Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   help (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/44389-help.html)

vreu cielo :P 23-06-07 12:26

help

sal all vreau si eu sa cumpar un cielo in jur de 6000 euroi ce sfaturi imi dati? de care sa imi iau ..ce an ...ce km...ce optiuni...ce model....si daca stiti vreunu de vanzare :?:

B-63-WZD 25-06-07 04:12

Re: help

Da , chiar stiu eu unu de vanzare si crede-ma ca daca il vezi o sa iti placa. Acum depinde ce vrei .... o masina mai noua ca an de productie dar stock , sau una un pic mai batrana dar care face toti banii si este in stare impecabila.
Ai aici poze cu ERD-ul https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/7745-cielo-erd.html , ala e cielo de vanzare de care vorbesc. Daca vrei mai multe detalii , da-mi un pm si iti dau numarul meu de telefon.

vreu cielo :P 25-06-07 09:00

mda tare cielo pacat ca il vinde cati km are cat costa? trimite un mail la [email protected]

Lao 25-06-07 10:53

1. Tu de semne de punctuatie ai auzit?!

2. De cand cumparatorul asteapta sa fie contactat de catre vanzator?!

3. Pune mana pe telefon, scrie un email sau da un mesaj privat daca esti interesat.

vreu cielo :P 25-06-07 10:57

lol ,frate ma intereseaza masina nu inteleg ce vrei sa zici?

vreu cielo :P 25-06-07 11:00

Semne de punctuatie auzi,na uite iti pun "semne".Au,santem la ora de gramatica,eu v-am cerut ajutoru'.Asta e .....

B-63-WZD 25-06-07 21:25

Am vorbit chiar aseara cu proprietaru (care intamplator imi este prieten) si se pare ca dupa ce a stat 1 luna cu masina pe piata s-a decis sa nu o mai vanda. Imi cer scuze , dar nu cunosteam acest aspect cand am postat.

vreu cielo :P 26-06-07 10:30

Asta este.Ma bucur pentru el ca nu il mai vinde,sa aiba parte in continuare de el.Dar raspuns la intrebarile mele tot nu am primit :P.Ce cielo sa imi cumpar,ce optiuni,ce an de fabricatie,cati km.?????,Ca sunt multe de vanzare pe net,dar nu m-am decis.Sper sa ma ajutati voi,dar nu asa cum a facut-o profesorul nostru de gramatica.

Lao 26-06-07 10:52

Sa-nteleg ca te-a durut cand ai scris mesajul de mai sus?! Macar minimul de cunostinte gramaticale sa-l afisezi pe forum, ca (eu cel putin) nu-ti cer mai mult, desi la 26 de ani cati ai, ar trebui.

Si-acum diferenta:

sa-nteleg ca te-a durut cand ai scris mesajul de mai sus macar minimul de cunostinte gramaticale sa-l afisezi pe forum ca eu cel putin nu-ti cer mai mult desi la 26 de ani cati ai ar trebui.

Ce zici? Din care intelegi mai bine ceva?

Si ca sa fiu on-topic: Bafta la cautat Cielo!

Snapy_xxl 26-06-07 11:28

@ vreu cielo: mey, dak ai vorbi mai frumos pe forum si ai renunta la mistouri cum ar fi "cum a facut-o profesorul nostru de gramatica." poate t ajuta cineva. Nu stiu dak stii, dar Lao este de ceva timp p forumu asta si are mai mult decat "minumul de cunostiinte" in ceia ce priveste auto si mai ales Daewoo Cielo. Incearca sa vorbesti mai frumos si ai sa vezi k lumea d aici nu e chiar asa de rea si unii chiar stiu despre ce vorbesc. Hai cu bafta si succes in cumpararea unei masini "sanatoase" ;)
Succes in tuning!

vreu cielo :P 26-06-07 20:01

Doamne,ma corectezi pe mine da de Snapy ce sa mai zicem.Analfabet direct si mai are si curaj sa se bage in seama.Of viata numai destepti pe lumea asta.V-am cerut niste sfaturi dar m-am convins.Daca stau sa caut greseli de gramatica pe forumul asta gasesc multe.Voi in loc sa ajutati omu',va bagati aiure-n treaba .....bla bla bla ...OF DOAMNE.

