Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Opel tuning (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning.html)
-   -   cum fac stopurile fumurii??? (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning/44477-fac-stopurile-fumurii.html)

ct-13-SHP 24-06-07 03:44

cum fac stopurile fumurii???

salut....stie cineva cum pot sa fac stopurile fumurii la un astra clasic....

NightClubRacer 24-06-07 05:02

Re: cum fac stopurile fumurii???

vezi ca e un spray negru, special pentru stopuri sau folie ;)

dragos_77 24-06-07 11:46

spray-ul costa in jur de 17 lei si iti ajunge pt ambele stopuri

ct-13-SHP 29-06-07 21:58

inca o nelamurire....sa ia garda de mine sau cei de la rar daca am stopurile fumurii???

andrei.badea 29-06-07 22:02

Nu iti zic nimic atata timp cat se vede daca se aprind in cel mai puternic soare. Asa poti sa le faci de nu se mai vad nici noaptea daca sunt aprinse si atunci logic k s-ar putea sa ai probleme.

ynp_46 29-06-07 23:38

Mai bine incearca cu folie ca la geamuri:D bafta:-)

dragos_77 30-06-07 09:40

Quote:

Originally Posted by ct-50-SHP (Post 973729)
inca o nelamurire....sa ia garda de mine sau cei de la rar daca am stopurile fumurii???

E posibil sa ramai fara talon...in rest.........sa auzim de bine:D

ct-13-SHP 30-06-07 10:58

merci dragos de incurajare:)))))

dragos_77 02-07-07 09:24

Pai ai intrebat ce ti se poate intampla....
daca gasesti vreun baiat "istet" de la rutiera....

SUPAPA_Jr 02-07-07 09:46

mai bine cauti ceva aftermarket omule...si nu ai greturi...decat sa ramai drq fara talon sa umblii ca disperatu dupa stopuri stock...
Mai bine cauti ceva FRUMOS pe led...ca se gaseste nu e ca la dacii sau alte vechituri.

Byba 13-11-07 04:13

dar pana iti iei pe leduri,mai bine le-ai face cu spray-ul,da incearca sa le faci rosii complet,ca o sa se vada cu sigurantza bine si cu rosu !!!

mafiotu_85 12-02-08 13:21

cautzi frumusel pe forumuri..bazaruri....ji gasesti mai mult ca sigur la baietzi....ji nu cred ca sunt scumpe....bafta

maraie 29-07-09 18:23

Quote:

Originally Posted by ct-13-SHP (Post 973729)

daca se vad semnalele nu ai nici o treaba frate.
apropos: nu iti ajunge un spray, este nevoie de 2 si vor iesi "belea"
spray de stopuri negru sa cauti
se gasesc la accesorii auto

mafiotu_85 29-07-09 18:30

itzi ajunge un spray...nu te mai lua dupa toata lumea

valycraciun 26-08-09 22:21

1 Attachment(s)
eu sunt pe bulgaria si nu au ce face prostii nostri:-)
eu am folosit spray doar unu
Attachment 1060476

donz 21-12-09 08:17

daca te opresc gaborii sau nu ii un functie de noroc , io am cumparat un kadett d la un prieten el la folosot 2 ani cu stopuri negre vopsite cu spray si p mn ma oprit numa dupa o luna pt treaba asta. cum ai noroc dar parerea mea e ca cel mai bn e cu folie, dak e ceva o dai urgent jos

mihai0308 31-12-09 13:00

Sau mai simplu cumperi stopurile fumurii cum e la modelul enjoy si ai rezolvat problema.Eu am farurile pe fundal negru de la enjoy si nu au ce sa`mi faca gaborii pt ca e model de serie.

Moshuuuu 04-01-10 18:58

si eu am pachetu njoy ..da bine.
Shoppy ai grija taticu cu alea:) ..le-am avut si eu vopsite....si claudiu de la club a patit-o!! :P ..de i-a luat talonu :)

18sba 29-01-10 10:13

are cineva idee daca faci farurile, ce si cum? banuiesc ca nu o sa preia mult din luminozitat....oglinga la fra reflecta ...astept raspuns

Moshuuuu 29-01-10 10:18

tu vrei sa vopsesti farurile? :)) ..chiar te mananca! :P

donz 29-01-10 14:55

puneti folie de geamuri pe faruri si vezi daca mai vezi ceva, nu fa gresala sa le vopsesti ca iti dai singur de lucru

cryssl 29-01-10 21:25

Quote:

Originally Posted by 18sba (Post 3027123)
are cineva idee daca faci farurile, ce si cum? banuiesc ca nu o sa preia mult din luminozitat....oglinga la fra reflecta ...astept raspuns

nu banuiesti prea bine..
iti taie mult din lumina.. ,mai vezi ceva..asta daca ai xenon puternic..daca ai becuri de fabrica esti mancat..
nu fa prostia asta ;)nu se merita
mai bine iti iei un far aftermarket cu interior negru si rezolvi treaba

18sba 30-01-10 13:19

am pus unui prieten folie(super dark) pe un sopt si am facut comparatie....ia foarte mult din lumina.Dar am inteles ca sparyu nu ar' opaciza atat de mult,fie sotp sau far....
stice cinvea ceva exact,a facut cinvea?asa ceva?

https://www.youtube.com/watch?feature...v=gI422QyEyTU#

cryssl 30-01-10 13:22

da sef:) exact de la aceiasi firma exact acelasi lucru..ce am spus eu mai sus..taie foarte mult din lumina ;)

18sba 30-01-10 15:57

ms sef de sfat!....vroiam sa stiu doar daca sparayu e la fel ca folia;)...STIMA

cryssl 30-01-10 19:33

nu..spray nu se aplica in niciun caz pe faruri..doar pe stopuri..

la fel nu e ..nu stiu.. daca ar fi as prefera sa imi achizitionez o pereche de stopuri deja inegrite..pentru ca stratul este unfiorm..si se vede si mai bine..si ai si o oarecare "omologare" data de producator..

gygyxud 01-02-10 15:21

Quote:

Originally Posted by 18sba (Post 3027123)

sa sti ca niciodata sticla de la faruri nu se vopseste (sau nu se pune folie pe ea)!! daca vrei faruri negre iei unele de fabrica sau poti tu la unele sa vopsesti oglinda (la cele care se desface sticla, la cielo,la vectra ) ,dar nu le vopsesti in totalitate oglinda. de obicei (la cielo si la vectra) oglinzile sunt formate din doua bucati una fixa (cea de langa sticla) si una mobila (partea reglabila, cea in care vine becul montat). de vopsit se vopseste oglinda de langa sticla cea fixa, fiinca este ingusta si nu o sa micsoreze mult lumina produsa de far .

o`neal 01-02-10 17:34

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ct-13-SHP (Post 964040)
salut....stie cineva cum pot sa fac stopurile fumurii la un astra clasic....

cel mai simplu ... se ia una bucata folie stopuri si se aplica pe una bucata stop ...
atasez si o poza ca exemplu ...

P.S: si da.. am fost oprit de garcea si nu am intampinat nici un fel de probleme... si sper ca nici pe viitor sa nu intampin ...

donz 01-02-10 22:10

salut ne dai mai multe detalii despre folie , e cea de geamuri sau e cava mai speciala ???

merci

18sba 01-02-10 22:15

dinferenta de folie exterior ,interior...este doar de durabilitate si rezisenta.....am postat eu un filmulet...mai sus(au site poti cumpara de acolo folie pt exterior....)

All times are GMT +2. The time now is 01:26.

- Copyright 2026 4Tuning