![]() |
Motor Sport .V.S. Masina Sport
1 Attachment(s)
Fiecare isi exprima punctul lui de vedere. Nu vreau o comparatie care sa tina de un anumit aspect ci o comparatie de ansablu!
Astept parerile voastre! :wink: |
mi se pare putin cam ciudata intrebarea...........
adica vrei sa compar un \"ursuletz\" cu motor de M3 cu un M3 ??? poi in cazul asta e deplasata comparatia. cel putin in viziunea mea |
nu nu nu... motor sport = motocicleta sport.....cred :roll:
|
Eu aleg varianta B asta fiind Masina Sport !
|
Imi cer scuze ca nu am precizat de la inceput.... Bestia a avut dreptate : motor spurt = motocicleta sport... SORRY :!:
|
Poi asa mai merge...... oricum, overall aleg masina, chiar daca imi plac ff mult motoarele, am avut, si am motocicleta, masina rulz............. motorul e doar \"un accesoriu\" , o distractie.
|
Masina! All the way! Ofera mult mai mult decat un motor... Practic, masina e biroul meu! Pot sa fac absolut orice cu ea si in ea...
|
=))
mam abtinut de la vot sunt pasionat de ambele !
|
vara probabil ca as prefera motor. imi plac foarte mult amandoua, deci ideal ar fi ambele 8)
|
Senzatiile sunt mai marfa pe motor..insa nu spun ca nu poti sa faci cu o masina sport lucruri care sa te faca sa te simti la fel de tare :wink:
|
Eu aleg masina sport, motoarele stiu ca sunt mai \"vitezomane\", dar nu simt nimic pentru motociclete.
|
Re:
Quote:
|
Pai yo am votat masina da pm intrel ele normal ca as alege masina e mult mai utila decat un motor , motoru e pentru senzatii tari pentru a atrage p!#@e si sa te plimbi d colo colo
|
Asa este Marinica! Nici eu nu simt absolut nimic pt. motoare... Super avantajul pe care il are masina cred eu, este muzica! Fara muzica parca totul e mai fad... Si in afara de asta, cum tavalesti o gagica pe motor??? :D :D Anyway... Respekt si pt. motoristi... Sint o categorie aparte!
|
Re:
Quote:
PS: am votat masina (in cazul asta sport, dar oricum votam masina chiar daca nu era vorba de cele sport) ... nimic nu se compara cu senzatia pe care o ai cand 'amesteci benzina la 6000', cand intorci 'covrigu' pentru un 'tête á cueille', cand tragi 'maneta de decolare' penru niste drifturi pe nisip, etc! Si in plus esti mult mai in siguanta la 180km/h in masina decat pe un motor :wink: |
VS
Aceasta ''nesiguranta'' pe care o tot afirma multi nu este decat o necunoastere,nimeni nu te obliga sa mergi cu motoru' la 320km/h,NU VOTEZ cu niciuna pt. ca amandoua le posed intr-o oarecare masura.
|
Nici eu nu votez cu nici una .
Daca se intreaba ce ai alege sa achizitionezi intre cele 2 motorul pierde clar ( in tara la noi se merge maxim 9 luni pe an ) . Pe de cealalta parte senzatiile traite pe un motor nu se compara cu cele traie la volanul unei masini . Oricum , parerea mea propie si personala : nu ar trebui sa isi dea nimeni cu parerea pina ce nu a CONDUS ambele vehicule . |
io am votat motorul, in primul rand ca is pasionat de ele, si de masini nu prea..., iar in al doilea rand cred ca mai repede pun io mana pe un motor sport decat pe o masina (tot sport), aici nu ma refer la sportive pt incepatori sau asa ceva, adica R6, gsx 600r sau la masini opel speedster sau calibra,m3 sau chiar supra... ci la clasa superioara gsx 1000, r1, hayabusa, zx 12r, 999s si la masini ferrari, mclarer, bugatti...