Geo_ZGA 26-06-07 22:37

Cum zicea si Snappy, Lao are mai mult decat "minimul de cunostiinte" in materie auto si mereu vei primi, zic eu, un raspuns de bun-simt de la el.
Dar discutia a degenerat aiurea...si nu vad rostul.
on toppic: Mai bine cauti tu masina si, din "gramada" pe care o vei gasi pe net, postezi aici cam ce iti place. Si noi, mai mult sau mai putin cunoscatori, ne vom da cu parerea care/cum/de ce este buna sau nu. Parerea mea...
La 6000 euro gasesti masini destul de noi, dar ma gandesc ca daca mai poti strange niste bani, iti poti lua un Cielo Standard nou. Alegerea e a ta, tu stii mai bine, dar parerea mea e ca "lucrul nou e nou." Sau iti poti lua unul ceva mai vechi, cu bani mai putini, pe care sa il faci cum vrei tu...

vreu cielo :P 27-06-07 07:33

DAEWOO Cielo, 2004, 1500 cmc, AC, cass., servodirectie, închidere centralizata, proprietar, 15500 km, 6300 EURO neg., 0745-113955.
Anunt complet

PARERI????

vreu cielo :P 27-06-07 07:37

1 Attachment(s)
Ceva de genu asta.

Geo_ZGA 27-06-07 08:10

MODEL TIP CULOARE * PRET DE LISTA
CIELO EURO 3
STD S 7.499 €
M Sp 7.599 €
STD LPG S 7.899 €
M Sp 7.999 €
STD AC S 7.999 €
M Sp 8.099 €
STD AC LPG S 8.399 €
M Sp 8.499 €
EXE S 8.899 €
M Sp 8.999 €
EXE LPG S 9.299 €
M Sp 9.399 €
EXE PLUS S 9.049 €
M Sp 9.149 €

Asta e lista cu preturile pt masini noi...
Nu e rau din 2004, probabil ca e dohc, are 90cp si un consum mai maricel un pic...pretul mi se pare maricel. Are deja 3 ani si e ceva 6000 euro.
Servo au toate, alarma+inchidere poti sa-i pui cu max 3-400 ron, AC obligat sa ai...zilele astea eram mort fara el in oras. Masina e standard sau Executive? Daca nu zice de geamuri electrice tind sa cred ca e standard cu mici imbunatatiri, si atunci vezi cat costa una noua cu AC.
Eu zic sa mai cauti.

BGD_NNE 27-06-07 19:05

Din ce vad ai mei 4 ochi e model de ala cu oglinzi patrate si din ce imi aduc eu aminte modelu ala nu are gemuri electrice , poate ma inshel ....

Geo_ZGA 27-06-07 19:14

Quote:

Originally Posted by BGD_NNE (Post 970035)
Din ce vad ai mei 4 ochi e model de ala cu oglinzi patrate si din ce imi aduc eu aminte modelu ala nu are gemuri electrice , poate ma inshel ....

Asa mi s-a parut si mie, dar nu imi deschide poza...asa ca am preferat sa tac, decat sa gresesc.
Probabil ca e Standard cu cateva mici imbunatatiri...si atunci nu prea merita, are deja 3 ani...

vreu cielo :P 28-06-07 10:05

1 Attachment(s)
Pret: 5,500 EURO An fabricatie: 2004 Carburant: Benzina+GPL
Rulaj: 70,000 km Capacitate: 1,498 cmc Putere: 90 CP
Dotari:
CUTIE MANUALA 5+1; 4 GEAMURI ELECTRICE; SERVO-DIRECTIE; AER CONDITIONAT; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA;
EXECUTIVE, GPL FABRICA, CD NAV PIONNER, SUBWOOFER SONY, AMP. KENWOOD, JENTI MSPORT, FOLIE AUTORIZATA, CONSUMABILE SCHIMBATE, ITP 2009
PRETUL AFISAT ESTE CEL DE VANZARE (INCLUSIV TVA DACA SE EMITE FACTURA)

vreu cielo :P 28-06-07 10:10

1 Attachment(s)
Pret: 6,600 EURO An fabricatie: 2005 Carburant: Benzina+GPL
Rulaj: 31,500 km Capacitate: 1,500 cmc Putere: 80 CP
Dotari:
SERVO-DIRECTIE; AER CONDITIONAT; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA;
RCD+BOXE ; GARANTIE 3 ANI

Snapy_xxl 28-06-07 10:13

parerea mea, mai mult as merge pe cel rosu.

vreu cielo :P 28-06-07 10:14

Prima are cam multi km,dar optiuni mai bune+genti,mai ieftina...
A doua km putini,an mai bun,mai scumpa....
Gpl ambele.
PARERI?????

