![]() |
Renault Megane-coach Club !
SALUT.CU TOATE CA E O MASINA CAM RARA IN ROMANIA SI NU PREA SE VORBESTE MULT DESPRE EA M-AM GANDIT TOTUSI CA O SA GASESC DESTUI PROPRIETARI CARE SA-SI SPUNA IMPRESIILE SI SA-SI PREZINTE MICILE BIJUTERII AICI PE FORUM.
PAREREA MEA (PROBABIL SUBIECTIVA) ESTE CA MEGANUL COACH ESTE UNA DINTRE CELE MAI REUSITE MASINI DE LA RENAULT IN PRIVINTA DESIGN-ului. SPER SA AFLU DE LA VOI CA SI IN ALTE PRIVINTE. ASTEPT FERICITII DETINATORI SA-SI PREZINTE BOLIZII. :D |
Re: Renault Megane-coach Club !
2 Attachment(s)
O sa sparg primul gheta prin a-mi prezenta Megane-ul meu.
Masina este din 1997 are un motor de 2 litri 8 valve si 116 cai. Mentionez ca masina trage surprinzator de bine pentru 116 cai, probabil datorita greutatii scazute. A primit niste jante de aliaj cu buza si cauciucuri Pirelli P-5000 Drago, un volan MOMO Race. In viitor ma bate gandul la un filtru conic mare,un regulator de presiune benzina reglabil, un catalizator scos si un sistem de gestiune Unichip tunabil in timp real. Cu toate astea sper sa pot castiga vreo 15-20 cai ceea ce conteaza pe o masina usoara. Aveti aici niste poze cu masinuta mea. |
e frumoasa masina, nimic de zis! dar nu e nici pe departea cea mai reusita masina ca si design de la Renault. Ce zici de Clio V6? Ce zici de Megane II RS, sau de Clio III RS? Ce zici de Renault 5 gtt care la vremea lui a fost o opera de arta? Si lista poate continua...
Nu te contrazic! E masina ta si e normal sa ti se para cea mai frumoasa... dar fi un pic realist. Bafta! |
Nu am zis ca e cea mai reusita am zis ca e printre cele mai reusite. :D
In privita lui Clio V6 crede-ma ca in poze e frumos dar in realitate e incredibil. L-am vazut cand am fost plecat afara si am ramas blocat de cum arata. Renault 5 GTT a fost o capodopera a Renault-ului dar din alte puncte de vedere,nu estetic.(e parerea mea repet) |
Iar in privinta Megane-ului II eu sunt mai conservator cand vine vorba de caroserii, imi plac masinile sportive dar cu forme agresive serioase,profesionale nu cu aspect de jucarii. (exemplu Clio V6-o forma de neuitat)
Stiu ca Renault e in perioada in care vrea sa demonstreze ca poate, dar are un stil prea avangardist pentru gusturile mele. Repet sunt opinii personale ! Astept posesorii de Megane Coach !!! |
e o masina dragutza.la inceput am fost cam neincrezator dar dupa ce am testat-o putin a inceput sa imi placa,si totusi daca e full option cum o am eu c chiar simpatica,mai greu cu tuning...pe ici pe la sibiu ca ar merge sa o fac si mai misto..hai sa auzim de bene:))astept si eu ca sunt nou pe ici cateva idei de la voi...mersi
|
sper sa va placa
10 Attachment(s)
cateva poze cu masinutza me:)sper sa va placa
|
Nimeni altcineva ? :shock:
Haideti curaj ca am vazut destul Coach-uri pe strazile romaniei ! |
Ma alatur si eu.
Megane 1 fase 2 anul 2001 motor 1.6 16v 107 magari. In afara de o toba cam stock. |
Ceva poze Bbon?
|
am incercat dar nu am reusit............:sad:
|
3 Attachment(s)
Cred ca am reusit:-)
|
Quote:
Quote:
PS: frumoase pozele pe care le vad aici! bafta tuturor si mai puneti poze cu ele! |
si eu mandru posesor de Megane Coupe 1.6 16v an 1999
finala Powerfull, jante 15", in curand arcuri fata de la FK LVV ce face acel regulator de presiune benzina reglabil ? poze: |
5 Attachment(s)
sper sa se numere si al meu printre ele (4 usi) 107 cp 1,6 16v(2001) o am de jumate de an // de acuma sai fac niste mici modificar bafta
|
hop si eu si pe topicul asta cu fostul meu megane coupe
https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/8678-my-coupe.html |
Quote:
|
am dat-o 4400 fara rotile de iarna ... care apropos sunt in stare impecabila si sunt de vanzare :D ... o sa pun niste poze poate vreti sa va luati vara sanie
|
Quote:
cred ca este fericit proprietarul actual... |
salutare. mi-am luat si eu renault megane coach. modelul asta d emasina mi-l doream de cand eram mic dar abia acum am avut ocazia sa imi iau unul care s a imi placa.aremotor de 1600cmc 90cp, jante alessio turbo pe 15, bara de ridigizare, evacuare sport, eleron cu laterale de carbon si cam atat.
https://forum.4tuning.ro/vbimghost.ph...img&imgid=7427 |
Sunt curios cam cate sunt in Romania.
