Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   Actiune azi noapte in Timişoara. Maine in toata tara ? (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/44248-actiune-noapte-timisoara-maine-tara.html)

ZoliaT 21-06-07 01:04

Actiune azi noapte in Timişoara. Maine in toata tara ?

Cascadorii pe două şi patru roţi, într-o parcare din Timişoara
Spectacol de mulţi cai-putere marţi noapte, într-o parcare din Timişoara. 30 de tineri cu maşini şi motoare puternice s-au întrecut în cascadorii care de care mai trăsnite.

<embed src="https://www.4tuning.ro/flv_player2/flvplayer.swf" width="448" height="336" allowfullscreen="true" flashvars="&displayheight=336&shuffle=false&repeat =list&file=motoare.flv&image=https://www.4tuning.ro/flv_player2/motoare.jpg&height=336&width=448" />

Luigyy 21-06-07 01:17

Re: Cascadorii pe două şi patru roţi, azi noapte într-o parcare din Timişoara

LOL le-au facut-0 la gabori "se aflau pe un spatiu privat in afara orasului" crek mureau aia ca nu au dat shy ei o amenda :D

59AFA 21-06-07 01:19

phahaha....genial asta cu rolele care se tine de masina de politie :lol: :lol: :lol: bravo lor...inca o data le'a dat mica noastra comunitate cu tifla in nas la gabori !
problema este ca ... desi sunt mediatizate toate chestiile astea...nimeni nu face nimic pt amenajarea unui loc al nostru...macar unul , in care sa putem sa ne desfasuram , fara sa ne fie teama ca primim amenzi , fara sa deranjam pe nimeni , fara sa punem pe nimeni in pericol...bine ca fac economate si repara strazile care erau in stare perfecta...:sad:
si sa nu uit , bine ca uda seara strazile...sa nu murim de cald :lol:

B38TNY 21-06-07 01:19

misto misto....tare rau faza cu tipu pe role :)))))

Tr3! M R FAN 21-06-07 01:27

Re: Actiune azi noapte in Timişoara. Maine in toata tara ?

lol si-au batut joc de militie :)

g-spott 21-06-07 01:35

pff, misto in parcare in REAL

mirciu 21-06-07 01:41

:)) prea tare faza:D mureau gaborii :))))

mishu415 21-06-07 02:05

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
misto rau,bv baieti
sa speram k o sa fie "azi in timisoara,maine in toata tara" k prea stau pandarii p la colt d strada si asteapta motiv d spaga

AleXuTz 21-06-07 02:10

frumos motociclistii... :D :D

SUPAPA_Jr 21-06-07 07:17

macar la atat sa fie bun realu :)) ca la ce preturi au ... bravo voua ca aveti unde...

Rookie 21-06-07 08:24

"Distractie periculoasa" ... de ce ?! A fost un loc amenajat, spectatorii au stat departe de locurile unde baietzii s-au dat ... care e problema lor ?! Nu mai are voie omu' sa se distreze ?! Bravo lor, au facut ceva frumos ...

by_alex2003 21-06-07 08:28

super tareeeeeeeeeeeeee,bravooooooooooooooooooooooooo

bizkuite 21-06-07 08:42

:)) Super-tare, gabori cred k faceau spume la gura...
totusi se pare ca a gasit de cine sa se lege, de tipu cu role..... nu ar putea sa-si vada si ei de treaba lor, decat sa ne faca noua zile amare...
Tot asa baieti, daca nu le putem face nimik la gabori, macar sa-i ofticam. ;)

timmyamza 21-06-07 08:42

real..fara egal =)) ala cu rolele e cel mai tare :P

coste_ursu 21-06-07 08:59

faza cu azi in timisoara,maine in toata tara ar fi bine sa se intample cat mai de curand. noi care am fost acolo la inceput in parcarea aia am fost 2-3 masini si dupaia ati vazut la cat sau ajuns. nu trebuie sa stai cu smochina la ... fata de garda. tot ce trebuie sa ai ii tupeu si atat.:D:D:D:D:D in orice caz acolo o fost IURESHHHHHHH!!!!!!!!!!!

Leon 21-06-07 09:20

Se vede ca Timisoara-i fruncea!

Acuma sa vedeti ce explozie de chestii din astea o sa fie si in celelalte orase cu hypermarketuri cu parcari mari...

camatarunutu 21-06-07 09:27

va dati seama cum stateau la panda la iesire de acolo k sa prinda ocazia sa dea si ei o amenda:))

THX-1 21-06-07 09:57

Moaa!!,ce "cascadorii"...Nu stiu ce poate sa fie de admirat la astfel de manifestari!Atata ai duce mintea sa huiduie ca niste retardati dupa masina de politie,vai steaua lor!
Iar in cazul in care se dezechilibra vreun teribilist d-ala si ranea vreo 3-4 insi sa vezi ce-ar fi alergat p-acolo speriati ca prostii dupa politie si salvare!.....ce copilarii de 2 bani :|

Tzus 21-06-07 10:19

Chestia e sa cunosti bine legea...cei care erau acolo stiu foarte bine ca politia nu are ce sa le faca...si cat despre amenjarea unor spatii private in care sa se desfasoare astfel de activitati am auzit un zvon precum ca Ono41 doreste sa faca asa ceva in apropiere de autostrada soarelui,insa nush cat este de adevatat acest zvon.DOAR AM AUZIT.