BGD_NNE 28-06-07 10:14

Quote:

Originally Posted by vreu cielo :P (Post 970945)
Pret: 5,500 EURO An fabricatie: 2004 Carburant: Benzina+GPL
Rulaj: 70,000 km Capacitate: 1,498 cmc Putere: 90 CP
Dotari:
CUTIE MANUALA 5+1; 4 GEAMURI ELECTRICE; SERVO-DIRECTIE; AER CONDITIONAT; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA;
EXECUTIVE, GPL FABRICA, CD NAV PIONNER, SUBWOOFER SONY, AMP. KENWOOD, JENTI MSPORT, FOLIE AUTORIZATA, CONSUMABILE SCHIMBATE, ITP 2009

Are km multi km pt 3 ani dar mere

Geo_ZGA 28-06-07 13:16

cam prea multi km pt aia rosie...
de unde ai luat anunturile? sa nu fie samsari...astia fac manevre cu masinile, km dati inapoi, revopsiri...si alte magarii.

Geo_ZGA 28-06-07 13:20

totusi asi merge pe cea rosie, mai merge cel putin inca 70.000 km pana la facut motorul...
dar tu esti din targoviste, nu e cam aiurea sa cauti asa departe?

vreu cielo :P 28-06-07 13:21

www.***********
Nu cred ca poate fi magarita cea din 2005,+ ca are si garantie 3 ani.

Geo_ZGA 28-06-07 13:33

aa, autovit...cunosc, cunosc. am "bantuit" targul ala multi ani cu diverse masini. Ai sanse mari sa-ti iei teapa acolo, mai ales cu masinile straine. Ideea sa gasesti masina d ela primul proprietar. Daca depaseste 2 proprietari, sau e f recent re-inmatriculata, ai sanse mari sa dai peste un samsar. Cea din 2005 nu cred nici eu sa fie magarita, dar cred ca e tot standard. Nu are oglinzile fixe, patratoase?

Snapy_xxl 28-06-07 17:10

Acu cateva zile, un conoscut de-al meu, a luat d p situ ala o dacie (nu stiu exact anul) d l Targoviste si cand sa ii puna ornamentele alea p usa stanga spate s-a decojit toata vopseaua. La prima vedere masina arata intretinuta, dar dupa o cercetare amanuntita s-au gasit cateva "tepe". App de ce ziceati voi...

vreu cielo :P 28-06-07 21:55

Cred ca o cumpar pe cea din 2005.

Geo_ZGA 28-06-07 22:09

ok, alegerea e a ta pana la urma. ce e important e sa te duci cu ea, inainte sa o cumperi, la un service, sa-i faci o constatare. Daca te duci in Vitan (Autovit) intreaba acolo, au si ei service cu tester, diagnoza...Nu cumpara masina pana nu e verificata de un meserias.

BGD_NNE 28-06-07 22:55

La 70000 km in 3 ani eu zic ca e destul de calarita , oricum daca a fost in grijita cum trebe mai duce 100000 fara probleme ...Si parerea mea ar fi sa mai cautzi , dar alegerea e a ta

vreu cielo :P 29-06-07 07:41

M-am interesat de service in VITAN,si mi se pare cam scump,250 lei.
Cred ca mai caut.

vreu cielo :P 29-06-07 08:05

Inchide Fereastra
OPEL ASTRA COUPE 2,0 D 101CP TURCUAZ
Pret: 6,300 EURO An fabricatie: 2001 Carburant: Motorina
Rulaj: 90,000 km Capacitate: 1,998 cmc Putere: 101 CP
Dotari:
EURO 3; CUTIE MANUALA 5+1; GEAMURI ELECTRICE FATA; OGLINZI ELECTRICE; 4 AIRBAGURI; AER CONDITIONAT; INCHIDERE CENTRALIZATA;
PRETUL AFISAT INCLUDE TAXA DE PRIMA INMATRICULARE IN RO SI TVA

