![]() |
Honda Civic Mugen RR
5 Attachment(s)
Honda Civic Mugen RR Mugen a anuntat introducerea editiei limitate Honda Civic Mugen RR. Vor exista doar 300 de exemplare, ce vor putea fi comandate in Japonia incepand cu 13 septembrie. |
Re: Honda Civic Mugen RR
frumoasa foc... cati cai are in total? ( nush cat are type r)
|
Frumoasa este dar nu au scos cam putini cai.:-)
|
este criminala mashinutza asta...pretzul este shi el decent...dar in Romania ar ajunge sa coste dublu
|
frumoasa masina si exterior si interior,dar pretzul insa mi se pare km mare
|
da arata bine masinutza, cu alea doua evacuari si tot kitul ii fain da nu in multi 15 hp, da noh ii faina !!! :)
|
klumea honda !! arata f bn la exterior
|
Si mie imi place cel putin scaunele sunt criminale.
|
Deci 15hp in plus fata de cei 225 cu care vine din fabrica CTR 4 usi JDM?! Dand un total de 240 de cai pe un sasiu atat de bine realizat ca bate NSX-ul pe circuit virajat...merita banii din plin, ba mai mult...e ieftina! Pacat ca se fac asa putine
|
E mult mai misto versiunea scurta! Oricum nici asta nu e rea!
|
Quote:
Are un plus masina pt kit-ul exterior si un minus la pret. Dar per total arata grozav |
merita fiecare banut ! o masina superba din toate punctele de vedfere
|
Asta da masina...si daca stam bine sa ne gandim nu este exagerat de scumpa...dar din pacate multi dintre noi nu si-o permit.
|
E frumoasa imi place.
|
superba....
|
criminala !
|
:D marfa rau,merita banii,mai ales dak e mai buna p circuit k NSX cum zicea cineva mai devreme:D
|
Quote:
|
Si eu stiu la fel.Am impresia k face(NSX-ul) si 360 modenna p circuit,da poate o sti omu ceva
Oricum ar km trebui sa iasa nsx-ul nou din kte stiu eu,si conceptul e criminal:D |
Belea masina... Oricum nu cred sa faca NSX'ul...
NSX este.... NSX si atat! ;) |
Quote:
Quote:
Quote:
De mentionat ca testele de mai sus s-au facut cu un CTR stock.Acest Mugen promite si mai multe! Quote:
|
seamana putin a evo
|
bestiala...da mai bine si decat evo X, merita fiecare banutz :dribble: :dribble: :dribble:
|
Quote:
|
Acest CTR va fi numai in varianta JDM si numai pt piata Japoneza.
Aici in NZ au fost importate cateva bucati si se invart in jurul a $45000NZD (cam 24000Euro cu tot cu taxe si inmatriculare). Acest CTR este produs numai in varianta JDM si motorul are o varianta imbunatatita K20 cu 225cai (fata de 216cai modelele Civic EP3 si Integra DC5). Performantele noului sedan sunt demonstrate clar pe circuite private. Este mai rapid pe circuit decat Integra, Civic si S2000 pe circuit. Suspensia este foarte bine setata si balansul masinii este aproape perfect. Cat despre comparatia cu NSX....am inteles ca este doar cam cu o secunda mai incet decat NSX (nu este vorba NSX-R). Modelul care cica ar fi batut NSX a fost cel modificat de Spoon care avea suspensie independenta pe spate resoftare si un bodykit aerodinamic. Specificatiile erau asemanatoare cu Mugen RR....ar fi interesant. A mai aparut un prototip varianta hibrida (ala cu motor pe benzina si motorash electric...putere maxima 120cai bazat pe civicul hibrid stiut de toti) care ar sterge pe jos cu Toyota Prius si cu numai 4 secunde mai incet decat CTR EP3 JDM (ambele testate pe ploaie moderata). Inca odata Honda arata ca nu iti drebuie putere mare pt a fi rapid....performantele vin cu inteligenta nu cu muschi.... Nu confundati cu modelele din europa. Acel CTR FN este facut sa concureze cu Golf si Focus intr-o piata in care marea majoritate a europenilor vor comfort...si chiar asa ingreunat , detunat si limitat la greu este inca cel mai bun hot hatch din Europa. Modelele JDM sunt facute sa concureze cu Nissan 200sx, Nissan 350Z, Subaru WRX si Mitsi EVO. |
Quote:
|
Quote:
oricum, la noi in tara exact cum ai spus tu lumea este axata pe confort, lux, masaje in scaune si faruri adaptive, optiuni care sunt oferite si de marci din asia dar "rominul tot romin ramine" si vede precum calul cu ochelari adica VW , BMW si Audi. revenind la aceasta superba masina, eu am fost super impresionat da civic-ul sedan Type R cind a fost lansat acum juma de an si in acelasi timp intristat cind am auzit ca v-a fi produs numai pentru JDM. acest mugen este ceva extraordinar opentru mine. Au luat ceva foarte frumos si performant si l-au facut si mai frumos si performant Pentru cei care nu stiu MUGEN este tuner oficial Honda, precum AMG sau brabus pentru mercedes sau RallyArt pentru Mitsu' |
frumoasa foc.....
|
pacat de design ...
|
In ziua de azi sunt atatea masini criminale de nu stii care sa o iei, si cum sa o platesti ca na "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"... Masina e super, pentru cei ce au condus o Honda cu motor V-tec stiu ce inseamna "mixerele"
|
Quote:
|
Bestiala aceasta masina............:D...Nu am cuvinte.........
|
f.tare masina si un design frumos:De ea cam scumpa dar cine vrea ceva frumos da banii:d:P
|
tare rau titiu imi place
|
Place ... dar de banii aia mi-ash lua 2-3 crx 2-uri VTEC 88-91 si le-ash tuna :D Mecanica pura primeaza pt mine :D
|
|
Quote:
|
intotdeauna JDM-urile au avut mai mult cu 5-10 % mai multa putere decat cele din europa
|
unde se baga mugen se vede.e singurul tuner care a fost in formula 1 si asta ar trebui sa spuna totul.
ma indoiesc ca ar fi mai rapida decat nsx pe circuit,pentru ca are totusi tractiune pe fata si sigur la roata nu mai are tot 240 cai. e tare,mult mai echilibrata decat civic hatch type-r si arata mult mai bine. http://www.mugen-power.com/en/index.html |
e super tare masina, si nici pretul nu e prea mare....
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:46. |
- Copyright 2026 4Tuning