![]() |
vectra b nu fuge!help pls
:sad: sal.am si eu o vectra B2 2001..2000cc...dti...am fost azi plecat in afara buc 50 km...a mers bine 30 de km cu 150-160-170...la un moment dat la 160 parca i-a dat in nas asa si a inceput sa scada viteza...am mers in continoare dar cu a 5-a era blana 120...mai mult nu lua nu se tura in a 5-a mai mult de 2500 de ture....am aj la destinatie am stat pe acolo vreo 2-3 ore...pe urma am venit in buc si si-a reventit merge ca inainte...ce ar putea sa aiba..va rog sa imi spuneti si mie pls..
|
Re: vectra b nu fuge!help pls
am patit-o si eu cu masina unui amic, in final a gasit un furtun crapat de la turbo la intercooler. acum nu stiu daca si la tine poate fi la fel
|
sincer park am vazut mici pete de ulei asa la un furtun p l motor pe acolo..cum te uiti din fara pe lateral pe partea dreapta...:(....ok ms mult sa vad ce pot face..
|
cel mai bine sa te duci intr-un service si sa o ridici pe un elevator
|
e de la intercooler
|
Quote:
|
aici crezi ca e service auto ?moca nu rezolvi mai nimic in ziua de azi asa ca mergi la un service si vei avea rezolvata problema dupa un mic control
|
Quote:
|
Cand ti-a facut figura nu s-a aprins Check Engine?
Motorasul ala galben din bord. |
Quote:
|
cand pui contactul se aprinde martorul respectiv si se stinge dupa cateva secunde?
|
Quote:
|
1. clar becul MIL (Check Engine) ars. Schimba-l
2. Trebuie citita eroarea pe tester. . Functie de eroare, vei putea identifica si cauza. 3. Posibil furtun crapat, mai rar probleme cu sonda la acest motor |
Quote:
frate cand s-a int treaba asta nu imi aparea nik p bord..nici un bec nimic....nici o eroare p comp bord....absolut nimic....dupa ce a stat masina ceva timp cu motoru oprit si-a revenit...merge k inainte...:( o sa m duc l un service ceva sa vad despre c e vb... |
poate e furtunul de la intercooler sau filtrul de aer sau chiar si din debitmetru
|
Quote:
|
cine stie ce o avea poate o fi defectu stricat
|
n-o fi fost infundata toba pe undeva?
|
Quote:
asta sincer nu stiu....:( |
Quote:
|
:sad: Am mai observat ceva...cand ii dau(ma rog...taicamiu') peste 3000-3500 de ture se aprinde motorasul ala galben din bord (Check Engine):sad: . si nuj ce are..:cry:
|
1 Attachment(s)
Si eu am avut o problema asemanatoare... Problema mea venea de la furtunu din turbina care intra in intercoler... Verificati furtunu ala... Peste 2500 de ture nu poti sa treci in treapta 5 te da in nas... Si iti mananca si motorina...
|
Quote:
|
nu e din debitmetru....kiar dak era din debitmetru isi pierdea demaraju cat de cat si un pic din viteza max.....dar nu atat de mult incat sa mearga blana cu a 5 a 120 ;)
|
Sall! Am si eu o vectra b 1.7TD si nu prea are putere. Turbina i-a fost inlocuita de curand dar nici un rezultat. Stie cineva care ar putea fi problema? MS anticipat. Stima
|
Debimetrul ar putea cauza o lipsa de putere :rolleyes2
|
Deci debimetrul sa fie cauza? Zilele astea o sa vad .... dar nu aveam nici o idee de la ce ar putea fi..... oricum MULTZUMESC DE SFAT.. Stima
|
Pai eu la fostul Opel Astra 1.7 i-am schimbat debimetrul tot din cauza lipsei de putere.Dupa aceea masina tragea mult mai bine insa nu puteam sa am pretentii prea mari de la 75 de cai.
|
Am inteles..... pai si eu am 81 cai dar ... pur si simplu nu trage..... pe tine cat te-a costat debimetrul???
|
In jur de 5 milioane.Nu mai stiu exact.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:10. |
- Copyright 2026 4Tuning