Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Nova parerea vostra....evolutia :) (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/43702-nova-parerea-vostra-evolutia.html)

Laurentiu Rosu 13-06-07 22:46

Nova parerea vostra....evolutia :)

5 Attachment(s)
Cine stie cuoaste ce am facut mai demult cu o nova din '96
Acum am evoluat la o Supernova Clima care va suferii de asemenea un "face-lift"
Cand am luat-o era o masina perfect conservata.....adik nu avea nimic modificat pe ea in afara de CD-Player....pana si jantele erau de tabla....
Uite niste poze cum arata acum si cum va arata ( alea modificate sunt Virtual Tunning) in viitorul extrem de apropiat....2-3 saptamani daca nu ciar saptamana viitoare
Sa ziceti ce credeti ;)
Era sa uit...la poza din fata sa va imaginati masca unita cu bara....ca nu am reusit sa o fac .....nu le am chiar asa :)

Gabriel_xenon 17-06-07 04:02

Re: Nova parerea vostra....evolutia :)

1 Attachment(s)
deci u i-ai mai adaugat jante si pozitii albastre doar la exterior...
un sfat: schimba proectoarele cu unele model vechi...parerea mea sunt mult mai misto...astea zici k sunt facute de mana
la toate supernovele vad asa si mor de oftica...arata chiar urat
revopseste bara din spate k din cat vad in poza e decojita...daq nu e e ok ;-)
oglinzile de pe ce model de masina sunt in poza??
asteptam sa vedem ce mai faci la ea
pt k la cealalta ai muncit ceva ;)
poze cu bordul la masina asta ? :-" :-" (l-ai "lucrat" si pe acesta?) :P
spor in continuare

Dead666Ghost 17-06-07 23:39

Eu in locu tau as incerca sa gasesc pe la rematuri (p langa faru ala ..care cei drept s poate etansa) o pereche de spoleire care sa fie mai jmekere putin..merita sa incerci dak ai timp ..nu ? Si am vazut k in VT ai pastrat gaurile de la suruburile originale ..hmmmm.. nush dak s pot ascunde da ar fi o idee.. oricum ..experienta ai .. hai sa vdem cu c vii tu .. asai fain..eu dabia astept sa ma angajez sami fac si eu babutza mea :D azi miam fukut rost d alarma :D: p free !
Dak e vin eu cu semintele si cu tratamentu anticalvitzie (pt stat langa masina si scarpinat in cap de idei :)) )

Laurentiu Rosu 19-06-07 02:03

Tine-ti-va bine fratilor......maine seara ...adik tot azi da mai tarziu...o sa va bag pozele cu bordul...
puteam sa le pun si acum pe alea facute cu tel..da lasa ca le pun pe alea cu camera;)
Oglinzile sunt after-market....si ce am io in cap....o sa iasa misto...parerea mea..:D...cred ca Miercuri ma apuc de ea...daca nu chiar de maine dupamasa:D...pana Duminica e gata....ca tre sa mai mearga tata cu ea la servici...daca io nu am permis....asta e..:)

Laurentiu Rosu 19-06-07 02:05

am uitat sa zic....sa putea sa folosesc bara veche dar nu am proiectoare noi pe ea....in schimb pe astalalta da...si daia nu o folosesc pe cea veche....sincer eu sunt indiferent....ca oricum daca o modific o sa arate bine:D

FIGHET 19-06-07 02:06

asteptam pozele cu bordu cu mare nerabdare

Laurentiu Rosu 19-06-07 02:16

sunt foarte tentat sa le pun acum insa vreau sa se vada la o calitate foarte buna....sa se vada ca la carte:)
nu stiu totusi daca sa dau vrun indiciu despre cum arata...dar nu ca stric surpriza:)

FIGHET 19-06-07 02:18

ok cum vrei tu asteptam pina cind te decizi tu ok

CocoT 28 19-06-07 09:42

Ingrijita masinuta!... Astept poze cu bordul!... Cred ca ar merge si o folie pe geamuri!... Succes!...

Laurentiu Rosu 19-06-07 12:00

neeaaa....folie nu...ionizare da..dar deocamdata nu mai am finante si ptr ionizare...insa pe vitor o sa vina....si o sa mai vina si o evacuare sport...:d

FmFm 19-06-07 18:41

de ce NU folie ?

Laurentiu Rosu 20-06-07 00:06

pai...folie nu vreau ca nu e legala....si de ce sa sa risc talonul??...stiu ca nu as fii singurul dar...plus ca ionizarea nu se compara cu folia...ionizarea e net superioara

Laurentiu Rosu 20-06-07 00:10

6 Attachment(s)
Apropo..ieri am promis niste poze cu un bord...si uite ca m-am tinut de cuvant
Deci...ce parere aveti??

Laurentiu Rosu 20-06-07 00:11

ns daca se vede cum arata stins dar si alea au fost modificate..acele si chiar si ledul antidemaraj...e tot transparent ca sa respecte tonul bordului:P

FIGHET 20-06-07 00:15

frumos nui rea ideia a iesit bine gen vw

Gabriel_xenon 20-06-07 01:53

arata misto...
temperatura aia e cam ridicata :P
baga niste lichid de frana sa iti dispara "!" din bord...sau mai misca putin sonda de la servo frana
bafta in continuare

Laurentiu Rosu 20-06-07 01:56

apa asa ridica de obicei.....:P
si lichid am ....ca altfel nu mai mergea nici ambreiajul...eu ma gandesc ca e de la senzorii de la placute..ca mi s-au rupt firele...da mai intai incerc faza cu sonda...ms de sfat;)

