![]() |
Renault Megane Coupe PH2
Asta e masina mea...nu i-am facut mare lucru pt. ca am luat-o cu un pachet sport compus din: stopuri lexus, suspensii + oglinzi + tobe sport, jante Borbet 16".Mi-a placut mult cum e preparata, plus ca raportul calitate-pret a fost foarte bun.Pe viitor, un filtru sport, probabil ceva stickere, ionizarea geamurilor din fata...si cam atat 8) ;) Sper sa va placa...
http://imajr.com/th/DSC00339_28768.JPG http://imajr.com/th/DSC00344_28771.JPG http://imajr.com/th/DSC00338_28767.JPG http://imajr.com/th/DSC00340_28769.JPG http://imajr.com/th/DSC00341_28770.JPG |
Re: Renault Megane Coupe PH2
si eu am achizitionat un megane coupe negru full,mai putin jante...osa iti arat modif ulterioare....
|
Quote:
|
care a fost pretul de achizitie daca nu te superi ca te intreb la megan
|
Quote:
|
Sa te poarte sanatos si voios! Din ce an e si ce motor ai?
|
Quote:
|
Quote:
|
ai dat super bine pe ea,da ce dotari are,inafara de ce se vede?are aer conditionat?
|
Quote:
|
chiar si fara aer e pretz bun pt ca nu-ti iei masina sport(coupe) din 2000 la banii astia....ai idee de unde pot sa-mi iau stopuri,faruri angeleyes,oglinzi,de pe la noi?ca daca ajung in germania le iau direct de acolo...inca ceva suspensia sport de pe masina in ce consta,in arcurile de pe fatza?sau sunt schimbate si amortizoarele?
|
Quote:
|
Quote:
|
Salutare, foarte frumoasa masina.
Am si eu un coupe din 2001 cu aceeasi motorizare, insa nu are pe ea mai nimic in afara de o taba FK. As vrea sa te intreb si eu in legatura cu suspensia daca sunt schimbate doar arcurile de pe fata si pe spate este lasata din bara de torsiune??? |
Quote:
|
Megane-ul meu este verde inchis.
Am vazut ca este mai lasata si tocmai din cauza asta te-am intrebat pt ca si eu as vrea sa imi pun niste jante pe 17 si dupa sigur va trebui coborata si ma gandeam daca scap doar cu niste arcuri sau va fi nevoie si de telescoape. La motor te-ai gandit sa faci ceva?? Am incercat sa pun si o poza dar nu am reusit. |
Quote:
|
nu am apucat sa intru pe net de acasa ca bagam si poze,oricum deocamdata osa o las jos,am deja jante pe 16 pt inceput da osa mai creasca,ii scot numarul de pe haion(shaved),sigla din fatza,faruri negre,ploape....osa se vada ceva de calitate....
|
Quote:
|
Quote:
Acum cu suspensia stock cam am probleme cu stabilitatea fiind asa usoara si foarte ridicata de spate. Din punct de vedere al puterii ai dreptate masina se misca foarte bine, eu m-am dat cu cateva masini cu cai mai multi si le-am facut. Una din victime este chiar din alba, poate il sti pe baiat are un seat leon de 1.8 benzina de 125 cp ceva albastru inchis cu stopuri clare si ceva jante. Clar ca cu inca vreo 30 de cai ar rupe tot dar dintr-un filtru si cip nu scoti atata, eu am vorbit cu un baiat de la aspad si ziceau ca din cip si o admisie directa pipercross ar fi undeva la 20 de cai, oricum dusa spre 130 de cai la greutatea masini s-ar misca destul de bine. De consumat in functie de cum mergi mergand normal in oras acesta fiind Cluj care este foarte aglomerat imi ia cam 8-8,5 iar afara undeva pe la 6. Eu sunt multumit de masina in general dar ma dispera tampoanele de la cutie sau motor ca mi se misca schimbatorul cand accelerez sau fac frana de motor, insa am inteles ca este un defect de fabricatie si sunt bani aruncati sa le tot schimbi si alta problema sta la relanti in 600-700 de ture. |
Quote:
|
Si eu zic ca la banii astia nu ai ce comenta la masina.