Bineinteles sa o verific in service,sa nu fi avut accident,sa aiba vopsea originala,km sa corespunda.......verificata total.
Ce ziceti,se merita?
Sau raman tot la cielo?

nucu_as 29-06-07 08:38

hmmm e suspicios de ieftina...vezi sa nu fie matrasita...astia care le aduc din afara cam smecheresc masinile...ai mare grija

Geo_ZGA 29-06-07 11:02

Normal ca merita Opel, dar...e destul de ieftina (nu chiar exagerat de ieftina, dar e...), plus ca e coupe, adica in 2 usi. In mare, eu zic ca e bine...dar sa nu fie manarita si sa merite...nu e masina de familie.
Plus ca atunci cand iti iei o masina trebuie sa te gandesti si la intretinerea ei, daca o sa-ti permiti o revizie de 4000 ron, etc, etc...piesele sunt mult mai scumpe la Opel decat la Daewoo.

B-63-WZD 29-06-07 17:35

Geo , sa stii ca intre piesele de Daweoo si cele de Opel nu e chiar asa de mare diferentza de pret. Este , dar nu foarte mare , adica Opel este cea mai ieftina masina germana de intretinut. Eu zic sa o verifici, si sa te interesezi cat te costa taxa de prima inmatriculare .... si vezi daca iti convine.

Geo_ZGA 30-06-07 09:12

La Opel, pretul include taxa de prima inmatriculare.
WZD, tu vb din auzite sau din proprie experienta? imi cer scuze ca sunt rautacios, dar...am 3 prieteni cu Opel-uri noi. Recunosc, nu au avut nici un fel de probleme cu ele, sunt "beton" masinile, dar (din nou dar)...i-au uscat reviziile. SI crede-ma ca au fost la toate service-urile, cautand cel mai bun pret. La Astra i-a costat revizia cred ca de vreo 3-4 ori mai mult decat pe mine la Cielo. La Vectra nici nu mai vorbesc...3800 ron o revizie :( Adica...bune, bune, dar si cand pica ceva...ai pus-o!

Deci, daca iti poti permite sa intretii un Opel, iei un Opel...daca nu, masini mai ieftin de intretinut...plus ca am mai zis odata: e in 2 (de fapt 3 cu portbagajul) usi. Nu e de familie.

B-63-WZD 30-06-07 22:57

Geo , nu vorbesc din auzite , acum mai e si faza in care daca vrei sa iti faci toate reviziile la reprezentantza .... da , te cam usuca, dar daca te duci la un service unde cunosti pe unu sau pe altu .... problema nu mai e asa de grava. Eu ma refeream strict la piese cand am zis ca nu e chiar FOARTE scumpa. De asemenea nu am zis ca nu este scumpa , ci doar ca nu este foarte scumpa.

vreu cielo :P 01-07-07 14:58

Deci mai bun cielo.
Va multumesc pentru sfaturi si mai astept pareri.Mai am o saptamana sa ma gandesc,in seara asta plec la mare,si cand vin dau o fuga in vitan sa vad despre ce e vorba.Pana atunci mai sfatuitima.

Geo_ZGA 02-07-07 08:19

vezi ca targ e sambata (f putin) si duminica dimineata. Daca ai timp, eu iti recomand sa te duci sambata dupa-amiaza, te uiti linistit, si duminica dimineata te duci la fix, la ce ti-a placut...
sfaturi: ai grija cu samsarii, nu lua masina fara sa o duci la verificat in service. sa se uite la tot, inclusiv la tabla.

Geo_ZGA 02-07-07 08:37

1 Attachment(s)
Vand Cielo Executive din 2003, primul proprietar, motor 1.6, 45.000 km reali, alarma, inchidere, AC.
Casco + rca la Asirom pana in septembrie + Rovinieta.
Toate reviziile facute la timp.

Masina este foarte ingrijita, tinuta in garaj. Motivul vanzarii este un upgrade.
O puteti testa in ce mod doriti.

PRET: 6000 EUR.

Masina se afla in Braila pentru ca acolo sta in garaj.
Daca e cineva hotarat o pot aduce in Bucuresti.

All times are GMT +2. The time now is 19:04.

- Copyright 2026 4Tuning