Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cursa Acceleratie Suceava (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/43776-cursa-acceleratie-suceava.html)

SV-05-YBG 14-06-07 22:17

Cursa Acceleratie Suceava

data: 24.06.07

restul nu cred ca mai este necesar sa va comunic :D :D :D

mai multe detalii pe parcurs.

bakal 15-06-07 00:54

Re: Cursa Acceleratie Suceava

incadrarea pe grupe care o sa fie?

CRyS` 15-06-07 08:44

Mai mult ca sigur cea care a fost si anul trecut.

Low_Ridah 18-06-07 11:10

Acestea sunt grupele baietzi :

Grupa A1 - pana la 75cp
Grupa A - masini intre 76 cp si 100 cp
Grupa B - masini intre 101 cp si 130 cp
Grupa C - masini intre 131 cp si 165 cp
Grupa D - masini intre 166 cp si 200 cp
Grupa E - masini intre 201 cp si 250 cp
Grupa F - masini intre 251 cp si 300 cp
Grupa G - masini intre 301 cp si 350 cp

Taxa de participare 15 Ron :).....

Precum a fost si anii trecutzii ...incadrarea in grupa se poate negocia ...Dak o masina spre exemplu cu 102 cai ..ce se incadreaza normal la B are o greutate mult prea mare pt clasa ei se poate face o negociere de incadrare la cerearea participantului ....

Turbinele , Compresoarele aftermarket modifica incadrarea in grupa a auto ...dupa un criteriu :)....cu Azotu e la fel :)....va asteptam :)

bakal 18-06-07 12:24

da de exemplu, daca am 136 de cai si cutie automata, nu ma pot incadra in grupa B ??

CRyS` 18-06-07 12:57

Te pui frumos cu cine trebuie si te baga la 130 CP!

Low_Ridah 18-06-07 13:15

avand in vedere k ai un diesel cu cuplu mare si turbo ..nush ce sa iti zic ...greutatea ta e de 1400 kg ...nu jtiu ink dak se poate la B ...dak te tii tare poate ai noroc :)..dak am sa fiu la poarta mai discutam ...asa amical :blahblah: :evil_laug

CRyS` 18-06-07 14:46

Hai ma si ce daca are diesel si turbo da tine cont de cutia aia automata care isi bate joc de el :) ....pune si tu o pila sa intre la B!Ca e baiat BUN :D

Low_Ridah 18-06-07 15:48

Pe primul loc e corectitudinea :ciggy: ...sa fim corectzi fatza d toti :P...dar ...mna ...sa fie si spectacol :)....sa jtii k cutia aia totusi e aiurea ...dar acu 2 ani la cursa de la Suceava ..Aleks din BC se dadea cu un Vectra 2000 GT ..si a castigat :)...deci ...sanse sunt ...mai putin in fatza Gti-urilor :)...

Sa nu uit sa mentzionez ..Aleks are tot un 320 d ...probabil stiti masina :)... Respect :D

bakal 18-06-07 16:00

GTI-urile nu intra in C, ci in D sau E, oricum, ideea e ca daca pasaturile, A4 si golfurile 1.9 tdi de 131 de cai intra in grupa cu mine...tot am cu cine ma da.....

Low_Ridah 18-06-07 17:38

Razvane ...nu toate Gti - urile au 200 de cai :confused2 ...mai ete si Gti cu an de fabricatzie dinainte de 2005 :P....

bakal 18-06-07 18:06

Quote:

Originally Posted by Low_Ridah (Post 954329)
Razvane ...nu toate Gti - urile au 200 de cai :confused2 ...mai ete si Gti cu an de fabricatzie dinainte de 2005 :P....

pai sa vedem:golf 4 gti are 180cp, deci intra in grupa D, golf 3 gti 160 parca (doar cele cu compresor g60) care sunt destul de rare....celelalte, daca ma bat, o sa strang mana soferilor lor, pt treaba minunata de a face din "bunicute" adevarate "bunaciuni"....

oricum, eu nu vin sa castig, ci sa particip si daca o fi, macar podiumul prind...dar nici sa ma dau 1 data si cu asta basta.........

