![]() |
eroare la hi5
1 Attachment(s)
am si eu o problmea de fiecare data cand incerc sa las un comment la o poza imi apare o eroare (vezi poza atasata) ma poate ajuta cineva ca nush ce are ....
scuze ca fac topic nou rog un moderator dupa ce se rezolva problema sa stearga topicul .... |
Re: eroare la hi5
probleme de la hi5 ... eu nu puteam urca fotografii ;)
or sa se rezolve in timp ;) |
in timp ?........ de o saptamana imi face asa :(
|
eu de 3 saptamani nu pot urca poze :))
|
Quote:
|
asa imi face si mie...too hell with hi5..
|
Eu nu pot sa dau accept la commenturi si nici sa trimit mesaje :| ....si nu imi apare nimic ..k si cum nu as fi dat niciodata
|
chiar daca iti apare commentul e primit mai tarziu
|
Quote:
|
in ultimul timp face figuri hi5-ul
|
mie imi apare la statistici (acolo unde zice cate 5-uri, profile comments, etc ai) k am 0 photo comments, desi pe pozele in sine apar acolo la subsol...wtf?!
|
l-a dat peste cap nr mare de utilizatori :))
|
Quote:
|
da.. am testat :))
|
si mai sunt si aia "codati" de au view-uri cu zecile de mii , sau 10 -15 mii de prieteni , dar cu view-uri muult mai putine..(cine da add fara sa se uite cine e, fara macar sa fie din aceeasi tara!!)
merge naspa rau in unele mom |
Quote:
|
ati primit acum recent mesaj ca se va desfiinta Hi5'u ? eu am vreo suta in inbox :D... voi ce parere aveti ?
|
foarte tare...mai bine
|
Quote:
|
Alo ... domnu' ... se inchide 4tuningul ...
Daca vrei sa nu se inchida ... nu posta =)) Terminati-va cu prostiile dragi copii. Problemele la hi5 persista si vor persista... Prea multe conturi ... in curand o sa vedeti inscrieri pe baza de invite ... am io o presimtire :) |
Am si eu o problema la HI5...cand apas sus in dreapta pe X se inchide...:?
|
Quote:
|
Cred ca da...nu stiu sigur...:|
Si inca o problema...cand ma uit la poze de modele pe hi5 incep sa rad... Crezi ca e grav? |
eu nu pot sa imi modific profilul,i s-a mai intamplat cuiva?
|
asa e , in ultimu timp ( de 2-3 luni incoace ) face figuri ... e de kk* pagina de net . apropo asta e pag mea ;) http://nutzucamataru.hi5.com/
|
Quote:
|
Quote:
Am luat o seringa de pe masa si am bagat-o in mana..de atunci nu prea imi mai pot misca picioarele..dar e ok :) :p |
Quote:
|
Quote:
|
am o mare problema si eu cu hi5
nu stiu cum s-o rezolv, si rog pe cei cu mai multa experienta ca mien sa ma ajute am in lista mea ( si a prietenilor mei ) o mare multime ( vida? ) de proaste care sufera de ele in toate pozele, facute cu telefonul, in oglinda de langa wc, de pe sifonierul ma-sii, sau de pe holul 1m pe 3m, cu capul pe-o parte de preferat, in sutien, sau vreo rochie din bazar, mulata, si decoltata, iar la descriere au texte de genul: nu-i asa ca sunt mumoasa? ( nu spune una ca ar fi desteapta, ca na... nu-i frumos sa minti... ) sau cea mai tare poza, cea mai tare fata, etc... va rog frumos, spuneti-mi, care e solutia? trebuiesc impuscate sau deportate? |
Avem nevoie si de ele cateodata :)
|
yeah.... sau cum zicea un cantec odata.... "mai avem nevoie shi de iarba...." :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:19. |
- Copyright 2026 4Tuning