![]() |
BMW 760Li vs. Mercedes S600 vs. Audi A8 6.0L
Overall..........
Comfort / Performante / Dotari / Design / Pret ........... Toate 3 modelele apartin aceleiasi clase si sunt rviale.......... sa vedem ce zice lumea despre ele. :shock: |
Ar mai fi fost o optiune........dar m-am gandit ca nu are rost sa o includ.
Maseratti Quattroporte.............. eu consider ca ar fi castigat de la mare distanta, asa ca nu am inclus-o in topic............. nuh ??? |
Bine ca nu ai inclus Maseratti, Dar consider ca nici mercedes s 600 nu prea are ce cauta prin socoteala, mai bine ai fi bagat un VW Phaeton. Eu prefer Bmw 760 mi se o mashina care intr`adevar inspira incredere, confort, performatza nu prea am citit despre ea nu ma exprim si desing este destul de placut. Am o cunostintza care a avut un A8 4.5L, a facut accident cu ea shi a scapat fara nici o zgarietura (era beat viteza destula in jur de 150 km/h, cam asa) este foarte sigura A8-ul.
|
1 Attachment(s)
Personal, as opta pt Mertz.! La clasa asta, VIP=Mercedes! E adevarat ca toate ofera acelasi comfort, performante apropiate si au design beton (nu sint in tema cu preturile!), dar BMW si Audi, au parca ceva sportiv in ele, asa cum orice Mercedes are o doza mare de eleganta, chiar daca se vrea a fi de exemplu o masina sport...! S600 e fitza totala!
|
Am atasat acolo si modelul multor posesori ai acestor tipuri de masini!!!
Chiar daca e off-topic (sorry!), limuzinele ar trebui folosite de la un anumit nivel in sus, nu de catre orice snob infatuat... |
Yo unu cred ca Audi e nr.1 , una la mana ca nu prea am vazut pe la noi 6.0 si in plus arata belea,belea... :)
|
Yo unu cred ca Audi e nr.1 , una la mana ca nu prea am vazut pe la noi 6.0 si in plus arata belea,belea...
Cum frate nu ai vazut bmw 760 ? Ai precizat ca stai shi in CT acolo nici nu vin masini :))))) de la bmw in sus. |
Re:
Quote:
|
si............. pana la urma cine e principalul favorit?? e egalitate intre BMW si Audi.............. oricum, la mana mea, merg pe BMW. e avionnnnn
|
daca bmw ti se pare avion (tipic) :lol: atunci chiar nu sti ce inseamna avion cu adevarat!! nici una din masina nui \"avion\" cine isi cumpara asa o masina nu isi cumpara...sa faca curse etc...asa o masina inseamna lux,putere si eleganta toata intruna!!!
|
Sa va spun eu ceva
de foarte multi ani S-ul de la Mercedes are in medie peste 60% din vanzarile mondiale in categoria lui, lucru inegalat de vre-o masina in alta clasa si domina net vazarile chiar si acum cand are o concurenta mult mai puternica din parte BMW si Audi care au ridicat nivelul foarte mult. Asta e o statistica oficiala si impartaseste si parerea mea ca in clasa lui este \"LEU\" si chair daca bagai Maseratti Quattroporte mai are mult pana se le ajunga pe toate 3 la fiabilitate, la comfort si lux . Si daca judecam dupa performante (0-100 km/h): Mercedes S600 - 4.8 sec Audi A8 6.0L - 5.2 sec BMW 760Li- 5.5 sec Maseratti Quattroporte 5.2 sec |
Re:
Quote:
|
s-klasse evident, a8/a8L sau bmw sunt superbe, dar pt. oamenii care chiar au bani sa ia asa ceva, benz e raspunsul, e vb. de stil, confort si traditie aici. Cand facea Benz limuzine BMW facea masini cu o usa si Audi tinichele. Intre timp lucrurile s-au schimbat extraordinar de mult BMW si Audi fiind masini extraordinare, dar traditia nu o pot recapata. A se vedea review comparativ S600 si A8 al top gear ...
|
fiecare cu parerea lui eu vad lucrurile insusi total altfel....
|
hmmm merz e o masina super da nush 1 nu as mi as cumpara una pentru ca au toti tzigani si parca bmw mi se pare mai robust nush dc asta e parerea mea si a 8 e suuper si are ca optional niste jante bestiale deci 1 bmw 2 audi 3 mertz
|
pt mine e simplu:
S600 de ce? pt ca un S600 cu drag radials scoate cam 12.4-12.5 sec pe 400m. Cu mici upgraduri la soft se pot scoate sub 12 sec. |
Audi s-a ridicat ff mult in ultimii ani si cre ca merita votata. Apropo si eu sunt din Cta da nu am vazut pana acum A8 de 6litri prin oras, decat ala de 4.2 quattro (mi-o fi scapat mie din vedere :?: )
|
In nici un caz Mercedes pt mine! Am prieteni care au C si E klasse modele 2004 si sunt de kko. Se plang de ele non-stop. Amandoi spun acuma ca ar fi preferat sa-si fi altceva. Eu votez Bmw-ul pt ca este mai aproape de inima mea. :wink:
|
Re:
Quote:
|
hai sa fim seriosi... se plang de un mercedes 2004 nou ? pai daca nici aia nu e masina atunci...
