![]() |
E46 - Sweden 323
4 Attachment(s)
Ceva poze noi cu masina usor modificata.
Noutati sunt Eisenmann 2x76mm, vine si filtru, stopurile LED etc. |
nice piece... s-o stapanesti sanatos :D
|
Merci :)
|
coool 8)
|
simplu si frumos.bravo!!!!!!!!
|
nice place :wink:
|
in sfarsit...primul bmw pe foumul asta care ii facut cu gust!! decenta fara prea multe spoilere si stickere :lol: cat mai simplu atat mai frumos!! apropo pe cat sunt genitle pe19?? miam luat si eu challenge pe 18.... :lol:
|
superba masina . S-o stapanesti sanatos!
|
Re:
Quote:
|
\"superba masina . S-o stapanesti sanatos!\"
Mersi mult :) \"in sfarsit...primul bmw pe foumul asta care ii facut cu gust!! decenta fara prea multe spoilere si stickere cat mai simplu atat mai frumos!! apropo pe cat sunt genitle pe19?? miam luat si eu challenge pe 18.... \" Ai poza cu ea? :) \"simplu si frumos.bravo!!!!!!!!\" Thank you :) |
ma innebunestye e46 tau razvy, e criminal, sper sa iasa si al meu macar jumatate cat al tau
|
Un BMW elegant, cu clasa.... ;) Super cool!
|
2 Attachment(s)
old pictures :)
Mersi oricum. Poate va place mai mult lookul nou:) |
4 Attachment(s)
Blacked out :)
Parca merge mai bine cu jantele... |
era mai marfa inainte...parerea mea :)
|
imi plac stopurile asa, faine tare.
razvy, cat m-ar ajunge un set de grile negre? ( adik sa aiba marginea cromata tot neagra ). spuneai ca poti sa le trimiti in tara? la oradea parca... thnks |
Re:
Quote:
|
ale mele nu mai sunt
s-au dus intr-o lume mai buna :lol: oki, dau un semn knd sunt hotarat. ms fain :wink: ink o intrebare, nu ma injura te rog, cat ma costa un set de proiectoare rotunde, ca de m ( cu tot cu suporti )? |
Frate no comment.. Daca treci cu masina aia prin oras, pe pariu ca odata cu ea pe trotuare se lasa liniste...
|
Re:
Quote:
Atunci is curios cum o sa fie cand va fi gata la anul :) Sper sa intoarca mai multe capuri |
3 Attachment(s)
O mica poza la ce mai vine montat printre altele :)
|
superba masina
nu pre ii sta bine cu jante negre da merg .. arata beton
|
superb interior !
|
Re: superba masina
Quote:
mie imi plac. merg bine cu planurile de viitor sper |
ce pui in... \"cutiutza\" aia cu trei gauri?
si ce statie ? sau nu te-ai hotarat? |
Re:
Quote:
Cred ca va iesi bine... |
ti-ai facut un calcul, cat te costa ?
daca se poate spune, desigur... |
Re:
Quote:
Sa vedem poate un pic mai putin si imi vand si kitul meu M-tech, ma vand si pe mine...vad eu |
1 Attachment(s)
Si inca ceva candy ce mai vine pe masina :)
|
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: sper sa ne onorezi cu prezenta in tara(oradea!) cat mai curand
|
deci cu jantele astea sa terminat smecheria :twisted: :twisted: :twisted:
|
MB Quart....o alegere de profesionist
felicitari.... :D |
chiar ca jantele astea au incheiat povestea definitiv... prea tari tata...
|
Re:
Quote:
jantele nu's pt mine...alea negre nu le schimb anul asta...DOAMNE feri :) Cromate are tot omul...deja ma seaca cromul :) Dar au si ele ceva planuri |
stii parerea mea despre croame...
merg pe masinile negrilor, nu pe un bmw, dar oricum jantele alea sunt foarte tari :wink: |
frate . m-ai omorat cu masinutza ta ..ce mai .. e super . chiar nu-i gasesc cusur ! toate respectele mele ! :wink:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
La primavara va fi un pic mai mult carbon pe ea. Inca un o mica poza cu ce mai vine pus pe masina :) Frontul asta, capota GTR cu carbon intakes :) etc etc... |
3 Attachment(s)
Azi or mai venit rondele de carbon...mai am de pus si grill, spoiler spate, difuser spate de carbon.
|
dupa mine cel mai frumos bmw de pe forum
|
ooo,fainutz bmw,nu faci donatie umanitara :lol: :lol: i-as m-ai pune un eleron si gata
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
- Copyright 2026 4Tuning