De unde pot gasi un motor de 2000 cu 16v? Are cineva de vanzare? |
nu cred ca sunt multe asa.de ex in craiova eu stiu 4.motor de 2000 16v gasesti numai la dezmembrari si la comanda.nu stiu daca se merita sa iei motor sau sa incerci sa iti gasesti masina cu motorul asta. daca schimbi motorul nu va mai fi aceeasi masina.
|
Am achizitionat si eu un megane coach lunea asta .Are motor de 1, 16V si e din 1999.Numai ce am luat-o si mi-am facut programare sa imi pun folie pe geamuri si as vrea cat mai curand sa ii pun niste spoilere si praguri asa ca daca aveti ceva sugestii astept ajutor:) cat mai repede
|
hai cu pozele
|
In cursul zilei de azi am organizat o sedinta foto cu ea si sper sa am timp sa le postez si pe net:)
|
iti gasesti timp :P diseara cand mai intru sper sa le gasesc :D
|
5 Attachment(s)
ma bag si eu in seama uite 2.0 16 v 150 de cai si cateva imbunatatiri ...
|
frumos hai baga mare cu un kit ceva angel :P
|
Dar, ca o opinie generala, in comparatie cu alte masini de 4500-5000 euro, acest megane merita sau nu? Pentru ca recent am reusit sa fac un credit, si ma bate gandul sa iau un astfel de megane. Dar m-am gandit sa cer si niste sfaturi.
Ms anticipat |
pai eu zic ca merita super mult fai o proba si comparo cu orice altceva si vezi ce parere ai depinde de ce putere vrei al meu e vestitul 2.0 16valve de 150 de cai si cu tot ce am pe el cre ca are vreo 170cp si sincer sa fiu sunt extrem de multumit de consum urban 8,5- 8,7 litri si afara intre 6 si 7 l poti incerca al meu e pe numele meu pt ca locuiesc in olanda dar daca vrei ti aduc unul sau til dau pe asta cel mai bine da mi un tel 0722 88 77 66 :-)
|
@sika: mersi de oferta, dar as vrea sa stiu, orientativ si pretul (cu tot cu taxa de prima inmatriculare). Oricum, mie mi se pare ca arata super modelul. + consum urban mic.
Astept in continuare pareri. Ms all |
deci pretul este de 3000 euro + taxa 1800 masina este din 97 si are amortizoare noi filtru sport toba sport remus si intermediara si finala geamuri el oglinzi el incalzite comp de bord stiu este putin cam mult dar credema eu am luato cu 3500 si nam mers cu ea prea mult oricum masina are 150 000 dar merge ca noua daca nu cauta si tu una cu motor mai mic sau depinde de ce ti doresti tu oricum sunt fericit ca o am !!!:D
|
salutare. are cineva idee despre editia Rive Gauche de la megane coach? o sa pun poze cu al meu curand.
|
@sika: suna tentant. dar deocamdata astept banii de la banca :). We'll keep in touch
|
haidetzi oameni cu coupeurile sa ni le vedem poate facem si noi odata sa ne intalnim maimultzi cu ale noastre bijuteri DJ___saint te astept cu pozele alea :D
|
6 Attachment(s)
Cam tarziu dar nu am avut timp sa mai itru pe ne.Sper sa va placa masinutza mea:)
|
frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si fara incidente :)
|
5 Attachment(s)
vand masina.
Attachment 351901 Attachment 351902 Attachment 351903 Attachment 351904 Attachment 351905 RENAULT megane coach din 99, euro 3, motor 1600 16v, jante alessio pe 15, toba sport, suspensie sport, eleron cu margini de carbon, bara stabilizatoare, aer conditionat, MP3 player KENWOOD, geamuri electrice, inchidere centralizata cu telecomanda ep cheie, folie 3M, bi-xenon, proiectoare, asigurare valabila pana in decembrie cu posibilitate de prelungire, inspectie tehnica pana in 2009. masina este adusa din italia acum 3 luni de un prieten. masina are cauciucurile noi firestone uleiul schimbat de nici 300 de km si toate consumabilele. pretul este de 3400 de euro negociabil. cine este interesat ma poate gasii la 0753761584 sau aici. |
1 Attachment(s)
nu vi se pare super sportiva din pozitia asta pe mine nu ma duce cu gandu decat la raliurile exact asa de acum vreo 7 8 ani pe vremea cand ma jucam cu masina asta doar machetutza
|
4 Attachment(s)
Abia acum am terminat cu toate lucrurile pe care vroiam sa le pun pe masina si sunt foarte multumit de rezultat. :lol:
Deci incet incet au aparut un filtru conic cu protectie pentru caldura,un computer Unichip reglabil in timp real, un regulator de presiune pentru injectoare,catalizator scos,Jante ATS 15 inch si 8J latime cu cauciucuri Marangoni Zeta Linea (topul de gama de la Marangoni),volan Momo Race turometru cu leduri. Motorul s-a schimbat total in urma modificarilor,trage excelent,iar stabilitatea datorita rotilor este peste asteptarile mele. In final sunt multumit de masina mea. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:43. |
- Copyright 2026 4Tuning