Adica dupa parerea mea mai usor ne vom permite o motorcicleta sport decat o masina. Cate despre utilitatea lor in afara de faptul ca in masina nu te ploua, nici masinile sportive nu prea au o utilitate mai mare (egh poate un porbagaj ceva...), da cand iesi cu ea pe strada la o plimbare nu tre sa cari frigidere si chestii dinastea cu ea nu? Parerea mea proprie asa ca nu va luati la cearta cu mine...... |
si din partea mea tot MASINA
|
Acum a venit caldura :P scot motoru' :lol: deci masina o scot doar cand merg la tara :lol: .VARA MOTORU' IARNA MASINA
|
si cand ploua ce faci?? :D si mie imi place cu motorul mult dar eu stau intro zona sau mai bine spus oras unde..ploua des prea des :twisted:
|
reponse
schimbi orasul :lol:
am votat MASINA |
daca ar fi asa de usor las fi schimbat demult.... :)
|
Masina este mult mai practica decat motorul. Imi plac f mult motocicletele, dar sunt doar pt fun.
|
Am votat cu masina.Nu am mers niciodata cu motorul dar in schimb am cazut de pe bicicleta la 40 la ora asa ca imi dau seama cam cat de nasol poate sa fie pe motor.In plus de asta motorul este incomod de condus,nu poti sa fumezi ,nu are muzica,trebuie sa faci pauze ca sa nu te doare toate alea cand te dai jos de pe el,daca faci pana ramai acolo,daca incepe ploaia te depaseste tataie cu Trabantul pe drumuri nasoale mergi cu 20 la ora,daca intri intr-un canal te rupi si pe tine si pe motor la masina poti sa scapi mai usor,in caz de accident e mult mai sigura masina.Zicea cineva mai sus ca nu te obliga nimeni sa mergi cu 300 la ora cu motorul,intr-adevar nu te obliga dar deja de la 100 la ora nu mai ai nici o sansa sa scapi intreg decat daca pici in vreun lac sau ceva ca altfel te aduna cu farasul.
|
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
Oricum nu este chiar confortabil un drum (de peste 100km) cu un motor... zgomot, vibratii... nu mi-a placut! In schimb este foarte buna in oras, vara, e super... |
Re:
Quote:
|
Quote:
|
Re: Motor Sport .V.S. Masina Sport
yo aleg masina chiar dak nu am carnet dar imi place mai mult masina
|
eu as alege un F16 ar fi ceva mai liber decat o motocicleta
|
detin o masina sport si vreau ceva mai rapid deci cred ca F16 ma satisface
|
alta e senzatia cand te afli in masina si faci draguri drifturietc etc + k sunt unele dezavantaje la motor dar si la masina
|
Am descoperit combinatia de a conduce sub cerul liber ,insa in deplina siguranta si confort : CABRIO.
|
ce descoperire senzationala... :lol:
|
Imi place la nebunie cu masina da' parca pe un motor simti ca traiesti. Asta e, unii vor andrenalina altii vor sa se simta cat de cat in siguranta, ca orice ati spune intr-o masina sport esti mai in siguranta si decat pe-un scuter. Da' cum am zis pentru senzatii e mai bine plus ca nu-ti trebe un motor prea tare ca sa dai clasa la majoritatea masinilor de pe drumuri, nu neaparat in tara noastra unde nu s-a inventat cuvantul autostrada dar dincolo se vede ce clasa au motoarele adevarate. Deci in final motor sper sa imi iau si eu unul in curand ca-s nebun dupa ele.
|
eu aleg clar motocicleta ....pt ca posed si masina si motor.....este o chestie cu motoarele....depinde ce cauta fiecare......si observ ca multi dintre voi (fara suparare) nici nu au varsta pt carnet....dar motocicleta iti da satisfactii mult superioare masinii.....si daca e vorba de concurs....am vazut live motocicleta de 600 vs ferrari.....masina fiind depasita intr-o roata....jenant...dar fiecare cu pasiunea lui
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:46. |
- Copyright 2026 4Tuning