-mail din cont ca sa vezi tu ce se intampla. Si asta o stiai inca din Toamna 2006 cand ai si postat odata ... si cine stie cand ai mai postat sau ce ai mai facut!!
|
Quote:
|
o sa imi vad de treaba de acum.... k deja se ia lumea de mine..
problemele personale le rezolvam fata in fata... nu pe forum.. am incercat sa ma abtin dar am vz k se arunca noroi...si prostia mea a fost k am raspuns.. nu o voi mai face de acum.. si imi cer scuze fata de forum k am ridicat natura conflictului... forumul e implicat indirect si nu cunoaste problema.. ne vedem pe strazi... sa rezolvam ce avem... |
dragilor...
se pare ca voi aduceti probleme si dispute personale la nivel de forum si nu e frumos din parte niciunuia din voi eu zic sa lasati disputele, si sa incercam sa continuam cu problema de baza astept propuneri de moderatori pentru iasi ca idee de inceput, eu propun sa lansam 4 moderatori pentru sectiune dupa aceea facem o analiza si vedem dupa o perioada care are implicarea mai mare.ce ziceti? in continuare, faceti doar propuneri, atat, fara justificari |
Concluzia intalnirii e simpla: se accepta orice moderator(i) ales(i) prin vot, atata timp cat Crys nu mai are acest atribut pe sectiunea Iasi. Toata lumea asteapta ca lucrurile sa revina la normal, si discutiile private sa ramana...private. Problema era ca e destul de greu fara a apela la discutii anterioare sau afirmatii, sa demonstrezi un punct de vedere. Cred totusi ca cine trebuie a inteles despre ce e vorba. In speranta ca s-a terminat cu discutiile aprinse, multumesc lui Gratian ca a avut rabdare si s-a interesat de soarta sectiunii Iasi pana sa fie prea tarziu, si sper ca membrii 4t sa reinceapa sa posteze. Haideti sa demonstram ca deciziile se iau in mod democratic, nu prin tertipuri si mani****ri.
|
Oameni buni nush ce sa zic dar eu pe bune sunt prins la mijloc tare NU am nik cu Crys si nici cu SLP si nici cu unu dintre voi.Daca nu suport pe cineva din forum sau din comunitate asta e problema mea si la fel ar trebui sa fie si la voi, la uni este la alti nu. Discutiile intradevar ar trebui sa le avem la intalnire dar din cate vad eu ne saturam de cearta si de polemici pe forum ca atunci cand ajungem la intalnire incercam sa uitam si sa ne simtim bine deci cred ca ar trebui ca in viitorul apropiat sa ne vedem iar si sa discutam asa cum a zis si Gratzian. Deci rufele trebuiesc spalate intre noi nu in public :peace:
|
mai baieti,vorba multa saracia omului...eu nush despre ce-i vorba pe aici,nici nu ma intereseaza,dar eu vad treaba asa: RACE not TALK.
|
multe se intanmpla cand pleci.. iar eu vad ca de fiecare data cand plec din iasi, apar numai dispute...(de parca eu as fi tartarul :) )
dragi prieteni, ca toti imi sunteti prieteni, cula este comuna, unul pt ca s-a rpipit, altul pt ca nu l-a putut intelege pe celalalt, si tot asa, din cearta in cearta, fara ca niciunul sa vrea sa dea ochii cu altul...atacuri in public....chestia asta dureaza de ceva timp, si isi are originile odata cu 4T-Day, cand atunci s-au intamplat mai multe lucruri, si au fost ceva animozitati...si cred ca sunt printre putinii care stiu ambele variante, si care am incercat sa ma mentin cat mai neutru si sa incerc pe cat posibil sa pun punct acestor dispute (in felul meu). in ceea ce priveste moderatorii... propun ca amandoi sa-si piarda privilegiile, chiar daca doar pt o perioada scurta de timp...pana se rezolva toate treburile... si il propun pe cristi nod alias "mihay" si pe mine sa fim moderatori... fara sa arat cu degetul, ambele tabere au gresit, iar eu stiu si unde...pana acum nu m-am bagat pt ca am sperat ca o sa se rezolve...dar nu... fiecare isi trage patura pe partea lui, si odata cu asta, se distruge 4T Iasi...eu nu osa las asta sa se intample... iar unele persoane care mai comenteaza din cand in cand pe forumul asta ar trebui sa mai aiba ceva retineri...ca doar rau pot face.... |
Din partea mea poate sa fie Raz-u moderator pt ca a stiut sa fie neutru si sa fie amic cu toata lumea asa cum am facut si eu.Zic asta pt ca eu :
1 NU am timp sa ma ocup de forum 2 NU sunt utilizator pe forum de foarte mult timp si nu cred ca am experienta necesara pt asta 3 Mai sunt alte persoane asa cu a mai spus si Gratzian ca pot fi si 4 moderatori pe Iasi care ar putea sa faca asta In consecinta Razvan si restul comunitatii(nu fac discriminare acuma "restul comunitatii" dar sunteti prea multi ca sa va enumar) Eu nu cred ca merit moderatie pe 4T Iasi .Dar daca nu este alt cineva te pot ajuta pe tine sau pe Slp sau oricine alt cineva care va iesi sau vor iesi din pool :peace: sper sa ma di facut inteles asa cum doresc eu daca nu va rog sa nu mi-o luati in nume de rau dar nu vreau sa jicnesc sau sa atac pe cineva din forum numa bene si sa ne vedem sanatosi la intalniri in trafic si nu numai :peace: |
Quote:
|
Adevarul gol golutz din toata "afacerea secolului" il stiu doar 2 oameni ce mi-au calcat pragul casei, ce stiu absolut tot ce a fost si ce nu a fost in relatia mea cu Ana si cum si de ce s-au intamplat accidentele si ce fac eu zi de zi: Razvan (Bakal) si Cristi (Mihay-NOD)...!