Rasputin 21-06-07 10:20

Super tare ce siau batut joc de militieni.:lol:

GABBY_ 21-06-07 10:31

romanul e cu 2 fete de cand s-a nascut in tara asta .cand ii intra cineva pe geam peste femeie sau copil ii pupa si cureaua la gabor numai sa rezolve problema si sa il apere dar acum cand nu are nevoie de el il huiduie .aceeasi treaba ca in viata cotidiana ..."esti bun atata timp cat ma folosesc de tine"
show-ul cred ca fost frumos dar daca dovedeau baietii respect mai presus decat gaborii ....nu se manifestau asa;)

bz_26_zzz 21-06-07 10:33

cine mai vrea filme cu alte masini de acolo sa imi dea un PM sau sa intre pe ID de mess: bz_26_zzz. mai am eu niste filme din parcare din timisoara

ciuciady 21-06-07 10:40

Bv lor...prea sunt impotriva acestui lucru....iar faza cu parcarea....a fost prea tare..mureau gaboriii:D...asa le trebuie..oricum...PREA TARE ...

gabitzUU 21-06-07 10:46

Respect pt baietii din TIMISOARA si pt pustiul cu rolele :))) chestii din astea fac si baietii de buc prin parcari la supermarketuri,dar nu ca voi in masa:))) ORICUM... M W E AIA DE ERAU SA VA STRICE DISTRACTIA :)))))

-Caz- 21-06-07 11:06

din imagini ... clar acolo a fost show ! dar nush cat de inspirata e treaba cu huiduitul si agatzatul de masina politiei... am patzit si io multe din cauza gaborilor ... dar chestia asta nu ash face`o... mai ales k acum a fost mediatizata , sa speram ca nu va avea consecintze mai mari !

Numai Bine !

dragos002 21-06-07 12:18

Super tare gabori au ramas cu buza umflata:))) super sti-ul ala

juana_man 21-06-07 12:24

au avut ceva aprobare de la real???

alex_S 21-06-07 13:14

ce lea tres-o la gabori..bwahahaha :lol: :lol: ....in rest super tare ;)

mareo 21-06-07 14:04

mult prea tare , pacat ca lam pierdut , nici nu stiam ca este. eram sigur prezent , doar cu privitu` ..:D

Andreus 21-06-07 14:15

Foarte tare....

GRIGO 21-06-07 14:28

foartre tare ....
in constanta merge la interex ..... ce ziceti ne bagam ....:D

Cipa 21-06-07 14:33

Bv. baieti... :D Super misto... acum stim si noi ceilalti din alte judete unde sa le facem in ciuda la gabori... TRAIASCA REAL !!!! chiar ca fara egal :))) :)))

Cipa 21-06-07 14:34

GRIGO-X2 eu ma bag :D

Bobby boss 21-06-07 15:24

Jmecher ala pe role lol.bv baeti

dj16xxs 21-06-07 15:36

o sa aibe de suferit acum baietii cu masinile tunate din timisoara....asa am patit si noi dupa vestita ilegala din craiova de pe 29.06 de acum 3 ani!!! toate masinile un pic"tunate" erau amnedate!!! de ce? pentru ca existam!!!! mi-am luat in 2 seri,3 amenzi pentru acelasi lucru(folie,roti,toba)....
ce au facut baietii in tm e de admirat pentru ca nu prea mai au multi tupeu sa mai faca!!!!

mai e un pic si vine 29.06.07.......

juana_man 21-06-07 16:08

Quote:

Originally Posted by Bobby boss (Post 959698)
Jmecher ala pe role lol.bv baeti

wow,da, "smecheri" ! merita tot respectu!!

Tboy 21-06-07 16:27

mda asemenea chestii sunt misto .... dar ce s-ar fi intamplat daca unul dintre motociclisti la mersul intr-o roata o pierdea de sub el si o arunca intr-un spectator? cine ar fi fost vinovat aici?

Preparatul 21-06-07 19:55

bravo baieti trebuia s ale-o faca cineva la tablagii astia Bravo tot respectu

Swat-Cat 21-06-07 20:07

asteptam replica Bucurestiului !!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

nu are cineva o curte mai mare???

TurkishCarFan 21-06-07 20:36

Prea tare frate...

Grigo...Pe bune merge si nu se ia nimeni de tine akolo la interex?
Ar fi prea tare... =)) sa`i vad la gard ca se uita le mai iau si bani pe bilet :lol:
Si o palma peste cozoroc si urari de bine :D

All times are GMT +2. The time now is 15:19.

- Copyright 2026 4Tuning