Low_Ridah 19-06-07 01:57

Distractia e tot scopul :D.....desi satisfactia pe care o ai cand mai si castigi pe deasupra e .....dar ...:D e bun sa ramai si cu experientza ..si de aia va asteptam in numar cat mai mare :D

maD_angel 24-06-07 18:24

Vaaai CRyS' ce'ai patit la cursa? :cry: :cry:

CRyS` 24-06-07 22:39

A fost tzeava de tot astazi :D

Ce am patit? Am batut o Mazda si un Opel Astra F si mi`am luat`o de la un Cielo ca am ratat startul si pe langa asta cand sa schimb din 2 in 3 mi`a picat din cauza inca necunoscute de la 3000 la 2000 rpm ( o fi de la debitmetrul de aer care e dus!)....Oricum a fost o zi reusita! :D

Traiasca Razu` :D

slip 25-06-07 09:35

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 964978)
mi`am luat`o de la un Cielo ca am ratat startul si pe langa asta cand sa schimb din 2 in 3 mi`a picat din cauza inca necunoscute de la 3000 la 2000 rpm ( o fi de la debitmetrul de aer care e dus!)....Oricum a fost o zi reusita! :D

de doua ori la rand? :shock::rolleyes2 :bored: :| pfff.....
ori te-ai exprimat gresit ori esti..shofer... la faza cu turatia...

felicitari pentru victoria cu mazda aia terminata.. poate ai noroc la mai multe..

felicitari lui seu mnz armand cortez tiger si baiatul cu corola... ati luat tot de data asta... daca nu era CZR ..lua madcow grupa... soto...oricum felicitari si lui k s-a tinut foarte bine de czr..
felicitari si participantilor...
bafta in continuare

CRyS` 25-06-07 10:19

Andrei, ca sa stii tu...Primul start a fost furat de Cielo, si am renuntzat. La al doilea s-a vazut clar si se vede si pe filmari ca am avut un start prost si la un moment dat in timpul cursei am picat naspa. Cel mai bun start l-am avut cu Opelu Astra de la libere.Defapt ce tre` sa iti dau tie explicatii.

Low_Ridah 25-06-07 10:21

Mazda aia saraca....oph oph ....

Slip ....zyz ....baietzi ...pe unde miatzi stat k eu ... nu vam zarit ...oricum ...va multzumim pt prezentza :D....Pt Domnu Slip si Domnu Zyz ...ii asteptam data viitoare cu masinile personale ... :chuckel:

Felicitari celor care au luat grupele ...si celor care chiar dak nu leau luat ..am ramas profund impresionati :)....

cristi_407 25-06-07 11:15

Quote:

Originally Posted by slip (Post 965438)
de doua ori la rand? :shock::rolleyes2 :bored: :| pfff.....
ori te-ai exprimat gresit ori esti..shofer... la faza cu turatia...

felicitari pentru victoria cu mazda aia terminata.. poate ai noroc la mai multe..

felicitari lui seu mnz armand cortez tiger si baiatul cu corola... ati luat tot de data asta... daca nu era CZR ..lua madcow grupa... soto...oricum felicitari si lui k s-a tinut foarte bine de czr..
felicitari si participantilor...
bafta in continuare

Nu lua madcow, mai era un mic WRX pe acolo care s-a tinut destul de bine de Cezar..