Bine mai vb daca vrei pe mess id meu este bboniga. |
vezi ca gasesti filtru sport care are dimensiunile celui original de la k&m garantate 1 mil de km,si nu-ti mai trebuie nici un fel de tubulatura....
|
Quote:
|
prietene smechera masina eu am avut unul negru din 2002 1,6-16 valve fugea de manca pamantul , acuma mi l-am luat pe asta 2005 dci 80 de cai inbunatatit la 110 aproxmativ, dar fuge de mananca chibrite sunt in studiu pentru un tuning de bun gust.bafta in continuare !
|
salut, frumoasa masinuta in special jantele care dau super bine pe ea...
sa ai bafta de ea ! si eu am achizitionat una in martie si nu ma mai pot satura de ea... uite poze cu a mea |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
super mashinutza.... s-o conduci cu placere.....
app de modificari.... de ce nu-i pui angel eyes?... arata foarte bine pe megane... am vazut live.... supeer.... shi nici nu te costa mult... cam 4-5mil cu tot cu montaj.... iar efectul e garantat.... :twisted: in loc de ionizare... n-ar arata mai bine cu folie??? zic shi eu... iar ca sa fie mashina de show cu adevarat.... incearca nishte neoane sub mashina.... de sunet nici nu mai vorbesc.... cutia de viteze.... dap... nu e chiar defect de fabricatzie cat defect de proiectare.... orice megane din 2000-2001 o sa aiba aceeasi problema... shi la mine face la fel... shi nu-i coupe.... oricum... nu-tzi face griji... n-o sa se strice... doar o sa se fatzaie akolo pana te scoate din mintzi.... :-P ..... iar de cip, filtru shi altele... gandeshte-te daca merita cei 20 de cai pe care-i capetzi totzi banii investitzi.... uite shi cateva idei de tuning..... have fun.... :twisted: :twisted: |
Quote:
|
Quote:
Mersi mult pt compliment...sa stii ca nu credeam ca coste numai atat angel-eyes-ul, ma gandeam ca e putin mai mult...cel putin 250-300 E.Eu ma gandeam sa imi ionizez cu negru geamurile sa fie exact ca si cele din spate si luneta, ar fi numai bine, ca sa nu ma ia politia la intrebari, eventual daca gasesc folie sa aiba transparenta exact ca si cea de pe cele din spate, o prefer in locul ionizarii...niste neoane o sa-i pun, dar putin mai incolo, dupa ce o sa-i mai trag niste chestii pe ea, consider ca neoanele ar trebui puse cam la "finalul" tuningului unei masini...m-am obisnuit cu cutia, oricum nu face ea asa zgomot incat sa fie insuportabila :) Filtru la un milion de lei, stii cum e cu milionul...nu e chiar atata, oricum mai mult pentru zgomot il iau, ca performante stiu ca nu da nu stiu cat, iar cipul e un accesoriu doar in stadiul de gandire la mine, inca mai meditez daca sa pun sau nu...oricum mersi mult pt. sugestii si pt poze, foarte faine masinile...sa traiesti :D |
hmmmm.... eu am zis angel-uri in sensul de kit de angel-eyes.... adika.... creculetze pe care le montezi/tzi le monteaza cineva in faruri... nu de faruri cu totul ca pentru alte mashini..... asha.... ca precizare, sa nu crezi altceva.... oricum.... faruri cu angel-uri gata montate nici nu gaseshti, k am cautat shi eu pana m-am saturat..... :-P
|
Quote:
iar faruri cu Angel eyes de megane pe fond negru sunt la pretul de 1180 ron setul tva inclus, deci nu ai cautat suficient sau unde trebe :D |
1 Attachment(s)
poi.... uite cum arata angel-eyes pe un megane.... facut cu kit de angel asha cum tzi-am zis.... ce parere ai?..... eu una zic k arata bineee..... :-P
|
de la vkm nu? :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:20. |
- Copyright 2026 4Tuning