Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   www.topshift.com (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/4435-www-topshift-com.html)

Ciro_zel 01-04-05 15:53

www.topshift.com

Un joc online cu masini...cumperi o masina de serie..faci curse, o modifici..totul de la street level pana la masini GT de curse..

P.S. Daca facetzi o echipa intru si eu ;) :lol:

alex_maxx 01-04-05 19:34

m-am inscris si eu :) user alex_maxx

astept mailul ala de confirmare si sunt curios unde ma loghez k nu prea am vazut pe pagina aia log in :) :peace:...tre sa ma uit mai atent!!

:)...hai k am gasit :D astept mailu ala cu parola k sunt curios cum e !!

Ciro_zel 01-04-05 20:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"alex_maxx\"
m-am inscris si eu :) user alex_maxx

astept mailul ala de confirmare si sunt curios unde ma loghez k nu prea am vazut pe pagina aia log in :) :peace:...tre sa ma uit mai atent!!

:)...hai k am gasit :D astept mailu ala cu parola k sunt curios cum e !!

Mailu vine imediat.. :shock: .. te loghezi de la \"let's play\", apoi scrii datele, si dai pe \"go go go\"..

P.S. Culmea..io m-am prins de unde te loghezi da' nu imi dadeam seama de unde ma inregistez :lol:

Ciro_zel 01-04-05 20:07

am facut echipa \"4tuning\"...... :D... join up lume :)

P.S. Spunetzi user aici si va invit eu in echipa ca altfel nu merge :(

MaF|OtU 01-04-05 20:19

Acu am facut si eu user : mafiotu !
E cam dificil jocul , la prima vedere !

Evo007 01-04-05 20:51

yo am facut cont da imi da eroare cand ma loghez mai dac unu

alex_maxx 01-04-05 21:00

...la mine nu a venit mailu imediat...probabil de la conexiune dar acum a venit si o sa intru si eu sa vad cum e!!

Evo007 01-04-05 21:01

gata facui altu da e cam greu jocu la prima vedere urmeaza
user AdyEvo007

Psycho 01-04-05 21:09

PSYCHO logic :) sper ...

MaF|OtU 01-04-05 21:13

Ciro_zel sa le dai la toti invitatie in grup !
Mie imi palce jocul doar ca e cam greu .

Ciro_zel 01-04-05 21:15

dupa ce terminati cu login si parole si tot o sa va vina in \"messages\" in joc un msj de \"join up\" la echipa facuta d mine :)..TOTI care posteaza aici si isi fac cont primesc \"oferta\" :lol:

Ciro_zel 01-04-05 21:19

Vedeti ca se pot fura masinile altor jucatori..se pot fura piesele, banii...si cu ocazia asta va anunt ca...

MI-AU FURAT MASINA NENOROCITII.. :evil: :chainsaw: :bat:

Psycho 01-04-05 21:27

user daulabuci da altu n`am gasit si m`am enervat vreau si e uin echipa

Psycho 01-04-05 21:29

io nu pot sa cumpar mashina cum draq fac ???

alex_maxx 01-04-05 21:31

de unde ati avut bani de Honda??? eu am doar 3000 costa 3400

Ciro_zel 01-04-05 21:33

te duci la \"garage\" si apoi e undeva p pagina in dreapta sus la \"vehicle\" parca si iti arata o lista de masini noi ..momentan numai honda are masini in stoc :D..sau poti sa furi de la altii care sunt online :)..
apropos..e tot la garage un buton \"work\"...dati acolo so bagati vro 400 de \"credits\" si va mai da aprox 1800 de $..si va luati un civic ca cel care mi s-a furat mie :evil:

alex_maxx 01-04-05 21:34

am gasit metoda sa faci bani :) duceti-va la Pr.Sponsor acolo si dati work :)

CT-03-ART 01-04-05 21:40

03-ART baga-ma in grup

cu imi cumpar mashina?

Ciro_zel 01-04-05 21:42

Re:

Quote:

am gasit metoda sa faci bani :) duceti-va la Pr.Sponsor acolo si dati work :)

pai si ce companie sponsorizes mai omule ca am varsat sute de credite pe AEM si nu au acceptat sa fie sponsorii mei

Evo007 01-04-05 21:43

ha hai sa facem o conferinta
Ca sa vb toti ce nu intelegem si vrajeli de astea
Cum se face cursa

alex_maxx 01-04-05 21:43

Te duci la Garage si ai acolo undeva Vehicle ...dar nu cred k ai inca bani de masina ..asa k pt inceput fa ca mine dute la Pt.Sponsor si munceste de toate credits si castigi bani ...
creditele isi revin dupa cateva minute :)..se reincarca singure