Si tot cu aceasta ocazie tin sa le multumesc inca odata ca au fost langa mine si mai ales lui Cristi care mi-a suportat absolut tot si m-a inteles perfect! Si inca odata zic ca renunt cu cel mai mare drag la moderatia de pe Iasi si il voi sustine in aceasta "cursa nebuna" pe Razvan (Bakal)! La placinte inainte dragii mei! Ca tare dulci mai sunt! |
ai vorbit ca un adevarat moderator crys :))) parca erai la premiile MTV>.
Quote:
asadar.. cei care se considera demni de moderatori.. ii rog frumos si pasnic sa isi exprime sincer dorinta de a deveni moderatori.. la fel cum am zis si la intalnire.. nu tin sa fiu moderator ...pentru k imi pot rezolva problemele si fara a fi ... cei care sunt mai bunio ca mine pe forum .. ii rog sa se declare pe forum si cu dorinta de a continua ca moderatori... atata timp cat nu e crys k moderator..atunci mi-e absolut indiferent ca sunt eu sau altul...moderator pe iasi.. dar... nu as putea intr-o mie de ani sa spun k nu merit sau ca nu mi-ar prinde bine..sau ca cedez cu mare drag si inima impacata locul de moderator.. nici gand.. asta ar insemna sa fiu prost.. :D ori nu sunt... chiar daca multi au impresia asta... daca se poate lucra in colaborare...atunci f bine..daca nu..asta este.. sunt oameni capabili la tot pasul.. trebuie doar sa ii alegi k pe ciuperci ;) :lol: bafta oameni buni.. :)) |
Deci pana la urma eu propun asa cum a spus si Gratzian sa alegem macar 2 sau 3 sau 4 (nush cati oameni pot asta si au timp) ca moderatori ca poate asa o sa fie oleaca de ordine prin forum .
Si raman tot la aceeasi parere ca un singur moderator pe iasi nu cred ca ar avea timp sa se ocupe de el avand in vedere ca toata lumea are servici deci eu zic inca o data sa facem o intalnire in viitorul apropiat si sa vedem potentali concurenti:) si sa facem un pool si vom vedea ce iese in rest numa bene:peace: |
Eu credeam ca rolul de moderator pe forumul unei comunitati auto, indiferent care ar fi acea comunitate nu implica numai moderare de post-uri, avertismente cu sau fara motiv si efectuarea de acuze din spatele unui monitor. Din punctul meu de vedere, moderatorul unei asemea comunitati trebuie sa se implice efectiv in viata acelei comunitati (intalniri, evenimente, organizare, etc.) Nu ma intereseaza cine este moderator pe Iasi, atat timp cat e corect si intelege pe deplin ce inseamna aceasta pozitie... Ca as prefera sa ramana Slip.... e alta problema, dar daca se va considera ca este o alta persoana care poate avea grija de comunitate, atat virtual cat si in viata de zi cu zi, e OK si asa.
|
Corect de aceeasi parere sunt si eu de aceea eu cred ca unul singur ar fi cam greu pt el ca na suntem oameni nu roboti sau masini :) parerea mea :peace:
|
Din pc meu de vedere ...Razvan ar fi unul din moderatori ..sper k el sa fie moderator fara alte discutzii ...si Slip altul ....amandoi ...cel putin mie ...mi sau parut 2 caractere ce pot avea grija si purta o responsabilitate k asta ...
