![]() |
Bacalaureat 2008
Eu sunt unu dintre utilizatorilor acestui forum care anu asta da BAC'ul, presupun ca nu sunt singurul :) . Haidetzi sa vb aici despre examen, v'ati facut copiutze, atzi invatzat ? Care are previziuni si ne spune si noua ce varianta o sa se extraga :lol: :lol: :lol: ?
|
Re: Bacalaureat 2007
ieu sunt trecut prin el ...
la mine nu a fost o experienta placuta ... recomand cu multa caldura TOCIT :) pentru ca nu poti merge pe o pregatire mediocra - exista riscul sa pici ... in alta ordine de idei: Multa bafta si note mari ! :) |
Mustangule, noi suntem batranii, huh? :p
Poate ar trebui sa-l reinviem pe cel din 2006... So...asa ca o idee....haideti la romano-americana lol :D :lol: |
tocit cucu nu se merita... important e sa-l iei ca oricum la fac cu plata ajungi...sau in caz de unu bubuie de desteptaciune la STAT ( slabutze sanse ) eu unu rec acolo nu-i de mine deci n-am dc sa tocesc ca oricum nu ajung... asa ca ma voi multumi si vedem mai departe ASE cu plata sau Romano americ!
copiutze nu ..nu se merita sa pierd timp sa fac asa ceva.... de aranjat SPORTUL + oral rom si engl va trebui ca se poate si ar fi pacat sa nu profi si sa iesi aici cu 9-10 :) oricum daca e sa cada POEZIE eu unul personal bag pl :))) rugati-va ca cifra zecilor la tragere sa fie pana in 6 ( fara 6) ca de acolo pana la 9 sunt numai poezii ... Dzeu cu noi :) |
si eu dau bacu ... mi-e frica la romana ca nu stiu comentariie :) dar sper sa mai invat din ele saptamana asta
|
count me in :D
eu dau la romana scris si oral, engleza oral, matematica informatica si sport :D cat despre variante sunt unele acceptabile, altele nasoale rau :( daca va pica la romana la III vreo compozitie d-aia cretina, am pus-o da trecem noi si peste asta :D |
fara sa mai pot da edit
bryan unde te duci la fac ?:D |
nu stiu :) cred ca ar trebui sa stiu :)
habar n-am , sa vad ce fac cu bacul..:rolleyes2 nu prea ma tenteaza niciuna :lol: ..oricum sansele sa lucrezi in domeniu cu ce facultate faci sunt minime in ziua de azi..sa aia acolo facultate e mai important :???: eu dau romana,mate m1,engleza,fizica,sport :D si am si medii cam mici in 9-12 .. :sad: (deh nu prea mi-a placut pe la scoala 8) ) |
cu toti care am discutat am inteles ca s-a copiat la BAC..
eu unul ma pregatesc cu comentarii pe telefon..ca in rest am facut toate variantele alea de la I si II ,la III mai greu..d-aia o sa ma risc cu telefonul pe sub banca la restul materiilor nu prea mi-e frica, la engleza nici nu stiu sub ce forma o sa fie proba de oral, nu am pregatit nimic, ca nu am ce.. la economie sper sa fie usor.. la istorie habar nu am sunt praf, daca nu am copiat, pic .. la sport iar habar n-am , nici o proba nu stiu in ce consta.. sper sa imi dea si mie de mila acolo o nota ..mai bunicica multa bafta tuturor ! |
si eu dau bacu :)) voi la ce dati ? eu am Mate M1, Romana , Bio a 9a a 10a, Engleza , Sport
|
LA scris am : romana, mate M1, fizica ( mecanica & termodinamica ) , sport !