CRyS` 25-06-07 11:53

Saab-ul 2.3 T era versiunea cu o cutie de viteze manuala in 6 trepte(260CP) sau cea automata in 5 trepte(220CP)? Imi pare rau de el ca plecat asa rapid!

slip 25-06-07 12:15

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 965539)
Nu lua madcow, mai era un mic WRX pe acolo care s-a tinut destul de bine de Cezar..

stiam k mai era si WRX-ul... l-am vazut si eu,,, dar sincer mi s-a parut k mai bine s-a tinut madcow... :|
in fine... ce a fost..a fost.. dar macar daca ii baga pe amandoi sa concureze.. asa...de spectacol..
si apoi sa se dea amandoi cu czr... mnah... oricum a fost frumos si.. poate data viitoare o sa fie si mai si..
ma bucur k incep as apara din ce in ce mai multe masini la grupele mari. ;) e un semn bun..
bafta

ZyZ 25-06-07 12:18

Low_Ridah, am venit cu mare placere de fiecare data la Suceava. Ne-am dorit foarte mult si ne-am implicat foarte mult ca sa putem concura, dar...Andrei inca se chinuie cu electrica iar eu am noul motor pe jumatate sub capota. Speram cat de curand sa putem reprezenta OSMS-ul...

Low_Ridah 25-06-07 12:33

Slipu are un competitor ...dak ati observat ieri ;))...quatroul ala mov ...oricum ...baiatu cam trebuia descalificat :)...dar ..sia luato oricum :)...

slip 25-06-07 12:46

Quote:

Originally Posted by Low_Ridah (Post 965635)
Slipu are un competitor ...dak ati observat ieri ;))...quatroul ala mov ...oricum ...baiatu cam trebuia descalificat :)...dar ..sia luato oricum :)...

e competitor la model :P sa spunem...desi ala e ur quattro..iar al meu e coupe gt...
dar seamana :D cu mici diferente..
mi-ar face placere sa ajung cu el la start ;) kiar dak nu castig.. :D
competitori directi sunt de peste tot.. :D

a fost frumos ieri.. dar la fel k si altii.. soarele ne-a spart...

cu respect...slip

CoCaine 25-06-07 12:48

Quote:

Originally Posted by Low_Ridah (Post 965635)

Quattro ala mov e din oras cu mine si stiam ca are +200cp..iar cand s-a dat cu tiger a ratat a 2 a si dupa curse am vorbit cu el si a zis ca vrea sa se mai dea o data cu tiger la libere dar am plecat si nu stiu ce a mai facut..
Felicitari pentru toata organizarea..Totusi Low_Ridah trebuie neaparat ca la urmatoarea cursa sa lasati spectatorii si pe partea cealalta..noi am stat pe la jumate si nu vedeam mai nimic..daca se lasa pe ambele parti era mult mai bine..problema spectatorilor trebuie tratata serios si trebuie gasita o solutie neaparat..
Rezultatele sunt urmatoarele:
A1 (=>75 cp) - Seat Ibiza ( ? )
A (75-90 cp) - VW Bora (Mr.Za! - AMC)
B (91-110 cp) - Toyota Corola ( ? - AMC)
C (111-130 cp) - Opel AStra (Cortez - AMC)
D (131-160 cp) - Audi A3 (Tiger - AMC)
E (161-200 cp) - VW Golf5 (Armando - AMC)
F (201-250 cp) - Audi TT (Cezar - Anonymous)
Cat despre prestatia lui CRyS` ... AHAHAHAHAHAHAHAHA
Pe AMC postai ca iei grupa si cand colo te-a facut un CIELO STOCK
Deci: AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH
Felicitari celorlalti participanti!

Low_Ridah 25-06-07 13:10

A1 ....Seat Ibiza...Suceava ....din cate jtiu eu ...

Problema cu spectatorii o jtiu ....dar ...toata logica la treaba asta era ..k ...in caz de Doamne fereste ..ununia dintre participantzi i se duce un cauciuc ....se rupe un bratz ...pierde din directzie ceva ...sa aiba unde sa se duca afara de pe pista ...asa minimalizam sansele de a se intampla ceva grav ... Organizatorii ...participantzii ..aveau voie sa mearga pe partea cealalata :)...dak voiatzi ..puteatzi doar sa zicetzi ..si vedeam ce puteam sa facem ...

lasatzil mei pe Crys :hug: ...mna ...poate a avut si el putin ghinion ..se intampla si oamenilor mai mari cu masini mai bune ...spre exemplu ...Andrei Olariu ...baiatu de la Noi cu G5 Gti cel de la Special car center ..Domnu cu Vectra Gri ...etc ...:)....sunt mulzti care nu au reusit ...