Ciro_zel 01-04-05 21:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Evo007\"
ha hai sa facem o conferinta
Ca sa vb toti ce nu intelegem si vrajeli de astea
Cum se face cursa

id pe Yahoo messanger la mine e cirozel si sunt online...conferinta
si hai

Psycho 01-04-05 21:47

dah .. asa am facut si eu adineaori :)

Psycho 01-04-05 21:55

You fumble around like an amature in the attempt to steal this vehicle. You are taking way too much time and begin to draw attention to yourself. Unfortunately, you were caught by the police.
You are fined $500 for your crime. The owner has been notified of the incident.

m`a prins garda

Ciro_zel 01-04-05 22:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
You fumble around like an amature in the attempt to steal this vehicle. You are taking way too much time and begin to draw attention to yourself. Unfortunately, you were caught by the police.
You are fined $500 for your crime. The owner has been notified of the incident.

m`a prins garda

Donatzi si la mine vro 500 de $ de caciula ca raiez aici..abia imi luasem masina si mi-au furat-o:))

alex_maxx 01-04-05 22:10

m-a provocat unu la cursa :) sa vezi ce i-o dau :P ...dar pe miza 0 prieteneste :)

Vyruss 01-04-05 22:13

You are logged in as Vyruss
Astept shi eu invitatzia

Ciro_zel 01-04-05 22:17

Vyruss te-am invitata...

2. Lumeee cum ati facut rost de sponsori...io acu sunt pe minus cu banii ca m-au prins la furat de masini dupa ce mi s-a furat mie masina :))

alex_maxx 01-04-05 22:18

nu pot sa iti dau bani ....nu stiu cum :)

...si Vyruss ..nu pot sa te invit ...trebuie sa te invite Ciro

Spot 01-04-05 22:22

mancav-ash de unde iau si eu ma mashina?....sunt io kior?..prost?...da sa mor dak vad o lista ceva cu masini sa iau

Ciro_zel 01-04-05 22:28

Nu cred ca o sa pot sa mai raspund asa des la \"cereri de inscriere\" in urm 2 luni ca ma pashte bac-ul si o sa intru mai rar..da cand o sa intru o sa invit pe toata lumea care lasa ID de topshift aici...

Evo007 01-04-05 22:30

Re:

Quote:

m-a provocat unu la cursa :) sa vezi ce i-o dau :P ...dar pe miza 0 prieteneste :)

Furatimi masinina ca am leval 2 la siguranta si e asigurata
Am incercat si yo sa fur 2 masini da zicea ca o sa ma prina politia si sa renunt si mia luat creditele :D

alex_maxx 01-04-05 22:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ciro_zel\"
Nu cred ca o sa pot sa mai raspund asa des la \"cereri de inscriere\" in urm 2 luni ca ma pashte bac-ul si o sa intru mai rar..da cand o sa intru o sa invit pe toata lumea care lasa ID de topshift aici...

pune-ma pe mine in locul tau daca stii...sau macar adauga-ma acolo ...am mai jucat ceva de genu si are optiune si poti sa fie mai multi shefi :) :peace:

mi-am luat nos :P

Evo007 01-04-05 22:48

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"Ciro_zel\"

pune-ma pe mine in locul tau daca stii...sau macar adauga-ma acolo ...am mai jucat ceva de genu si are optiune si poti sa fie mai multi shefi :) :peace:

mi-am luat nos :P

Yo miam luatmai de mult :D

Yar am incercat sa ciordesc o masina si nu a mers treaba da nici nu ma prins politia data viitoare bag mai multe credite sa o fur :D

Ciro_zel 01-04-05 22:53

pai ma dau pe mine afara din exhipa si urmatorul de pe lista am impresia ca trece sef

Ciro_zel 01-04-05 22:55

am spart echipa....a facut alex_maxx una care se cheama tot \"4tuning\" si invita toata lumea inapoi

alex_maxx 01-04-05 22:55

hmm..nu cred cred k trebuie sa ai tu o optiune acolo! vezi si tu!

alex_maxx 01-04-05 22:58

hai k am facut eu echipa va trimit mesaje la toti sa intrati iar !!!!

...cine nu a primit inca invitatie sa scrie aici userul !!...si altii care mai doresc :) sa intre ! :peace:

Spot 01-04-05 23:14

io's kirilic.......baga si mie o invitatie:D

dj05dpx 01-04-05 23:15

re

vreau sa ma inscriu in echipa 4tuning : aleovidiu , astept invitatia

am intrat, ms

All times are GMT +2. The time now is 09:42.

- Copyright 2026 4Tuning