![]() |
:) da voi de olcit care sa mearga cu 200 la ora ati auzit ?:)
|
Re: Hai sa vedem care e chiar CEL MAI TARE OLTCIT
2 Attachment(s)
Poate nu credeti cand va zic ca olcitu trece de 180 :)
|
tare cataracta :) :)
|
Quote:
|
Re: +200 la ora ...oltcit
am mers....cu un oltcit. cu 190 acul era perpendicular..:D
dar greu prinde 180.... ma cam plictisi...:ballbounc:-P |
Quote:
Quote:
|
nush de ce, imi pare a abureala skema asta! pai de la 160 la 180 mananci o paine pana ajunge shi dupa aia o data sare de 180! ai dat cu nos-u'? shi alarma aia ce dreaq e cu ea?
|
e o chestie ciudata la mijloc sincer
|
arew probleme cu vitezometrul
din cate vad se duce 90 cu a 2a si 120 cu a 3a pai oltcitul era de mult trrecut de 7 mi de ture in cazul asta..din cate vad cutia e in 4 deci la 190 ar fi avut undeva pe la 8 mi de ture..si dupa 6 mi nu prea mai trage |
cum a zis si bryan...90 cu a 2-a si park 130 cu a3-a...sa fim seriosi...si mai e si cutie in 4...si eu am avut cutie in 4 si nu am ajunt niciodata cu a3-a la 130..sa fim seriosi
|
da mai baieti dar are 3 prize de aer pe capota ......alea fac cit o tubina si juma
|
da... si daca marmota o sa il inveleasca in staniol, iti dai seama ca face cat inca o turbina jumate.... deci... primul oltean cu 3 turbine....
si nu ti-au sarit rotile la 200+?? |
cred ca totusi alea 200 erau mile pe ora..
|
toate ca toate...dar pocniturile din bara nu s-au dezintegrat frate la peste 180 km/h???
|
cea mai mare caterinca pe care am vazut-o!! nene cum naiba aveai 200 si tineai camera de filmat?? ai blocat volanu? da ai masina stabila nu gluma... apropo.. camera de filmat era tinuta de tine si nu de cel din dreapta!! unghiul din care e filmat o dovedeste! si viteza aia a fost atinsa cu masina ridicata pe capre... sunt sigur de asta.... am mai vazut care au prins viteze d-aste dar erau puse pe capre masinile! nene si inca ceva... ai avut tupeu mare sa-i dai pe drumu ala de tara viteza asta :)) sau era pista de avion? :)))))))))):))))
|
poza aia e facuta in photoshop ;)....
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1182956286 |
normal ca e facuta in photoshop..alltfel cum suprapunea vitezometrul si turometrul peste poza cu masina ?
sau te referi la capota? ca e facuta pe calculator ? :?: :rolleyes2 |
Asteptam replica...;)
|
Quote:
|
Cred ca ar trebui sa-i puna o cutie in 6tr, la cum trage motorul ala de a 4-a...7500rpm in sarcina...sa fim seriosi....la 6000 se gatuia de mult...;) totusi nu e subaru...chiar dk e boxer...:D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
care crede ca e caterinca cu olcitu :) sa vina sa il fac o tura cu masina dar pe bani lui ca la viteza aia consuma vreo 50% benzina si 10% ulei ..... si cu viteza de ce sare asa repede de la 170 in colo.... era vale :) ma ajutat putzin si natura :d
Si de ce urca asa repede ......pt ca pot sa o duc in 7-8 mii de ture pentru ca e supradebitata pompa de ulei ..... si de aia pot sai dau cu a 3-a pana la 120-130 ....cine nu stie e rugat sa nu se bage..... no ofence ...... olcitu e jucaria mea dintodeauna ....am masina adevarata un 5000 benzina .....dar olcitu un hobi ..am modificat vreo 3 am rasuturnat vreo 2 ...... si ...... nu va faceti griji ....asa ca sa se bucure dusmani ...un motor fortzat asa ca asta ...nu tine mai mult de 20.000 Km....si volanu de ce statea asa drept :) .... telescoape taiate..... bare torsiune citroen AX....etc :) ..... hai ca am sa las si un filmuletz cu turometru ca sa inteleaga necunoscatori :) PS pentru ofticosi.....motoru nici macar nu e de 1300 e de 1100 :D |