Gabriel_xenon 20-06-07 11:20

la mine sta un pic mai jos....cam pe mijloc :P
misca un pic sonda k e din cauza la ea...
incearca un mic test si vei afla daq ai sau nu lichid de frana destul:
pune p cineva la volan...pune contactu...ridica capota...si apasa u pe acel "tzumburush" de pe vasul de lichid de frana...daca dispare senzorul din bord inseamna ca nu ai destul lichid...nu ca nu ai deloc...ci doar nu ai destul s se inchida senzorul...am mers asa 1 an fara sa stiu ce e ... suspectand acel fir de la placute....care a fost montat pana la prima revizie acum 6 ani :P
daca nu merge asa...misca sonda aia cu 4 sau 5 tzevi kre ies din ea...si sigur o s mearga...am mai intalnit aceasta pb la inca 4 nove si un seat....si nu era de la placute...ci de la lichid :)
spor !!!
misto bordul...(cam cat te-a costat daq poti s imi zici?)

Laurentiu Rosu 21-06-07 01:15

am incercat faza cu sonda si nu tine...o sa ma uit la lichid...dar sigur am si dala destul..da nu strica sa ma uit
Bordul..hai sa facem un calcul....
7 Led albastre 1 RON bucata
4 Led rosii 5 ron bucata(nu sunt sigur...poate sunt mai scumpe ca sunt dalea de stopuri de luneta de la un Opel Astra)
niste izolier....ceva fire... ~3 Ron si alea
deci vro 30 de RON:D
Pretu nu include manopera:D:P

ynp_46 21-06-07 20:21

:-) Frumoasa nova:-)sa o stapanesti sanatos! marfa ceasurile de bord:-P

Laurentiu Rosu 21-06-07 23:45

Quote:

Originally Posted by ynp_46 (Post 960151)
:-) Frumoasa nova:-)sa o stapanesti sanatos! marfa ceasurile de bord:-P

Ms ms ;)....si o sa fie si mai si...abea i-am facut bara fata .....mai am gramada la ea dar finalul o sa fie super;):D

FIGHET 23-06-07 01:04

Inceput De Tuning Discret Bun

Luigyy 23-06-07 03:49

Bv arata bine pana acuma !!! tine-0 tot asha !!!

Laurentiu Rosu 24-06-07 00:59

4 Attachment(s)
uitati aici o tentativa de poza..ns ce intelegeti..da va faceti o idee :D

CocoT 28 24-06-07 11:29

Frumos!... Imi place cum ai unit grila de bara!... Bv!...

Laurentiu Rosu 25-06-07 01:28

ms...da inca nu e finisata..sa vedeti finalul...plus ca o sa pun poze cu rezolutie mare sa vada tot oul detaliile..ca asta e tot...atentia la detalii:)

ynp_46 25-06-07 01:44

Quote:

Originally Posted by Laurentiu Rosu (Post 965270)
ms...da inca nu e finisata..sa vedeti finalul...plus ca o sa pun poze cu rezolutie mare sa vada tot oul detaliile..ca asta e tot...atentia la detalii:)

:D incearca sa o lasi mai jos frate:D , si dak ai bani cumparatzi un kit finutz pt super-nova:-) bafta

Laurentiu Rosu 25-06-07 22:08

Aoleooo...crezi ca io nu as vrea.....dar deocamdata mere doar tata cu ea...si el nu vrea sa o lase....
Dupa ce o iau io sa merg cu ea sa fii sigur ca o sa o cobor...si o sa schimb si jantele cu unele pe 14 daca nu chiar pe 15...dar deocamdata imi ajunge atat
O sa revin io cu niste poze maine sau poimaine asa.....in stadiul de lucru:d

ynp_46 28-06-07 16:19

Draguta masina, semnalele de pe oglinzi merg?sau sunt puse la misto:?:

Laurentiu Rosu 07-07-07 00:17

8 Attachment(s)
Semnalele chiar functioneza :D
Si in sfarsit am reusit sa vin cu niste poze...de proasta calitate deocamdata....dar promit unele mai bune si actualizate....plus ca azi mi-am pus si lampi noi si becuri albastre la proiectoare...acum vad "ca si ziua"
Apropo...acum am si stalpii negrii...dar o sa vedeti cand o sa vin cu pozele actualizate:)

Gabriel_xenon 07-07-07 09:56

mane a iesit super...
daca tu ai facut asta singur...ai tot respectul...bravo...
imi place sincer...
felicitari a iesit misto !!!

Laurentiu Rosu 07-07-07 15:19

Eeee..nu am facut-o chiar singur.....mi-a vopsit-o un vecin...in rest...totul e facut de mine.....d-aia mi-a luat o saptamana jumate sa o termin...cam 2 zile de bara si 2 de praguri..iar5 restu...vopseaua si mici finisari:D

quick_5hifter 07-07-07 16:49

Ti-a iesit foarte bine la prag....la bara spate trebuia sa ai mai multa rabdare (pe colt) - oricum, laudabila ideea!

Laurentiu Rosu 11-07-07 00:26

Da.....stiu ca treuia sa fiu mai atent dar nu mai aveam rabdare......cat am muncita la ea de unu singur...mi-a ajuns....ma usturau mainile de la frecat....si mai sunt unele locuri care in poze nu se vad dar le vezi in real...
Per total...eu sunt multumit...a iesit ceva simplu si de efect...
Eu unu cand vad masini cu fuste si praguri care du sunt facute sa para din caroserie...mi se par kitch...tiganie curata...
parerea mea de om nebun zice fustele si pragurile sunt prefabricate...nu produse finite cum cred toti ....gata sa le pui pe masina...daia zic...necesita prelucrare ca sa arate bine ;):D

All times are GMT +2. The time now is 13:35.

- Copyright 2026 4Tuning