![]() |
Dedicat Opel Kadett
2 Attachment(s)
Daca aveti idei, sugesti, concepte, poze cu si despre Kadett postati aici
DEDICAT EXCLUSIV POSESORILOR DE OPEL KADETT PS: si o intrebare: ce motor de peste 2500 cm s-ar potrivi pe un kadett? (la tampoane ma refer) |
Re: Dedicat Opel Kadett
Asta daca nu ma insel e de RIEGER tunat.....motor nush numai v6 de pe vectra A dar e 2500....
|
aha, multam mult spartacus
|
care stie cat m-ar costa sa-mi trag capota pe faruri?plsss help me
|
looooollllllzzzzzzz, fara cuvinte doar wach
https://www.youtube.com/watch?v=r-3UG...elated&search= |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=j5lXB...elated&search= |
max 2mil. daca ii tinichigiu bun si cu vopsea pe cal....ps.vezi ca o sati bata cam nasol farurile dupa...bafta
|
da, de asta i-mi era si mie teama.Multam
|
FFFFF misto kaddet ala alb...am si unu numai k e caravan :P
|
da ce cauta topicul asta aici?!
|
aloooooo...... sefu asta e pt ford nu pt opel vezi k ai gresit pagina........
|
trimis mesaj la moderator...zboara curand :lol:
|
App am si eu un opel kadett d dar din cauza vremii si anilor masinii podelele si panoul ignifug sunt cam ruginite.
M-ar interesa si pe mine daca stie careva vreun opel kadett d in 3 usi de vanzare???? Tare mi-as dori sa gasesc o caroserie buna donatoare de piese:D |
Quote:
|
Ca sa grabesc putin lucrurile o sa postez cam peste tot linkul thread-ului unde se discuta despre fondarea Opel Classic Club:
Opel Classic Club |
2 Attachment(s)
hmm primele poze imi aduce aminte de fostu meu kadett ..pana sa ia foc...am pozele alea de 3 anii in calc....sa pun poze cu o masina din rom...
|
sugestie motor :
C20XE-2.0 16 v 150 cp C20LET-2.0 16v turbo 204 cp C25XE-2.5 16v V6 170 cp motoare dispuse transversal , ce se pot monta fara prea mari greutati pe un Kadett... daca tu vrei un motor mai mare cum ar 3.0 24v de 204 cp de pe Senator sau MV6 de Omega o sa intimpini mari probleme la adaptarea lui pe caroserie modificand si calculand suporti motorului si cutia de viteze nu uita motoarele mari au tarctiune spate nu fata!.. iar marele dezavantajul va fi.. ca nu va tzine caroseria va ceda.. la un motor puternic..tine cont de faptul ca un kadett in 2 usi cantareste doar 845 kg . Sfatul meu e sa pui un SFi pe el.. dupa ce iti facui tinichigeria calumea, iti cumperi niste bare stabilizatoare intre bascule si amortizoare fata - spate, modificat un pic Sfi ( chip, axe cu came,admisie, evacuare sau chiar carburatoare il urci la 200 cp ,arhisuficient sa faci furori) te sfatuiesc sa optezi pt C20XE pt ca este mai usor de intretinut decat LETul sau V6ele |
10 Attachment(s)
cateva poze ..pt posesori de opel kadett....
|
10 Attachment(s)
hai sa mai pun cu ultimu kadett cateva ...cand era in transormare:)
|
si dak mai vreti va pot da poze cu modele de spoilere...sper sa va fie de folos...
|
Mdaaa is niste poze super... da fratilor spuneti si la un nestiutor de unde naiba sa imi iau un volan sport Klumea???
|
7 Attachment(s)
cateva kadett-uri frumoase!
|
Quote:
|
nu mai tii minte cat cerea pe el?
|
Quote:
|
aha... 2000 e un pret bunicel... dar daca ziceai ca e "daramat", nu are rost... mersi mult
|
vezi k e pe 4 tuning!
e 1700 pretzul lui daca il lasa in 1500 e bun de luat si il faci u! asa am luat si eu gsi-ul meu si lam facut cap coada si nu ma costat o avere! si sti pe ce te bazezi! |
Da-mi te rog un link, ceva, sa nu il caut de nebun... mersi mult.
|
intrii la bazar.............ii dai sa caute la masini tunate .....kadett si o sa iti apara imediat!
|
sunt 2 sau 3 kadett-uri de alea in tara..de vanzare..etc..cautati pe autovit k era unu neinmatriculat..a fost unu verde fosforecent la noi in ciuc acu 3 ani:D..nush ce motor avea da era sigur v6:D dupa sunet..nu mai stiu nimic de el..:(
|
ma refer la editia latita:D...
|
3 Attachment(s)
asta e kadettul meu C20NE la baza cu cateva modificari momenatan in alt stadiu de schimbare
|
frate cred ca te pot ajuta dar ma intereseaza cam cat esti dispus sa dai pe un kadett d cu motor de 2000 cm si 115 cp dotata cu apraratura audio video
|
|
Quote:
|
Am un Opel Kadett si l-am lovit in fata. I-am farurile, am indoit capota si grila ochelari suport far. Le vreau inapoi bune, cum au fost. Daca poti sa ma ajuti da-mi un e-mail la [email protected]
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:29. |
- Copyright 2026 4Tuning