CRyS` 25-06-07 13:16

Quote:

Originally Posted by Low_Ridah (Post 965704)
lasatzil mei pe Crys :hug: ...mna ...poate a avut si el putin ghinion ..se intampla si oamenilor mai mari cu masini mai bune ...spre exemplu ...Andrei Olariu ...baiatu de la Noi cu G5 Gti cel de la Special car center ..Domnu cu Vectra Gri ...etc ...:)....sunt mulzti care nu au reusit ...

Merci Alex :D si lui Kamikaze si Cristi...Va raman dator! :D si Domnisoarei de la start ii trimit salutari :lol: si de bine si de rau

CoCaine 25-06-07 13:23

Quote:

Originally Posted by Low_Ridah (Post 965704)
lasatzil mei pe Crys :hug: ...mna ...poate a avut si el putin ghinion ..

Dumnezeu nu da cu paru`..
Stim noi mai multe Low ;)

Low_Ridah 25-06-07 13:46

Am facut o remarca cat se poate de generala ..si prieteneask :flower: .... Acu nu saritzi pe mine toti ...k ma pierd :oops: ...

Ne vedem intro zi la un suc sa mai vb ...:D...

ZyZ 26-06-07 11:16

Felicitari pentru organizare. N-am sa carcotesc despre nimic, pentru ca stiu cat de greu e sa organizezi un eveniment si sa tii in frau o masa de oameni. Dar...decat sa ne intalnim la un suc nu mai bine ne faceti voi o surpriza faina, ca anul trecut, si mai organizati o etapa de legale, sa putem veni si noi cu bunicutele facute si sa putem reprezenta cum se cuvine OSMS-ul ?

Low_Ridah 26-06-07 11:24

Pai ...se anuntza ceva pe data de 30 ....dar nush exact care luna...oricum...nu cred k luna asta...cred k in iulie :)...:D...am sa va mai tin la curent

KillerB 26-06-07 11:41

Cred de fapt ca urmatoarea cursa va fi mai spre sfarsitul lui August, poate chiar inceputul lui septembrie.

Problema spectatorilor va fi partial rezolvata data viitoare, prin "trierea" pe baza biletului de intrare. In mod sigur va fi mai putina po****tie daca se pune o taxa de intrare. Acum ati vazut numai cata plodaraie era acolo... Se vor pune si garduri de la jandarmi pe marginea pistei si va fi mai ok. Si sper ca pentru ca vor fi platiti, jandarmii vor fi mai activi.

Poate angajam si niste gunoieri:D , ca e cam nashpa dupa o zi de stat in soare sa mai aduni gunoaiele lasate de spectatori pe pista si pe marginea pistei !

Low_Ridah 26-06-07 11:45

Ana .....mie unu imi pare rau k nu am putut sa stau pana la sfarsit sa ajut si eu la curatzenie .....:(....dar nu eram venit independent ...si nu miam putut permite sa trag de timp sa stau si eu ..desi as fi vrut ..cum sau terminat liberele mau luat ajtia val vartej ..hai la IS :(....

-ZZ- 26-06-07 15:48

opc -ul s-a tinut mai bine de cezar pentru ca omul a ratat a4a .....felicitari lui armand pentru victorie.....daca ar fi si mai multa prietenie ar fi si mai bine ;) ...noroc de cortez (omu cu prietenia)....:rolleyes2

ESPinoza 04-07-07 15:50

felicitari castigatorilor si participantilor... nu mi se pare normal sa radetzi de cineva ca n`a castigat grupa ... chiar in halu asta s`a ajuns.... pacat. si sustin ideea cu bilete la intrare, poate in felu asta numai vin chiar totzi tzigani pe acolo :)

All times are GMT +2. The time now is 11:34.

- Copyright 2026 4Tuning