deci cu motorul stock e imposibil ce ai facut tu, eu sunt de parere ca ai probleme cu vitezometrul
|
eu nu prea cred....e stricat turometru&vitezometru sigur...sau ai alt motor ??:???:
|
1 Attachment(s)
Sper ca nu am suparat pe nimeni :)
Dar credetima ca ...sa aduci un faras de olcit la performantele astea nu e simplu Tre sa strici vreo 5 pana iti iese Deci nu sunt vreun disperat care nu stie ce e aia o masina...are un olcit si face pe interesantu cu el..... repet cu riscu de a cadea in falsa modestie ...masina mea e un 5000 benzina...dar cu aia nu am nici o placere cand depasesc un BMW care merge cu 160 .... cu aia e normal.....si nici adrenalina ca in aia imi beau cafeaua la 200 |
normal ca e umblat si in motor si la culbutori si la axuri si la cilindri...si la admisie ...evacuare..apridere...etc ....nu am zis ca nu e umblat in motor am zis doar ca tot ce e facut in el e facut pe un motor de olcit de 1100 :)
|
parca era asa https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1182956286
acum are alt look ?? |
poza cu masina si farasu e facuta acum un an :)
|
Nu mai fiti asa suspiciosi :) veniti faceti o plimbare pe locu din dreapta ...si gata ....vorba multa.... :)
|
nici nu stiu ce sa zik...un motor de oltcit..hmm nu prea..adica e prea mult....:shock: :shock: :shock:
|
spre rusinea mea am vazut olcit cu injectie monopunct de opel astra ..... care scotea 6-7 secude suta..........deci se poate si mai bine.... numai ca trebuie rezolvata problema racirii motorului..... nu poti merge constant cu 7-8 mii de ture mai mult de 5 minute fara sa te intorci sa culegi pistoanele de pe strada :)
|
Da masina din poza nu are tuning virtual?..mie asa mi se pare:rolleyes2
|
si in poza din avatarul lui,farurile sunt "aprinse" in photoshop ;)
|
of parca sunteti femei ...masina asta merge toata ziua prin piatra...o stie tot orasu intrebati pe oricine din piatra neamt de pe forumuri si o sa va lamuriti :) hai ca ma duc la somn.....eventual care aveti olcit si vreti sa rupeti motoru in doua si sa va jucati cu viatza voastra la 180 intre 4 table :) contactatima pe yahoo mess ID ghici_robert bafta la toata lumea :)
|
ma baiatule tu vorbesti numa prostii si numai minciuni,ce pana mea are pompa de ulei..... cu demarajul sau viteza ?nimic ,lasa-ma cu modificari dastea de 2 lei ca nu te ajuta decit sa prinzi max 150-160 cu un motor de1100,si ultima intrebare de ce in filmulet in afara de ale chestii cum ar fi ca nu se vedea soseaua sau ca nu trepideaza camera la viteza aia sau cind schimbi treptele camera nu schiteaza nici un gest ,de ce faci 10 km /1 min 25 sec daca stii sa calculezi iti da viteza de +450km/h ,so?
|
Quote:
|
se aprinde becu la ulei la relanti :p :)
|
daca ii punea si 2 aripi o facea MIG ca de viteza vad ca nu duce lipsa :lol: :lol: :lol:
|
Merge ma aia cu 200 de km/h mi-a zis mie Zolti ca masina e modificata de Ford V6
|
1 Attachment(s)
uau...SENZATIONAL:lol: ce tare oltcit la 200...am prins si eu cu PTKu viteza asta(vedeti poza),doar ca GHICI asta a lasat si frana de mana jos(probabil are modelul frantuzesc cu frana de mana pe fata,eu nu aveam cum sa o las ca imi cadeam de pe "capre"(am RT):lol: si tot 200 aveam:lol: ,hai sa lasam caterinca deoparte si paintu ca nu merge...singurul(pe car eil stiu eu) care a mers cu oltcitu la 180-200 este BogdanLascu:peace: (are omu 100 si ceva de cai si cutie modificata)e de crezut(mai ales ca nu face Lascu dastea),oricum am mai ras si noi putin cu okazia asta:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:04. |
- Copyright 2026 4Tuning