Eu unul pe altii mai buni decat ei 2 nu cunosc ...deci ...raman la ideea asta... |
Cred ca lucrurile s-au mai clarificat...Crys nu mai poate fi moderator al sectiunii Iasi. Cred ca in prima faza trebuie facut un poll in care sa votam variantele pentru moderatori. Prima miscare ar fi sa postati mai intai variantele care ar trebui incluse in poll, si sa argumentati varianta aleasa. Deci...gentlemen, get your keyboards. De bun simt ar fi ca de votat sa voteze totusi cei care iau contact cu comunitatea Iasi, cei prezenti la intalniri, cei care se implica, nu orice persoana care are cont pe forum si n-a contribuit cu nimic la dezvoltarea comunitatii Iasi.
|
vad ca lucrurile continua sa fie la fel ca si pana acum, doar ceva ameliorari...ceeea ce e bine.
in legatura cu acuzele si cu afirmatiile mele, vineri, la intalnire sper sa pot ajunge si atunci voi da toate explicatiile si motivatiile... |
Mda..am citit tot ce s-a scris pana acum si imi pare rau ca am lipsit vineri la intalnire..
Am de spus urmatoarele chestii: 1.Sa voteze doar cei ce frecventeaza intalnirile,se poate face o lista cu acesti membri,nu sa voteze Ghitza Bomba care nu are nici o treaba cu 4Tuning Iasi 2.Stiu ca nu am folosit tot timpul un limbaj foarte civilizat,pentru asta imi cer scuze fata de cei (cel) care am gresit.. 3.La modul in care a vorbit CRyS` cu si despre mine,eu nu vreau sa mai stiu nimic despre el..Am o parere foarte foarte proasta despre el si nu mi-o voi schimba,deoarece cunosc prea multe despre el..De aceea va spun ca atunci cand el va veni la intalniri (daca va veni) eu voi pleca..Si daca credeti ca nu am destula motivatie,voi fi mai mult decat bucuros sa va explic cum sta treaba face to face.. 4.Cum s-a mai zis,moderatorul 4Tuning Iasi nu trebuie sa fie un soarec de birou si sa stea in spatele calculatorului,trebuie sa fie membru activ:!: ,trebuie sa aiba mult mai multe calitati..Din punctul asta de vedere sunt mai mult ca sigur ca slip ar fi cel mai bun candidat..Voi putea demonstra vineri seara chestia asta,nu am chef sa insir o lista intreaga de + pe care le are (este doar punctul meu de vedere,poate ma insel..not..) 5.As avea mult mai multe de zis,dar astept pana vineri seara.. Va salut.. |
da,puneti-ma pe mine moderator...:D
|
Tinand cont ca Dragosh (B39738 - as vrea sa stiu si eu de la ce vine) este unul din cei mai vechi sau cel mai vechi user din Iasi de pe 4Tuning il propun si pe el. Din discutiile purtate cu el reiese faptul ca isi doreste si vrea sa fie moderator. Eu zic sa il sustinem din mai multe motive:
1. vechimea ca user 2. implicarea in mai multe "evenimente" 3. experienta in domeniul auto 4. nu e prima data cand isi doreste si merita pe deplin aceasta functie onorabila |
B39738 vine de la o legenda,pure power of 1.6 benzina aspirat...:D
Ma simt flatat de aceasta propunere dar ma vad in postura de a refuza aceasta functie onorabila pentru ca viata mea tumultoasa nu-mi permite sa gestionez buna functionare a sectiunii Iasi pe 4Tuning...dar voi ramane tot timpul pe strazi,acolo,intre voi...:D |
|
cu toate ca ca ( , ) cryo nu este prea activ in intalnirile 4tuning, este unul din putinii oameni cu capul pe umeri , care stie sa fie impartial si corect in acelasi timp. il cred in stare de`o organizare cum trebuie, si stie sa puna punctul pe i . deci l`ash propune.
Dragos, pacat ca nu poti onora functia de moderator macar, daca la intalniri nu poti participa. cred ca ai avea un cuvant greu de spus , in tot ce tine de masini si motoare. priceperea si pasiunea ta, nu odata, m`a facut sa inclin capul in fata ta. inca odata, pacat ca nu poti onora.cred ca le`ai putea da lejer peste bot unora care cred ca stiu tot, si de fapt nu stiu nimic;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:07. |
- Copyright 2026 4Tuning