![]() |
www.topshift.com
Un joc online cu masini...cumperi o masina de serie..faci curse, o modifici..totul de la street level pana la masini GT de curse..
P.S. Daca facetzi o echipa intru si eu ;) :lol: |
m-am inscris si eu :) user alex_maxx
astept mailul ala de confirmare si sunt curios unde ma loghez k nu prea am vazut pe pagina aia log in :) :peace:...tre sa ma uit mai atent!! :)...hai k am gasit :D astept mailu ala cu parola k sunt curios cum e !! |
Re:
Quote:
Mailu vine imediat.. :shock: .. te loghezi de la \"let's play\", apoi scrii datele, si dai pe \"go go go\".. P.S. Culmea..io m-am prins de unde te loghezi da' nu imi dadeam seama de unde ma inregistez :lol: |
am facut echipa \"4tuning\"...... :D... join up lume :)
P.S. Spunetzi user aici si va invit eu in echipa ca altfel nu merge :( |
Acu am facut si eu user : mafiotu !
E cam dificil jocul , la prima vedere ! |
yo am facut cont da imi da eroare cand ma loghez mai dac unu
|
...la mine nu a venit mailu imediat...probabil de la conexiune dar acum a venit si o sa intru si eu sa vad cum e!!
|
gata facui altu da e cam greu jocu la prima vedere urmeaza
user AdyEvo007 |
PSYCHO logic :) sper ...
|
Ciro_zel sa le dai la toti invitatie in grup !
Mie imi palce jocul doar ca e cam greu . |
dupa ce terminati cu login si parole si tot o sa va vina in \"messages\" in joc un msj de \"join up\" la echipa facuta d mine :)..TOTI care posteaza aici si isi fac cont primesc \"oferta\" :lol:
|
Vedeti ca se pot fura masinile altor jucatori..se pot fura piesele, banii...si cu ocazia asta va anunt ca...
MI-AU FURAT MASINA NENOROCITII.. :evil: :chainsaw: :bat: |
user daulabuci da altu n`am gasit si m`am enervat vreau si e uin echipa
|
io nu pot sa cumpar mashina cum draq fac ???
|
de unde ati avut bani de Honda??? eu am doar 3000 costa 3400
|
te duci la \"garage\" si apoi e undeva p pagina in dreapta sus la \"vehicle\" parca si iti arata o lista de masini noi ..momentan numai honda are masini in stoc :D..sau poti sa furi de la altii care sunt online :)..
apropos..e tot la garage un buton \"work\"...dati acolo so bagati vro 400 de \"credits\" si va mai da aprox 1800 de $..si va luati un civic ca cel care mi s-a furat mie :evil: |
am gasit metoda sa faci bani :) duceti-va la Pr.Sponsor acolo si dati work :)
|
03-ART baga-ma in grup
cu imi cumpar mashina? |
Re:
Quote:
|
ha hai sa facem o conferinta
Ca sa vb toti ce nu intelegem si vrajeli de astea Cum se face cursa |
Te duci la Garage si ai acolo undeva Vehicle ...dar nu cred k ai inca bani de masina ..asa k pt inceput fa ca mine dute la Pt.Sponsor si munceste de toate credits si castigi bani ...
creditele isi revin dupa cateva minute :)..se reincarca singure |
Re:
Quote:
si hai |
dah .. asa am facut si eu adineaori :)
|
You fumble around like an amature in the attempt to steal this vehicle. You are taking way too much time and begin to draw attention to yourself. Unfortunately, you were caught by the police.
You are fined $500 for your crime. The owner has been notified of the incident. m`a prins garda |
Re:
Quote:
|
m-a provocat unu la cursa :) sa vezi ce i-o dau :P ...dar pe miza 0 prieteneste :)
|
You are logged in as Vyruss
Astept shi eu invitatzia |
Vyruss te-am invitata...
2. Lumeee cum ati facut rost de sponsori...io acu sunt pe minus cu banii ca m-au prins la furat de masini dupa ce mi s-a furat mie masina :)) |
nu pot sa iti dau bani ....nu stiu cum :)
...si Vyruss ..nu pot sa te invit ...trebuie sa te invite Ciro |
mancav-ash de unde iau si eu ma mashina?....sunt io kior?..prost?...da sa mor dak vad o lista ceva cu masini sa iau
|
Nu cred ca o sa pot sa mai raspund asa des la \"cereri de inscriere\" in urm 2 luni ca ma pashte bac-ul si o sa intru mai rar..da cand o sa intru o sa invit pe toata lumea care lasa ID de topshift aici...
|
Re:
Quote:
Am incercat si yo sa fur 2 masini da zicea ca o sa ma prina politia si sa renunt si mia luat creditele :D |
Re:
Quote:
pune-ma pe mine in locul tau daca stii...sau macar adauga-ma acolo ...am mai jucat ceva de genu si are optiune si poti sa fie mai multi shefi :) :peace: mi-am luat nos :P |
Re:
Quote:
Yar am incercat sa ciordesc o masina si nu a mers treaba da nici nu ma prins politia data viitoare bag mai multe credite sa o fur :D |
pai ma dau pe mine afara din exhipa si urmatorul de pe lista am impresia ca trece sef
|
am spart echipa....a facut alex_maxx una care se cheama tot \"4tuning\" si invita toata lumea inapoi
|
hmm..nu cred cred k trebuie sa ai tu o optiune acolo! vezi si tu!
|
hai k am facut eu echipa va trimit mesaje la toti sa intrati iar !!!!
...cine nu a primit inca invitatie sa scrie aici userul !!...si altii care mai doresc :) sa intre ! :peace: |
io's kirilic.......baga si mie o invitatie:D
|
re
vreau sa ma inscriu in echipa 4tuning : aleovidiu , astept invitatia
am intrat, ms |
| All times are GMT +2. The time now is 09:42. |
- Copyright 2026 4Tuning