am votat totusi... BMW 760Li :wink: |
Quote:
Dupa aia, am prieten cu 325xi model 2003, care la fel este nebun! Deci hai sa nu vorbim de fiabilitate la Bmw. Quote:
Quote:
DnI, cred ca ai auzit si tu cate e-klassuri au fost chemate in service-uri pt miile de probleme legate de sistemele lor computerizate. Adica sa-mi cumpar o masina care incepe de pe la vreo 35000 euro CIP si peste un 1 max deja sa am problemute cu ea?! :roll: Nu zic ca toate mercedes-urile sunt asa dar trebuie avut grija ce va cumparati. |
Re:
Quote:
|
Intre BMW si Mercedes intotdeauna este concurenta, din cate am citit si am auzit ambele sunt la egalitate. Eu cred ca Mercedes va lucra mai bine la masinele sale pentru a inlatura defectele care leau comis fiindca cum am zis concureta e mare. Si in viitor orice masina nu ai alege va fi de calitate...
|
Quote:
|
sincer sa fiu si mama mea are un e classe 2004 270 cdi si a avut foarte multe probleme cu masina frane cutie compiuter pt asa o masina....si toate astea pana in 50 mii de km....
|
are sefu meu a8 6.0 :D , 2 chiar. ambele luate la mana a doua. superbe oricum. RTC si ROC are la nr
|
Eu prefer BMW, ca intotdeauna, dintre cele trei 8)
|
Dupa parerea mea, batalia cea mare, intre masinile germane, mi se pare intre Bmw si Audi. Apropo de Mercedes mare masina de lux, de ce oare Audi A6 ultimul model si cel exact de dinainte au castigat la best car in clasa lor?! Oare de ce a iesit A6 si nu E-klasse?! :wink:
|
catalin rs4 da ai dreptate :) mersi pt corectare
|
Eu unul prefer audi-ul ... si bmw e superb ....
Cat despre probleme ... cunosc si eu pe cineva cu un A8 si a avut si el probleme cu computerul ... cred ca cam toate masinile din ziua de azi au probleme cu computerul ... tehnologia este mereu in schimbare si nu reusesc sa descopere toate problemele inainte de lansarea masinii. |
1 Attachment(s)
De aici si concluzia: \"Cumparati masini care nu au computer la bord\"
|
A8 6.0L La capitolul siguranta masie e tzapana rau de tot. Poate ati auzit de A8 6.0L adus la Brady ( Dealer Skoda) RASTURNAT de 3 ori la 200Km/h. Imaginati-va o masina de 2.5 tone cum se da peste cap pe autostrada. Exteriorul destul de varza...jenti rupte alea bele de care vorbeste lumea...Blocul motor crapat..si altele..insa interiorul INTACT. Nici macar o zgarietura pe piele, pe bord ...nimic...Vazut cu ochii mei.
Cred ca asta spune multe la capitolul siguranta. Un mare plus pentru A8. |
1 Attachment(s)
cred k se intelege cu ce am votat eu (dak nu, atunci vezi avatar :lol: ).. motivele s-au cam expus nu le mai repet, poate mai convingatoare este urmatoarea reclama :wink:
|
A8 rulez
mie personal A8-ul mi se pare cea mai frumoasa mashina de lux(shi chiar shi sportiva)la pretzul ei shi la categoria ei.
|
pretul face diferenta la Audi , dar la o prima privire pe strazile Romaniei se pare ca cea mai scumpa adik S600 este cea mai intalnita
|
eu prefer A8-ul pentru ca are rotile ale bestiale (pacat ca nu sunt chrom) si ca mai are linia de design clasica, iar bmw-ul a luato cam razna.. preferam vechea gama de septari
|
Re: BMW 760Li vs. Mercedes S600 vs. Audi A8 6.0L
Quote:
E un topic unde gasesti pareri strict subiective. E mai degraba un versus intre fanii bmw , mercedes si audi decat intre clasa premium. Sa fiu foarte sincer la capitolul interior doar S ma incanta la design si la ce optiuni ofera. |
S class fara discutie
offtopic e prin bucuresti un S600 alb cu plafon de sticla negru, 4 esapamente, jante de 20''. nebunie curata masina aia :inyourfac |
Aleg si eu tot S-class, ca e mai frumos dekt toate celelalte, si dak vreau limuzina adevarata, aceasta e solutia
|
Tot S am ales , din punct de vedere al designului , pt ca nu am mers cu modelele noi , am mers doar cu Seria 7 2004 si S din 2003....
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:22. |
- Copyright 2026 4Tuning