![]() |
Tuning - Dacia SPORT RS GTT
1 Attachment(s)
am 260 de cai sa ma intorc.... claaaaaaasic ca un bmw din 90
/*edit : Bubu_021 - happy ? |
nu e dacia sport(caroseria)
studiati partea din spate la un sport si dupa uitati-va la poza masina din poza este o dacie 1300,cu stalpul dintre usi ascuns,aripi umflate etc,in asa fel incat sa aibe doar 2 usi dar,oricum,a iesit super misto masina ps.cred ca era vorba de un BMW din 90.....nu din 98 :lol: |
am postat si eu poza cu ceva timp un urma :lol:
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=asc&start=165 este interesanta... |
adevarat interesanta.poate afla cineva cine este autorul.yo persinal cred k e cel care a facut shi loganul aceala verde....cu elemente din nfsu.shi cred k foloseste 3dsmax.
|
da..chiar asa.. sa vina sa concureze cu noi cei de aici :lol:
poate facem un battle cu EL :lol: |
oricum omu se pricepe suuper bine
|
a iesit mishto.e chiar reusita
|
poza am \"pescuit-o\" de pe hub cu vreo 20 min inainte de a o posta si am zis ca e prea dragutza ca sa nu se delecteze si ochiu altuia. io am facut-o wallpaper pe desktop. :D
|
vom vedea oare asa ceva pe strazi, daca nu la fel macar pe aproape ...
|
si chiar daca am vedea, eu unul nu mi-o doresc! e cam naspa...
|
O.Z.N-ul ala e superb. :shock:
|
oare s-ar risca cineva sa transpuna in realitate???Daca da imi ofer eu dacia p post de cobai :lol: :lol: :lol:
|
daca ar fii sa am o dacia 1300 si sa am bani sa fac mashina din poza nu ash face-o categoric decat sa ma dea bani afara din casa...
este dupa mine un tuning virtual care arata super bine dar atat... nu as baga atatzia bani sa o fac asa pana la urma si la coada tot caroserie de dacie e... daca ar fii o caroserie de aluminiu sau de o mashina mai tzapana ash face un asemenea tuning bine intzeles daca as avea bani! :lol: |
sa dea domnu sa arate shi cadavru` meu de 1300 la fel ca asta....da` pana atunci o sa conducem nave...
|
sa dea domnu sa arate shi cadavru` meu de 1300 la fel ca asta....da` pana atunci o sa conducem nave...
|
deci loooooool :D e cam aiurea ?!
|
Dap...e marfa...
Dar totushi e DACIE... Oricum...good work...imi place !! :D :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:49. |
- Copyright 2026 4Tuning