LA romana ma rog sa nu cada poezii :D |
Bafta elevi mei!!! :)
|
am uitat sa spun la ce dau eu ..romana oral engleza oral romana scris / geografie/ economie si sport ! am facut meditatii de am tampit altfel eram praf la toate ... sapt asta este pt "invatat" la rom (luni si vineri) dupa voi citi la geogra si ec :) toti spun ca nu se ingrasa porcul inainte de craciun dar sincer sa fiu la mine asta functioneaza ... eu unul uit repede ... iar media 9-12 este 8 41 .... daca la oral si sport unde merge aranjat se ia 9-10 la celelalte ne permitem un 6 si ala cu indulgenta ca sa iesim si noi cu bine :))) hmmm se vede careva sa intre la STAT de aici? :)
|
Quote:
@ Tboy eu vreau la stat, la automatica :D dau examen de admitere la matematica (analiza si algebra) si la engleza (vreau la predare in lb engleza). Bacul conteaza doar 20% restul fiind nota de la examenul ala iar la engleza este cu admis/ respins |
mmda .. daca as fi facut si eu mate in liceu nu mi-ar fi fost greu deloc... :) eu de ex o sa incerc la ASE poate am noroc cine stie ..dau si ec si mate ..iar mate e chiar naspa la ASE ... o sa joc la bingo :)
|
La mine e ceva mai special :lol: , la liceu sunt la mate info intensiv info, si eu dau la Academia de politie :lol: . LA BAC dau fizica, mate adica ce tine de real si la admitere ce tine de uman ( adik gramatica lb rom, istorie si engl ), dar ptr Academie am umblat un an intreg ca tampitu la Buc la mediitatii :oops: , cu banii care i'am dat pe meditatii imi modificam masina :lol: .
|
1 Attachment(s)
prezent! :))
vin de la profil mate-info, info intensiv dau la romana engleza mate info geogra la romana am facut meditatii am parcurs toata materia am ideile in cap dar daca ma pui sa rezolv vreun subiect, il fac din parti :) la geogra ce mai imi aduc aminte de la capacitate la info stiu cat de cat o sa mi recapitulez grafurile arborii siruri de caractere backtrackingu si alte alea atunci cu o zi inainte de ex la mate am facut cam 50 de variante la engleza nu prea am cu ce sa ma pregatesc, decat sa citesc niste subiecte rezolvate de anu trecut, sunt unele subiecte cu cladirea, cartea citita, personalitate etc. preferata unde e bine sa le ai in cap dinainte stabilite. la facultate vreau la ASE-cibernetica, si ma bazez pe faptu ca o sa trag tare in timpul dintre bac si admitere pe mate si geogra o sa mai incerc la universitate la Fac de Mate si Info, dar daca nu reusesc la sectia de info imi bag picioru in ea si vara asta vreau sa ma pregatesc pt Fac de Arhitectura ca admiterea e dabea in septembrie la toamna... cam atat... aa si in legatura cu bacu deocamdata problema mea e romana. am de gand sa mi pun pe telefon ce am. si sa mi ascund la fiecare examen cartea cu rezolvari la wc :lol: edit: uitati poate va ajuta cu ceva... si cei care au ceva folositor pt bac atasati aici sa ne ajutam intre noi... ca nu mai e mult timp :) __________________________________________________ ____ Cuprins: OPERA PAGINA Scoala Ardeleana 1 Dimitrie Cantemir 3 Cronicarii moldoveni 5 Testament 7 Lacustra 9 Plumb 10 Nunta Zanfirei 12 Apus de soare 14 La tiganci 16 Floare albastra 21 Glossa 26 Luceafarul 31 Revedere 45 Sara pe deal 48 Scrisoarea III 52 Scrisoarea I 58 Sarmanul Dionis 62 Noapte de decembrie 69 In dulcele stil clasic 72 Leoaica tinara, iubirea 74 Caracterizarea lui ION 76 In gradina Ghetimani 80 Sonetul CLXXXIII 82 Dorinta 83 Rugaciune 85 Mesterul Manole 88 Eu nu strivesc corola ... 92 Gorunul 93 Apostol Bologa „Padurea Sp” 94 Enigma Otiliei 98 In vreme de razboi 103 Maitreyi 104 Moara cu noroc 109 Ultima noapte de dragoste ... 112 Programul Daciei literare 115 Morometii Marin Preada 117 Ciocoii vechi si noi 122 Concert din Muzica de Bach 126 Iona 128 Povestea lui Harap Alb 132 Alexandru Lapusneanu 134 Fratii Jderi 139 Amintiri din copilarie 147 scrisoare pierduta 153 Riga Crypto si Lapona Enigel 156 Paradis in destramare 157 Lostrita 159 Succes! :D |
8 Attachment(s)
inca un doc cu ideile principale la basm
asta incepusem eu sa mi fac, dar m-am lasat pagubas :) si cateva harti pentru geografie... |
hmm hartile sunt facute dupa variantele la geogra? numai ce iti da in variante o sinteza? sau facute dupa atlas asa alese niste puncte si gata ?
|
sincer nu stiu... nu le-am facut eu... oricum decat deloc macar sa le stiu io si pastea :))
|
1 Attachment(s)
subiectele de la oral rezolvate. nu imi apartin, nu stiu cine le-a facut (cinste lui) le-am primit si eu pe mess de la un prieten
sper sa va foloseasca ;) |
nu cred ca sunt de anu asta... anii trecuti erau cate 52, anu asta nu sunt 100 ?
oricum tot cerintele alea sunt... |
1 Attachment(s)
am mai facut rost de niste subiecte dastea rezolvate...
|
multumesc pt subiectele de la oral:)...din cate am inteles, tot subiectele astea sunt, ca n-ar avea de unde sa scoata 100...oricum se repeta...da careva dintre voi bac-ul la chimie?
|
oricum se pot foarte bine folosi si la scris :twisted:
|
normal....dar eu la romana am invatat din Eseul....e foarte buna culegerea;)
|
si io o am tot paia... :) dar inca nu am invatat =))
|
cu matematica cum va descurcati?:)
|
aprox 50 de variante facute... daca pica una nici grea nici usoara cre ca iau minim 7-8... adica io asa cred si sper :D
dar sper sa iau mai mult :D 9 :D |
eu am mari emotii la matematica:D, in schimb la chimie nu-mi fac probleme...deh...daca m-a mancat undeva sa dau la medicina...:)
|
io mai intai sa iau bacu cu nota acceptabila sa nu ma traga in jos la admitere... :((
|
eu vreau doar sa iau bac-ul...ce-i drept nu strica si o medie buna....dar oricum la mine nu conteaza media obtinuta....sa ai bafta;)
|
mersi la fel si tie si tuturor!
oricum asa o presimtire ca o sa fie bine... desi io nu ma screm prea tare:)) |
asa sa fie....sa avem bafta cu totii!oricum, care mai afla ceva nou si sa ne fie de folos, sa posteze aici:) mult succes
|
Fratilor va urez multa bafta si eu dau bacul anu asta adik ma rog de luni incolo sper sa il luam toti si sa fie bine acu sa vedem ce-o fi de acu incolo cat despre tocit nu am tocit mai nk sant cam pe dinafara sa speram k trec repede de probele orale si de acolo mai vedem ne descurcam noi.Sa ne vedem cu bine aici pe forum si sa auzim numai de rezultate bune.Hai bagati si voi umpic de toceala macar sa stim ceva acolo. BAFTA LA TOATA LUMEA
|
apropo....voi cum va descurcati la sport?pe mine ma dispera roata....
|
Eu acum am venit de la stadion, am o febra musculara :((
|
si eu tot asa sunt, d'aia am si intrebat..ma dor toti muschii.....se vede ca am subestimat sportul;)
|
pentru cei care dau bacu la fizica ... mare grija ,anul trecut cand am dat eu a fost de maro - subiecte de toata jena , mai ales pe la mecanica.
cat despre admiterea la faculate gasiti locuri destule la cele tehnice problema intervine dupa ce intri. De exemplu din 50 cati am fost in grupa cand am intrat la Inginerie Mecanica la sect. Mecatronica si robotica am mai ramas vreo 35 dupa prima sesiune . Deci mare grija in alegerea facultati : o faci sa fie facuta ? sau o faci pentru ca iti place ? Bafta si la note cat mai mari . |
Quote:
multa bafta la toata lumea si ne vedem la mare dupa :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:43. |
- Copyright 2026 4Tuning